- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
kızlarrr bu aralar sabaha karşıı feciii kramplarla uyanıyorummm bugün sol bi önceki gece sağ bacağım bugün üstüne bile basamıorum hala çıkmadı kramplar napcam ben ya bilen varsa yardım edinnn magnezyumda içiyorum muzda yiyorumm faydaa etmiyoo hiçbişeyy
geçmiş olsun canım yaa normal bunların hepsi benimde var o ağrılar ama ayakta çok kaldığım zaman oluyo dikkat et kendine
kızlarrr bu aralar sabaha karşıı feciii kramplarla uyanıyorummm bugün sol bi önceki gece sağ bacağım bugün üstüne bile basamıorum hala çıkmadı kramplar napcam ben ya bilen varsa yardım edinnn magnezyumda içiyorum muzda yiyorumm faydaa etmiyoo hiçbişeyy
doktorum magnezyum eksikligi disinda kalsiyum magnezyum dengsizligi de sebep olur dedi o yuzden sut yoqurt tuketimini arttir canim bence
banada öyle dedi canım o zamandaan beri günlük yarım litre süt bi kase yogurt ve bol peynır yıyorum hatta kalsiyum hapı alıodum böbrekte agrı olunca bırak dedi.bakalım yarın randevumuz var kafamızı dışarı çıkarabılırsek gideriz inşallah diyarbakırı iyi karıştırmışlar çünkü dua edin kızlar olaylar durulsun ben randevuya giderken
bende bugün tetenoz aşısının 2.ci dozunu yaptırmaya gidicem aile hakimliğine
günaydın eylül anneleri, bugün nasılsınız bakalım.dün pazardı ve koca gün iş yaptım çok yoruldum....
şimdi işyerinde dinlenmeye çalışıyorum... bebişte çok yorulmuş herhalde daha uyanmadı... uykucumu ne bu kız bilmem...
merhaba, ben de eylül annesiyim. Benim zorum sıcaklarla, bu yaz çok uzun sürecek!
demek yalniz deqilim asiyi hic sevmiyorum erteso gun bile aqritio bebeqim icin her sey diye kuzu kuzu gidiyorum insallah ates halsizlik yapmaz yine
Günaydın canım, bugün biraz bad günüm nedense havadan mıdır nedir anlamadım! Başım ağrıyor biraz, bu arada dün prensesimizin odasını seçtik, beyaz üzerinde taşlı taşlı ve kalpli işlemeler var , bu hafta içi veya haftaya en geç satın alırız inşallah. Bebeğimle buluşmamıza 2,5 ay kaldı artık daha da heyecanlanmaya başladım. İnşallah hepimiz sağsağlim kucaklarımıza alırız meleklerimizi. Benim kızımda sabahları coşuyor sonra arada bi atıyor şimdi durdu gene
Günaydın canım, bugün biraz bad günüm nedense havadan mıdır nedir anlamadım! Başım ağrıyor biraz, bu arada dün prensesimizin odasını seçtik, beyaz üzerinde taşlı taşlı ve kalpli işlemeler var , bu hafta içi veya haftaya en geç satın alırız inşallah. Bebeğimle buluşmamıza 2,5 ay kaldı artık daha da heyecanlanmaya başladım. İnşallah hepimiz sağsağlim kucaklarımıza alırız meleklerimizi. Benim kızımda sabahları coşuyor sonra arada bi atıyor şimdi durdu gene
bende bugün tetenoz aşısının 2.ci dozunu yaptırmaya gidicem aile hakimliğine
biraz geç oldu ama sanada günaydın bebişim noldu bakim benim güzelime başınmı ağrıyo yine
ohh ne iyi etmişsinizz beyaz en güzel renk güle güle yatsın prensesimizz
amin inşallah sağ salim kavuşalım bebişlerimize
yirim ben o minik ellerini ayaklarını
amin cnm sabırsızlıkla bekliyoruz...
bebişlerimize sağlıcakla,huzurla,mutlulukla kavuşuruz inşallah..ne güsel ya ben daha kızıma çöp bile almadım...gidip bakamadım bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?