2011 Eylül Anneleri

ayyy cnm yaaa ekşimiş gibi kısmına bayıldım hahaha kopardın beni çilek bilir günüm stresliydi beni güldürdün ya allah da seni güldürsün emi.... koltukaltlarımdan damlıyor resmen. ıslak mendille siliniyorum birde pudra vardı yanımda onu sürcem şimdi belki ii gelir bende bide malum bölgelerde pişikler oldu sizde de var mı?

Ay sorma bende 10 saat oturuyorum aynenn benimde otur otur aynen pofidik oldular, terlik aldım ortapedik onu giyiyorum artık mantarlı bide çok da terliyor başka bişi de giyemiyorum, tabi bnm işyerim rahat diye giyiyorum terlik bazı yerlerde yasak eğer seninde öyleyse allah sabır versin kapalı ayakkabıyla cnm. Biraz fazla terliyoruz, bol bol su içiyorum işte bende yapacak bişi yok, Allah hepimize yardım etsin bu yaz

ayyyyy kızlar vallahi topik yine almışbaşını gitmiş geçmişi okurken fenalık geçirecektim........
gizemcimm sen beni merak mı ettin yirim seni kuzucuğum kız vallahi hava süperdi yine gittim gezmeyee yaz geldi yaa beni bağlaalar durmam daaaa akşamda yemek falan derken bu saatte oturdum bende sabah balkon yıkadım ayyyyyyyyyyy bi güzekl oluyokli sıcaklarda bayılıyorum :))))))
nurcanımmmmm noldu sana aşkım yaa moralin niye bozuk bakıyım iş yerindeki manyaklara bozduysa moralini hemen düğerizzz biz onları cadı gizemle sen merak etmee moralinide bozma kuzum tamammı :)))
ayyyyyyy bende dün akşam ne farkettim selülitt olmuşum yawww geçermiki bunlarr geçmesede takmamm ama bikini hayal olurr bana hahahhahhah :))

Son düzenleme:

günaydın cnm,
bu forum bana da iyi geldi. insan kendini yalnız hisstmiyor,
benim pişiğim olmadı. ama anneme pişik için pudalı rolon alıyorum kadın bütün yaz rahat ediyo. sende dene kuruttuğundan iyi geliyor.

mrb cnm,
benide işyeri rahat sandelet aldım onu giyiyorum.benim sol ayağım diğerinden çok şişiyor,bende yanma yok ama çok ağrıyor. dr söylemiştim normal dedi kan akışı filan bir sürü hikaye anlattı. benim balkon yıkama hikaye oldu. dün bi duş aldım sofraya oturduk zil çalıyor. allahım biri geldi dedim. ve kayınvaldem geldi. malum c.tesi kreş yok babanemiz bakıyor. gündüz kızına gitmiş, oğlunun tam geldiği saatte geldi. kadının bana zararı yok eşim beni delirtti. yok su getir yok çay getir bunun yanına bi şey yok mu diye diye.. kızdım ayağım ağrıyo zaten biri bi koltukta biri bi koltukta ben teklide ayağımın altına bi şey alıyorum oğlum anne ver obenim diyo...velhasıl erken yattıkta işim bitti. yattım yatağa dururmuyum ayağım ağrıyor dedim eşime masaj yaptırdım gitti buz torbası filan hazırladı pek sever aslında bana baksın ama annesi geldimi adam hürmet bekliyo ben de insanlar varken de yapsın istiyorum biraz fenamıyım ne sizin eşleriniz nasıl oluyolar..ha bu arada benim ailemin yanında yapar ama kendi ailesinin yanında kasıyo adam kendini...biraz uzattım ama bugün 5 te kalktım...uykularım da azaldı artık... ve hala sol ayağım ağrıyor..

kuzucuum hoşgelldiin, ben zaten tahmin ettim senin yine gezmelerde olduğunu otur bi oturduğun yerde artık yorma kendini bu sıcaklarda artık. Nurcan bomba gibi ben onu bomba ettim kötülerin hepsini döviiciiiz
Sorma canım sanki bendede biraz olmuş offffffff kilolardan oldu tabi ama biz bu işin üstesinden geliriz elifcim merak etme

günaydın cnm,
ben de yanımda pudra taşıyorum acı hissettikçe sürüyorum felan ii geliyor sayılır. öyle böyle geçecek bakalım bu günler.:82:

Evet sanki benimde sol ayağım biraz daha fazla şiş gibi sağa nazaran çok ilginç , sorma canım bende kayınvalidemler bize gelmiyor diye dertliydim seninde tam tersi haha bende hamile kaldığımdan beri bi kere bile gelmediler hiç yardımcı olmuyorlar diye dertleniyordum ama zırt pırt gelip habersiz gelmelerinide istemezdim tabiki, bnm eşimde öyle merak etme biri bize gelince özellikle anneleri meyve getir lunu getir çaktırmadan söyler beni sinir eder. Ama şimdi hamile olduğum için bişi demez heralde çünkü daha hiç gelmediler bize hamile kaldığımdan beri yani aman napıyım yani, sorumsuz işte onlarda biraz etliye sütlüye bulaşmayan cinslerden Benim eşimde öyle başkaları gelince kendi hazırlar meyve tabakları falan servis etmeyi çok sever, yemek hazırlamayı, ama dediğin gibi erkekler heralde ailelerinin yanında kendilerini bişi sanıolar :)) bende masaj yaptırıyorum valla, dün akşam da çok ağrıdı ayaklarım şişmiş, uzattım kanepenin tepesine sanki böyle gürül gürül aşağı bişiler aktı resmen karıncalandı, bütün kan ayaklarımda toplanmış herhalde ya tepeye dikince acayip iyi geliyormuş, bunadn sonra öyle yapıcam, gecede ıslatıp yatıyorum napıyım

merak etme cnm benimkiside kızına gelmiş ondan uğradı bi de oğlumu alıcak ya. ilk doğumumda kayınvalidem 40'ım çıkana kadar 2-3 kere geldi. elini bi şeye sürmez. geçenlerde iki görümcem bide kendi görümcesini almış gelmiş çoluk çocuk. makinada bozuktu ozaman bi şeye ellerini sürmediler ben hizmet ettim. o gün ellemedim ertesi gün oğullarına yıkattım. zaten onlara kızdımmı eşimden alyom hıncımı...

yazık yaa adama annesi gelsin istemiycek eve hahaha

dün bir miktar negatiftim cnm ... bugün biraz daha iyiyim ama. işle alakalı deildi tatlışım evle ilgiliydi bi ara konuşuruz özelden yazabilirim ancak. ilgin için çok saol tatlı anniş

hoşbulduık tatlımm günaydınn herkesee
he valllaaaa yorulmuşum ama gece eşim nöbete gitti ben hızımı alamadım daha temizlişk yapıyodum hem bacaklarım ağrıyo hemde bi enerji anlamıyorum vallahiii :))))))))))
nurcan niye bomba olmuş kime kızmış yazmadı henüzzz döveriz biz onları dimiii arkadaşımızı üzmesinlerr
gider mi bu selülitler sence inşallah gider

dün bir miktar negatiftim cnm ... bugün biraz daha iyiyim ama. işle alakalı deildi tatlışım evle ilgiliydi bi ara konuşuruz özelden yazabilirim ancak. ilgin için çok saol tatlı anniş

tamam canım özelden yaz bende merak ettim şimdi nasılsın geçtimi sinirin
aman kızım takma kimseyiii kendini bebişini düşün

Ayy bende tam tersi ilgileden bunalmıştım ilk doğumumda...Off yani annem yanımda kalıyor kayınvalidem gündüzleri geliyor onu öyle yapın bunu böyle yapın diye söyleniyor..Ama bu hamileliğimde ne ilginçitir ki pek umursamıyor..Bir gün hastalandım serum takıldı kolumda serumla geldim eve kadın yukarı (altlı üstlüyüz) çıkıp nasılsın demedi valla bir ortasını bulamadı yahu!!

cnm allahtan ben o kadar yakın değilim.. benim kayınvalidem konuşmaz,3 saat otursak aynı odada 3 kelime ederiz. o konuşmayınca ben hiç konuşmam.. düşünemiyorum bile kendimi okadr yakınn....:111::111:

dün akşam bide kınaya gittim eski mahalleye kızlar annemlerin oraya . beni son 7 aydır görmeyen bi sürü komşu teyze vardı oğlumu taciz ettiler hep. gelen elledi giden elledi annem garibim nazara gelcem diye habire okudu üfledi.:89:

Maaşallah herkesin 2. doğumu neredeyse, kaç yaşındasınız kızlar ya :) boşver umursamasın daha ii , bnm umursamıyor işte aman salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…