2011 Eylül Anneleri

benim ayın 15 kontrolüm va rbakalım bebiş kaç gram olmuş büyümüşmü ama bugün pek uslu hiç oynamıyor sabak erkenden oynadı uyudumu ne

Bizimkide sabahlari oynamayinca panik oluyorum hemen bende 16 sinda giricem kontrole 27+ 2 olucaz int baktim 1 kiloya yaklasmis olmasi lazim

hoşbulduk canımm benim sende bana alışkanlık yaptın göremeyince merak eder oldum şekerim etmemmmiii ohhhhhhhh sefam olsun gezdin heeeee süper bende bi ara evdeydim dün sonra dışarı çıktım bugünde akşam çıkarım kocişim çalışıyo bugün akşam gelince giderim gezmeyee
ayyy gizem bi hava varki dışarıda süper ardayı dışarı gönderdim bisiklete biniyo bende temzilik çamaşır falan derken arada bi kk bakıyorum

ah canım kıyamam ben sana, gez tabi gez, burdada hava acayip sıcak biliomusun hayatta dışarı çıkılmaz bitanem daha :))

çilekcim geçmiş olsun,taş mı düşürüyosun canım ya çok zordur onun ağrısı,kıvrandırır insanı.Allah sabır versin...

kıslar benim de c.tesi kontrolüm var.şeker yüklemem ve dört boyutlu ultrasonumuz yapılcak,çok heycanlıyım.yalnız randevu saatim 11.45 o saate kadar nasıl aç beklicem bilmiyorum.benim hemen tansiyonum,şekerim düşer....bide gece 12 den sonra mı aç gittiniz?su içmek etkiliyor mu?bana doktorum hiçbişey demedi...

çok keyifli yatıyordu yaa biliyor musun gizem. yani ters durduğu için yumurtalık ve mesanem zor durumdaydı ama onu öyle gördüm ya güneşlenir pozisyonda herşey bitti işte

evet canım ya gerçekten öyle . İnsan görünce bir başka oluyor hissedince de , herşeye katlanıyorsun yeterki sağlıklı olsun diyorsun

ay canım naptın sen o kadar geç saate alınır mı şeker yüklemesi için, sabahtan yaptırılır mahvolursun bebeğinde zor durumda kalmasın canım çünkü 12 de yaptıracaksın 1 saat bekleyeceksin saat 1 de tekrar aldıracaksın , yada şöyle yap geç yat geç kalk saat 11 gibi falan :)) en azından saatlerce aç kalmamış olursun, bende de tansiyon düşüklüğü var çünkü bende mahvolurum biliyorum kendimden. Ben 9 a almıştım aç olucam diye. Akşamdan bişi yiyip içmen çok önemli değil ama sen gene tatlı şeylre yeme bence , sabah su içme hiç birşey yiyip içmemen gerek, sadece şekeri içtikten sonra bekliyorsun ya 1 saat o arada çok az yudum yudum içebilirsin su demişti bana hemşire. okadar. bnm 4 boyutlu ultrasonum 20. haftamda yapılmıştı bu arada

çilekcim geçmiş olsun,taş mı düşürüyosun canım ya çok zordur onun ağrısı,kıvrandırır insanı.Allah sabır versin...

ah sorma cnm 2 tane taşım var böbreğimde sol tarafta , hamilelikden olabiliyormuş. Şimdi onlar düştü heralde ben anlamadım, idrar yolum çok acıyor zonkluyor sanki bşi çıkacak gibi bol bol su içiyorum şimdi rahatladım artık sabah çok kötüydüm , çok şükür iyiyim cnm şimdi. Gerçtekten kötü bişi ama allah beterinden saklasın diyorum herzaman, böbreğim ağrısa o daha korkunç ağrı oluyor, buda sabah beni zıplattı doktora gidecektim neredeyse ama dayandım işte su falan içtim aktı gitti sanırım şimdi iyiyim ohh

canım gökalp bey çok yoğun başka saate alamadık malesef bide c.tesi olunca...eşim gelicek diye c.tesi istedim ancak o saate verdiler.acaba ben sabahtan gidip şeker yüklememi yaptırsam sonra muayene olsam olur mu ki?bi arayıp sorucam olmazsa,ben pat diye gidiveririm çünkü biliom kendimi.birkaç defa bu yüzden bayılmıştım.4 boyutluda net gözüküomuş sanırım.çok merak ediyorum....

Kızlar çok güleceksiniz canım bir sarımsak istedi anlatamam size 2 diş sarımsak yedim katur kutur varya şu an ejderha gibiyim kızım da içerde sarımsak kokusundan fenalık geçirmek üzeredir. Kimse yanaşmasın yanıma çok komikimm

evet ne yazık ki Gökalp bey çok yoğun bir doktor. Benim öyle değil Allah 'dan istediim zaman istediğim saatte gidiyorum o yüzdende tercih ettim zaten Nezahat doktorumu :)) Sen Gökalp beyle konuş çünkü dayanamazsın canım tehlikeye atma kendini sabahtan yüklemeni yaptır öğleden sonra sonuçlarıyla beraber hem gidersin bebeğinde kontrol olur daha mantıklı olur.. Doktoruna belirt durumu

canım tuvalete çıktığında kontrol etseydin düşüp düşmediğini.çok zor bişey annem kıvranıp,ağlardı taş düşürürken.bide hamilelik var,daha da zor olmalı.Allah bi daha yaşatmasın tatlım,inşallah o taşlar bırakıp gitmiştir seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…