2011 Eylül Anneleri

çok teşekkürler beni rahatlattın..ne güzel bakalım kim daha önce doğum yapıp burdan paylaşacak hayırlıysıyla:) bir akadaşım sezeryan için bayramı beklemezler seni alırlar bayramdan önce diyor..yani 25 -29 arası olabiliriz belkide:)

evet canım haklısın. Bilgin için de çok teşekkürler. Endişelenenler için rahatlama olmuştur bu

canım ne demek sonuçta doğru bilgi bu ve seninde rahatlaman şart, bak beline iğne yapacaklar hiç hissetmeyeceksin, sonra hemen 5 dk da ameliyata alıp bebişini sana koklatacaklar sonra yarım saat falan dikiş işlemi tutuyormuş, bana 2 arkadaşımda böyle söyledi. Merak etme Allahın izniyle çok güzel bir doğum olacak bak gör.Sakın bayıltma kendini yani ciddi bişi olmadığı sürece bebişinede sanada zarar vermesin o narkoz. Bakalım benim nasıl olacak, biz en önce doğuranlar olacağız artık anlatırız bol bol :)))

canımsınn yaa bende seni görmeyi o kadar çok isterimkii inşallah izmire yerleşirsek görüşürüz benim erzurumda kk tanıştığım çok samimi arkadaşlarım var eşleri bile tanıştırdık ailece görüşürüyoruzz seviyorum kız ben seniiii şeker
vallahi yaa canımız sıkılır biz evdede oturamıyoruz evde otursak birisi gelsin istiyoruz :))))
şimdi yemeğe giiriştimm haydii bismillahhhhhhhhhhdedim kalktım

AY CANIM benim inşallah o günlerde olur İzmir'e gelirsiniz tanışırız inşallah. Ne güzel valla arkadaşlarla tanışmanız süper olmuşş.. Bende seni seviyorummmm bebişiim
Valla ne gezentisiniz kız , olsun gezin gezin bak ne güzel zaman geçiyor, biz olsaydık kesin biz gelirdik kızımla
Haydi bakalım bende eve gidicem şimdi, sen güzelce mamalarını yap, kokusu burayaaa kadar geliiyooor baak, hooop bende kaçtımm bitanem

hehehhehhhhe çok gezentiyiz vallaa ayyy ne güzel olurdu gelirdiniz bize
git bakalım dinlen birazcık bebeişi aç bırakmaa sanada yaparım canımm o mamalardan

ayy 45 dakkadır karnımda bir ağrı kasıklarım ölüyorum valla.bu haftalarda bazı kişilerde oluyormuş nasıl anlıcam acaba nomal mi değil mi diyee

merhaba.ben aranıza yeni katıldım.burda herkes birbirini tanıyor galiba.bende eylülde anne olacağım için bir merhaba diyeyim dedim.benide aranıza alırsınız umarım
bende 25 haftalık hamileyim. nerdeyse 7. ayıma giricem.doktorum doğum tarihini 19 eylül olarak söylüyor.
herkese hayırlı doğumlar

hoş geldin canım aramıza her zaman gel

slmm kızlarrr neler yapıyosunuz bakalım umarım herkes ve bebişler iidirr.biz bugun çoookk hareketliyiz oğluşum annesiyle oyun oynamak istiyoo sanırım ama bu arada tuhaf bişi oluyoo bende sol tarafımda kalbın altın yanii gögüs kafesimde ara da bi kıtırdamalar hissediorum canım yanıyoo sanki gögüs kafesim aşağıyaa çekiliyoo gibbii böyle tuhaf şeyler yaşayan var mıı

valla canım dediğim gibi normal artık bu bebişler
heryere vuruyorlar paşa gönülleri bilir boş ver acıısın bende bugün bira uykuya daldım rüya bile gördüm çok sert bir tekmeyle uyandım ben dayak yemiş gibi oldum aa bir baktım benim cadı kızımmışşşşş

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bi doktora görün istersen

çok teşekkür ederim.bayağı süren bir ağrım vardı.rahimde ,incelme başlamıştı.korktum bir ara.kızımdan deneyimliyim.ara ara sancı vurdu.zaten erken doğum riskim var.asıl doğması gereken tarih 11 eylül.ama doktor 28 30 ağustos gibi dedi.inşallah ozamana kadar büyür öğlım .dua edin inşalah.

Canım hoşgeldin aramıza, tabiki biz burda çok iyi dostlar olduk, sende inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına canım.Hangi şehirdesin?

ayy 45 dakkadır karnımda bir ağrı kasıklarım ölüyorum valla.bu haftalarda bazı kişilerde oluyormuş nasıl anlıcam acaba nomal mi değil mi diyee

canım belki kum falan da döküyor olabilirsin taş falan, doktorum bana ondan ağrı olur diyor, ama o değilse belki ciddi birşey olabilir, çok aşırı ağrı normal değildir. Doktoruna git , yada ılık bir duş al dinlen geçmezse acile git.

Kızlaaar herkese günayydınnn
Artık sıcaklar başladı, akşamları biraz rahatsız olmaya başladım, göbeğim büyüdükçe ağırlaşmayada. Bakalım sıcaklar da Allah yardımcımız olsun kızlar. Bebeklerimiz bol bol tekmelerrrrrr atsıın.

herkese günaydın
dun doktor kontrolumde idrar yolu enfeksiyonu çıktı
aslında hiçbir şikayetim de yoktu
sizlerde böyle bir durum yaşayan oldu mu?
umarım bütün annalerimizde bebişleri de çok çok iyidir...

Günaydın sanada canım hoşgeldin.İdrar yolu enfeksiyonu çok normal canım bu dönemde, bende de taş var çok su içiyorum çok az enfeksiyonum kaldı onun içinde bol bol su içmeye devam et dedi. Benim doğum yapan bir arkadaşım yaklaşık 4 ay boyunca enfeksiyonla uğraştı,ilaç kullandı sürekli , günde 4 litre su içmek zorundasın dedi bana üroloji doktoru, aslında 4 olarak sınırlamıyorum seni dedi, günde 1,5 litre tuvalete çıkacak şekilde içeceksin suyu dedi bana, sende öyle yap, bu işin tek çaresi çoook ama çook su içmek, suyun hiç bir zararı yok bol bol su iç dedi

günaydın güzel hamişler ben dün doktordaydım idrrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum galiba dedim kan idrrar aldı ama doktor ameliyattaydı gösteremedim ama hepsi negatif diyor bir tek kan değerim 11 oda iyi galiba gösterecem bugün bol bol su içiyorum şimdi daha iyiim hafifledi sık idrra çıkmıyorum ağrımda kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…