2011 Eylül Anneleri

Gunaydinnnn bugun doplere giriyoruzz kizimizin kime benzedigini bile gorebilirmisiz cokk heycanliyim biz sizlere fransadan katiliyoruz burda doktorlar acaip bekletiyorlar gecen sefer 3 saat bekledik umarim bu sefer oyle olmaz :2:

bende fransada yasiyorum, ne tesaduf:) renkliye kac haftalikken gideceksin? ben 20 ci haftamdayim ve mayis 10da gidicem ultrasona ama renkli olup olmadigini bilmiyorum.. bende bebisimin yuzunu gormek istiyorum bananeeee

selam kızlar bu topik yeni sanırım. şaşırdım görünce. artık bende sizleyim.18 haftalık hamileyim doğum eylül sonu gibi kısmetse.bebeğim erkek.16.haftada öğrendim.bursada özel bir doktora gidiyorum.çok memnunum.2li testim güzel çıkmıştı 3lüyü yaptırmadım bana bu testler zaten saçma geliyo.18 mayıstada ayrıntılı ultrasonum var.gerçi bizim ultrason 4boyutlu hep ona giriyorum ama bu sefer radyoloji uzmanı bakıyormuş. benden bu kadar. ha bide hala hareketini hissedemiyorum dotor 20.haftadan önce hissedemzsin dedi.sizden hisseden varmı.göbek deliğim bazen cok fena gerilip acıyor sizdede oluyormu? birde bu topiğe nasıl üye olucam takip edicem biri bana anlatırmı.öğretmenim .boş derslerimde bol bol girmek istiyorum.çok soru sordum demi.ben heyecanlı bir anne adayıyım:)

bebişin hayırlı olsun canım ne şanlıısn güzel ultrasonda görüyorsun meleğini 18 haftadan sonra a rtık hiisedersin ben şimdi 19 haftalığım ve çok net hissediyorum hata tekme bile ama benim 2 olduğu için hissediyorum sende en kısa zamanda hiissedeceksin ve çok güzel bir duygu canım üye olmuyorsun şimdi nasıl girmişsen hep öyle gelirsin her zaman bekleriz seni

cnm gebeliğin hayırlı uğurlu olsun.inşallah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.topiğe katılmak için ayrıca bişey yapmana gerek yok.katıldın bile..bak ben hamile deilim ama bende takılıyorum buraya..istediğin zaman istediğin soruyu sormak için katılabilirsin.ben 3 hamilelik 2 sağlıklı doğum gerçekleştirdim ama hiç birindede hareketleri erken hissetmedim.hep çok geç hissederdim.böle 30.haftalarda bile az hissederdim olabilir bence korkma yani...topiği takip etmek istiyosan daha önce girip yazdığın gibi aynı yolu seçiyosun o kadar.ayrıca merak ettim ne öğretmenisin.benim kızkardeşimde öğretmen.biyoloji öğretmeni.ama dersane öğretmenliği yapıyo.abimde bursada uludağ üniversitesinde okumuştu ozaman gelmiştim oraya bikaç sefer.gerçekten çok güzel biyer.istanbulda oturuyorum ama eşim bursaya taşınalımmı dese hiç düşünmem bile çok beğeniyorum orayıda çünkü..

naber güzel anne.dünden beri napıyon...burayı açtığından beri bizim topiği ihmal ediyosun..olmuyo böle ama...küserim ben snr.

bende fransada yasiyorum, ne tesaduf:) renkliye kac haftalikken gideceksin? ben 20 ci haftamdayim ve mayis 10da gidicem ultrasona ama renkli olup olmadigini bilmiyorum.. bende bebisimin yuzunu gormek istiyorum bananeeee

Sen neresindesin fransanin biz 21+2 olduk bugun ama yuzunu sakladi profilini gorduk sadece yinede gozlerim doldu benimki diyemu bilmiyorum ama o kadar guzeldiki

hımm seninkinin tam okul zamanı daha kolay olur belkide daha zor olur bebekle nasıl gidip gelicen okula.allah yardımcın olsun.benim oğlanların arasında 2.5 yaş var ama o kadar zor olduki.büyük oğlum 3.5 yaşında.diğeri yaşına 3 hafta önce girdi.ama ömrümün yarısı gitti diebilirim.ilk oğlum o kadar sakindiki hala öledir onun gibi 10 tane çocuk doğururum diyodum.ikincide öle bi aksi çıktıki ömrümü yedi çıocuğa tövbe ettim.bidaha asla düşünmüyorum.allah olmayanlara versin.onun için sabır dilemiştim

Sen neresindesin fransanin biz 21+2 olduk bugun ama yuzunu sakladi profilini gorduk sadece yinede gozlerim doldu benimki diyemu bilmiyorum ama o kadar guzeldiki

canım benim ya allah inşallah sağsalim kucağına almayıda nasip eder.elbette her anne için bebeği özel dünyanın en güzel bebeğidir başkasıda beğenmesede o senin için kusursuzdur.bu allah tarafından annelere bahşedilmiş bi duygu.zaten o şu anda bi melek.güzel olmaması gibi bi durum olabilirmi.inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin

ben paristeyim canim, bebisin hayirli olsunmasallah ona:)) bende sabirsizlikla bekliyorum bebisimi gormeyi, en son 12 haftalikken gormustum doktorun ultrasonu var ama sadece esim gorebiliyor ben uzandigim icin bakamiyorum ayrintili ultrason icin baska yere gidiyoruz biz..

Senin gorememen ne kotu bizm doktorun iki tane ekrani war ama ayrintili ultrason icin bizde baska bi yere gittik . Biz marsilyadayiz

merhaba güzel anne adayları bu haftaalrda bol bol balık ve ceviz yemeyi unutmayın

kızlar benim iştahım açılması gerktiği yerde iyice kapandı canım hiç bir şey çekmiyor oof ne olacak halim sürekli uykum geliyor yemek yemediğim zamanda midem bulanıyor ben ne eapacam şimdi siizn beslenme düzeniniz nasıl söyleyin bakalım

ayşecim beslenme düzenimiz süper ne olsun kilo almaya hızla devam
önümüze ne geliyosa yiyoruz maşallah

ne güzel hilla ye yiye bildiğin kadar ama ben yiyemiyorum özelikle bu hafta iyice kapandı anlamadım giiti

günaydin kizlar,ben cok kilo aldim su ana kadar,aksam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum yinede aliyorum,sanirim hareketsizliktende oluyo biraz,plasenta previa sorunum var ,hareketlerim kisitli, birde hic kusma falanda yasamadim,e istahda yerinde olunca gelsinnnn kilolar

su siralar yedigim en cok sey domates,salatalik beyaz peynir ve zeytin ,

günaydın boş ver gelsin kilolar veririz inşalah bebişler iyi olsunda değer herşeye senin plsenta sorunu olduğu için galiba pek yürüyüş yapamıyorsun ben yemek yememe rağmen hamile kaldığımdan beri 10 kilo aldım anlamadım giiti nerden geldi eşim bile şaşırıyor hani yemek yersen normal derdim ama yok yok

e bende 10 kilo aldim,nasil aldim onuda bilmiyorum,abur cubur yemiyorum,hep saglikli seyler yemeye calisiyorum,yürüyüs yapamiyorum,oglumu okula bile arabayla birakip aliyorum,korkuyorum bisey olur diye,amannnn defigin gibi bebislet iyi olsun yeter,dogumdan sonra veririz(insallah)

seninde mi ikinci ne güzel oğlun abi oluyor benimde öyle ve oğlum biran önce gelsin diyor çok istiyor senin bebişini cinsiyeti bellimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…