aman allah korusun tatlım...kötü şeyler düşünme...doğru sağlıklı olsun gerisi önemli değil...ya doktorumda haftasıyla uyumlu dedide işte ben biraz pimpirikliyim...yaptığımın yanlış olduğunuda biliyorum ama elimde değil...takıyorum işte...durucum öyle düşünme 27 hafta 4 günlük felan benimki iri bebek sağlıklı bebek demek deildir he zaman.
bak ailemizde şeker hastalığı var bizim de mesela eşimin tarafıda benim tarafımda şeker hastası belki bebektede vardır ondan iridir diye aklıma gelmedi deil mesela benim de.
sakın bebeğinin kilosunu ve kendi sağlık durumunu başka gebelerle ve bebelerle kıyas yapma her gebelik kendine özgüdür.
annemin bir lafı vardır canı içinde olsunda yeterki 1 kilo olsun o toparlar der.
geç kalmışsınız canım...günaydın güzel hamişler biz kızımızla yeni uyandıkkk
aman allah korusun tatlım...kötü şeyler düşünme...doğru sağlıklı olsun gerisi önemli değil...ya doktorumda haftasıyla uyumlu dedide işte ben biraz pimpirikliyim...yaptığımın yanlış olduğunuda biliyorum ama elimde değil...takıyorum işte...
evet ana kız tembeliz sabaha kadar uyumuyoruz ya kızlar bende bu aralar uyku sorunu var uyuyamıyorum ama sabahta çok uykum geliyor ama akşam yok
e güzel hamişler bebişler için hazırlıklar yapılıyormu
benim eşimde balıkesirde askerlik yaptı 9. ana jet üssündeydi. subay olarak yaptı. ALLAH KAVUŞTURSUN CNM...[/QU sağol canım,benim eşim askeri hastanede o da tabip asteğmen olarak yapıyor askerliğini...
tabi canım uyku sorunu zor ben bir o tarafa uzanıyorum yok eşimde kafayı vurdumu uyuyor bende ne öle biraz sohbet edelim belki benimde uykum gelir yatağa girdiğimiz gibi gidiyor ama işi yokyabenimle hemen dalıyor ama işi olunca kimse uyutamaz onu hamile kaldığımdan beri cinselilkten soğudum çok kez aramızda bozuluyor ama hiç istekli değilim bebişim önemli diyorum ama yok anlayış yokkkk
e güzel hamişler bebişler için hazırlıklar yapılıyormu
ya teyzeleri bu kızıntekmleri artık dışardanda belli oluyor sizind öylemi
elifcim hoşgeldin erkenden uynamışsın ne güzel kahvaltıda yapmışsın ya bide ben oldum olası kahvaltıyı sevemedim giiti eşimde erkenden işe gidiyor oğlumda geç uyanıyor benim kahvaltı oluyor öğlen yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?