dün nerdeyse doğuruyordum .taş falan değil zannetmiyorum.benim kızımda erken doğmuştu.buda aceleci heralde.sancı sıklıkları yakın değildi.çok şükür bugün iyiyim.aman zamanı gelmeden doğma oğlum.
kızlar bide bende alttan ağrı oluyor arada bir sizde olan var mı varsa bilen varmı neden?
kızlar bide bende alttan ağrı oluyor arada bir sizde olan var mı varsa bilen varmı neden?
dedimya biz doğurana kadar anamız ağlayacak hergün bişey çıkıyor dün cadı kızım hiç durmadı bugün ise tık yok anlamadım giitti uyannnnnnn
aynen bendede oluyor canım acaba neden ara ara sancı giriyor.saniyelik aralarla devam ediyor neki acaba?
ya benimde kendi çocuğuma nazarımmı değiyor ne dün arkadaşlara günlerdir kıpır kıpır maşallah dedim şimdi tık yok bugün olalı.sanırım bu iş böyle bazen kıpır kıpır bazen tık yok.
bende de kasık kısımlarımda oluyor bazen büyük abdeste sıkışıkken yada gaz sıkışırsa felan makatta bile tuhaf ağrı ve acımalar hissedebiliyorum. dün sordum dedim karnımın alt kısmında sancılarım oluyor normal mi diye oda bebek ters duruyor ve seni kastırıyor o nedenle normal dedi. bu sabah rahimde de hafif ağrılarım oldu kramp tarzında ama kısa süreli geçti oturmak ve kalkmak beni sıkıntıya sokuyor ama acı oluyor.
aynen bendede oluyor canım acaba neden ara ara sancı giriyor.saniyelik aralarla devam ediyor neki acaba?
ya benimde kendi çocuğuma nazarımmı değiyor ne dün arkadaşlara günlerdir kıpır kıpır maşallah dedim şimdi tık yok bugün olalı.sanırım bu iş böyle bazen kıpır kıpır bazen tık yok.
slmm kızlarrr neler yapıyosunuz bakalım umarım herkes ve bebişler iidirr.biz bugun çoookk hareketliyiz oğluşum annesiyle oyun oynamak istiyoo sanırım ama bu arada tuhaf bişi oluyoo bende sol tarafımda kalbın altın yanii gögüs kafesimde ara da bi kıtırdamalar hissediorum canım yanıyoo sanki gögüs kafesim aşağıyaa çekiliyoo gibbii böyle tuhaf şeyler yaşayan var mıı
herkese günaydın
dun doktor kontrolumde idrar yolu enfeksiyonu çıktı
aslında hiçbir şikayetim de yoktu
sizlerde böyle bir durum yaşayan oldu mu?
umarım bütün annalerimizde bebişleri de çok çok iyidir...
CANSINCANIMSIN hoşgeldin canım, benim halam doktor ona da söyledim bu ağrımı, normal dedi, bebek büyüdüğü için rahim büyüdüğü için oluyor dedi, son zamanlar aşağıda vuruyor çok oluyor dedi. İçim rahatladı biraz
Evet bunları yaşayacağız hele ki son aylara girdiğimiz bu dönemde artık ağrılar kaçınılmaz olacak. Benim 2. trimesterim çok güzel geçti şimdi 3. trimesterdeyim artık 27. hafta dolayısıyla, e tabi kendini hissettirmeye başladı, benimde ayaklarım ağrıyor arada bir sağolsun eşim masaj yapıyor, eşin ilgisi,şevkati,yardımı çok önemli gerçekten. Çocuk tek başına yapılmıyor, babanında anne kadar hassas olması gerek. Eşlerimizden Allah razı olsun gerçekten şanslıyız. Sağlıklı doğsunlarda önemli olan bu tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?