2011 Eylül Anneleri

:18: ay canım allah korusun dur daha çok erken, kızın kaçıncı haftasında doğmuştu? Oğlanlar gene biraz bekletirler. Sen yinede kontrolünü yaptır muhakkak. Ne olur ne olmaz. Doktora gitmedin mi peki öyle doğuruyordum nerdeyse dedinde. Allah korusun

ben sürekli evde yatıyorum zaten.dışarı çıkmam yürümem yasak.kızıma 6 aylık hamileydim surum boşaldı ama ilaçlarla serumlarla durduruldu.38 haftalığa kadar kaldı çok şükür ama çok zor geçmişti benim 6.7 ayım doğum haneye inip çıkmakla geçmişti ( bunda 20 haftalık hafif bir kanama oldu daha başka sorunum yok ama yatıyorum her ihtimale karşı.doktorla sürekli irtibattayım.nasip bakalım ne zamana doğacak

ay canım allah yardımcın olsun gerçekten zor geçirmişsin anlaşılan buda çok zor geçiyor inşallah haftalarını doldururuz sağsağlim kucağımıza doğarlar. Sen bol bol yat tabi, benimde erken doğum riskim varmış rahimde daralma var dedi doktorum 1 cm kadar. Bende çok yormuyorum kendimi, zaten32. haftamda bende artık evde dinlenmeye çekileceğim riske atamam ne olur ne olmaz

kızlar bide bende alttan ağrı oluyor arada bir sizde olan var mı varsa bilen varmı neden?

bende de kasık kısımlarımda oluyor bazen büyük abdeste sıkışıkken yada gaz sıkışırsa felan makatta bile tuhaf ağrı ve acımalar hissedebiliyorum. dün sordum dedim karnımın alt kısmında sancılarım oluyor normal mi diye oda bebek ters duruyor ve seni kastırıyor o nedenle normal dedi. bu sabah rahimde de hafif ağrılarım oldu kramp tarzında ama kısa süreli geçti oturmak ve kalkmak beni sıkıntıya sokuyor ama acı oluyor.

dedimya biz doğurana kadar anamız ağlayacak hergün bişey çıkıyor dün cadı kızım hiç durmadı bugün ise tık yok anlamadım giitti uyannnnnnn

ya benimde kendi çocuğuma nazarımmı değiyor ne dün arkadaşlara günlerdir kıpır kıpır maşallah dedim şimdi tık yok bugün olalı.sanırım bu iş böyle bazen kıpır kıpır bazen tık yok.

benim de öyle dün tık yoktu bugün hareketli ctesi tık yoktu pazar durmadı hiç. hemen paniklemeyelim hareket yok diye kızlar.

Son düzenleme:

AYNEN cnm bnde oturup kalkarken demin oldu yine demek herkeste oluyor normal o zaman yada bizim risk var diye de olabilir...

korkma cnm bnmde dün öyleydi . yemekten sonra başlıyorlar harekete 24 saat boyunca hiç hareket etmezse ancak dr a bilgi verirsin ama eder meraklanma

gizemcim o ağrılarrnormal benimde ilk gebeliğimde olmuştu rahim büyüyor ondan ağrın oluyor benimde bazen oluyor ama ilk gibi değil büyümüş artık genelde ilk gebeliklerde oluyor

benimde sol taraf gögsün altında cok agrı oluyor bu aralar genelikle oturdugum zaman olur uzanınca rahatlıyorum neden acaba bebekmi yada başka birşeymiki?????

benimde hicbir şikayetim yoktu bendede aynısı oldu normalmış....

kızlar bide bende alttan ağrı oluyor arada bir sizde olan var mı varsa bilen varmı neden?

evet o bendede oluyor yaaaa

CANSINCANIMSIN hoşgeldin canım, benim halam doktor ona da söyledim bu ağrımı, normal dedi, bebek büyüdüğü için rahim büyüdüğü için oluyor dedi, son zamanlar aşağıda vuruyor çok oluyor dedi. İçim rahatladı biraz

kzımın maşallahı var bazen öyle bir baskı yapıyorki aşagıya dogru oturdugum zaman rahat oturamıyorum canı sagolsun saglıklı olsunda ama işte buna benzer şeyleri cekmek zorundayız.hafta sonu omuzlarım sol kolum öyle bir tutulmuşduki felaketti yatıgım zaman kalkamıyordum allahtan eşim evdeydi hafta sonu o iyileştirdi masajla kremle vs sagolsun.....

Evet bunları yaşayacağız hele ki son aylara girdiğimiz bu dönemde artık ağrılar kaçınılmaz olacak. Benim 2. trimesterim çok güzel geçti şimdi 3. trimesterdeyim artık 27. hafta dolayısıyla, e tabi kendini hissettirmeye başladı, benimde ayaklarım ağrıyor arada bir sağolsun eşim masaj yapıyor, eşin ilgisi,şevkati,yardımı çok önemli gerçekten. Çocuk tek başına yapılmıyor, babanında anne kadar hassas olması gerek. Eşlerimizden Allah razı olsun gerçekten şanslıyız. Sağlıklı doğsunlarda önemli olan bu tabiki.

evet eşlerin ilgisi herşeyi bizim icin bu dönem cok önemli zaten hassas oluyorsun sagolsunlar valla.
benim ilk 3ay mide bulantısı vardı günboyu ama kusma yoktu ve burnum cok hassaslaşmıştı.ikinici 3ayım iyi gecti cok şükür bakalım son 3ay ne olcak

senin peki kilo durumun nasıl yani kac kilo aldın şimdiye kadar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…