2011 Eylül Anneleri

ay canım sorma benim eşimde taş döktü ama onu hastaneye götürürken ön koltuktan arka koltuğa geçmişti :)) ay çok ağrısı vardı, benim hemen mesaneye düşmüş çok şükür ağrımda olmadı, heralde aşırı bol bol su içiyorum diye anlamadım belkide düştüğünü. Hala geçmedi ara ara sanki taş çıkmaya çalışıyor, acısından bebişimide unuttum. Öğleye doğru geçer şimdi 1 litre su içtim bitmek üzere, su çok rahatlatıyor. suuuuuuuuuuuuuu seni çok seviyorum

suda seni seviyor ....

su seviyor ama taş sevmiyor sabah aç karnına pekmez içtim bide kan ilacımı içtim saat 8 di saat 10 olsunda kahvaltımı yapayım diye bekliyorum 15 dakikam kaldı
bi yandanda deli dana gibi geziyorum çünkü oturunca başlıyor ağrısı, kızım da diyecek içerde noluyor ya bi otur be kadın bende rahat edeyim :))) demin hareket ediyordu içeride ağrım olunca gene sağa sola hareket ettim çocuğum durdu , fena acısını çıkartıcak ben durunca
artık elimi koyunca değil gözümle göbeğimin hareket ettiğini göüyorum içerde hareket ettikçe göbüşüm aşağı inip yükseliyor çok komik

benimde öyle oluyor bayadır. göz seyirmesi gibi sanki dimi çok garip. eşim çok gülüyor öyle olunca.pıtpıt zıplıyor diyo ...

günaydın hamişler kalktınız mı biz kalktık okula geldik.oturuyoruz boş boş.sizden naber?

:82: günaydın şekerciğim. Kalktık tabi ohoo 8 de ayaktaydık biz. Bende işteyim işte sabah pekmez ve kan ilacı içmiştim aç karnına daha yararlıymış doktorum dedi.2 saat beklemek lazım çünkü peynir ve demir hapı birbirinin etkilerini yok ediyorlar. Nihayet kahavaltımı yaptım şimdi oh be doydum
Bide canım sürekli dondurma istiyor çok tehlikeli şekerim sınırda valla dün akşam kaçamak yapıp yedim artık yemiyim de şu şekerim düşsün tahlilde yaa

Herkeze gunaydin kac gundur giremiyorum ablam geldi 12 aylik yegenimle bize onun arkadindan kosusturmaktan int gircek zamanim olmuyo kucagimada alamiyorum ne zormus baska bi cocukla hamile kalmak kolay gelsin ikinci hamileliklere :))))

ben size boşuna demiyorum bu günlerin kıymeitni bilin diye akşam uykusu haram olacak bid eşu kış akşamlarında dahada zor güzndüzden koşuşturmaktan oo ama değer bir gülümsemesi dünyalara değer ben şimdi alıştım rahatlığa oğlum büyüdü ama çok yaramaz bir çocuktu çok uğraştırdı biiz şimdide öyle am aşimdi bir cadı geliyor abisinden geri kalmaz bakalım nasıl olacak

benim ayın 15 kontrolüm va rbakalım bebiş kaç gram olmuş büyümüşmü ama bugün pek uslu hiç oynamıyor sabak erkenden oynadı uyudumu ne

ikinci çocuğu çok ii düşünmek lazım ben çalışan bir bayanım 2. çocuk olursa benim işten çıkmam gerekir. ikinciyi hiç şimdilik düşünemiyorum. birde istanbulda yaşıyoruz burda hayat şartları ağır tek maaş ile ev geçindirmek oldukça sıkıntılı bunun stresi bizi çok müthiş sarsar.

benim ayın 15 kontrolüm va rbakalım bebiş kaç gram olmuş büyümüşmü ama bugün pek uslu hiç oynamıyor sabak erkenden oynadı uyudumu ne

yorulmuştur çocuk yahu durmadan zıplar mı :)

gizemimmmmm nerdesin güzelim yawww dün çok merak ettim
özledimm seni yafrimm

Herkeze gunaydin kac gundur giremiyorum ablam geldi 12 aylik yegenimle bize onun arkadindan kosusturmaktan int gircek zamanim olmuyo kucagimada alamiyorum ne zormus baska bi cocukla hamile kalmak kolay gelsin ikinci hamileliklere :))))

günaydın sanada, hoşgeldin. Evet bende geçenlerde bi bebek vardı alayım dedim kucağıma mümkün değil ya, kocaman karınla ne zor oluyormuşş yahuu , sevemiosun rahat rahat zor gerçekten

bende eşimde çocukları çok seviyoruz ALLAHA şükür durumumuz iyi zaten yüce rabbbim rızkını veriyor doğacak bebeğin kaderinde ne varsa onu yaşarsın ben hep 2 kız 2 oğlan istedim şimdi yarıısını tamamlayacağız inşallah yarısı kaldı 5 yıl aradan sonra 3 düşüne bilirim

gizemimmmmm nerdesin güzelim yawww dün çok merak ettim
özledimm seni yafrimm

elifimmm hoşgeldin bitanem yaa bende seni çok özlediim kuzuğuuum, dün annemle dışarıdaydık, internete giremedim canım benim ama vallahi alışkanlık yaptın bende bütün gün aklımdaydın naptı bunlar diye giremedim merak eder şimdi beni elifim dedim
Canım benim sabah taş düşürüyordum sanırım şimdi iyiyim bitanem. Sen nasılsın? İyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…