2011 Eylül Anneleri

canım bizim de geçen haftadan beri dışarıdan belli oluyor,bakalım cuma babası gelicek inşallah o da görür.nedense babası geldiğinde pek tıklamıyor bizimki...sitem ediyor galiba ona....

ya evet ya eşimde seviyor karnımı ama çıt yok gitiği gibi oynuyor ben uyarıyorum bana gelince çıtın çıkmasın zaten ilki gibi heyecanlı değil sanki

canım bizim de geçen haftadan beri dışarıdan belli oluyor,bakalım cuma babası gelicek inşallah o da görür.nedense babası geldiğinde pek tıklamıyor bizimki...sitem ediyor galiba ona....

kıyamam ya senin işinde zor yanında destek olması gereken zamanda askere gitmiş eşin allahtan arada sıradada olsa gelebiliyorsa oda güzel allah kavuştursun canım tez zamanda inş bebeğin doğumuna biter askerliği eşinin

elif senin eşindeilk gibimi yoksa

eşim çocuk hastası zaten hemen arkasından 3 ü bile düşünüyo :)))))) ilk heyecan yaşıyomuş gibi seviniyo ama ardaya hamileyken ben bir doğurdum o 9 doğurdu vallaaaa :))))))) her çocukta ayrı heyecan yaşıyo ....... zaten lojmanın bütün çocukalrı eşimin başındaa :))))))))

ben bu sefer çok heyecanlıyım ilkinde 18 yaşında anne oldum bide evlendiğim hemen hamile kaldım pek bişey anlamadım acemiydim ama bu sefer bekledim çok heyecanlıyım bide kız olunca

çok zor gerçekten yaşayan bilir neler hissettiğimi,kendimi çok yalnız hissediyorum.bebiş 3 aylık olcak canım eşim geldiğinde...

bizimki de tam çocuk hastası,dışarıda tanımadığı kişilerin bile çocuklarını seviyor.bide 4 tane istiyor.onun için kolay tabi uzaktan evlat sahibi olmak....artık gözyaşlarımı tutamıyorum...herşeyi tek başıma yaşıyorum.ama yine de şükür halime.....

ben bu sefer çok heyecanlıyım ilkinde 18 yaşında anne oldum bide evlendiğim hemen hamile kaldım pek bişey anlamadım acemiydim ama bu sefer bekledim çok heyecanlıyım bide kız olunca

ben amma geç kalmışım yahu çocuk için ilk çocuğum 28 yaşındayım çocuk doğunca teyze demez dimi bana. kaç yaşındasın şuan cnm?

çok zor gerçekten yaşayan bilir neler hissettiğimi,kendimi çok yalnız hissediyorum.bebiş 3 aylık olcak canım eşim geldiğinde...

evet canım yaşayan bilir ama ne hissetiğini anlayabiliyorum zor gerçekten her zaman burdayız canım eşin gibi olamayız ama kendini yalnız hissetme bizler varız :)

tabiki bunada şükür ağlama sakın tatlım ardır bi hayır :) aynen benimkide öyle yanında şeker falan taşır tanımadığı çocuklara verir artık lojmanın dışındaki çocuklar bile tanıyoo aaaa polis amca diyolar :))))) kıyamaz çocuklara:))

hiç yalnız hissetme kendini bitanem. bebikin var hem de içinde eşinden bir parça konuş onunla babasını anlat ona şarkılar söyle. ve biz her zaman burdayız dertleşmek istediğinde burdan yaz bize senin için 2 kat zor. ama çok ii bi yerde öyle düşün... ülkemizde daha riskli olan yerler var biliyorsun. hayırlısıyla zaman su gibi geçsin ve kavuşun inşallah birbirinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…