2011 Eylül Anneleri

Canım hoşgeldin aramıza, tabiki biz burda çok iyi dostlar olduk, sende inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına canım.Hangi şehirdesin?

hoşbulduuk :) inşallah herkese hayırlı doğumlar,sağlıklı bebekler.. ben izmir'liyim.doğma büyüme buradayım.

canım benimde haftaya cumartesi ayın 18i oluyor sabah 9da .yazalım sonuçlarımızı

günaydın kıslar,bugün çok mutluyum kocişim geliyor.....bu arada kuzenim şuan doğum yapıyor.dua edin kıslar....Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

bende doğma büyüme izmirliyim. şuan izmirin ilçesinde yaşıyorum malum evlilik gereği.o kadar uzak değilim ama kuşları ve denizi çok özlüyorum. vapurla karşıya geçip bi çay bi de adı bende kalsın (aman bebiş duymasın) denizin kokusunu içime çekmeyi....

Canım hoşgeldin aramıza, tabiki biz burda çok iyi dostlar olduk, sende inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına canım.Hangi şehirdesin?

hoşbulduk cnm.herkese sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar.ben izmirliyim, sıcaklarla bu yaz neyapıcaz bilmiyorum şimdiden bunalttı, yandık.:96:

tekrar yazdım göremediğim için :44:
karabağlarda oturuyorum 6 yıldır. evlenince buraya geldim.
sevindim izmirlilerin olmasına.

hoşbulduk cnm.herkese sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar.ben izmirliyim, sıcaklarla bu yaz neyapıcaz bilmiyorum şimdiden bunalttı, yandık.:96:

ah sorma canım ya valla dün akşam çok fenalardaydım ayaklarım yanıyordu sanki yaaa, sıcaklar bizi mahvedicek, klima tek çare, klimasız evlerede allah sabır versin bu sıcaklarda hele hamileyse offfffffffff

ah sorma canım ya valla dün akşam çok fenalardaydım ayaklarım yanıyordu sanki yaaa, sıcaklar bizi mahvedicek, klima tek çare, klimasız evlerede allah sabır versin bu sıcaklarda hele hamileyse offfffffffff

ben de dün akşam pert bir şekilde yattım valla 22:30 gibi uyandım balkon yıkadım serinlemek için ii geldi bu hafta ayaklarım şişmeye başladı hafiften önüne geçmek için ne yapmak lazım acaba?

ben de dün akşam pert bir şekilde yattım valla 22:30 gibi uyandım balkon yıkadım serinlemek için ii geldi bu hafta ayaklarım şişmeye başladı hafiften önüne geçmek için ne yapmak lazım acaba?

ahh cnmm sorma bnmde artık dün ilk kez başladı ayaklarım şişmeye seninle haftamız hemen hemen aynı bak aynı şeyleri yaşıyoruz bu ayaklara bi çare olmalı. Vlla koltukta otururken bi anda kalkıyorum offf diye eşimde noldu gene diyor, ay bilmiyorum içime fenalık geldi yine diyorum ,ayaklarım yanıyor gidiyorum ıslatıyorum geliyorum bende balkon yıkıyım bari oayaklarıma iyi gelir. Akşam eşime masaj yaptırıyorum uzatıyorum ayaklarımı onada fenalık geldi hç sevmez masaj yapmayı ama umurumda deil valla canım burnumda yapıo artık haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…