ahh cnmm sorma bnmde artık dün ilk kez başladı ayaklarım şişmeye seninle haftamız hemen hemen aynı bak aynı şeyleri yaşıyoruz bu ayaklara bi çare olmalı. Vlla koltukta otururken bi anda kalkıyorum offf diye eşimde noldu gene diyor, ay bilmiyorum içime fenalık geldi yine diyorum ,ayaklarım yanıyor gidiyorum ıslatıyorum geliyorum bende balkon yıkıyım bari oayaklarıma iyi gelir. Akşam eşime masaj yaptırıyorum uzatıyorum ayaklarımı onada fenalık geldi hç sevmez masaj yapmayı ama umurumda deil valla canım burnumda yapıo artık haha
ben de dün akşam pert bir şekilde yattım valla 22:30 gibi uyandım balkon yıkadım serinlemek için ii geldi bu hafta ayaklarım şişmeye başladı hafiften önüne geçmek için ne yapmak lazım acaba?
ahh cnmm sorma bnmde artık dün ilk kez başladı ayaklarım şişmeye seninle haftamız hemen hemen aynı bak aynı şeyleri yaşıyoruz bu ayaklara bi çare olmalı. Vlla koltukta otururken bi anda kalkıyorum offf diye eşimde noldu gene diyor, ay bilmiyorum içime fenalık geldi yine diyorum ,ayaklarım yanıyor gidiyorum ıslatıyorum geliyorum bende balkon yıkıyım bari oayaklarıma iyi gelir. Akşam eşime masaj yaptırıyorum uzatıyorum ayaklarımı onada fenalık geldi hç sevmez masaj yapmayı ama umurumda deil valla canım burnumda yapıo artık haha
Ayaklarınızı yüksek bir yere dikin ve uzanın ayak şişmesine (albümin) en iyi gelen şey bu..Hele hele yaz aylarında çekilmez oluyor..Anlattıklarınız bende de var bir sıkıntı sanki nefes alamıyorum oflayıp pufluyorum ama şimdi yaptığım belki psikolojik rahatlatıyodur ama yüzüme kollarıma boynuma bebe kolonyası sürüp kurumadan cama ya da balkona çıkınca acayip rahatlıyorum çok iyi geliyor deneyin bence..
Merhaba, sıcaklarda şişlikler kaçınılmaz görünüyor ... Tuzu azaltmak,tamamen kesmekte doğru değil, mümkün olduğunca ayakları uzatmak, çok ayakta kalmamak önlem olabilir. Benim nisandan beri şiş ayak bileklerim...
yaa benim kociş başkasının ayaklarına dokanamıyor yaaa temiz çorabı bile el ucu ile tutar yapmaz benimki bakayım bu akşam bir şansımı deneyim yapacak mı bize masaj
ayy ben sabah beri menopozlu kadınlar gibiyim bacım ter atıyorum resmen ama nasıl terlemek öyle koltuk altlarıma çocuk bezi bağlayasım geldi hayatımda ter nedir bilmedim ben çok garip bişimiş
Ayaklarınızı yüksek bir yere dikin ve uzanın ayak şişmesine (albümin) en iyi gelen şey bu..Hele hele yaz aylarında çekilmez oluyor..Anlattıklarınız bende de var bir sıkıntı sanki nefes alamıyorum oflayıp pufluyorum ama şimdi yaptığım belki psikolojik rahatlatıyodur ama yüzüme kollarıma boynuma bebe kolonyası sürüp kurumadan cama ya da balkona çıkınca acayip rahatlıyorum çok iyi geliyor deneyin bence..
benim şurda bi kaç gündür ödem olmaya başladı yaa rahattım ne güzel.
ayakta kalmıyorum aslında bende ama sürekli oturuyorum işim gereği bununda etkisi var sanırım....
oturduğumdan oluyor herhalde benimkide
kizlar selam,
Benimde ayakkalarim sismeye basladi.Ve korkunc durumdalar.Sabah 6 da kalkip istanbul trafiginde 1,5 saat yol yapiyorum.Tum gun iste sandalye tepesindeyim ve tabii kilom oldukca fazla.Eve donus yolunda 2 saat servistekiler halime aciyor.Eve gelincede ki bu saat 20h00 yi buluyor,yatiyorum.Ayaklarim yuzunden sinir sistemim altust oldu,aglama seanslarim basladi.Insanlarin ayaklarima bakmasindan nefret ediyorum.Agustos ayi nasil gecicek bilmiyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Yarin doktoruma soracagim,bakalim belki acirda halime 1 hafta rapor verir,
Sağol canım valla bende ıslatıp üflüyorum napıyım ferahlamak için, ayaklarımı dikiyorum ama o yanması beni deli ediyor ya , göbüşümden de rahatsız oluyorum düz yatınca ne alakaysa.. Özellikle nefes alamıyorum böyle fenalıklar basıyor , of diye hopluyorum yerimden uçan adama döndüm hahabu akşam balkkoon yıkıcam hatta her akşam
Valla bende bilmiyodum hayatımda ilk defa ilk hamileliğimde göğüslerimin altı terlemiş ve T-shırtıma çıkmıştıbu hamileliğimde henüz o kadar terlemeye başlamadım ama yakındır
Düz yatma zaten ciğerler zaten sıkışık birde düz yatınca diyaframda daralıyor iyice nefes alamıyor insan sol tarafa yatmaya çalış bu ayaklar içinde iyi geliyor kan akışı düzgün oluyomuş o zaman ayak yanmasını sorma yaa bendede var ayak tabanlarım yanıyor bende minik havlu ıslatıp sarıyorum ayaklarıma :)) balkon yıkamakta iyi fikirmiş :))
merhaba kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı 50 gr şeker yüklemem vardı sınır 140 benim 139.89 çıktı acaba ne olcak bilen var mı
ah canıım sende bendensin bacım meraklanma bişicik olmaz korkma, benimde 142 çıktı sınırda, makarna , pilav , hamur işleri yeme dedi bana, biraz daha dikkat et dedi, 2 hafta sonra kontrolüm var tekrar 50 mg lık yapıcak, ozamana kadar dikkat ediyorum ekmeği kestim beyaz olanı makarna pilav yemiyorum , şeker de yok, aşırı sıkmana gerek yok kendini çünkü sınırda biraz daha dikkat edersen düşer dedi, sana bişi demedi mş doktorun hiç?
sonuçları yeni aldım canım henüz dra göstremedim bakalım ne diycek bilmiyorum. benim zetn iştahım yoktuki canım neden sınırda çıktı anlamadım.sağol canım allah razı olsun cevaplandırdığın için allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?