2011 Eylül Anneleri

hhaha valla sorma canım benimde öyle oluyor gelen elliyor giden elliyor maaşallah. allah nazarlardan saklasın inşallahhh

Maaşallah herkesin 2. doğumu neredeyse, kaç yaşındasınız kızlar ya :) boşver umursamasın daha ii , bnm umursamıyor işte aman salla gitsin

Ay şekerim umursamıyom zaten anlaşamadığımız noktalar var tabi ama kaynanam öyle geleyim oturayım hayatta demez ve ben yokken evime asla çıkmaz o yönden iyi yani ben 28 yaşındayım 23 yaşında evlendim 1 ay sonra hamile kaldım kızım 5 yaşında şimdi 2. ye hamileyim buda kız iyimi

ben de yoğun ilgiden nefret eden kendi kabuğunda kalmak isteyen biriyim... relax olsun herşey istiyorum ama sanmıyorum.... kendi ailem çok sık gelemiyorlar bana biraz uzak kalıyorum. fakat hepsinin aynı anda üşüştüğü görmek de beni şimdiden sinir etmeye yetiyor.

Son düzenleme:

Off çok sıkıcı oluyor gerçekten kendi kendine kalmayı yavrunla vakit geçirmeyi akşama babayı beklemeye hasret kalıyorsun hele hele her kafadan bir ses çıkmıyomu deliriyosun resmen..bağtıl inançlar çok bizimkilerde yok öyle tutma böyle olur yok öyle yapma sütün kaçar yok şunu giydir yok bunu giydirme yok yastığının altına demir koy yok ilk kakasını kapıdaki yolluğun altına köy nazar değmesin yok yüzüne siyah sürmeyle biraz siyah yap çirkinleşsin nazar değmesin daha neler neler her gelen bişey söylüyor delirecek gibi oluyor insan hele bana sezeryanla doğum yaptım diye demediklerini bırakmadılar eşimin sülalesi yok doğum günü sahte gerçeğini allah biliyor burcu belli değil..karnını kestirdin artık geri dönüşü yok lohusayken bunların yüzünden zona çıkardım psikolojim bozuldu..Hiç cevapta vermiyordu şimdi bunda asla müsade etmem bunlara...

gultac kuzum bugün 7 aylık oldum bunları okudum erken doğum sebebim olacaktın az daha sancım tuttu yahu ben tahammül edebileceğimi sanmıyorum bunlara ve çok kavga çıkar bunlar olursa çenesini tutan biri deilimdir öyle... eyvahlar olsun ne diyim

merhabalar güzel hamişler nasılsınız bakalım bugün benim eltim kaynım görümcem vardı bende kaç gündür yeni giit artıkın bende temizliğe başlarım ohh ne güzellllll

AY CANIM ne güzel, benim de kız inşallah 2. yide kız isterim bu kaynanaları kaynar kazana atıcaz biz geçmiş topikte baya dedikodularını yaptıkdık
Allah analı babalı büyütsün

Amaaann tutma zaten sal gitsin sen dertlenip içine atacağına onlar dertlensin boşver lohusalık çok başka ben ağır bir depresyon geçirdim ama hep bunların yüzünden..şimdi tebrübe oldu hayatta müsade etmem beni depresyona sokmalarına sende izin verme doktorun ne derse onu yap bırak onlar girsin depresyona lohusa kadının üstüne gelinmez öyle.. bazı şeyleri hoşgörmeyi bilemediler bu kadın lohusa demediler büyük olacaklar birde şükür ki annem vardı yanımda o telkin etti hep..

evet kızlar dedikodu yaptık eşlerimiz görse ne düşünür hakımızda ee neyapalım kaynnada zor ne olacak onlarda biiz kendi kızları gibi sevse ama yok herkes kendine biz uzağız fazla görüşmüyoruz aslınd aanlaşırız ama bneim oğluma iyi bakmadığı düşünüyor nedens eoğlum hastalans abana iyi bakmıyorsun der ondan sinir oluyorum ona haklı olara sanki 5 yıldır o bana bakmış bir kere altını temizlemişmi sevmeye gelinc eseverle ama başka yok konuşmayada varlar

bide kızlar yatağa uzandım yorulmuştum uyuyacam dedim benim kızyarım sata boyunca tekme attı uykum çok geliyordu dedim bu sefer o tekme atarsa bende atarım ona canımı yakıyor artık uyu dedim bi baktım artık yok şimddie yok küstümü ne :26::26::26::26:

aynen bende valla cevabımı esirgemem şak diye yapıştırırm, aman çok biliolar hadi ordan sidikli karılar :))))))))

vallahi aynen dediğin gibi, ay hiç umurumda da değil yani banane bırak o manyakları onlar iyi bakamamış ondan sana laf ediyorlar, çok bilmiş koca karılar işteeeeee

küsmüştürrr oooo yazık kıyamam annesi kızma napsın karanlık odada kalmış bizimkiler sıkıntıdan patlıolar içerde oynasınlar bırak

ne cvp vercem umursamam bile...susarım sustuğumla sinir ederim adamı... allaha şükür benimki konuşmadığından bi şeye karışmıyor.. ama hemen müdahale eder. biraz burnu büyüktür sağolsun, bi kendi torunlarını ve çocuklarını beğenir,onlar bilirler herşeyi ,onlar haklıdırlar, ve söz söyletmez savunmaya geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…