2011 Eylül Anneleri

galib aben şeker yüklem testini yapmayacam giitmiştim doktor akşamdan aç olman gerek dedi sonra gel bu sıcakalrda o hastanede 3 saaat çok benim için :26:

kararsız kaldım bu pompe kafamı karıstırdı manuelmı elektrıklımı bılemıorum.neyse arastırayım yıne ben uzunca b zaman:)
ben bıkınlerımle gırcem hamıle mayosu almayı dusunmuyorum acıkcası.hem cok seker duruo yaa

galib aben şeker yüklem testini yapmayacam giitmiştim doktor akşamdan aç olman gerek dedi sonra gel bu sıcakalrda o hastanede 3 saaat çok benim için :26:

ama şeker cok onemlı yaptırman lasım
her ne olursa olsun sen yınede yanına bırını al ve yaptır bu testı derım ben

korkmaya başladım şeker yüklemesinden dolayı offff stress yaparım bende şimdi benimde haftaya cumartesi şeker yüklemem var saat 10 randevumuz bakalım hayırlısı ama aclıga bende dayanamiyorum offff anam offff nasıl olcak:44:

canım ben oğluma 6 aylıkken hamileyken gitmiştim göbeğim vardı yani bikini giydim oğlum güneşlensin diyee çokta faydalıymışşbence giyebilirsin ama tabi sen bilirsin

canım sen zayıfsın sanırım,ben çok kilo aldım,selülitlerim falan da oldu.senin gibi olsam bende bikini ile girerdim..ama bu halimle nasıl olcak bilmiyorum:)

ben hiç zorlanmadım bu kadar kötü şartlandırmayın kendinizi lütfen limonata benzeri birşey içirdiler 1 saat bir şey yenip içilmiycek dediler. 1 saat sonrasında gittik kan ve idrar verdik 1 saat sonra gelip sonuçları alın dediler gittim kaynanamın yaptığı gözlemeleri hüplettim. sonrada sonuçları aldık eşimle 111 çıktı çok kalorili ve yağlı tatlı şeyler yemedim kola mesela içmedim dondurma yemedim yani bunlar normal insanında şekerini hoplatır arkadaşlar. biraz relaks olun lütfen. birbirinizi negatif etkiliyorsunuz. yazdıklarımı yanlış anlamayın.

ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri canım acayip dondurma ve kola çekiyor yiyiyorumda ee benim şekerim yüksek çıkar herhalde

ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri canım acayip dondurma ve kola çekiyor yiyiyorumda ee benim şekerim yüksek çıkar herhalde

bi oturuşta 1 litre içmiyorsun herhalde cnm bişi olmaz bence. benim annem de babamda dedemde ablamda şeker hastası bende risk bile yok düşün sana göre daha riskliydim ben neden hep olumsuz düşünüyorsun tatlışım. güzel çıkıcak de güzel çıksın

canım ben oğluma 6 aylıkken hamileyken gitmiştim göbeğim vardı yani bikini giydim oğlum güneşlensin diyee çokta faydalıymışşbence giyebilirsin ama tabi sen bilirsin

Canım bende çok faydalı diye biliyorum, bu pazar bizde OYUMUZU KULLANIP sonra denize gidicez. Bende eski bikinimi giymeyi düşünüyorum tabi olursa olmazsa da artık oldurucam zorla hehehe
yüzmek de süper faydalı fakat ayakların basmadığı yere gitmeyin sakın ne olur ne olmaz

kızlar ben kaçıyorum bgn manikür pedikür yaptırıcam ohhhhhhhhh sefaaam olsuun hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın yarın görüşürüz

bendede öyle kola degilde yani kola agzıma vurmuyorum daha zaten
ama dondurma cok yiyiyorum canım cok cekiyor hep inşallah hicbirimizin şekeri tavan yapmaz hahahaha

doktora gittik bugün.oğlum 680 gr.30cm. 3 gün küçük çıktı sat a göre.sizce kilosu nasıl?
kan ve şekerde sorun çıkmadı.çok sevindim.böbreklerimde kum varmış.bol su verdi.

doktora gittik bugün.oğlum 680 gr.30cm. 3 gün küçük çıktı sat a göre.sizce kilosu nasıl?
kan ve şekerde sorun çıkmadı.çok sevindim.böbreklerimde kum varmış.bol su verdi.

cnm benimde bi önceki kontrolum sata göre 25 artı4 tu ama 24 artı6 çıkmıştı kilosu 754grdı bencee normal seninkide doktora sormadın mı sen nasıl kılosu boyu ii mi diyee..şekerde bişi çıkmamış sevindim kumda zor cnm bol bol su iç ihmal etme sakın...

gelişimi normal kilosu da dedi.ben evhamlıyım

Kızlar günayydın herkese.
Hepiniz şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz. Bende yediklerime pek dikkat etmedim açıkçası benim şekerim sınırda çıktı normalde 140 bnm 142 çıktı, doktor çok önemli değil ama yediklerine dikkat et makarna , hamurlu gıdalar bunları pek tüketmemeye çalış dedi. Hiç de ciddi bişi olduğunu söylemedi, çünkü yüksek çıkmadı fazla,şimdi 2 hafta sonra tekrar gidicem tekrar 50 mg lık yaparız dedi,şimdi yediklerime dikkat ediyorum, dondurma demişsiniz. Hamileler için dondurma çok faydalı kızlar, çünkü içinde ciddi miktarda süt dolayısıyla kalsiyum var , ben denk geldikçe hep yiyorum , şimdi pilav makarna bunları çıkarttım hayatımdan canım çok çekerse 2 yudum kola da içiyorum, bir tane baklava da yiyorum , bu kadar kendinizi sıkmayın, ne olacaksa o olur. Bende 2 tane taş var kocaman hemde doktor patlamaya hazır bomba gibi dedi 2 ay geçti sadece arada idrar yolum ağrı yapıyor, ama ben çok su içiyorum tabiki 4 litreye yakın, bol bol da wc ye gidiyorum rahatlıyorum. Canınızın istediğinden yiyin bir lokma alın yeter fazlasına gerek yok. Yürüyüş yapın, benim artık ayaklarım şişmeye başladı zor günler sıcaklarda bizi bekliyor, siz ne yiyip içmeyi düşüneceğinize şu sıcakları düşünün mahvolduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…