2011 Eylül Anneleri

günaydın canım, negatifse bişi yok işte ne güzel, enfeksiyon varsa bol miktarda epitel yazıyor bide bol lökosit veya bir kaç tane lökosit yazar ozaman enfeksiyon var demektir.Kan değerin 11 az değil mi canım ya? Değer aralıkları kaç ki , sanki daha yüksek diye hatırlıyorum ben :26:

slm kızlar günaydın. nasılsınız? dün giremedim sadece geçmişi okuyabildim şeker yüklemem vardı. geç geldim işe. suratlar 5 karış olmuş tabi. ne rahatsız insanlar bunlar yaa. neyse sonuçlarım ii çıktı oğlum gayet sağlıklı karnımın orta yerine güneşlenir pozisyonda yatmış durumda bir bacağını karnına çekmiş diğerini uzatmış.eller de yumuk yumuk. babası diyorki ne mutlu bir çocuk bu ... keyif yapıyor dedi dr teyzemizde. herşey yolunda yani.
6-8 eylül gibi doğum olabilir dedi ama daha erken olma ihtimali de var dedi. ağustos sonu itibariyle bekleriz dedi...

gizemcim şimdi bakıyorumdu lokosit negatif ama bol miktarda epitel var diyor galiba enfeksiyon var daha göstermedim doktora bakalım ne diyecek

Günaydınn nurcancım , hoşgeldin bende merak etmiştim canım seni naptın diye. Sonucun kaçç çıktııı ? Merak ettim. :)) Senin oğlan çok keyfine düşkün olucak anlaşılan. Maaşallah hep mutlu kalsın cnm inşallah. Benim içinde öyle demişti rahimde kısalma varmış erken doğum olabilir dedi yorma kendini dedi banada , senin günün benden fazla önce sen doğurabilirsin ama kızlar daha erken gelir derler ben önce gibi duruyorum :84:

gizemcim şimdi bakıyorumdu lokosit negatif ama bol miktarda epitel var diyor galiba enfeksiyon var daha göstermedim doktora bakalım ne diyecek

cnm ozaman enfeksiyon var evet bol su iç doktorun belki antibiyotik verir, banada vermişti ama ben içmedim biliomusun bol suyla geçirdim napıyım ilaçtan nefret ediyorm

50 MG içtim 1 saat bekledim 111 çıktı şekerim gayet normal dedi. benim ailemde ve eşimin ailesinde herkes şeker hastası risk taşımadığımı söyledi öyle diyince rahatladım. rahim durumum gayet normal aslında ölçtü çünkü. benim günüm tam belli olmadığından düzensizlik olduğundan yuvarlak konuştu dr sanırım. bebek ters duruyor uzunca bir zamandır ve kasık sancım var karnım resmen elips gibi duruyor. inşallah dönerde ben de rahatlarım.

Biz de 26.haftamızdayız. Yarın şeker yüklemesine gidiyorum. Sıkılmamak için gazete filan alayım beklerken okurum. Benim için yeni bir deneyim. Oğlumla her ay bu yeni deneyimleri yaşıyoruz, daha doğrusu o bana yaşatıyor. Hayırlısıyla, kucağıma aldığım günü görmeyi çok istiyorum.

canım asıl enfeksiyon lökositin artmasıyla oluşuyor,bende yaklaşık 1 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.kanda ve idrarda lökositim artmıştı.benim karın ağrısı,bulantı,kusma,ishal yapmıştı.baya ağır geçirdim yani.serum taktılar,ve monural saşe kullandım,şikayetlerim geçti.ama şimdi de çok fazla sarı akıntım var yine şüpheleniyorum,bakalım bende c.tesi doktora gidicem...

şimdi interneten baktımda bol epitel normalmış idrrarda varmış lokosit önmeliymiş negatif yazıyor bakalım doktor ne diyecek aslında en iyisi su içmekk

cnm ozaman enfeksiyon var evet bol su iç doktorun belki antibiyotik verir, banada vermişti ama ben içmedim biliomusun bol suyla geçirdim napıyım ilaçtan nefret ediyorm

canım bol su içmek çok önemli ama herzaman bu şekilde geçmez,ilerlerse ve farkedilmezse böbreklerin bile işlevini bozabilir.enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmak en doğrusu bence..

dedimya biz doğurana kadar anamız ağlayacak hergün bişey çıkıyor dün cadı kızım hiç durmadı bugün ise tık yok anlamadım giitti uyannnnnnn

günaydın herkese.ben de perşembe günü şeker yüklemesine gideceğim aç gelmemi söyledi.siz saat kaçtan sonra yemek yemediniz?akşam meyve yemek sonucu etkiliyor mu?bir de bu açlık durumuna su içmemek de dahil mi?su içmeden mi gitmem gerek?

bnm de 142 çıktı sınırda tam, şimdi dikkat ediyorum işte yediklerime , halbuki bizim ailedede şeker yok yani :) neden öyle çıktı anlamış değilim. neyse tekrarlıycak inşallah düşük çıkar artık
inşallah dönerde sende rahatlarsın ya

günaydın, bana sabahtan aç geleceksin dedi, hiç bişi yiyip içmeden git, akşam bişi yemek etkilemez herhalde çünkü bana doktorum akşam için birşey demedi. Sadece sabah aç karnına gel demişti. Sen yine pek tatlı yeme ne olur ne olmaz belki benm ondan sınır da çıkmıştır.

dedimya biz doğurana kadar anamız ağlayacak hergün bişey çıkıyor dün cadı kızım hiç durmadı bugün ise tık yok anlamadım giitti uyannnnnnn

valla sorma benim kızımda gece 2 de coştu kıpır kıpırdı, şimdi sabahtan ufak tefek nazlandı, bakalım akşama coşacak gene belli enerji topluyor

şeker yüklemesi için 8 saat aç olmak gerek .suda dahil biliyorum.ben yüklemeye giderken oruç tutmuş gibi gece 12 de yemek yemiştim.

bende yapacam doktor akşamdan bişey yeme içme dedi ben de yapacam ama gelecek hafta inşlalhhhh

dün nerdeyse doğuruyordum .taş falan değil zannetmiyorum.benim kızımda erken doğmuştu.buda aceleci heralde.sancı sıklıkları yakın değildi.çok şükür bugün iyiyim.aman zamanı gelmeden doğma oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…