2011 Eylül Anneleri

benim en son adet tarhim 7 aralktı ama bebekle adetim uyuşmuyor doktor 19 olarak kabul ettti bebek o güne denk geliyor yaklaşık aradaki fark 2 hafta oluyor yani adetime yakın hamile kalmışım

ya kızlar şu tatlı olayı doğru galiba biraz tatlı yedim çoştu cadı içerde

tabi doğru çünkü benim doktorumda buraya gelmeden tatlı ye gel iyice görürüz hareket eder diyor hepi ama son 2 sefer mecburen aç gideceğim şeker yüklemesi için, çokta şeker yeme şu şeker yüklemesi yaptıracağın sıralarda düzgün çıksın canım, bak benim gibi olma sonra

benim en son adet tarhim 7 aralktı ama bebekle adetim uyuşmuyor doktor 19 olarak kabul ettti bebek o güne denk geliyor yaklaşık aradaki fark 2 hafta oluyor yani adetime yakın hamile kalmışım

canım o 2 hafta geri de olmasın bebek?? Emin misin. Çünkü sat tarihine göre hesaplıyorlar. Benim bebeğimde 4 gün geride ama 2 hafta geride olmasını anlamadım canım

aslında bne gebe kalmıyordum incir kürü yapmıştım geç çatladı yumurtam ondan alabilir ama adet tarhime uyuşmuyor bebeiş çünkü adetimden yaklaşık 20 gün geçti yeni gebelik çıktı çıkmıyordu doktor geç döllenme dedi

çok ilginç ben bilmiyordum geç döllenmeye göre hesaplandığını, bana doktorum adet tarihine göre hesaplanıyor ben sormuştum ona 4 gün geride bişi olur mu die hayır o önemli değil olabilir dedi,2-3 hafta geride olursa dikkate alırız demişti. Demek ki senin ki farklı bi durum . Zaten şu hamile kalmak, hesaplama işleri aklım hiç basmamıştır
sağlıklı olsunda bebek önemli olan o

benim uyku sorunumda var rahat uzanamıyorum bile zaten sırt üstü yatmayın diyorlar kordon bebeğin boynuna dolanıyormuş sol tarafa uzanın diyor oda zorr:84::84:

ah canım sen baya zorlu bir hamilelik geçiriyorsun şu uykusuzluk çok zor şey, dün akşam bendehep ilk kez sırtüstü yatarken buldum kendimi ya, sonra sola döndüm yattım bi baktım gene sırt üstü dönmüşüm sinir oldum kendimee. sola yatmaktanda fenalık geldi, sol yanım tutmuyor uyurken artık sağada yatıyorum arada bir ama genelde sola yatmaya çalışıyorum tabi napıyım fedakarlık yapıyoruz işte annelik

gizemcim ben daha önce 3 düşük yaşamıştım dış gebelik olmuıştu en son ikiz hem rahimde hem tüpte gebelik oldu ve kürtaf açık ameliyat oldum tüpümde alındıa artık birbuçuk yıl hamile kalamadım olmaz dedim işte en son incir kürü yapmıştım hiç bakamdım yumurtlama dönemi falan takmadım bir baktım meleğim gelmiş iyikide geldi annesini kardeşini üzmedi

ben genelde yani hep sırt üstü yatarım alışmışım şimdi zorlanıyorum bide göbüşte büyümüş baya zorlanıyorum senin göbüş büyüdümü kız göbüşü büyük olur derler

bide ben oğlumdayken hep balık yerdim muhhakak ama malesef bu gebeliğimde sadece 2 kere yiyebildim midem almıyor balığı çok istiyorum ama olmuyor çok faydalı

Canım geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin anlaşılan, allaha şükür 2. bebeğin de olmuş allah ın izniyle canım benim allah yüzünü güldürsün. kimseyi evlatsız bırakmasın. Benim göbeğim kocaman canım ya sorma valla hakkaten kız göbeği kız göbeği neden büyük olurmuş ne alaka
Balık yiyemiyorsan canım hap iste doktorundan ona söyle yiyemediğini, takviye olur bnm bi arkadaşımda ağzına koyamamıştı ama balık hapıyla gayet güzel geçirdi. ceviz ye bol bol

evet ben çok çektim ama inşalh güzel olacak herşeyyy ben kaç kız göbeği gördüm kocaman ama erkke göbüşleri sivri ve çok büyük değil ama ben oğlumdaykende göbüşüm kocamandı

ALLA ALLAAA EVET YA nerde bu kızlarrrrrr topik bitik durumda. Benim kızım da bugün çok durgun teyzesi yaa yemek yedim 15 dk oldu çok hafif hafif belli belirsiz tıklıyor sanki yaaa

uyumuştur canım benimkide dün hiç oynamıyordu akşama doğru oynadı ama bugün kıpır kıpır merak etme annesi o iyidir içerde

oh bee başladı şimdi tekmelemeye demek ki yemekten 20 dk sonrasını beklicez
ver çoşkuyu verrrrrrrrr
tekmelee adam tekmeleeeeeeeeeeeeeeeeee güzel prensesiim vuuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…