galib aben şeker yüklem testini yapmayacam giitmiştim doktor akşamdan aç olman gerek dedi sonra gel bu sıcakalrda o hastanede 3 saaat çok benim için :26:
galib aben şeker yüklem testini yapmayacam giitmiştim doktor akşamdan aç olman gerek dedi sonra gel bu sıcakalrda o hastanede 3 saaat çok benim için :26:
canım ben oğluma 6 aylıkken hamileyken gitmiştim göbeğim vardı yani bikini giydim oğlum güneşlensin diyee çokta faydalıymışşbence giyebilirsin ama tabi sen bilirsin
ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri canım acayip dondurma ve kola çekiyor yiyiyorumda ee benim şekerim yüksek çıkar herhalde
ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri canım acayip dondurma ve kola çekiyor yiyiyorumda ee benim şekerim yüksek çıkar herhalde
canım ben oğluma 6 aylıkken hamileyken gitmiştim göbeğim vardı yani bikini giydim oğlum güneşlensin diyee çokta faydalıymışşbence giyebilirsin ama tabi sen bilirsin
kızlar ben kaçıyorum bgn manikür pedikür yaptırıcam ohhhhhhhhh sefaaam olsuunhepinizi öpüyorum sağlıkla kalın yarın görüşürüz
doktora gittik bugün.oğlum 680 gr.30cm. 3 gün küçük çıktı sat a göre.sizce kilosu nasıl?
kan ve şekerde sorun çıkmadı.çok sevindim.böbreklerimde kum varmış.bol su verdi.
cnm benimde bi önceki kontrolum sata göre 25 artı4 tu ama 24 artı6 çıkmıştı kilosu 754grdı bencee normal seninkide doktora sormadın mı sen nasıl kılosu boyu ii mi diyee..şekerde bişi çıkmamış sevindimkumda zor cnm bol bol su iç ihmal etme sakın...
hoşgelidn canım aramıza bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallhhhh
hoşbulduk teşekkür ederim canım :)hoş geldin canım aramıza her zaman gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?