ayyy cnm çok geçmiş olsun valla üzüldüm hiç başıma gelmedi ne desem bilemedim inşallah tez zamanda geçer. yoğurt suyu ii gelir derler taş dökmeye ama hiç başıma gelmedi dediğim gibi denemedim yani.
ay canım sorma benim eşimde taş döktü ama onu hastaneye götürürken ön koltuktan arka koltuğa geçmişti :)) ay çok ağrısı vardı, benim hemen mesaneye düşmüş çok şükür ağrımda olmadı, heralde aşırı bol bol su içiyorum diye anlamadım belkide düştüğünü. Hala geçmedi ara ara sanki taş çıkmaya çalışıyor, acısından bebişimide unuttum. Öğleye doğru geçer şimdi 1 litre su içtim bitmek üzere, su çok rahatlatıyor. suuuuuuuuuuuuuu seni çok seviyorum
su seviyor ama taş sevmiyorsabah aç karnına pekmez içtim bide kan ilacımı içtim saat 8 di saat 10 olsunda kahvaltımı yapayım diye bekliyorum 15 dakikam kaldı
bi yandanda deli dana gibi geziyorum çünkü oturunca başlıyor ağrısı, kızım da diyecek içerde noluyor ya bi otur be kadın bende rahat edeyim :))) demin hareket ediyordu içeride ağrım olunca gene sağa sola hareket ettim çocuğum durdu , fena acısını çıkartıcak ben durunca
artık elimi koyunca değil gözümle göbeğimin hareket ettiğini göüyorum içerde hareket ettikçe göbüşüm aşağı inip yükseliyor çok komik
günaydın hamişler kalktınız mı biz kalktık okula geldik.oturuyoruz boş boş.sizden naber?
benimde öyle oluyor bayadır. göz seyirmesi gibi sanki dimi çok garip. eşim çok gülüyor öyle olunca.pıtpıt zıplıyor diyo ...
günaydın hamişler kalktınız mı biz kalktık okula geldik.oturuyoruz boş boş.sizden naber?
ben size boşuna demiyorum bu günlerin kıymeitni bilin diye akşam uykusu haram olacak bid eşu kış akşamlarında dahada zor güzndüzden koşuşturmaktan oo ama değer bir gülümsemesi dünyalara değer ben şimdi alıştım rahatlığa oğlum büyüdü ama çok yaramaz bir çocuktu çok uğraştırdı biiz şimdide öyle am aşimdi bir cadı geliyor abisinden geri kalmaz bakalım nasıl olacak
benim ayın 15 kontrolüm va rbakalım bebiş kaç gram olmuş büyümüşmü ama bugün pek uslu hiç oynamıyor sabak erkenden oynadı uyudumu ne
kendimi ejderha gibi hissediyorum. yanıyor cayır cayır boğazım reflüm azdı yine bugün muzda yok yanımızda
Herkeze gunaydin kac gundur giremiyorum ablam geldi 12 aylik yegenimle bize onun arkadindan kosusturmaktan int gircek zamanim olmuyo kucagimada alamiyorum ne zormus baska bi cocukla hamile kalmak kolay gelsin ikinci hamileliklere :))))
gizemimmmmm nerdesin güzelim yawww dün çok merak ettim
özledimm seni yafrimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?