- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
23 yaşına girdim
hahhahhahhha ilahi nurcann gencecik hatunsun bide sana teyzemi diyecekk :))))))
23 yaşına girdim
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nurcan duy bak kızım çocuk sana teyze bana nene diyecek yaş olmuş 31 oyyy ben nerelere gidem
bacım hatun 18imde ilkini doğurdum diyor yaaa kompleks yaptım hayatta hep erken anne olmak istedim ama 28 e kısmetmiş. ablamında 2. çocuğu olmuştu 28inde . bende kocayı geç buldum bacım yaaa...
maşşallah diyorum sana ama olmadı şimdi yani annelik kompleksine girdim valla şimdi yaa...
nere gitcen sen bi kere evinden çıkma dışarı bak benden söylemesi.
bende zaten geç saatlere kadar ofisteyim kimseye görünmeden eve geçerim. kimse anlamaz teyze olduğumu....:84:
e ayşe sen bize bide abla de iyice komplekse girelime siz benim abllarımsınızzzzz
yok canım 18 de anne oldum 17 yaşında evlendim şimdi 23 yaşına girdim 2 ye hamileyim eee ben kocayı erken buldum hatta annem sen nasıl evlenmeyi düşünürsün daha küçüksün dedi ama dinlemedim eşimle severek evlendik
e siz benim abllarımsınızzzzz
eeeee bende bacım ama napalım nasip böyleymişş ben 26 yaşında anne oldum ikinciye çok beklemişimm :95::95::95:
öhöhööhööhöööh çıkmıyım dimiii hadi sen yine iyisinde ben napıyım yawwwwwwww
ama bazen insanlar yaşını göstermez ben olgun göründüğümü düşünüyorum ama herkes yok küçük görünüyorsun diyor:26::26::26:
adamı kapcaklar diye korkmuş bu ayol
tabi teyze de diyebilirsin nolcak cnm ... ahh saçımda da 1 tane beyaz buldum zaten bu kahırla napsam ben yaaa
bacım sen yaştan dolayı 2-0 çocuk adetinden dolayı 1-0 öndesin. bu yenilgiyle naparım ben yaa ferhat 28inde 3. yü yapcak yine kadınlar klulübünde sayfa açcak ya ben napcam.?
yok bacım asıl sen iyisin. taş gibin hatunsun 2. de yolda ben anama çekmişim 36sında beni doğurmuş bende artık 40ımda doğururum yaşlanınca bana baksın diye.
bakayım bulayım yüklerim kocişle
eşimle çekilmiş güzel bir foto bulamadım ama en kısa zamanda yükleyecem ee kızalr göbüşlerimiizide bi ara çekelim yükleyelim olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?