2011 Eylül Anneleri

benimde tekmelemese endişeleniyorum niye olmuyor ee hep olacak değilya uyku düzeni var bneim kafama göre oynamazki

yaa uyutsun canım gündüüz tepişsin içerde gece uyusun oda hahah
şimdi bana turkcellden bilgi mesajı geldi, sizinlede paylaşıyım kızlar, bu dönem doktorunuz(27.hafta) bebeğinizin ters pozisyonda durduğunu söyleyebilir sakın endişelenmeyin bebeğiniz son haftalarda doğru pozisyonu alacaktır.
Sizde ona göre yani bide bu dönem hemoroid, bel ağrısı, ödem ,kaşıntı şikayetleriniz artışa geçmiş olabilir. Masaj yaptırmak iyi gelecektir.

selam benim sat 27 kasım..muhtemel doğum tarihi 3 eylül inşallah üçüncü kızım olacak ilkler ikizdi :)ilki sezeryan olacağı için buda öyle olacak ve muhtemelen bayramdan önce yani ağustos sonunda sezeryana alırlar diye düşünüyorum..epidural düşünüyorum,kararsızım etrafımda olanlar öyle olumsuz konuşuyorlarki canım sıkılıo..( birde bebeğim iki haftadır yan yatmış ve inanılmaz ağrı yapıyor birşey hep batıyor sanki yara var karnımın içinde..böyle olan varmı acaba en son 26+ 3 ken gittim 810 gramdı az geldi bana ama sizce..

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım benimde 28 kasım aramızda 1 gün var :) benimde 4 eylül doğum tarihim.Ama tabi benim biraz erken doğum tehlikem varmış rahim ağzında kısalma gördü doktorum belki birazcık daha erken gelebilir.Bekletmeden.Canım 2 arkadaşım da epidural sezeryan oldular bir kaç ay önce çok memnundular, neden olumsuz birşey demişler ki. Asıl genel anestezi kötü çünkü genel anestezi bebeğine geçiyormuş arkadaşımın doktoru öyle demiş. Hem bebeğin doğar doğmaz seninle buluşuyor, saçma sapan beklemiyorsun uyanmayı. Bence epidural muhteşem bir teknoloji ve faydalanılması gerek diye düşünüyorum.Hemde bebek içinsağlıklısı o. Pozisyon için pek bilgim yok canım ama değişiyormuş sürekli, drunun ne dediği önemlidir asıl,ona sormadın mı. Ben geçen cuma gittim yani ayın 3 ünde bebeğim 872 gramdı 26+5 dim o gün. Gayet normal dedi 3 le 3,5 kilo arası doğacak bebek dedi. Seninde gayet normal yani cnm..

[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=151933"]cilekstrawberry
[/URL]
çok teşekkürler doktorum dua et dönsün bu seni böyle mahveder dedi..bu arada ben 8 kilo aldım ya kaç kiloyla bitiricem bakalım bebeğin kilosu normal o zaman değilmi işte ultrason kağıdımda 26+3 olduğu halde 25+ 4 falan yazıo onun için sıkıldı canım..halbuki herşeyide yiyorum..

gizemcimm canımiçii napıyosun bakiyim bugün çok enerjiksin kzıım yaaa ayyyy bacaklarım bi ağrıyokii anlatamam yorgunluktan galibaa adet olacakmışım gibi bir ağrı ilk defa oluyo böylee

gizemcimm canımiçii napıyosun bakiyim bugün çok enerjiksin kzıım yaaa ayyyy bacaklarım bi ağrıyokii anlatamam yorgunluktan galibaa adet olacakmışım gibi bir ağrı ilk defa oluyo böylee

elifimmm hoşgeldin bende seni düşünüyordum sen nerdesiiin yaaa sensiz olmuyor bu forum bitanem yaa valla öyleyim bitanem bugün enerjikim maaşallah, allah nazarlardan saklasın sus :))) bende de geçen hafta olmuştu o adet olucakmışım gibi çok nalet bi ağrıdır o off off ya uzat bacaklarını, hatta ılık bir duş al bak nasıl geçicek gör bitanem. İyiki geldin bak moralim daha da güzelleşti, senden enerji aldımmm hooopp

Canım sıkma canını bende 7 kilo almışım eğer böyle gidersen 15-20 arası tamamlarsın dedi, biraz az yemeye başladım bende , bide bende sınırda şeker çıktı o yüzden pilav makarna vs bunları kestim 3 hafta sonra şeker tekrar yapıcak dktorum 50 lik tekrarlıcak o güzel çıksın istiyorum düşsün yani.. Bebeğin çok sağlıklı canım bak arada 1 hafta var o önemli değil benim doktorumda 1 hafta önemli değil dedi ancak 2-3 hafta geride olursa ciddiye alırız dedi. O yüzden canını sıkacak bir durum yok canım. Herşeyi az az yeteri kadar ye , zaten bebek alıyor sen merak etme. Ben 3 kilo 150 grm doğmuşum seninde bebeğin tahminen o kadar doğar dedi bana doktorum. Hiç kendini sıkıp üzüpte bebeği strese sokma sakın. Olur mu canım. Benimde 4-5 gün geride ama bebeğim gayet sağlıklı önemli olan budur

selam kızlar nasılsınız bakalım?bebişler için demir hapı haricinde ek vitamin bişey alıyormusunuz?yoksa doğal yollardan mı tüketiyorsunuz?bana doktorum başlamadı ama elevite başlıcam içime sinmiyor bölee....

çilekcim deniz sezonunu açtın mı?bu hafta sonu eşim izine gelicek denize gitmeyi planlıyoruz.yanlış hatırlamıyosam sen geçen hafta gittin sanırım,deniz soğukmuydu?

oyyyy yirim ben seni canım benim bende senden enerji alıyorum maşşalaah canım arkadaşım maşallah alllahım nazardan saklasın :))))
birazcık uyudum oğlumlaa kalktık yemeğimizi yedik anca daha oturdum netin başınaa şimdi bide akşam yemeği hazırlıcam
uzattım bacaklarımı duş alıcam birazdan kendime gelmem lazım ayyyy kaç gündür misafirim geliyo giidyoo yoruldum yaaa bundan sonra ben gidecem hoooooooooooooooppppppp

çilekcim deniz sezonunu açtın mı?bu hafta sonu eşim izine gelicek denize gitmeyi planlıyoruz.yanlış hatırlamıyosam sen geçen hafta gittin sanırım,deniz soğukmuydu?

ah be canım daha açamadım dur haftaya yani bu hafta açıcam inşallah dün ben çalıştım babam bursaya gitmişti biryere gidemedim bi akşam arkadaşlarda mangal yaptık o yani. Ama haftaya gidince kızlar sizede anlatıcam inşallah merak etmeyin bu arada ben kan ilacı hariç elevit içiyorum doktorum şimdilik bunlara devam et dedi. ekstra olarak bişi vermedi canım. sennde bence vitaminn haplarını ihmal etme

geçmişi oludum öle geldim.3 4 gün bebekleri geriden gelen arkadaşlar.bebeğin döllenmesiyle alakalı.kimi kadınlar adetin 7. günü 8. günü gibi yumurtluyorlar.bazıları da 17. gün 18. cün gibi ....asıl ortalama yumurtlama 13 . 14. günler.ama geç yumurtlayan da oluyor.genelde gelişim geriliği ultrasonda ondan gözüküyor.mesela benim bebeğim hep 2 gün büyük gözüküyor.ben yumurtlama günümü bildiğim için normal .üzülmeyin sizinkiler de normal.kafaya takılacak bir şey yokk

hooooop ben geldimm hoooooooooooop

ah canım benim yerim ben seni güzel arkadaşım maaşallah sanada valla gerçekte görmek öyle çok isterdim ki seni innşallahh izmire yerleşirsiniz tez zamanda hahaha
yorma bitanem kendini o misafirlerde yormasın düerim valla bak ona göree yaaaniii
git duşunu al oh oh mis gibi evde oğluşunla otur bakalım bnm yerimede kuzuuuuum

ben yanlış hatırladım o zaman canım,biz çeşme düşünüyoruz siz nereye gideceksiniz?bu arada sen izmir hatayda mı oturuyosn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…