dün akşam bide kınaya gittim eski mahalleye kızlar annemlerin oraya . beni son 7 aydır görmeyen bi sürü komşu teyze vardı oğlumu taciz ettiler hep. gelen elledi giden elledi annem garibim nazara gelcem diye habire okudu üfledi.:89:
Maaşallah herkesin 2. doğumu neredeyse, kaç yaşındasınız kızlar ya :) boşver umursamasın daha ii , bnm umursamıyor işte aman salla gitsin
cnm 82 doğumluyum,oğlum 4 yaşında,7 yıllık evliyim...
Maaşallah herkesin 2. doğumu neredeyse, kaç yaşındasınız kızlar ya :) boşver umursamasın daha ii , bnm umursamıyor işte aman salla gitsin
mAAŞALLAH CANIM NE GÜZEL ERKEN DEN kurmuşsun herşeyi
Ayy bende tam tersi ilgileden bunalmıştım ilk doğumumda...Off yani annem yanımda kalıyor kayınvalidem gündüzleri geliyor onu öyle yapın bunu böyle yapın diye söyleniyor..Ama bu hamileliğimde ne ilginçitir ki pek umursamıyor..Bir gün hastalandım serum takıldı kolumda serumla geldim eve kadın yukarı (altlı üstlüyüz) çıkıp nasılsın demedi valla bir ortasını bulamadı yahu!!
valla süpersin nazzzzz hep çok genç anne olmak vardı hayalimde hatta geçen bunun geyiğini baya yapmıştık ama kısmet işte 28 deyim daha ilk bebek heyecanı yaşıyorum.
ben de yoğun ilgiden nefret eden kendi kabuğunda kalmak isteyen biriyim... relax olsun herşey istiyorum ama sanmıyorum.... kendi ailem çok sık gelemiyorlar bana biraz uzak kalıyorum. fakat hepsinin aynı anda üşüştüğü görmek de beni şimdiden sinir etmeye yetiyor.
Off çok sıkıcı oluyor gerçekten kendi kendine kalmayı yavrunla vakit geçirmeyi akşama babayı beklemeye hasret kalıyorsun hele hele her kafadan bir ses çıkmıyomu deliriyosun resmen..bağtıl inançlar çok bizimkilerde yok öyle tutma böyle olur yok öyle yapma sütün kaçar yok şunu giydir yok bunu giydirme yok yastığının altına demir koy yok ilk kakasını kapıdaki yolluğun altına köy nazar değmesin yok yüzüne siyah sürmeyle biraz siyah yap çirkinleşsin nazar değmesin daha neler neler her gelen bişey söylüyor delirecek gibi oluyor insan hele bana sezeryanla doğum yaptım diye demediklerini bırakmadılar eşimin sülalesi yok doğum günü sahte gerçeğini allah biliyor burcu belli değil..karnını kestirdin artık geri dönüşü yok lohusayken bunların yüzünden zona çıkardım psikolojim bozuldu..Hiç cevapta vermiyordu şimdi bunda asla müsade etmem bunlara...
Ay şekerim umursamıyom zaten anlaşamadığımız noktalar var tabi ama kaynanam öyle geleyim oturayım hayatta demez ve ben yokken evime asla çıkmaz o yönden iyi yani ben 28 yaşındayım 23 yaşında evlendim 1 ay sonra hamile kaldımkızım 5 yaşında şimdi 2. ye hamileyim buda kız iyimi
merhabalar güzel hamişler nasılsınız bakalım bugün benim eltim kaynım görümcem vardı bende kaç gündür yeni giit artıkın bende temizliğe başlarım ohh ne güzellllll
gultac kuzum bugün 7 aylık oldum bunları okudum erken doğum sebebim olacaktın az daha sancım tuttu yahuben tahammül edebileceğimi sanmıyorum bunlara ve çok kavga çıkar bunlar olursa çenesini tutan biri deilimdir öyle... eyvahlar olsun ne diyim
gultac kuzum bugün 7 aylık oldum bunları okudum erken doğum sebebim olacaktın az daha sancım tuttu yahuben tahammül edebileceğimi sanmıyorum bunlara ve çok kavga çıkar bunlar olursa çenesini tutan biri deilimdir öyle... eyvahlar olsun ne diyim
evet kızlar dedikodu yaptık eşlerimiz görse ne düşünür hakımızda ee neyapalım kaynnada zor ne olacak onlarda biiz kendi kızları gibi sevse ama yok herkes kendine biz uzağız fazla görüşmüyoruz aslınd aanlaşırız ama bneim oğluma iyi bakmadığı düşünüyor nedens eoğlum hastalans abana iyi bakmıyorsun der ondan sinir oluyorumona haklı olara sanki 5 yıldır o bana bakmış bir kere altını temizlemişmi sevmeye gelinc eseverle ama başka yok konuşmayada varlar
bide kızlar yatağa uzandım yorulmuştum uyuyacam dedim benim kızyarım sata boyunca tekme attı uykum çok geliyordu dedim bu sefer o tekme atarsa bendeatarım ona canımı yakıyor artık uyu dedim bi baktım artık yok şimddie yok küstümü ne :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?