2011 Eylül Anneleri

bencede canım en güzelini yaparsın valla, hiç sevmiyorum böyle insanları allahtan bnm kaynanam öyle değil kız bi karışmıyor hiç bişiye hepimizin de derdi ayrı ya :)) bu kaynanalar ne odun oluyor be kardeşim hepsi öyle değil ama bize denk gelenler böyle demek şansımızaaaa

cnm benim arkadaşın bi kayınvalidesi var,tabii ona sorarsan "herşey göründüğü gibi değil" diyo..bi gün gittim kadın gömme dolabi boşaltmış temizliyo gelini hamile diye yavaş avaş yapalım diyo.. gelini de bırak yapsın diyo ağzım açık kaldı..misafiri gelcekmi bi çeşit kayınvalidesi gönderir.gezmeğemi gitcek kayınvalidesi hemen çocuğu da alır gelinine sen dinlen der..ellerde neler var arkadaşım...bide çok hediye alırdı kayınvalidesi bende eşime dertlenirdim,eşimde bana "benim sana aldıklarımı kaynanam aldı de" derdi..

Bugün şimdi öğle yemeğine canım lahmacun istedi ayranla onu yiycem ayyyy bak nasıl fena oldum
gelsin mammaalar

benim de cnm istedi ama sabah simitle kaşarlı poğaça yedim ondan şimdi biraz daha besleyici yemem gerekiyo malum ben hazır gıda tükketiğimde midem kaynıyo yidiklerim ağzıma geliyor...belki yarın

AYY öyle kayınvalideye can kurban ya, bende çok imrenirdim böyle hediyeler falan alırlar ya gelinlerine, çok hoşsohbet olurlar falan, işte denk gelmiyor kimse kimseye. Çok soğuklar çok ıyyy, vay be bana gelip öyle temizlik yapıcak da ben görücem dünyanın sonu olurdu heralde

benim de cnm istedi ama sabah simitle kaşarlı poğaça yedim ondan şimdi biraz daha besleyici yemem gerekiyo malum ben hazır gıda tükketiğimde midem kaynıyo yidiklerim ağzıma geliyor...belki yarın

ah canım doğrusun, sabah ii kahvaltı edememişsin. Ben sabah zeytin 1 dilim ekmek peynir domates ve yumurta yedim ondan öğleyi kaçamak yaptım ayranla beraber :) artık akşama allah kerim ama akşama kadar da varya kaç kez yerim ben ara öğünleri midem kazınıo çünkü bnm çok fena oluorum sizdede ölemi

ay bende uyumuşum sağolsun oğlum tepeme atlayınca nasıl korktum uyandım :))) ohhhhhhhhh kaynanaları çekiştirmişiniz kızlarr herkesin ayrı derdi var anacım
offfffffff açıktım gizem niye böe yapıyon kuzum o lahmacunuda sevmeyen yok ama yedikten sonrada bi kötü kokuyokiii ıyy ama dayanamıyom yine yiyorum

ay canım bak sen yaramaza
valla pek pis kokuo ama napıyım dayanamadım

ben bu aralar çok acıkıyorum ama biri yapsa yada dışardan gelse kendim yapıyorum yok yiiyemiyorum aç kalıyorum bu seferde bak benimde canım lahmacun çekti niye dedin kız kızmda öyle neyse ben eşimi yollayayım bariiiiii

arkadaşım senin şu lahmacun hepimizi baştan çıkardı vallla..
ben okadar acıkmıyorum yine... öğlen birde yedim şimdi bi süt içerim,bazen meyve yiyiyorum akşam 7 oluyo acıkmıyorum mecburiyetten yiyiyorum akşam yemerğini. niye acaba..benim porsiyonlar mı çok ondan mı acaba..bide 23 haftada 11 kilo aldım...

Ay sorma canım ya bende akşamları hiç acıkmıyorm çok ilginç ama gündüzleri sürekli bişiler yemek istiyorum çok garip neden acaba. :)) ben porsiyonları azalttım valla

Ay sorma canım ya bende akşamları hiç acıkmıyorm çok ilginç ama gündüzleri sürekli bişiler yemek istiyorum çok garip neden acaba. :)) ben porsiyonları azalttım valla
evt cnm işyerinde çok vakit geçiyor,ama evde yemek hazırla,ye topla derken saat 9 oluyo.. akşam yemeği daha bi doyurucu oluyo tabii..bide yorgunluktan da olabilir...

kızlar haydii yemeğe mamalar hazır :) bende bi tuhaflık var yerimde duramıyorum bacaklarım ağrıyo ama oturamıyorum illa bişeyler yapıcam sizdede öylemiii bi enerji var atamıyorum üstümden :))))))))

naz gizem hep böle yapıyor bugünde lahmacun canı çektii geçenlerde sarımsak yedii :)))))))) bişey değil bizde arkasından yiyozzz

gizoşşşşşşş aşkım başınmı ağrıyo geçmiş olsun bi tane elma ye geçer başının ağrısıı ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…