2011 Eylül Anneleri

öyle yapıcam canım dayanamam o saate kadar...

benimde şeker yüklemem olduğu gün randevum 15:40tı ama ben 9 da gittim şekerimi yaptırdım sonra muaynemi oldum.sende öyle yapabılırsın bence yinede bi ara doktoruna sor canım.ben gece 12 den sonra bişi yemedim ama sabah su içmiştim.şeker yüklemesinden sonra hemşire su bile içmicksin dedi bana 1 saat çünkü bi şişe suya koyuyosun ya glukozu arkasından içtiğin su etkiliyomuş sonucunuu..

sanırım bende öyle yapıcam tatlım...bide kanı parmaktan mı alıyolar?yoksa damardan mı?

berkal'cım teşekkür ederim gerçekten zor inşallah taşlar düşmüştür valla artık ultrasona girip tekrar baktırıcam yapıcak bişi yok içim rahat etsin taşlarım ne alemde görmem lazım onlar bol bol su içiyorum akmış gitmiştir belki onunla çaktırmadan hhehe

kızlar merhaba
seker yuklemesı ıcın mutlaka yanınınzda bırısı olsun cok uykunuz gelıor halsızlık basıyor uc saat hastanede kalıorsunuz bılgınıze..:26:

bence de canım bi ultrasonda baktır.zaten sen bol su içiyosun bırakıp gitmiştir onlar seni:)senin bebiş kovmuştur onları:)))))))

kızlar merhaba
seker yuklemesı ıcın mutlaka yanınınzda bırısı olsun cok uykunuz gelıor halsızlık basıyor uc saat hastanede kalıorsunuz bılgınıze..:26:

Merhaba canım,Allahtan eşim izin aldı,tahmin ettim zaten 3 saat olunca zor olacağını....sağol uyardığın için...

Merhaba canım,Allahtan eşim izin aldı,tahmin ettim zaten 3 saat olunca zor olacağını....sağol uyardığın için...

ben tek basıma gıtmıstım daha sonra esımı aradım ve derhal yanıma cagırdım ayakta uyuyacaktım mıdem ıgrenctı..moralın bozulmasın ama ben cok zorlandım.emzırme odasında uyudum malesef..ac kalınca hala bulantrım oldugu ıcın benım bu test benı cok hırpaladı cok sukur kı sekerımız cıkmadı

bende açlığa hiç dayanamam şimdiden düşünmeye başladım canım,ama Allah sabrını verir.Önemli olan şekerimiz çıkmasın,bebişlerimiz iyi olsun....

bende açlığa hiç dayanamam şimdiden düşünmeye başladım canım,ama Allah sabrını verir.Önemli olan şekerimiz çıkmasın,bebişlerimiz iyi olsun....

az kaldı dıorum ben :))saglıcakla gelsınlerde...sımdıden gecmıs olsun sanada
kızlar gogus pompası aldınızmı ben dün alacaktım kararsız kaldımda ne dıyorsunuz alanlarınız varmı ıcınızde

ya kıslar bu haftasonu denize gitmeyi düşünüoz ama ben nasıl giricem bilmiyorum,çok kilo aldım.göbüşüm fırlayacak.bikini falan giyemem.elbise mayo falan mı alsam?siz yazın neyle denize girmeyi düşünüyosunuz?yüzmek gebeler için çok faydalıymış bu arada...ama havuzda değil denizde...malum havuzların temizliği şüpheli...

bende öyleyim canm günler öncesinden stres oldum aç nasıl durcam su bile içmeden diye ama şekerli su zaten sana gereken enerjıyı verıo bana öle oldu hatta tadı bana şekersiz bile gelmişti herkeste farklı oluomuş inş bişi çıkmaz.

sağol canım,göğüs pompasını ben gerekirse doğum sonrası almayı düşünüorum...

canım ben oğluma 6 aylıkken hamileyken gitmiştim göbeğim vardı yani bikini giydim oğlum güneşlensin diyee çokta faydalıymışşbence giyebilirsin ama tabi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…