2011 Eylül Anneleri

hımm arkadaşmın canı hep bişey çekiyor demek... şöyle şırıl şırıl buz gibi ananas suyu olsada içsek..
içim yanıyor resmen...
canım maşallah allah nazarlarlardan korusun...ne güzel enerjik olman...
bu gün c.tesi ya ben eve ölü gibi giderim. psikolojik herhalde hep böyle ama eşimde gezmeyi sever seni evden çıkarmak ölüm diyo bana...ama şuracıkta uyuyabilirim...:116::116:

evet çbk geçiyor.. evde farklı tabii,bnmde bgn biraz başım ağrıyor yorgun hissediyorum kendimi

cnm çok geçmiş olsun bana baş ağrısı deme de..geçenlerde biraz üzgündüm, arkansından bi baş ağrısı tuttu 3 gün tamm.. neler çektim ağrı resmen kafamın içinde dolaştı.. dr ilaç yazdı aldım ama içmedim sabrettim ama gel bide bana sor...beenim psikolojik ti senin de öyleyse takma kafana bişey.. bebişini düşün pozitif ol güzelim...

abooooowww siz bugün çığrından çıktınızzz
amin canım valla hava güzel oldummu kimse tutamaz beni hemmen gezmeye giderim hasta bile olsam gezerim :))))))
yoruluyosan ondan oluyodur canım ananas suyu içte kendine gelll bi tanem:)))

sizi gidi kaynanacılar siziiiiiiiiiiiiiiiiiii.kaynatmışsınız yine.kimse kimseye annesi gibi olmuyor kimse de kimseye kızı gibi olmuyor demi kızlar zor işler ya bu gelin kayınvalide ilişkileri.amaaan bebişler nasıl bakalım oğluşum tekmeleyip duruyor beni çıkınca göstercem ben ona:)

Şeker değerlerim yüksek çıktı. Dr.um seni 2 gece burda takip edelim dedi ve hastaneye yattım. İlk gece, akşam yemeğinden sonraki şeker seviyesi düşük çıktı. Yemek, diyetti, tuzsuz ve az. Hastanede bir kez bile yüksek çıkmadı şeker seviyesi. Geçen hafta dondurma, tatlı, ızgara sosis sucuk filan yemiştim demek ki bunlar etkiledi diye düşünüyorum, diyetisyene sordum evet, doğru dedi ve üzülmemen gerekiyor diye de ekledi. Üzülmüştüm geçen hafta, ağlamıştım. Bundan sonra bebeğimi hiç üzmeyeceğim.

çok geçmiş olsun esma dikkat et heleki gebelikte hiç hasta olmayalımm doktorunmu sana antibiyotik verdi

Gecmis olsun iyi hastanede az cikmis sekerin merak edilicek bisey yok :))

geçmiş olsun canım demekki üzüntüden ve yediklerinle alakalı yükselmiş şekerin ama hastanede değerlerin iyi çıktıysa demekki korkcak bişey yok ama bundan sonra daha dikatli ol üzme bebişi ........pozitif düşünün pozitif olun hayatta mutlu olmak için bir sürü sebebimizz var hiçbişey için üzülmeye değmez

Sen benim;
Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,
Bir adım gelene on adım gidişim...sin…
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin…
Sen benim;
Bugünüme şükür ve…
yarınıma dua edişim,
Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin,
Ve kapanmayan avuçiçimsin...

oğluşlarım içinn

Çocuk sordu babasına:
-'Baba hayatında benim için yaptığın en güzel şeyi hatırlıy...ormusun' dedi.
'Evet' dedi adam 'hatırlıyorum'.
'Peki bana söylermisin' dedi çocuk.
'Tabiki söylerim' dedi adam;
'Dünyadaki bir sürü çirkefin ve çirkinliğin arasından
sana dünyanın en güzel ve iyi kalpli annesini buldum...

Ben ne idim! Anne bir damla suydum. Senle nefes aldım hayat buldum. Hani elin karnında seslendinya bana. Anne o zaman bile sesini duydum.. Uzun geceler bekledin bir sançıyla. Dokuz'ay bende yandım yakardım. Sende biliyorsun ya anne. Bende seninle sancı...landım. Aylar sonra soğuk bir kış günü. Bir başka elde gözümü açtım. Sağa, sola baktım...... seni göremedim. İşte anne ilk o zaman ağladım.. Geceyi ayırt edemedim gündüz sandım. Acıktım söyleyemedim, vede susadım. Gözlerine bakıp bakıp ağladım. Sen olmasaydın, anne ben ne yapardım.. Emeklemek kolaydı sürünerek yerde. Hep elimden tuttun ayağa diktin. Varmıydı ayakta durmaya gücüm. Sen olmasan söyle nasıl yürürdüm.. Bir gün elimde kalem okula. Ne yalan söyleyim sıkıla, sıkıla. Oku ve adam ol dedin bana. Ne demek istediğini şimdi anladım.. Hergün yemedin yedirdin. Sen hep eskiler giyerdin. Bana ne güzel şeyler verdin. Unutmadım, unutamam anne.. Sen olmadan ben bir hiçtim. Mutluluğu senin gözlerinden içtim. Sen benim uğruma hayatından geçtin. Ben seni mutlu edebildim mi Anne?.. Nasıl anlatsam seni bitmiyor. Kalpden geçiyor kalem yetmiyor. Sözler aciz, gücüm kalmıyor. Tarifi olmayan nasıl sevgidir bu anne.. İki cihanda'da ödemeyemem hakkını. Senin duan olmadan alamam muradımı. Kalbime altın harflerle yazdım adını. Sende helal et bana olan hakkını anne..

harika gerçekten eline sağlık canım

gizoşşşşşşş aşkım başınmı ağrıyo geçmiş olsun bi tane elma ye geçer başının ağrısıı ben öyle yapıyorum

Canım bnm yiyim de elma nın mevsimide geçti bak şimdi olmaz ki :)
Ben sizi mahvedicem bu gidişle bu isteklerimle :))))))))))) hepde kokuşan şeyler istiyorum yahu olmaz ki bukadar

kızlarrr bu aralar sabaha karşıı feciii kramplarla uyanıyorummm bugün sol bi önceki gece sağ bacağım bugün üstüne bile basamıorum hala çıkmadı kramplar napcam ben ya bilen varsa yardım edinnn magnezyumda içiyorum muzda yiyorumm faydaa etmiyoo hiçbişeyy

Canım bnm yiyim de elma nın mevsimide geçti bak şimdi olmaz ki :)
Ben sizi mahvedicem bu gidişle bu isteklerimle :))))))))))) hepde kokuşan şeyler istiyorum yahu olmaz ki bukadar

olsun canım sen yinede yeee neyin mevsimi geçmiyoki hangi birine dikkat edelimm kuzucum :)))))))))) evettt balım ya olmazki bu kadarrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…