kızlarr resimleri nasıl yüklediniz bulamadım gitttii sinir oldum
kontrol paneli var bak sağ üstte ona tıkla orda profil resmi ekle felan çıkıyor ordan yaptım ben.
saol canım başardım sanırım
salıncak keyfi heee süpersiniz valla... bu ön sayfada da paylaşsaydın ya cnm.
anaaaa 1 gün varmış aramızda senle şimdi farkettim :)))
ben hamil ekaldığımdfan beri dolmadan tiksinmişitm ama canım artık istiyor en iyisi bugün yapayım sziler akşam yemeğine ne yapmayı düşünüyorsunuz
canım 26 haftalık olduk bugün...
dündü kontrolüm...25+6 günlüktü yani...
bacım hatun 18imde ilkini doğurdum diyor yaaa kompleks yaptım hayatta hep erken anne olmak istedim ama 28 e kısmetmiş. ablamında 2. çocuğu olmuştu 28inde . bende kocayı geç buldum bacım yaaa...
evet eşlerin ilgisi herşeyi bizim icin bu dönem cok önemli zaten hassas oluyorsun sagolsunlar valla.
benim ilk 3ay mide bulantısı vardı günboyu ama kusma yoktu ve burnum cok hassaslaşmıştı.ikinici 3ayım iyi gecti cok şükür bakalım son 3ay ne olcak
senin peki kilo durumun nasıl yani kac kilo aldın şimdiye kadar???
kıslar benimde bugün karın ağrım ve kasık ağrım oldu,benimde eşim doktor aradım biraz yürü,wc ye çık geçer dedi.ohhh ne kadar rahat ya...tel.dan talimat verebildi ancak..ama dinledim geçti valla,meğer gaz sancım varmış:)))
kızlar ben memleketime gitmeyi düşünüyorum.23.haftamdayım.12 saat sürüyor doktorum çok uzun 5 saatten fazla yola gitmemelisin dedi.sizin hiç böyle bir sorununuz oldu mu.acaba doktorum herzamanki gibi pimpiriklilikmi yapıyor. of çok bunaldım,daraldım eşimden uzaklaşmak istiyorum artık kimseyi çekecek halim yok gitmek istiyorum.gerçekten uzun bir süre ama olmazsa daha kısa mesafede bir yere filan mı gitsem.sizler yolculuk yaptınızmı yakın zamanlarda
herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
ben bişey sormak istiyorum...
son gittiğiniz kontrolde bebeğiniz kaç kg.dı...
ben bugün kontroldeydim...
870 gr.olmuş bebek...
fikriniz varmı sizce iyi mi bu kilo...
nurcan dışarı çıktık gezmeye yemek işinide dışarda hallettik buakşam yemek yapmıcam ohhhhhh
tabi canım uyku sorunu zor ben bir o tarafa uzanıyorum yok eşimde kafayı vurdumu uyuyor bende ne öle biraz sohbet edelim belki benimde uykum gelir yatağa girdiğimiz gibi gidiyor ama işi yokyabenimle hemen dalıyor ama işi olunca kimse uyutamaz onu hamile kaldığımdan beri cinselilkten soğudum çok kez aramızda bozuluyor ama hiç istekli değilim bebişim önemli diyorum ama yok anlayış yokkkk
Ah sorma bendede oluyor o, bol bol su iç tek çaresi o sık sık wc ye gitmek başka türlü düzelmiyor, bende şimdi taş döküyorum mesane deliğim kopacak gibi acıyor ara ara, taş çıkmaya çalışıyor, deli gibi su içip yürüyorum burda deliricem şimdi... Offfffffffffffff
yaaaa kızlar gizem gelmedi nerde bu kızzzz
GİZEEEEEEEEEEEEEEEMMM TATLIŞ NERDESİN YAHU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?