Gunaydinnnn bugun doplere giriyoruzz kizimizin kime benzedigini bile gorebilirmisiz cokk heycanliyim biz sizlere fransadan katiliyoruz burda doktorlar acaip bekletiyorlar gecen sefer 3 saat bekledik umarim bu sefer oyle olmaz :2:
selam kızlar bu topik yeni sanırım. şaşırdım görünce. artık bende sizleyim.18 haftalık hamileyim doğum eylül sonu gibi kısmetse.bebeğim erkek.16.haftada öğrendim.bursada özel bir doktora gidiyorum.çok memnunum.2li testim güzel çıkmıştı 3lüyü yaptırmadım bana bu testler zaten saçma geliyo.18 mayıstada ayrıntılı ultrasonum var.gerçi bizim ultrason 4boyutlu hep ona giriyorum ama bu sefer radyoloji uzmanı bakıyormuş. benden bu kadar. ha bide hala hareketini hissedemiyorum dotor 20.haftadan önce hissedemzsin dedi.sizden hisseden varmı.göbek deliğim bazen cok fena gerilip acıyor sizdede oluyormu? birde bu topiğe nasıl üye olucam takip edicem biri bana anlatırmı.öğretmenim .boş derslerimde bol bol girmek istiyorum.çok soru sordum demi.ben heyecanlı bir anne adayıyım:)
selam kızlar bu topik yeni sanırım. şaşırdım görünce. artık bende sizleyim.18 haftalık hamileyim doğum eylül sonu gibi kısmetse.bebeğim erkek.16.haftada öğrendim.bursada özel bir doktora gidiyorum.çok memnunum.2li testim güzel çıkmıştı 3lüyü yaptırmadım bana bu testler zaten saçma geliyo.18 mayıstada ayrıntılı ultrasonum var.gerçi bizim ultrason 4boyutlu hep ona giriyorum ama bu sefer radyoloji uzmanı bakıyormuş. benden bu kadar. ha bide hala hareketini hissedemiyorum dotor 20.haftadan önce hissedemzsin dedi.sizden hisseden varmı.göbek deliğim bazen cok fena gerilip acıyor sizdede oluyormu? birde bu topiğe nasıl üye olucam takip edicem biri bana anlatırmı.öğretmenim .boş derslerimde bol bol girmek istiyorum.çok soru sordum demi.ben heyecanlı bir anne adayıyım:)
bende fransada yasiyorum, ne tesaduf:) renkliye kac haftalikken gideceksin? ben 20 ci haftamdayim ve mayis 10da gidicem ultrasona ama renkli olup olmadigini bilmiyorum.. bende bebisimin yuzunu gormek istiyorum bananeeee
:))) saol canım benim olsun yaa ben erkek çocukalrını çk seviyorum oğlum çok sakin bi çocuktur ikincisi nasıl olur bilemem tabii zaman göstercek amaa allahın takdiri diyeliim :) oğlumla kardeşi arasında 5 yaş fark olcak :)
Sen neresindesin fransanin biz 21+2 olduk bugun ama yuzunu sakladi profilini gorduk sadece yinede gozlerim doldu benimki diyemu bilmiyorum ama o kadar guzeldiki
Sen neresindesin fransanin biz 21+2 olduk bugun ama yuzunu sakladi profilini gorduk sadece yinede gozlerim doldu benimki diyemu bilmiyorum ama o kadar guzeldiki
ben paristeyim canim, bebisin hayirli olsunmasallah ona:)) bende sabirsizlikla bekliyorum bebisimi gormeyi, en son 12 haftalikken gormustum doktorun ultrasonu var ama sadece esim gorebiliyor ben uzandigim icin bakamiyorum ayrintili ultrason icin baska yere gidiyoruz biz..
kızlar benim iştahım açılması gerktiği yerde iyice kapandı canım hiç bir şey çekmiyor oof ne olacak halim sürekli uykum geliyor yemek yemediğim zamanda midem bulanıyor ben ne eapacam şimdi siizn beslenme düzeniniz nasıl söyleyin bakalım
günaydin kizlar,ben cok kilo aldim su ana kadar,aksam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum yinede aliyorum,sanirim hareketsizliktende oluyo biraz,plasenta previa sorunum var ,hareketlerim kisitli, birde hic kusma falanda yasamadim,e istahda yerinde olunca gelsinnnn kilolar
günaydın boş ver gelsin kilolar veririz inşalah bebişler iyi olsunda değer herşeye senin plsenta sorunu olduğu için galiba pek yürüyüş yapamıyorsun ben yemek yememe rağmen hamile kaldığımdan beri 10 kilo aldım anlamadım giiti nerden geldi eşim bile şaşırıyor hani yemek yersen normal derdim ama yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?