2011 Eylül Anneleri

aman allah korusun tatlım...kötü şeyler düşünme...doğru sağlıklı olsun gerisi önemli değil...ya doktorumda haftasıyla uyumlu dedide işte ben biraz pimpirikliyim...yaptığımın yanlış olduğunuda biliyorum ama elimde değil...takıyorum işte...

herkese günaydın....kıslar ya benim uyku düzenim iyice bozuldu.gece geç saatlere kadar uyuyamıyorum sabah ta 7,30 en geç 8 uyanıyorum.sanki çok uyumuş gibi(

evet ana kız tembeliz sabaha kadar uyumuyoruz ya kızlar bende bu aralar uyku sorunu var uyuyamıyorum ama sabahta çok uykum geliyor ama akşam yok

yok yok takma kafana doktorunu dinle lütfen gerisi boş inanki.
kötü şeyler düşünmek deil benimki aslında olasılıklar var yani bunu bilip kendimi hazırlamak hepsi bu.
sen de sıkma canını hemen bu kilolar normal.

evet ana kız tembeliz sabaha kadar uyumuyoruz ya kızlar bende bu aralar uyku sorunu var uyuyamıyorum ama sabahta çok uykum geliyor ama akşam yok

ah canım seni çok iyi anlıyorum,bende aynı dertten müzdaribim...ama ben kafama takıyorum bu uyku olayını,önceden de uyku problemim vardı çünkü...

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN topiğin güzel anneleri
valla ben 8 de kalktım kahvaltı falan derkekn anca bu saat olduu geçmişi okudum ama herkese tek tek yazamadımm aman neyse yeni gelen anneler hoşgeldinizz allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularımızı

tabi canım uyku sorunu zor ben bir o tarafa uzanıyorum yok eşimde kafayı vurdumu uyuyor bende ne öle biraz sohbet edelim belki benimde uykum gelir yatağa girdiğimiz gibi gidiyor ama işi yokya benimle hemen dalıyor ama işi olunca kimse uyutamaz onu hamile kaldığımdan beri cinselilkten soğudum çok kez aramızda bozuluyor ama hiç istekli değilim bebişim önemli diyorum ama yok anlayış yokkkk

elifcim hoşgeldin erkenden uynamışsın ne güzel kahvaltıda yapmışsın ya bide ben oldum olası kahvaltıyı sevemedim giiti eşimde erkenden işe gidiyor oğlumda geç uyanıyor benim kahvaltı oluyor öğlen yemeği

bizimkide kafayı koydumu uyur canım,insan uyuyamayınca yanındaki de ona eşlik etsin istiyor(biraz bencilce ama bence öle)bizim hamile kaldığımdan beri cinselliğimiz bitti.zaten ayda 2 kez gelip 1-2 gün kalıyor.ama bizde olay tam tersi eşim korkuyor bebişe bişey olur diye.o korktukça bende korkuyorum bu sefer.yani doğum sonrasına bıraktık o işi:))

e güzel hamişler bebişler için hazırlıklar yapılıyormu

valahi canım benim eşyalarımızın büyük olanları oğlumdan kalanlar var sadece kıyafet olarak ufak tefek almaya başladım annemde çok alma ben çok aldım diyor görmeyincede ne alcam ne almıcam bilemiyorum ama bakalım doğana kadar tamamlarız herşeyinii bebişlerimizin

ya teyzeleri bu kızın tekmleri artık dışardanda belli oluyor sizind öylemi

canım bizim de geçen haftadan beri dışarıdan belli oluyor,bakalım cuma babası gelicek inşallah o da görür.nedense babası geldiğinde pek tıklamıyor bizimki...sitem ediyor galiba ona....

evet hayatım her sabah öyleyiz babamız sabah geldi işten gece nöbetindeydi eee gelince yapıyoruz hemen kahvaltımızı benim oğlan sabah 6 da uyanıyorda zor ikna edip yatırıyorum tekrar ünaş doğdummu ayaktaa

elifcim sen şasnlısn benimde oğlumun bir sürü cicileri var ama bu kız annemde hep erkkek elbileri almıştı insan birazda kız alır hepsi kaldı öyle neyse 3 düşündüğüm için ona saklarım artıkbende yavaş yavaş hazırlıklarıma başlıyorım örgü ördürdüm bir kaç tane çıtı bıtı pembeli pembeli zaten oğlumun bebişi var almayacam birazda elbise alırım oyyy yerim ben onları yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…