canım valla benimde oluyor o, sen yumurtanı sütünü peynirini meyveni ye fazlasını yemeye gerek yok zaten sağlıksız kalmasın bebeğin o yeter. Bende 6 ayda 7 kilo aldım gayet iyi almışsın ben fazla almışım bile bu gidişle dikkat et fazla alırsın dedi doktorum karnının da iç genişliğin ile alakası var canım korkma.. Herkese göre değişir o büyüklük. Bebeğin sağlıklı mı? Sen ona bak canım
fatma benimde iştah sorunum var canım hiç bişey yemek istemiyor ama ben kilo alıyorum 10 kilo almışım nerden geldi bu kilolar anlamadım gitiiiiii:26::26::26:
kızlar siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ultrason için ben en son 20 haftalıkken gitmiştim gitmek istiyorum ama eşim biraz daha bekle diyor
ben son giitiğimde kilosu 380 gr boyuda 26 santimdi şimdi bakalım ne çıkacak o zaman doktor iyi demişti
benim oğlum artık sıkılmaya başladı ne zaman gelecek kardeşim diyor doktora götürecez seni diyor karnını kesip kardeşimi çıkaracaklar ben ve babam kardeşimi alacaz ee dedim bana ne olacak dedim doktor karnın dikecek dedi bu zamanın çocukları herşeyi biliyor bütün oyuncaklarını saklamış kardeşime diye ayy ne güzel
peki gizemcimşeker testi yüksek çıkınca ne oluyor ben oğlumda yapmamıştım
kızlar siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ultrason için ben en son 20 haftalıkken gitmiştim gitmek istiyorum ama eşim biraz daha bekle diyor
sağol canım içimi rahatlattın ama canım süt falanda istemiyor sadece meyveyi iştahlı yiyorum.bu hafta kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda bilmiyorum. inş. o sağlıklıdır
benim kayınpederim şekr hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?