Evet canım hayırlısı allahtan.
Hazırlıklara başladınız mı kızlar???
ikili test yaptırdım çok iyi çıktı 7855 te 1 riskti sonra üçlüyü yapalım dediler onun sonucu kötü çıktı 124 e 1 risk çıktı(( kahroldum kaç gün bunun devamında ikinci düzey ultroson ve sonrasında amniyosentez yaptırabilirsin dediler ben aldırmayı düşünmediğimden riskli olan sıvı aldırma işleminide yaptırmadım ikinci düzeye yakın detaylı ultrosonla baktılar şanssızlık hastane çalışanlarının grev zamanına denk geldi süreli olduğundan onu yaptıramadım ama dediğim gibi ona yakın detaylı şekilde ölçümlerini yaptılar....
Yaptırmaman en doğru karar olmuş doğruluk oranları bu kadar düşük testleri neden yaptırıyorlar anlamadım İkili testin doğruluk oranı %80-85 üçlü testin doğruluk oranı %57 yani bu oran çok düşük iki testin birinin sonucu yanlış demek... Ve kiminle paylaştıysak herkesin bi yakınına aldırın sorun var demişler... o konuyu kapattım Rabbim ne eylerse güzel eyler diyorum...
Bizimkisi kesin kiz doktorumuz 3 kere soyledi kiyafet yada kucuk aksesuarlari almaya basladik yawas yawas almak daha kolay geliyo son aylara odayi puseti falan birakiyoruzz
hayırlı olsun bebeşin sağlıkla kucağına alırsın 2 kere erkek demişse erkkektir erkkelker kızlara göre daha çabuk gösteriyor kendini çıkıntıyla belli oluyor ilk olduğu için fark etmez senin için sağlıkla doğsunlarda cinsiyet önemli değil canım sende genç anne olacaksın
Vermidon tunemi ve ferhat hepinize iyi dileklriniz icin tesekkurler. Bebeklerim kızve çooook şükür sağliklilar bugün detayli ultrasona girdim. Allah hepimize sağlikli ve mutlu bebişler versin. Şimdi çok yorgun ve açım daha sonra tekrar girerim görüşürüz. Sağlikla kalin tüm hamişler:79:
Vermidon tunemi ve ferhat hepinize iyi dileklriniz icin tesekkurler. Bebeklerim kızve çooook şükür sağliklilar bugün detayli ultrasona girdim. Allah hepimize sağlikli ve mutlu bebişler versin. Şimdi çok yorgun ve açım daha sonra tekrar girerim görüşürüz. Sağlikla kalin tüm hamişler:79:
günaydın...aminnn inşallah sağsalim kucaklaşırız bebişlerimizlekaç haftalık hamilesin canım cinsiyetini öğrendinmiii???
ben 18 haftalik hamileyim,cinsiyetini daha ögrenmedim,ayin 17 sinde randevumuz var,genis kapsamli ultrosona giricem,organ gelisimine falan bakacaklar insallah o zaman ögrenirim
Gunaydinnnn bugun doplere giriyoruzz kizimizin kime benzedigini bile gorebilirmisiz cokk heycanliyim biz sizlere fransadan katiliyoruz burda doktorlar acaip bekletiyorlar gecen sefer 3 saat bekledik umarim bu sefer oyle olmaz :2:
Gunaydinnnn bugun doplere giriyoruzz kizimizin kime benzedigini bile gorebilirmisiz cokk heycanliyim biz sizlere fransadan katiliyoruz burda doktorlar acaip bekletiyorlar gecen sefer 3 saat bekledik umarim bu sefer oyle olmaz :2:
öncelilklediyelim hayırlıs olsun aa hayalimdi ikiz kızalr zaten senin bir kızın vardı 3 oldu 3 cadıyla nasıl baş edecen zor işin arkadaşım
öncelilklediyelim hayırlıs olsun aa hayalimdi ikiz kızalr zaten senin bir kızın vardı 3 oldu 3 cadıyla nasıl baş edecen zor işin arkadaşım
ikiz kızlar ölemi azurcum maşallah ne tatlı olurlar aman allahım başla isim aramaya biz tek isim bile bulamadık henüz 2 isim bulmak zor olsa gerek
bizde cumaya gidiyoruz herhalde yılan hikayesine döndü bi bugün bi yarın derken kısmetse cumaya gidip göreceğim şu beni tekmeleyen yaramazı doktorun dediği gibi kızmı yoksa erkekmi inş.gösterir net bir şekilde biz de ilan ederiz herkese artık
canım ben 3 saat değil 5 sat bile beklerim yeterki doya doya göreyim biizim burda ultrason eski moda bişey küçücük doğru dürüst bebeğimi göremiyorum en çokta verdiğim paraya yanıyorum ama ne yapalım imkanlar kısıtlı gelince anlat bakalım nasıl görünüyor
cnm benim eğer ikinide erkekse allah yardımcın olsun ve sana büyük sabırlar versin..çünkü biraz büyüdüklerine sakinleştiriciye falan ihtiyacın olabilir.gerçi aradaki yaş farkını bilmiyorum.eğer çok yakınsa büyük sabırlar dilerim tatlım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?