Canım hoşgeldin aramıza, tabiki biz burda çok iyi dostlar olduk, sende inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına canım.Hangi şehirdesin?
korkmaya başladım şeker yüklemesinden dolayı offff stress yaparım bende şimdi benimde haftaya cumartesi şeker yüklemem var saat 10 randevumuz bakalım hayırlısı ama aclıga bende dayanamiyorum offff anam offff nasıl olcak:44:
hoşbulduuk :) inşallah herkese hayırlı doğumlar,sağlıklı bebekler.. ben izmir'liyim.doğma büyüme buradayım.
Bugün de kimse yok topikte , nerdesiniz kızlar ya :44:
Noldu ki canım hayırdır???:26:
Canım hoşgeldin aramıza, tabiki biz burda çok iyi dostlar olduk, sende inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına canım.Hangi şehirdesin?
hoşbulduk cnm.herkese sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar.ben izmirliyim, sıcaklarla bu yaz neyapıcaz bilmiyorum şimdiden bunalttı, yandık.:96:
ah sorma canım ya valla dün akşam çok fenalardaydım ayaklarım yanıyordu sanki yaaa, sıcaklar bizi mahvedicek, klima tek çare, klimasız evlerede allah sabır versin bu sıcaklarda hele hamileyse offfffffffff
ben de dün akşam pert bir şekilde yattım valla 22:30 gibi uyandım balkon yıkadım serinlemek için ii geldi bu hafta ayaklarım şişmeye başladı hafiften önüne geçmek için ne yapmak lazım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?