küsmüştürrr ooooyazık kıyamam annesi kızma napsın karanlık odada kalmış bizimkiler sıkıntıdan patlıolar içerde oynasınlar bırak
ne cvp vercem umursamam bile...susarım sustuğumla sinir ederim adamı... allaha şükür benimki konuşmadığından bi şeye karışmıyor.. ama hemen müdahale eder. biraz burnu büyüktür sağolsun, bi kendi torunlarını ve çocuklarını beğenir,onlar bilirler herşeyi ,onlar haklıdırlar, ve söz söyletmez savunmaya geçer...
ben de kızım çok oynuyo diye diye nazar mı ettim ne, bu gün hiç oynamdı sayılır..
bencede canım en güzelini yaparsın valla, hiç sevmiyorum böyle insanları allahtan bnm kaynanam öyle değil kız bi karışmıyor hiç bişiye hepimizin de derdi ayrı ya :)) bu kaynanalar ne odun oluyor be kardeşim hepsi öyle değil ama bize denk gelenler böyle demek şansımızaaaa
olsun dinleniyordur kerata benim ki de bgn ara ara vurup kaçıyoraklıma geliyor kucağıma alacağım anı düşündükçe çok heyecanlanıyorum yaaaa 2,5 ay kaldı şaka maka
Bugün şimdi öğle yemeğine canım lahmacun istedi ayranla onu yiycem ayyyy bak nasıl fena oldum
gelsin mammaalar
cnm benim arkadaşın bi kayınvalidesi var,tabii ona sorarsan "herşey göründüğü gibi değil" diyo..bi gün gittim kadın gömme dolabi boşaltmış temizliyo gelini hamile diye yavaş avaş yapalım diyo.. gelini de bırak yapsın diyo ağzım açık kaldı..misafiri gelcekmi bi çeşit kayınvalidesi gönderir.gezmeğemi gitcek kayınvalidesi hemen çocuğu da alır gelinine sen dinlen der..ellerde neler var arkadaşım...bide çok hediye alırdı kayınvalidesi bende eşime dertlenirdim,eşimde bana "benim sana aldıklarımı kaynanam aldı de" derdi..
benim de cnm istedi ama sabah simitle kaşarlı poğaça yedimondan şimdi biraz daha besleyici yemem gerekiyo malum ben hazır gıda tükketiğimde midem kaynıyo yidiklerim ağzıma geliyor...belki yarın
ay bende uyumuşum sağolsun oğlum tepeme atlayınca nasıl korktum uyandım :))) ohhhhhhhhh kaynanaları çekiştirmişiniz kızlarr herkesin ayrı derdi var anacım
offfffffff açıktım gizem niye böe yapıyon kuzum o lahmacunuda sevmeyen yok ama yedikten sonrada bi kötü kokuyokiii ıyy ama dayanamıyom yine yiyorum
arkadaşım senin şu lahmacun hepimizi baştan çıkardı vallla..
ben okadar acıkmıyorum yine... öğlen birde yedim şimdi bi süt içerim,bazen meyve yiyiyorum akşam 7 oluyo acıkmıyorum mecburiyetten yiyiyorum akşam yemerğini. niye acaba..benim porsiyonlar mı çok ondan mı acaba..bide 23 haftada 11 kilo aldım...
evt cnm işyerinde çok vakit geçiyor,ama evde yemek hazırla,ye topla derken saat 9 oluyo.. akşam yemeği daha bi doyurucu oluyo tabii..bide yorgunluktan da olabilir...Ay sorma canım ya bende akşamları hiç acıkmıyorm çok ilginç ama gündüzleri sürekli bişiler yemek istiyorum çok garip neden acaba. :)) ben porsiyonları azalttım valla
evt cnm işyerinde çok vakit geçiyor,ama evde yemek hazırla,ye topla derken saat 9 oluyo.. akşam yemeği daha bi doyurucu oluyo tabii..bide yorgunluktan da olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?