oh bee başladı şimdi tekmelemeye demek ki yemekten 20 dk sonrasını beklicez
ver çoşkuyu verrrrrrrrr
tekmelee adam tekmeleeeeeeeeeeeeeeeeee güzel prensesiim vuuurrr
selam benim sat 27 kasım..muhtemel doğum tarihi 3 eylül inşallah üçüncü kızım olacak ilkler ikizdi :)ilki sezeryan olacağı için buda öyle olacak ve muhtemelen bayramdan önce yani ağustos sonunda sezeryana alırlar diye düşünüyorum..epidural düşünüyorum,kararsızım etrafımda olanlar öyle olumsuz konuşuyorlarki canım sıkılıo..( birde bebeğim iki haftadır yan yatmış ve inanılmaz ağrı yapıyor birşey hep batıyor sanki yara var karnımın içinde..böyle olan varmı acaba en son 26+ 3 ken gittim 810 gramdı az geldi bana ama sizce..
gizemcimm canımiçii napıyosun bakiyim bugün çok enerjiksin kzıım yaaa ayyyy bacaklarım bi ağrıyokii anlatamam yorgunluktan galibaa adet olacakmışım gibi bir ağrı ilk defa oluyo böylee
Canım sıkma canını bende 7 kilo almışım eğer böyle gidersen 15-20 arası tamamlarsın dedi, biraz az yemeye başladım bende , bide bende sınırda şeker çıktı o yüzden pilav makarna vs bunları kestim 3 hafta sonra şeker tekrar yapıcak dktorum 50 lik tekrarlıcak o güzel çıksın istiyorum düşsün yani.. Bebeğin çok sağlıklı canım bak arada 1 hafta var o önemli değil benim doktorumda 1 hafta önemli değil dedi ancak 2-3 hafta geride olursa ciddiye alırız dedi. O yüzden canını sıkacak bir durum yok canım. Herşeyi az az yeteri kadar ye , zaten bebek alıyor sen merak etme. Ben 3 kilo 150 grm doğmuşum seninde bebeğin tahminen o kadar doğar dedi bana doktorum. Hiç kendini sıkıp üzüpte bebeği strese sokma sakın. Olur mu canım. Benimde 4-5 gün geride ama bebeğim gayet sağlıklı önemli olan budur[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=151933"]cilekstrawberry
[/URL]
çok teşekkürler doktorum dua et dönsün bu seni böyle mahveder dedi..bu arada ben 8 kilo aldım ya kaç kiloyla bitiricem bakalımbebeğin kilosu normal o zaman değilmi işte ultrason kağıdımda 26+3 olduğu halde 25+ 4 falan yazıo onun için sıkıldı canım..halbuki herşeyide yiyorum..
elifimmm hoşgeldin bende seni düşünüyordum sen nerdesiiin yaaa sensiz olmuyor bu forum bitanem yaavalla öyleyim bitanem bugün enerjikim maaşallah, allah nazarlardan saklasın sus :))) bende de geçen hafta olmuştu o adet olucakmışım gibi çok nalet bi ağrıdır o off off ya uzat bacaklarını, hatta ılık bir duş al bak nasıl geçicek gör bitanem. İyiki geldin bak moralim daha da güzelleşti, senden enerji aldımmm hooopp
çilekcim deniz sezonunu açtın mı?bu hafta sonu eşim izine gelicek denize gitmeyi planlıyoruz.yanlış hatırlamıyosam sen geçen hafta gittin sanırım,deniz soğukmuydu?
oyyyy yirim ben seni canım benim bende senden enerji alıyorum maşşalaah canım arkadaşım maşallah alllahım nazardan saklasın :))))
birazcık uyudum oğlumlaa kalktık yemeğimizi yedik anca daha oturdum netin başınaa şimdi bide akşam yemeği hazırlıcam
uzattım bacaklarımı duş alıcam birazdan kendime gelmem lazım ayyyy kaç gündür misafirim geliyo giidyoo yoruldum yaaa bundan sonra ben gidecem hoooooooooooooooppppppp
ah be canım daha açamadım dur haftaya yani bu hafta açıcam inşallah dün ben çalıştım babam bursaya gitmişti biryere gidemedim bi akşam arkadaşlarda mangal yaptık o yani. Ama haftaya gidince kızlar sizede anlatıcam inşallah merak etmeyinbu arada ben kan ilacı hariç elevit içiyorum doktorum şimdilik bunlara devam et dedi. ekstra olarak bişi vermedi canım. sennde bence vitaminn haplarını ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?