2011 Eylül Anneleri

herkese slm.bebişlerle beraber güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...ben birazdan hastaneye gidicem arkadaşım doğum yaptı. darısı bizlerin başına.

selam canımm sana da inşallah teşekkürlerr, ne güzel arkadaşın doğumunu yapmış, inşallah darısı da bizim başımıza :76:

selam kızlar ne güzel sohbet almış yürümüş.ben hafta sonuma eşiimle büyük bir kavgayla başladım.herzamanki gibi sorumsuzluğu yüzünden.beraber temizlik yapalım dedim.surat bir karış oldu.ozaman temizlikçi çağırayım dedim 2haftada gelen bir kadın var onada hayır dedi.paşam keyfini biliyoya ben yapacakmışım o sadece evi süpürürmüş o kadar.tuvalet banyo,balkonlar,vileda tozlar ,çamaşırlar hep bana kaldı.bende sinirlendim.hiç sevmiyorum böyle zamanlarda onu.başımı alıp gidesim gidesim geliyor.çocuğumuda tek başıma büyütebilirim.evliliğim bana çok sık anlamsız gelmeye başladı.mutsuzum.eşim çok şımarık yetişmiş.tek oğlan evde hiçbir sorumluluk almak istemiyor.bende çalışıyorum.hafta içi zaten yeetrince yıpranıyorum.sorumlulukları paylaşalım istiyorum.anlaşılan evde resmen kullanıyorum.hem para kazan hem evde herşey senin üzerinde olsun.3 yıllık evliyim ve hep bu fikirdeyim.sizinde evliliğinizi cok sık sorguladığınız oluyormu.zaten kayınvalide probleminden dolayı bir kere boşanmanın eşiğinden döndük.kafm çok karışık.ne güzel hava var.ama ben evde zırıl zırl ağlıyorum

canım takma kafana her evlilikte olur böyle şeyler,kimsenin hayatı dört dörtlük olmuyor.bizde böle şeylerden çok tartışırdık.ama şimdi eşim askerde keşke yanımda olsada tartışsak diyorum.

kezocum seni çok iyi anlıyorum aslında benim eşim bana yardım ederdi ilklerde ama şimdi hiç oralı bile olmuyor kendiside benim gibi temizlik hastası ama ben sabahtan akşam kadar çalışıyım e ne olmuş evini temizlemişsin diyor bide beni bu aralar hiç anlamıyor bıktım valla zaten hamillleik duygusalıkta çok off işimziş zor yani sen tek değilsin öyle erkkeleri anlamak çok zor

herkese merhabalar bende eylül annesi olcam inş. bi oğlum olcak nasip olursa inş. hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza bebeklerimizi

oyy kuzum benim bende çok özledim bugün ama hiç vaktim olmadı sohbete katılmaya dün akşam misafirim vardı gece 1 buçuğa kadar oturduk onlar gitti 3 e kadarda eşimle oturduk sabahta yorgundum ama 9 da kalktım öyle güzeldiki havaa dayanamadık eşimle beraber balkonları yıkadık sonra kahvaltı yaptık hasret kaldığımız güneşin altındaa :))))))))) sonrada öğlen bi yattık üçümüz akşam 5 e kadar uyumuşuz eşimi :96:işe gönderdim daha şimdi oturdum netin başınaa :))) hiiiç sinir olmayınm valla öyle çokki böyle insanlar evet canım dikkat et yediklerine bakalım değerlerin ne çıkacak eeee hamileyken insan abartıyo yeme işiniii napalım hayatımızda bi kere fazla yiyoz oda hamileyken

ağlama niye ağlıyosun kuzum yaa üzülmee bebekte üzülürr temizlik dediğin nedirki huzurunu bozmaya değmez böyle şeylere takılıp kendini mutsuz etmee evin tek oğluysa şımarık yetişmiş demekki sorumluktan kaçıyo
benim böyle bi sıkıntım olmadı çünki eşim annesine yardım edermiş şimdide bana ediyo ama 2 tane daha erkek kardeşi var onlar sorumsuz mesela burda iş annede bitiyo aslında kız olsun erkek olsun evladıan sorumluluk vercekti böyle paşa gibi yetiştirmeyecektii erkekçocuğu diye böyle şeylerden uzak tutuyolar çocukalrı sonrada bunlar oluyo işte senin oğlun değerlide elin kızı değersiz miii (annesi için söylüyorum )yemin ediyorum oğluma şimdiden bana yardım etmesi için görevler veriyorum ev süpürürken ona bez veriyorum toz alsın diyee bana yardım eden ileride eşininde değerini bilirr
sen sakın üzülmee ağlamaa

senii çok ii anlıyorum canım ama üzülmeyeee deymiyooo inan bende bugun aynı şeyleri yaşadım temizliye kalkıştım işin çogunu ben yaptm ama konuşunca herşeyi kocam yapmış ömrü bana temizlik yapmakla geçmiş hakkını yiyomuşum hakkkını helal etmickmiş banaa duyanda beni yan gelip yatıom sanır haaa hergun yemek yap bulaşık bende temizlik bende bi genel temizlikte yardım istiyorum o da agır kaldırmayım diye onu da helal etmiyomuş bana bende çok ağlıyorum bu aralarr ama görür o bende ona bu halimle yaptım bi çorbayı bile helal eetmiyorum işteee hıhhhh

oyy kıyamam yaa üzülmeyin yaa vallahi çok üzülüyorum yapmasınlar boşverin yaa yeterki üzmeyin kendnizide bebişleride

Canım benim sakın sıkma o güzel canını bebeğin de çok etkilenir biliyorsun.Eşinin yaptığı çok afedersin ama vicdansızlık sen hamilesin ve onun bebeğini taşıyorsun sana anlayışlı olması gerekir bu dönemlerde, sana hizmet ederek çok sevaba girer. Belki de Allah onu öyle deniyordur bitanem,ne yazık ki evliliklerin çoğu istemediğimiz gibi gidiyor.Eşini karşına alıp konuşmayı denesen, biraz manevi yönden de destek beklediğini söylesen, hem bebeği için, hem senin için hemde vicdanı için biraz daha anlayışlı olmasını söyleyebilirsin canım, bazen tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.Biz kadınlar erkeklerden tepki görünce hemen karşı atağa geçiyoruz , yani bende öyleyim ama biraz Allah'dan kork ben can taşıyorum birşey olsa vicdanın rahat edecek mi diye sor ona sakince bakalım ne cevap verecek canım. Bu işler vicdan ve yetiştirilmeyle de alakalı, eşinin sana sevgisi varsa sana yardımcı olacaktır.Sen şimdi artık evladını düşün, Allah'a sığın yapacak tek şey konuşmak onunla.Kaynananıda bırak hiç düşünme ne hali varsa görsün! Sen sadece evladını düşün,eşinle konuşmayı düşün canım.Diyebileceğim şey budur tatlım.Allah yardımcın olsun.

herkese merhabalar bende eylül annesi olcam inş. bi oğlum olcak nasip olursa inş. hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza bebeklerimizi

Canım aramıza hoşgeldin, Allah bebeciğini sağsağlim kucağına almak nasip etsin.Dertlerimizi,sorunlarımızı burada paylaşıyoruz.Sende sormaktan çekinme canım

Oh canım benim canınıza değsin inşallah o güzel kahvaltılar,vakitler :) İyi uyumuşsunuz tadını çıkartmışsınız bütün günün vallahi canım benim. Aynen canım bende dikkat edicem 3 hafta bakalım değerim nasıl çıkıcak bebeğimle az yemeye ama sağlıklı yemeye karar verdik

off ya ben üzgünken bu bebe hiç kıpırdamıyo deli oluyorum.kızlarr yaaaaaaaaaa

Canım vallaha billaha anlıyorlar, hissediyorlar.Benimde moralim bozukken bişi olduğu zaman hiç tepki vermiyor hareket etmiyor.Evladını düşün canım , onun güzel gözlerini,sana bakışlarını,sana anne diyeceği günleri düşün tatlım.Bırak temizlik işinide yapmayıver bitanem, senden önemlimi,amaan salla gitsin.Ağrım var de biraz naz yap kııız :) uydur bişiler işte sende nabza göre şerbet ver, aslında erkekleri yönlendirmek o kadar kolay ki, biraz iki göz damlası akıtacaksın, ay uy diyeceksin bak nasıl vicdana geliyorlar biraz erkek milletine abartmak lazım bak sen beni dinle canım, emin ol oda anlayacak hatasını sana destek olacak. Birde erkekler de bunalıma giriyormuş eşi hamileyken,onlarında kafalarında binbirtürlü şeyler geziyormuş,biraz onlarıda anlamak lazım aslında.Biz fiziksel çekiyoruz bide ruhsal, onlar ruhsal olarakda kötü olabiliyorlar,sonuçta bi can gelecek dünyaya,onun sorumluluğu vs. onlarında aklı karışık olabiliyor.

Canım ya böyle helal etmicem demekle olmaz canım, yani biraz şunları vicdana getirin. Ne biçim baba bunlar öyle denirmi hiç. Sen boşver he de geç hiç bişii de sallama bak bebeğin çok etkilenir,ileride sütün azalır,ay sıkmayın kendiniizi,erkekler çok rahat biz neden rahat olamıyoruz bizde rahat olmak zorundayız.Artık çocuğumuz var değil mi ama, önce ooooo hadi bakalım şimdi biraz rahatlayın kızlarrr bebecikler üzülmesiiiiin

sağol canım takmıyorum zaten artıkkk 10 gün sonra Ankaradayım annemin yanında 1 buçuk ay kafa dinlicez oğluşumla gezcez alışverişler yapcaz babasıda evde tek başına çatlasınnnçok arar bizi de aklı başına gelir belkiii

oyy kıyamam yaa üzülmeyin yaa vallahi çok üzülüyorum yapmasınlar boşverin yaa yeterki üzmeyin kendnizide bebişleride

boşverdim canım 2 dk sürüo artık üzülmem sonra aklıma oğluşum geliyoo mutlu oluyorum kaçıcaz zaten yakında annanenin yanına baabamız birazz yanlız kalsında aklı başına gelsinnn

canım oh iyi kafanı dinlersin oda senin kıymetini anlar inşallah uzaklarda olunca sen. Gidin alışverişler yapın güzel güzel ciciler alın oğluşuna bırak artık kimseyi düşünme rahat bir hamilelik geçir o dönem. Zaten sonlara doğru gidiyoruz artık zaman azalmaya başladı. Bol bol meyve yiyin zevkle geçirin günleri hehe canınıza değsiin oooh kıskananlar çatlasın ayooooool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…