2011 Eylül Anneleri

salıncak keyfi heee süpersiniz valla... bu ön sayfada da paylaşsaydın ya cnm.
anaaaa 1 gün varmış aramızda senle şimdi farkettim :)))

sağoll canım hakatten neden görünmüyoo burda onu da ayrıca mı yapcam.evet 1 gün var ama bizimki 4 gün geride :) yani 3 gün olmuş oluyoo fark

ben hamil ekaldığımdfan beri dolmadan tiksinmişitm ama canım artık istiyor en iyisi bugün yapayım sziler akşam yemeğine ne yapmayı düşünüyorsunuz

ben hamil ekaldığımdfan beri dolmadan tiksinmişitm ama canım artık istiyor en iyisi bugün yapayım sziler akşam yemeğine ne yapmayı düşünüyorsunuz

ben tuhaf bi hamilelik geçirdim heralde hiçbişiden tiksinmedim aksine bi iştahım açıldııı kii sabah peynirsiz kahvaltı yapamaz oldum öğlen ve yatmadan canım süt istedi hep akşam yemeklerindeee et sayıkladım durdum balıktan korkuyodum kokusu tiksindirir mi diyee onuda kendi yapıyorum evdee bi ara tavuktan tiksindim onuda süper kayınvalidem oğluşu yesin diye gece 2 de horoz haşlayınca oldu sanırım maşalllah diyimde hoş bi hamilellik geçirirorum heraldeee bulantım falanda olmadıı Allahım herkesi benim gibi bi hamilelik versin inşallah karnım büyümese arada agrım olmasa anlamıcam hiç bişii..bizim bu akşam misafirimiz var yemeğeee bende balık ve bol salata yapıcam yanına bide mercimek çorbası yeter dimii misafir umdunu diil buldunu yermiş

canım 26 haftalık olduk bugün...
dündü kontrolüm...25+6 günlüktü yani...

biz seninle aynıyız gün olarak süpermiş

bacım hatun 18imde ilkini doğurdum diyor yaaa kompleks yaptım hayatta hep erken anne olmak istedim ama 28 e kısmetmiş. ablamında 2. çocuğu olmuştu 28inde . bende kocayı geç buldum bacım yaaa...

bende hep derdim erken anne olmak istiyorum diye ama bügüne kısmetmiş senin gibi.
aynı senin gibi 28yaşında anne olcam

nurcan dışarı çıktık gezmeye yemek işinide dışarda hallettik buakşam yemek yapmıcam ohhhhhh

sonunda dolma yaptım kabak patlıcan biber bide yaprak ayran çorbasıda yaptım ama kociş yok ben nasıl yiyecem ben zaten 3 ya boyunca mutfağa girmedim yazık eşim oğlum hep açtı dışardan getiriyorduk komşular falan derken geçti giiti ama balık yiyemiyorum çok istememe rağmen oda geçer harhalde iştahımda pek yok anlamdım giiit bir tuhafım ben nasıl hamileysem artık

Ben şimdiye kadar 7 kilo aldım toplam.

Ah sorma bendede oluyor o, bol bol su iç tek çaresi o sık sık wc ye gitmek başka türlü düzelmiyor, bende şimdi taş döküyorum mesane deliğim kopacak gibi acıyor ara ara, taş çıkmaya çalışıyor, deli gibi su içip yürüyorum burda deliricem şimdi... Offfffffffffffff

Canım doktorun gitme dediyse vardır bir bildiği. Çünkü normalde 7. aya kadar yolculuk kısıtlanmıyor tabi bir tehlike yoksa, araba veya otobüs yolculukları biraz riskli, 12 saat dayanamazsın, ben bile arabayla giderken yollarda takır tukur mahvoluyorum bebeğim darmaduman oluyor içeride bide 12 saat o yolculuğu çektiğimi düşünemiyorum, tehlikeli olabilir. Uçakla gitmeyi denesen olmaz mı? Uçağa izin verirler yani 32. haftaya kadar izin var diye biliyorum ben canım..Doktorunun sözünden çıkma ne olur ne olmaz. Haklısın dediklerinde çok bunalmışsın ama kendini ve bebeğinide riske atma, uçakla gitmeyi dene..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
ben bişey sormak istiyorum...
son gittiğiniz kontrolde bebeğiniz kaç kg.dı...
ben bugün kontroldeydim...
870 gr.olmuş bebek...
fikriniz varmı sizce iyi mi bu kilo...

Canım gayet normal bende aynı senin kadarken gittim 25+5 di, bebeğim 872 gramdı. Çok normal ve çok güzel maaşallah

:))) Ay canım bende hiç soğumadım cinsellikten hatta tam tersiydim ama eşim çok isteksizleşti, çünkü korkuyordu hep bebeğe ve bana bişi olabilir diye.. Zorla ikna ede ede artık oluyordu. Artık son 3 aydayım elizabeth diye dalga geçiyoruz birbirimizle. Çünkü erken doğum riskim de olduğu için doğuma kadar beraber olamayacağız.Allah kolaylık versin hepimize

ayyy cnm çok geçmiş olsun valla üzüldüm hiç başıma gelmedi ne desem bilemedim inşallah tez zamanda geçer. yoğurt suyu ii gelir derler taş dökmeye ama hiç başıma gelmedi dediğim gibi denemedim yani.

yaaaa kızlar gizem gelmedi nerde bu kızzzz
GİZEEEEEEEEEEEEEEEMMM TATLIŞ NERDESİN YAHU

aşkııım burdayıım yettiiim gariii
Dün yoktum dışarıda işlerimiz vardı annemle, ayaklarım davul gibi oldu giyecek bir terliğim bile yoktu, bide ayaklarım aşırı terliyor benim canım, gittim mantar terliklerden aldım valla oh rahatım ayaklarım ilk defa terlemiyor çoook mutluuyuuum çoook çok özledim sizi valla hep aklımdaydınız kızlarr
bugünde bi tarafımdan taş çıkartmaya çalışıyorum delirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…