2011 Eylül Anneleri

Ayaklarınızı yüksek bir yere dikin ve uzanın ayak şişmesine (albümin) en iyi gelen şey bu..Hele hele yaz aylarında çekilmez oluyor..Anlattıklarınız bende de var bir sıkıntı sanki nefes alamıyorum oflayıp pufluyorum ama şimdi yaptığım belki psikolojik rahatlatıyodur ama yüzüme kollarıma boynuma bebe kolonyası sürüp kurumadan cama ya da balkona çıkınca acayip rahatlıyorum çok iyi geliyor deneyin bence..

ben de dün akşam pert bir şekilde yattım valla 22:30 gibi uyandım balkon yıkadım serinlemek için ii geldi bu hafta ayaklarım şişmeye başladı hafiften önüne geçmek için ne yapmak lazım acaba?

Merhaba, sıcaklarda şişlikler kaçınılmaz görünüyor ... Tuzu azaltmak,tamamen kesmekte doğru değil, mümkün olduğunca ayakları uzatmak, çok ayakta kalmamak önlem olabilir. Benim nisandan beri şiş ayak bileklerim...

yaa benim kociş başkasının ayaklarına dokanamıyor yaaa temiz çorabı bile el ucu ile tutar yapmaz benimki bakayım bu akşam bir şansımı deneyim yapacak mı bize masaj

ayy ben sabah beri menopozlu kadınlar gibiyim bacım ter atıyorum resmen ama nasıl terlemek öyle koltuk altlarıma çocuk bezi bağlayasım geldi hayatımda ter nedir bilmedim ben çok garip bişimiş

benim şurda bi kaç gündür ödem olmaya başladı yaa rahattım ne güzel.
ayakta kalmıyorum aslında bende ama sürekli oturuyorum işim gereği bununda etkisi var sanırım....
oturduğumdan oluyor herhalde benimkide

aynen sanırım benimde oturmaktan oluyor çok fazla oturuyorum ama artık ayaklarımı sandalyeye koyuyorum uzatıyorum elimden geldiğince, akşamları çok şişiyor bide yanıyor ayaklarım, sen bu akşam bencede bi denet ayak masajını eşine varya acayip rahatlıyor insan zevkten 4000 köşe oluyoruz bebemle

kizlar selam,
Benimde ayakkalarim sismeye basladi.Ve korkunc durumdalar.Sabah 6 da kalkip istanbul trafiginde 1,5 saat yol yapiyorum.Tum gun iste sandalye tepesindeyim ve tabii kilom oldukca fazla.Eve donus yolunda 2 saat servistekiler halime aciyor.Eve gelincede ki bu saat 20h00 yi buluyor,yatiyorum.Ayaklarim yuzunden sinir sistemim altust oldu,aglama seanslarim basladi.Insanlarin ayaklarima bakmasindan nefret ediyorum.Agustos ayi nasil gecicek bilmiyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Yarin doktoruma soracagim,bakalim belki acirda halime 1 hafta rapor verir,

Valla bende bilmiyodum hayatımda ilk defa ilk hamileliğimde göğüslerimin altı terlemiş ve T-shırtıma çıkmıştı bu hamileliğimde henüz o kadar terlemeye başlamadım ama yakındır

Sağol canım valla bende ıslatıp üflüyorum napıyım ferahlamak için, ayaklarımı dikiyorum ama o yanması beni deli ediyor ya , göbüşümden de rahatsız oluyorum düz yatınca ne alakaysa.. Özellikle nefes alamıyorum böyle fenalıklar basıyor , of diye hopluyorum yerimden uçan adama döndüm haha bu akşam balkkoon yıkıcam hatta her akşam

Bacım oturmak daha tehlikeli bende sürekli oturuyorum bu yüzden evden kızımın küçük yastığını aldım sandalyemde belime destek yapıyorum ve masa altında ayaklarımı yerden yüksek tutacak bir tabureye ayaklarımı koyuyorum hatta abartıp kimse olmayınca ayaklarımı 5 dakika masanın üzerine çıkarıyorum kan hareket etsin diye hemen şişlikler gözle görülür bir şekilde iniyor..

ah canım senin biraz erken başlamış benim daha dün oldu ilk kez , ondan öncede nefes daralmaları oluyordu sadece, valla doktorunu ara bakalım ne diyecek bizi de haberdar et. bende sabah arabayla çıkıyorum işe ama çok yakın mesafe tabi 10 dk da işte oluyorum ben ara sokaklar olduğu için. E bide İzmir biraz daha az trafik, İstanbul'u düşünemiyorum bile. Ağlama lütfen, bunlar geçecek doğumdan sonra rahatlıycaz , en azından dayanamıyacak gibisen kovanın içine serin su koy içine daldır, ayaklarını havaya dik arada o zaman daha çok rahatlarsın canm yaa

Düz yatma zaten ciğerler zaten sıkışık birde düz yatınca diyaframda daralıyor iyice nefes alamıyor insan sol tarafa yatmaya çalış bu ayaklar içinde iyi geliyor kan akışı düzgün oluyomuş o zaman ayak yanmasını sorma yaa bendede var ayak tabanlarım yanıyor bende minik havlu ıslatıp sarıyorum ayaklarıma :)) balkon yıkamakta iyi fikirmiş :))

Valla bende bilmiyodum hayatımda ilk defa ilk hamileliğimde göğüslerimin altı terlemiş ve T-shırtıma çıkmıştı bu hamileliğimde henüz o kadar terlemeye başlamadım ama yakındır

ben gebelikten 1 yıl önce bi çok tahlilden geçtim hormon bakıldı felan fisman bunların içinde vücudumdaki tuzumun durumunu gösteren bir tahlil sonucu vardı terleyince tuzsuz terliyorum ben doktor dedim doktorda tuzun az senin dedi bastık kahkayı kocamla. eşim diyorki normal insanlar gibisin artık bak tuzlu gibisin sanki öptüm tuz geldi resmen diyor... deli yaaa

merhaba kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı 50 gr şeker yüklemem vardı sınır 140 benim 139.89 çıktı acaba ne olcak bilen var mı

ah aahh sormaa hemdee nasıl yanmakk cayır cayır ya şaka gibiydi dün akşam hiç geçmeyecek sandım
soluma yatıyorum zaten hep artık sol yanım uyuştu yukarı kaldırmak için mecburen düz yatmak gerekiyor bakıcaz artık her pozisyonumuz falsoo

merhaba kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı 50 gr şeker yüklemem vardı sınır 140 benim 139.89 çıktı acaba ne olcak bilen var mı

ah canıım sende bendensin bacım meraklanma bişicik olmaz korkma, benimde 142 çıktı sınırda, makarna , pilav , hamur işleri yeme dedi bana, biraz daha dikkat et dedi, 2 hafta sonra kontrolüm var tekrar 50 mg lık yapıcak, ozamana kadar dikkat ediyorum ekmeği kestim beyaz olanı makarna pilav yemiyorum , şeker de yok, aşırı sıkmana gerek yok kendini çünkü sınırda biraz daha dikkat edersen düşer dedi, sana bişi demedi mş doktorun hiç?

ya ben uyurken soluma yatıyorum ama sık sık uyandığım için sırt üstü olmuş ben çok zorlanıyorum valla kızlar bu son 3 ay sanki hiç geçmeyecek gibi sıcaklardanmı ne bulanıma girdim iyice bide mide yanmasıda çekiyorum oof ALLAH yardım etsin bize

sonuçları yeni aldım canım henüz dra göstremedim bakalım ne diycek bilmiyorum. benim zetn iştahım yoktuki canım neden sınırda çıktı anlamadım.sağol canım allah razı olsun cevaplandırdığın için allah hepimizin yardımcısı olsun

meraba kızlar,
bende ayak şişmesi hemen hemen 2 aydan beri var dr normal dedi. çalıştığım için (10 saat oturuyorum) kalkayım gezineyim diyorum hep aynı yerde yürüyüncede başım dönüyor. şu an ama pofidik pofidik oldular. ben merak ediyorum temmuz da kaç no ayakkabı yla gelcem işe...
bu arada kendimi ekşimiş gibi hissediyorum. demek hepimiz öyleymişiz. normal de hiç koltuk altım ıslanmaz ama şu an sürekli nemli ve koku yapıyo... ne zormuş bu yaz hamileliği böyle ya valla içim daralıyo eve gidince diinlenmek istiyorum oğlumda anne benle oynasana diyo hiç dinlenemiyorum. ben kova sıu muhabbetine girsem bizim oğlan evi göle çevirir. gece yatınca dinleniyorum artık...

ay canım ya olabiliyor hamilelikte, gebelik şekeri, az yesende demekki vücut yapmış, risk altındayız, ama gebelik sona erince şekerde geçiyor, bebeğe zararı oluyor sadece ileride şeker hastası olma riski olabiilir ama oda dikkat etmezsek tabiki. Ve iri bir bebek olabilir oda tehlikeli. Ama sınır da olduğu için çok endişelenme , sen yinede makarna , beyaz ekmek şekerli tüketmemeye çalış bende öyle yapıyorum 2. kez tekrar ettiricem ozaman tekrar yazarım sonuçlarını, sanada doktor bişi derse paylaşırsın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…