2011 Eylül Anneleri

23 yaşına girdim

maşşallah diyorum sana ama olmadı şimdi yani annelik kompleksine girdim valla şimdi yaa...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nurcan duy bak kızım çocuk sana teyze bana nene diyecek yaş olmuş 31 oyyy ben nerelere gidem

nere gitcen sen bi kere evinden çıkma dışarı bak benden söylemesi.
bende zaten geç saatlere kadar ofisteyim kimseye görünmeden eve geçerim. kimse anlamaz teyze olduğumu....:84:

yok canım 18 de anne oldum 17 yaşında evlendim şimdi 23 yaşına girdim 2 ye hamileyim eee ben kocayı erken buldum hatta annem sen nasıl evlenmeyi düşünürsün daha küçüksün dedi ama dinlemedim eşimle severek evlendik

bacım hatun 18imde ilkini doğurdum diyor yaaa kompleks yaptım hayatta hep erken anne olmak istedim ama 28 e kısmetmiş. ablamında 2. çocuğu olmuştu 28inde . bende kocayı geç buldum bacım yaaa...

eeeee bende bacım ama napalım nasip böyleymişş ben 26 yaşında anne oldum ikinciye çok beklemişimm :95::95::95:

öhöhööhööhöööh çıkmıyım dimiii hadi sen yine iyisinde ben napıyım yawwwwwwww

ama bazen insanlar yaşını göstermez ben olgun göründüğümü düşünüyorum ama herkes yok küçük görünüyorsun diyor:26::26::26:

adamı kapcaklar diye korkmuş bu ayol

e siz benim abllarımsınızzzzz

tabi teyze de diyebilirsin nolcak cnm ... ahh saçımda da 1 tane beyaz buldum zaten bu kahırla napsam ben yaaa

eeeee bende bacım ama napalım nasip böyleymişş ben 26 yaşında anne oldum ikinciye çok beklemişimm :95::95::95:

bacım sen yaştan dolayı 2-0 çocuk adetinden dolayı 1-0 öndesin. bu yenilgiyle naparım ben yaa ferhat 28inde 3. yü yapcak yine kadınlar klulübünde sayfa açcak ya ben napcam.?

öhöhööhööhöööh çıkmıyım dimiii hadi sen yine iyisinde ben napıyım yawwwwwwww

yok bacım asıl sen iyisin. taş gibin hatunsun 2. de yolda ben anama çekmişim 36sında beni doğurmuş bende artık 40ımda doğururum yaşlanınca bana baksın diye.

ahahhahhhahhhahhha yok anacım benimki daha 3 ü düşünüyo onu napcaz bende galibaa 40 yaşımda falan doğururum :)))

yaaaa kızlar gizem gelmedi nerde bu kızzzz
GİZEEEEEEEEEEEEEEEMMM TATLIŞ NERDESİN YAHU

eşimle çekilmiş güzel bir foto bulamadım ama en kısa zamanda yükleyecem ee kızalr göbüşlerimiizide bi ara çekelim yükleyelim olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…