çok teşekkürler beni rahatlattın..ne güzel bakalım kim daha önce doğum yapıp burdan paylaşacak hayırlıysıyla:) bir akadaşım sezeryan için bayramı beklemezler seni alırlar bayramdan önce diyor..yani 25 -29 arası olabiliriz belkide:)Canım sıkma canını bende 7 kilo almışım eğer böyle gidersen 15-20 arası tamamlarsın dedi, biraz az yemeye başladım bende , bide bende sınırda şeker çıktı o yüzden pilav makarna vs bunları kestim 3 hafta sonra şeker tekrar yapıcak dktorum 50 lik tekrarlıcak o güzel çıksın istiyorum düşsün yani.. Bebeğin çok sağlıklı canım bak arada 1 hafta var o önemli değil benim doktorumda 1 hafta önemli değil dedi ancak 2-3 hafta geride olursa ciddiye alırız dedi. O yüzden canını sıkacak bir durum yok canım. Herşeyi az az yeteri kadar ye , zaten bebek alıyor sen merak etme. Ben 3 kilo 150 grm doğmuşum seninde bebeğin tahminen o kadar doğar dedi bana doktorum. Hiç kendini sıkıp üzüpte bebeği strese sokma sakın. Olur mu canım. Benimde 4-5 gün geride ama bebeğim gayet sağlıklı önemli olan budur
geçmişi oludum öle geldim.3 4 gün bebekleri geriden gelen arkadaşlar.bebeğin döllenmesiyle alakalı.kimi kadınlar adetin 7. günü 8. günü gibi yumurtluyorlar.bazıları da 17. gün 18. cün gibi ....asıl ortalama yumurtlama 13 . 14. günler.ama geç yumurtlayan da oluyor.genelde gelişim geriliği ultrasonda ondan gözüküyor.mesela benim bebeğim hep 2 gün büyük gözüküyor.ben yumurtlama günümü bildiğim için normal .üzülmeyin sizinkiler de normal.kafaya takılacak bir şey yokk
hooooop ben geldimm hoooooooooooop
ah canım benim yerim ben seni güzel arkadaşım maaşallah sanada valla gerçekte görmek öyle çok isterdim ki seni innşallahh izmire yerleşirsiniz tez zamanda hahaha
yorma bitanem kendini o misafirlerde yormasın düerim valla bakona göree yaaaniii
git duşunu al oh oh mis gibi evde oğluşunla otur bakalım bnm yerimede kuzuuuuum
canımsınn yaa bende seni görmeyi o kadar çok isterimkii inşallah izmire yerleşirsek görüşürüz benim erzurumda kk tanıştığım çok samimi arkadaşlarım var eşleri bile tanıştırdık ailece görüşürüyoruzz seviyorum kız ben seniiii şeker
vallahi yaa canımız sıkılır biz evdede oturamıyoruz evde otursak birisi gelsin istiyoruz :))))
şimdi yemeğe giiriştimm haydii bismillahhhhhhhhhhdedim kalktım
hehehhehhhhe çok gezentiyiz vallaa ayyy ne güzel olurdu gelirdiniz bizeAY CANIM benim inşallah o günlerde olur İzmir'e gelirsiniz tanışırız inşallah. Ne güzel valla arkadaşlarla tanışmanız süper olmuşş.. Bende seni seviyorummmm bebişiim
Valla ne gezentisiniz kız , olsun gezin gezin bak ne güzel zaman geçiyor, biz olsaydık kesin biz gelirdik kızımla
Haydi bakalım bende eve gidicem şimdi, sen güzelce mamalarını yap, kokusu burayaaa kadar geliiyooor baak, hooop bende kaçtımm bitanem
merhaba.ben aranıza yeni katıldım.burda herkes birbirini tanıyor galiba.bende eylülde anne olacağım için bir merhaba diyeyim dedim.benide aranıza alırsınız umarım
bende 25 haftalık hamileyim. nerdeyse 7. ayıma giricem.doktorum doğum tarihini 19 eylül olarak söylüyor.
herkese hayırlı doğumlar
ayy 45 dakkadır karnımda bir ağrı kasıklarım ölüyorum valla.bu haftalarda bazı kişilerde oluyormuş nasıl anlıcam acaba nomal mi değil mi diyee
slmm kızlarrr neler yapıyosunuz bakalım umarım herkes ve bebişler iidirr.biz bugun çoookk hareketliyiz oğluşum annesiyle oyun oynamak istiyoo sanırım ama bu arada tuhaf bişi oluyoo bende sol tarafımda kalbın altın yanii gögüs kafesimde ara da bi kıtırdamalar hissediorum canım yanıyoo sanki gögüs kafesim aşağıyaa çekiliyoo gibbii böyle tuhaf şeyler yaşayan var mıı
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bi doktora görün istersen
merhaba.ben aranıza yeni katıldım.burda herkes birbirini tanıyor galiba.bende eylülde anne olacağım için bir merhaba diyeyim dedim.benide aranıza alırsınız umarım
bende 25 haftalık hamileyim. nerdeyse 7. ayıma giricem.doktorum doğum tarihini 19 eylül olarak söylüyor.
herkese hayırlı doğumlar
ayy 45 dakkadır karnımda bir ağrı kasıklarım ölüyorum valla.bu haftalarda bazı kişilerde oluyormuş nasıl anlıcam acaba nomal mi değil mi diyee
herkese günaydın
dun doktor kontrolumde idrar yolu enfeksiyonu çıktı
aslında hiçbir şikayetim de yoktu
sizlerde böyle bir durum yaşayan oldu mu?
umarım bütün annalerimizde bebişleri de çok çok iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?