2011 Eylül Anneleri

merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalım buı- bebişler sadece biizim acısını biz çekiyoruz onlar ise keyfini sürecek sevecekler sadece ohhh ne ala onlar biizmmmmmmmmm

vallahi canım güneş olduğu zaman içimiz açılıyo cıvıl cıvıl oluyoz hasret kaldık bi güneşe hep kar yağmurr ayy bıktım burdann off
çooooooook güzel bi gün geçirdikk yakın olsaydık birlikte kahvaltı yapardıkk tadını çıkaarırdık
evet evet dikkat et canım benim hadi bakalım sağlıklı beslenin birazdaa

boşverdim canım 2 dk sürüo artık üzülmem sonra aklıma oğluşum geliyoo mutlu oluyorum kaçıcaz zaten yakında annanenin yanına baabamız birazz yanlız kalsında aklı başına gelsinnn
ohh ne güzel işte bu yaaa siz şimdi stresli olursanız bebeğiniizde doğunca stresli olurr .....mutlu hamileilik mutlu çocuklar doğuralım tammammı şeker gidin bakalım kafanızı dinlersiniz azcık gez bol boll

merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalım buı- bebişler sadece biizim acısını biz çekiyoruz onlar ise keyfini sürecek sevecekler sadece ohhh ne ala onlar biizmmmmmmmmm

Merhaba canım, ben bgn gayet iyiyim çoook şükür sabah kalktığımda biraz alttan ağrım oldu ara ara ama geçti şükür. Çilesini biz çekiyoruz,acılarını biz çekiyoruz,ruhsal sıkıntıyı biz çekiyoruz.Kadın olmak o kadar büyük birşey ki hele anne olmak kolay değil erkekler eşlerini başlarının üzerlerinde tutmaları lazım,erkekler doğduktan sonra anlıyorlar bazı şeyleri. Eet bu bebeklerr biziiim tabikiiiiiiiiiiii

ayy canım benim ne güzel olurduu ya beraber kahvaltı yapabilseydik,İzmir de olsaydınız sizi güzelbahçeye götürürdük orda bi güzel kahvaltı ederdik. Belki gelirsiniz birgün İzmir'e belli mi olur canım bnm. Valla sorma burası İzmir olduğu halde güneş daha yeni geldi , sıcaklarda öyle , iklim çok değişti eskiden burda mart bitince yaz gelirdi şimdi şansıma hep serin gidiyor benim için iyi oluyor biryerde :)))

vallahi süper olurduu :)) inşallah seneye oralara tayin çıkarda biişzde rahatlarız doğru söylüyosun mevsimler değiştii ama sabahtan burda çok güzeldi hava şuanda yağmur yağıyo
akşama yine arkadaşlar gelcek hava güzelken temizlik yaptım şimdide çay içiyorummm gel beraber olsunn

kızlar benim iştah problemim var canım hiç bişye yemek istemiyor ne yapsam 6 ayda sadecxe 5 kilo aldım herkes karnın çok küçük diyor

selam kızlar nasılsınız küçük melekler nasıl bende az önceye kadar iyiydim haziran annelerini okuyordum doğan bebeklerden biri boynuna kordon dolanması yüzünden oksijensiz kalmış üç gündür yaşam savaşı veriyormuş 15 kez kaldbi durmuş çalıştırmışlar ama bugün vefat etmiş çok kötü bir durum allah kimsenin başına vermesin duyunca mahfoldum başıma ağrılar giridi allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayın nasip etsin hiç bir annenin kucağı boş kalmasın

Ah canım inşallah çok güzel olur Allah kalbine göre versin bitanem ya. Valla yakın olsa gelicem oh ne güzel mis gibi kokuyordur şimdi çayın. Benimde temizlik yapasım geldi :)) çok severim temizliği valla. Buradada hava tam denizlik biliyor musun inşallah haftaya denize gitmeyi planlıyoruz. Bu akşamda arkadaşlara gidicez mangaaal yapıcaaaz buyurr gel canııımmm sende

kızlar benim iştah problemim var canım hiç bişye yemek istemiyor ne yapsam 6 ayda sadecxe 5 kilo aldım herkes karnın çok küçük diyor

canım valla benimde oluyor o, sen yumurtanı sütünü peynirini meyveni ye fazlasını yemeye gerek yok zaten sağlıksız kalmasın bebeğin o yeter. Bende 6 ayda 7 kilo aldım gayet iyi almışsın ben fazla almışım bile bu gidişle dikkat et fazla alırsın dedi doktorum karnının da iç genişliğin ile alakası var canım korkma.. Herkese göre değişir o büyüklük. Bebeğin sağlıklı mı? Sen ona bak canım

Canım böyle şeyler okuma , buraya da yazma lütfen. Çünkü zaten hamilelik psikolojisi çok farklı.Allah ne derse o olur. Onun ömrü o kadarmış. Tabiki tek dileğimiz hiç bir annenin kucağının boş kalmaması. Onun ve bebeğinin neler yaşadığını tam olarak bilemeyiz. Çok basit şeyler değil o ölüm durumları. O yüzden bu kadar endişe etme. Allah evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza versin,uzun ömür ve güzel kaderler yazsın. Sen Allah'a inan o kaderde ne yazarsa o olur canım.

evet canım yaa amin canım inşaaaaaaaaaah hayırlısıyla :) dimi yakın olsak durdururmuyum ben seni çağırırdım mutlakaa :) beraber takılırıdk ...ya temizlik gibisi yok valla bide bizim oğlan dağınık tarzan bütün oyuncaklar bi anda dağılıyo hehhehhehhe
ayyyyy deniiiz süper gidin vallahi havanın denizin tadını çıkarın bizde ayvalığa sarımsaklıya giderdik günü birlik çok güzel zamanlardı
ohhhhhhh sefam olsun de yapın valllaaa mangalı yiyin afiyetle :))) hemeen uçuyorum :))))

ya kızlar galiba ben idrrar yoları enfeksiyonu geçiriyorum dakika başı sıkışıyorum kasık ağrımda oluyor benda bol bol su içiyorum en iyiisi yarın doktora görünmek bu haftalarda oluyormuş benim kızda bugün çoşmuş içerde bu vuruyor bir vuruyor çok hoşuma gidiyor

Yanma da var mı yaparken?? Belki kum falanda döküyor olabilirsin. Kokusu kötü ve yanması varsa büyük ihtimalle sistit gibi bir enfeksiyondur canım. Sen 4 litre su iç en az atsın pisliğini yarında mutlaka idrar tahlili yaptırmayı ihmal etmee . Benim kızda bgn ben kitap okurken kitap biraz karnımın üzerindeydi bir sağa bir sola gitti neredeyse düşecekti bizim kızlar fena olacak fenaa :76:

hooooooooop tuttum seni

offfff şu çişleri bi temizleyemedik ya bende şüpeleniyorum kendimden dakika başı tuvaletteyim inşallah yoktur bişeyin canım

bencede olumsuzluklardan bahsetmeyelim kızlar dün bir sıkıntımı yazmıştım eşimle.sonra cok pişman oldum acaba onlarında canını sıktımmı diye heleki bebekle ilgili şeyler çok etkiliyo bizi.ben kesin kafaya takarım mesela.Allah hepimize ve yavrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah şeker keyfimize bakalım.bol tekmeler diliyorum hepimize

yok kezocum senin yaşadığın olay çok normal iyikide paylaştın bizmkilerde öyle hamilelikte duygusalık çok oluyor neyseki az kaldı sağlıkla kucağımıza alırızda rahatlarız inşalhhhhh of kızla rmide yanmmada başladı ne varsa bende çıkıyor ya

canım seninki çok normal birşey hepimizde oluyor. Tabiki paylaşacağız bende geçenlerde yazmıştım sinir olduğum birşeyi, birbirimizle daha rahat atlatırız. Diğer konu buraya yazıldığı için biraz kızdım açıkçası, milletin yaşadığı bir sorunu burda diğer anne adaylarına anlatılması çok yanlış. Neyse daha fazla deşmiyim konuyu!
Canım sende takma kafana, bi sorunun oluncada yaz beraber üstesinden geliriz, nede olsa karındaşlarız heheheh

ay canım seni buluyor hakkaten hepsi, yediklerinle mi alakalı acaba? Süt içtinmi yudum yudum? Bi yudum iç geçmezse gene iç geçer bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…