2011 Eylül Anneleri

Kızlar günaydın, hepinize çok ama çok güzel ve çok şanslı,sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyoruum! Bol bol tekmeler diliyorum

günaydınlar olsun güzel hamişler ben doktora giitim bugün kan idrrar yapıldı öğleden sonra çıkacak sonucu bide şeker tetsi yapacaktım ama sabakh bişeyler yemiştim aç olman lazım dedi neyse bende haftaya yaparım artıkın size bol tekmeli birgün diliyorum

inşallah sonuçların iyi çıkar canım . şeker yüklemesi içinde sabah hiç birşey yememiş olman gerekir doğğru sonra şekerin fırlamış gözükmesin
bende diyete soktum kendimi şekerli hiç birşey yemiyoruumm

sağol canım içimi rahatlattın ama canım süt falanda istemiyor sadece meyveyi iştahlı yiyorum.bu hafta kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda bilmiyorum. inş. o sağlıklıdır

fatma benimde iştah sorunum var canım hiç bişey yemek istemiyor ama ben kilo alıyorum 10 kilo almışım nerden geldi bu kilolar anlamadım gitiiiiii:26::26::26:

kızlar siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ultrason için ben en son 20 haftalıkken gitmiştim gitmek istiyorum ama eşim biraz daha bekle diyor

fatma benimde iştah sorunum var canım hiç bişey yemek istemiyor ama ben kilo alıyorum 10 kilo almışım nerden geldi bu kilolar anlamadım gitiiiiii:26::26::26:

kişiden kişiye değişiyo canım kimi yemeyerek kilo alabliyo tamamen yapı .aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda verririz kiolları ne olcakk ki bu fedakarlık

kızlar siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ultrason için ben en son 20 haftalıkken gitmiştim gitmek istiyorum ama eşim biraz daha bekle diyor

bence git canım bende 20 haftalıkken gitmiştim bu hafta gitcem nasipse aklımızda kalmasın kilosu boyu ne alemde bi bakalım demi tabi bide çok özledimm

ben son giitiğimde kilosu 380 gr boyuda 26 santimdi şimdi bakalım ne çıkacak o zaman doktor iyi demişti

benim oğlum artık sıkılmaya başladı ne zaman gelecek kardeşim diyor doktora götürecez seni diyor karnını kesip kardeşimi çıkaracaklar ben ve babam kardeşimi alacaz ee dedim bana ne olacak dedim doktor karnın dikecek dedi bu zamanın çocukları herşeyi biliyor bütün oyuncaklarını saklamış kardeşime diye ayy ne güzel

aynen öyle canım benim yeğenemimde her zaman soruyo ne zaman doktorlar çıkartcak diye

peki gizemcimşeker testi yüksek çıkınca ne oluyor ben oğlumda yapmamıştım

canımcım şeker testin yüksek çıkarsa şayet, bebeğinin ileriki yaşlarda şeker hastası olmasına neden oluyor ne yazık ki, bebek iri doğuyor, bu yüzdende sezeryan doğması gerekiyor vs. İri bebek hiç bir zaman iyi değildir. Bizim şeker hastası olan tanıdıklarımızın hepsi, anne karnında şeker hastalığı olmuşlar, anne dede bazen kalıcı olabiliyor ama çok çok az binde bir gibi. Fakat bebek büyüyünce koca insan olunca şeker hastası olduğu ortaya çıkıyor bu yüzden bebeğimizin geleceği için çok dikkatli olmamız lazım şekerimize dikkat etmemiz lazımmış canım.

canım normal de ayda bir gidiyorsun, benim doktorum ayda bir gel diyor, ekstra birşey çıkmadığı taktirde tabi, ancak ben artık son 3 aya girdim o yüzden 3 haftada bir geleceksin artık dedi. Ayda bir değil dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem, sonra son aydada haftada bir kez sanırım diye biliyorum. 1 ayı geçirme sende. Doktorunun bunu söylemesi lazım aslında sana

sağol canım içimi rahatlattın ama canım süt falanda istemiyor sadece meyveyi iştahlı yiyorum.bu hafta kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda bilmiyorum. inş. o sağlıklıdır

rica ederim canım ne demek. süt içmesende canım en azından ayran, sütlü tatlı mutlaka yemeyi ihmal etme bu dönemde bebelerimizin kemikleri güçleniyor senden gitmesin sonra , oda sağlıksız kalmasın. Meyve zaten herşeyden güzel en güzelini yapıyorsun sen yine yumurta,kırmızı et,beyaz et tüketmeyi ihmal etme bide balıkkkkk , ve cevizz ayrıca hergün bir avuç badem ve fındık ye demişti doktorum. Ya fazla yemenin anlamı yok zaten sen az ye öz ye canım tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…