2011 Eylül Anneleri

kendimi kötü hissettim şimdi,kıskanıyorum valla sizi...keşke benim ki de yanımda olsaydı((

kıslar benimde bugün karın ağrım ve kasık ağrım oldu,benimde eşim doktor aradım biraz yürü,wc ye çık geçer dedi.ohhh ne kadar rahat ya...tel.dan talimat verebildi ancak..ama dinledim geçti valla,meğer gaz sancım varmış:)))

eşin nerdeki senin buara merhaba :))
evet o agrılar yani gaz sancısı kötü oluyor katılıyorum .....

Evet canım ilgi önemli. Benimde ilk 3 ayım çok ama çok ağır geçti ben 1 yada 2 kez kustum fakat inanılmaz hergün bulantım vardı artık bıkmıştım yemek yiyemez durumdaydım. Hani canından bezdi derler ya aynen öyleydim yaa
Çok şükür geçti o günlerim , 2. trimesterde rahata kavuştum aslında 10. haftada zaten bulantım kesilmişti büyük çoğunlukla.
Ben 27+2 yim canım 57 kilo ile hamile kaldım şu an 64 oldum yani toplam 7 kilo aldım doktorum biraz fazla dedi, böyle gidersen 15-20 arası tamamlarsın dedi. Çünkü en fazla son 3 ay alınıyor dedi bakalım ne olacak göreceğiz. Benim şeker sınırda çıktı işte yediklerime biraz dikkat ediyorum ki haftaya tekrar test yapalım dedi doktorum 50 mg dan en azından normal seviyede çıksın..

sen iyisin yine canım ya ben 73ile başladım ve şuan 5kilo almışım bakalım sonumuz ne olcak offf
aslında fazla yiyen biride degilim hani aşırı yiyen biri degilim hem hamilelikte abur cubur cok nadir yedigim oldu hatta ilk zamanları tiksindim bile cikolatdan vs.....
benimde şeker yüklemesi haftaya haftasonu yapılacak bakalım,evet son ayları cok kilo alınıyormuş.
henüz catlagım felanda olmadı ve karnım yavaşyavaş büyümeye başladı

merhaba canım ben izmirdeyim eşim balıkesirde askerlik görevini yapıo...

bende denizlideyim buarada allah kavuştursun

sağol canım,eşlerinizin kıymetini iyi bilin,yokluğunda anladım ne kadar önemliymiş benim için...

sağol canım,eşlerinizin kıymetini iyi bilin,yokluğunda anladım ne kadar önemliymiş benim için...

öyle valla onlar bizim hayatımızın en önemli parcalarından biri
onlar bizim bizde onların kiymetini bilmemiz gerekir bence,kocişimi cok seviyorum onsuz birgün ayrı kalma bana koyar valla

kızlar ben memleketime gitmeyi düşünüyorum.23.haftamdayım.12 saat sürüyor doktorum çok uzun 5 saatten fazla yola gitmemelisin dedi.sizin hiç böyle bir sorununuz oldu mu.acaba doktorum herzamanki gibi pimpiriklilikmi yapıyor. of çok bunaldım,daraldım eşimden uzaklaşmak istiyorum artık kimseyi çekecek halim yok gitmek istiyorum.gerçekten uzun bir süre ama olmazsa daha kısa mesafede bir yere filan mı gitsem.sizler yolculuk yaptınızmı yakın zamanlarda

canım dokkotrun doğruu sölemiş benim ki 4.5 saatlik yola biile ben olsam gitmezdim dedi bu yüzden kaynımın düğününe bile gidemiyorum ama uçakla yolculuk yapabılırsın diyoo sen nerdesin ki şimdi nereye gitceksin uçak imkanın varsa 12 saat gitmekten iyidir bence.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
ben bişey sormak istiyorum...
son gittiğiniz kontrolde bebeğiniz kaç kg.dı...
ben bugün kontroldeydim...
870 gr.olmuş bebek...
fikriniz varmı sizce iyi mi bu kilo...

teşekkür ederim cevabın için ben bilecikteyim tokata gideceğim.önce istanbula gideceğim 3 saat otobüs ile.sonra oradan uçağa ama uçak ankara aktarmalı.yani önce ankara sonra tokat toplam 2 saatte uçak yolculuğu sanırım tehlikeli olur.zaten bir kaç gün önce banyoda kayıp düştüm kalçam filan ağrıyor.üzerine bu yorgunluk iyi gelemeyebilir.sanırım gitmeyeceğim:

870 gr.olmuş bebek...

canım ben 20.haftamda gittim en son 370 gramdı.24.haftamın sınunda şeker yüklemesi için gideceğim 800 gr.olmalıymış ideali buymuş.senin haftan kaç o çok önemli

günaydın uykucularrrrrrr.kimsecikler yok kalkmadınızmı daha.biz oğlumla kalkıp okula geldik.hadi sizde kalkın:))

870 gr.olmuş bebek...

canım ben 20.haftamda gittim en son 370 gramdı.24.haftamın sınunda şeker yüklemesi için gideceğim 800 gr.olmalıymış ideali buymuş.senin haftan kaç o çok önemli

benim ptesi kontrolüm ve şeker yüklemem vardı 27. haftamın içindeyim 1 kg. 75 gr olmuş oğlum.

oooo seninki çok iymiş maaşallah canım...
allah nazarlardan saklasın...
ayy benimki düşük o zaman yaaa...

durucum öyle düşünme 27 hafta 4 günlük felan benimki iri bebek sağlıklı bebek demek deildir he zaman.
bak ailemizde şeker hastalığı var bizim de mesela eşimin tarafıda benim tarafımda şeker hastası belki bebektede vardır ondan iridir diye aklıma gelmedi deil mesela benim de.
sakın bebeğinin kilosunu ve kendi sağlık durumunu başka gebelerle ve bebelerle kıyas yapma her gebelik kendine özgüdür.
annemin bir lafı vardır canı içinde olsunda yeterki 1 kilo olsun o toparlar der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…