2011 Eylül Anneleri

geçmiş olsun canım yaa normal bunların hepsi benimde var o ağrılar ama ayakta çok kaldığım zaman oluyo dikkat et kendine

geçmiş olsun canım yaa normal bunların hepsi benimde var o ağrılar ama ayakta çok kaldığım zaman oluyo dikkat et kendine

saol canım her sabaha karşı 4 le 6 arası uyandırıo beniii çok fena bişii bende de önce aarada oluyoduu şimdi düzenli oluo bi haftadır muz ye geçer dediler yok sende dikkat et cnm çok ayakta kalma da artmasın

doktorum magnezyum eksikligi disinda kalsiyum magnezyum dengsizligi de sebep olur dedi o yuzden sut yoqurt tuketimini arttir canim bence

mrb kıslar dün kontrolümüz vardı bebişm 700 gr olmuş,dr sağlıklı dedi.O kadar çikolata yedim 4 boyutlu ultrasonda yüzünü göstermedi,sırtını dönmüş elleriyle yüzünü kapatıyordu.Annesine nazlandı oğluşum.50 mg şeker yükleme testim de yapıldı açlık 76 yükleme sonrası 74 çıktı.sonucu doktorumuza gösteremedik.Ama bana garip geldi yükleme sonrası yükselmesi gerekirken düşmesi.Sizin değerleriniz nasıldı?

doktorum magnezyum eksikligi disinda kalsiyum magnezyum dengsizligi de sebep olur dedi o yuzden sut yoqurt tuketimini arttir canim bence

banada öyle dedi canım o zamandaan beri günlük yarım litre süt bi kase yogurt ve bol peynır yıyorum hatta kalsiyum hapı alıodum böbrekte agrı olunca bırak dedi.bakalım yarın randevumuz var kafamızı dışarı çıkarabılırsek gideriz inşallah diyarbakırı iyi karıştırmışlar çünkü dua edin kızlar olaylar durulsun ben randevuya giderken

kızlar merhaba.göğüslerim çok fena özellkle sol göğsüm .o kadar ağrıyorki hafif damarlarımda belirginleşti.doktorumu aramadım.sürekli arıyorum zaten bu defa utandım sizinkilerden naber şiştimi ağrı varmı.çok sızlıyolar benimkiler

bende diyarbakirdayim ne karisikliqi olmus bana ozelden mesaj atabilir misin ben de yarin 2.tetanoz asimi olmaya gitcem aile hekimliqine

bende bugün tetenoz aşısının 2.ci dozunu yaptırmaya gidicem aile hakimliğine

günaydın eylül anneleri, bugün nasılsınız bakalım.dün pazardı ve koca gün iş yaptım çok yoruldum....
şimdi işyerinde dinlenmeye çalışıyorum... bebişte çok yorulmuş herhalde daha uyanmadı... uykucumu ne bu kız bilmem...

Günaydın canım, bugün biraz bad günüm nedense havadan mıdır nedir anlamadım! Başım ağrıyor biraz, bu arada dün prensesimizin odasını seçtik, beyaz üzerinde taşlı taşlı ve kalpli işlemeler var , bu hafta içi veya haftaya en geç satın alırız inşallah. Bebeğimle buluşmamıza 2,5 ay kaldı artık daha da heyecanlanmaya başladım. İnşallah hepimiz sağsağlim kucaklarımıza alırız meleklerimizi. Benim kızımda sabahları coşuyor sonra arada bi atıyor şimdi durdu gene

demek yalniz deqilim asiyi hic sevmiyorum erteso gun bile aqritio bebeqim icin her sey diye kuzu kuzu gidiyorum insallah ates halsizlik yapmaz yine

evet canım çok ağrı yapıyo ama herşey kuzucuklarımız içinn inşallah olmaz bende olmadı geçen sefer ama bakalım bu sefer olcak mı

biraz geç oldu ama sanada günaydın bebişim noldu bakim benim güzelime başınmı ağrıyo yine
ohh ne iyi etmişsinizz beyaz en güzel renk güle güle yatsın prensesimizz
amin inşallah sağ salim kavuşalım bebişlerimize
yirim ben o minik ellerini ayaklarını

amin cnm sabırsızlıkla bekliyoruz...
bebişlerimize sağlıcakla,huzurla,mutlulukla kavuşuruz inşallah..ne güsel ya ben daha kızıma çöp bile almadım...gidip bakamadım bile...

Ay canım ne biliyim anlamadım işte boşver geçer bi kaç güne travmam :))
Bende yicem şimdi çünkü tekmeleyip duruyor teyzesiii

amin cnm sabırsızlıkla bekliyoruz...
bebişlerimize sağlıcakla,huzurla,mutlulukla kavuşuruz inşallah..ne güsel ya ben daha kızıma çöp bile almadım...gidip bakamadım bile...

OHOO zaman azaldı 2,5 ayım kaldı sıcakta izmirde dolaşamıyacağımı biliyordum tahmin ettiğim gibi de oldu zaten çok yoramıyorum kendimi iiki erkenden hazırlamışım eşyaları falan, erken doğum tehlikem var yarım saatten fazla yürüme dedi doktorum , dün biraz yoruldum da mahvoldum bence çok geçe bırakmayın nazz cım

Meerhaba güzel anne adayları çilek az kaldı dimi rüya gibi sanki hiç geçmeycek gibi ama geçiyor zaman inşşalh sağlıkla kucağımızada alırız bu arada adanın çeyizi hayırlı uğurlu güzel günlerde kulansın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…