OHOO zaman azaldı 2,5 ayım kaldı sıcakta izmirde dolaşamıyacağımı biliyordum tahmin ettiğim gibi de oldu zaten çok yoramıyorum kendimi iiki erkenden hazırlamışım eşyaları falan, erken doğum tehlikem var yarım saatten fazla yürüme dedi doktorum , dün biraz yoruldum da mahvoldum bence çok geçe bırakmayın nazz cım
cnm benimde pek sıcağa kalmak değil di niyetim. 1 ğustosta izne çıkınca hem bakar hem alırım dedim. zaten pek bişey almıcam. oğlumun ilk bebekti herşeyi fazla fazlaydı. hale ondan kalma kullanılmayanları var.. geri kalanı hem var hem abisinin yepyeni. bi özel eşyalarını alırım.çantaymış,alt açmaymış puset,ana kucağı hepsi var. oda da almıycam. kızım duyar bi de gücüne gitmesin. evim 3oda 1 salon. eşim şimdidenm ikisi aynı odada olmaz diyo.(kız erkek ya)oturma odam daha yeni ,atamam şu an.oğlumun odasında ikisi beraber kalırlar. oğlumun bi küçük bi büyük iki beşiği var zaten. o da hazır. oğlumun sünnetine odamı bozarım ikisinin odasını yenilerim. kem kızda 5-6 yaşında olur. napalım kızlar idare edicek artık evimizin kredisi var şu an. fazla masraf yok...
asimizi olduk ama acidi yaa
kiloma baktilar toplam 2kilo almisim bakalim bundan sonra ne kadar alacaqim herkes simdi cok alirsin diyor umarim almam bebek alir benim yerime
mrwmstf doktordan geldin mi nasil gecti kramplara ne dedi
bende 4 kilo almışım geçen ay 51 di bu ay 55 olmuşum
gizemmm keyfin olmayınca topiğinde keyfi olmuyo farkındamısın kuzum
ben zaten zayif degilim 57 kiloyken kilo hamile kaldim 59 um simdi boyumda kisa godliklm azcik cok alirsam top gibi olurum
Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Karnım o kadar gerildi ki sırtım ağrıyor midem ağrıyor hatta göbek deliğim bile acıyor..Adet olacakmışım gibi ağrım var offf niyeki yaa...
evet bitanem ya nurcanda yok baksana, valla inşallah keyfimi toparlarım yarına
havada çok kötü burda belki ondan da böyleyimdir[/QUOTE
hava burdada çok fenaa aşımı yaptırdım geldim birazda uyudum kendimde değilim şimdi yemek yapmaya kalkcam
evet ya nurcanda yok bugün nerdeki iyidir inşallahh
nazar değmiştir kuzumm sana
oooo kızlarrr beni delirtmek içinmi bunları yazıyorsunuzhamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 73 oldum..doktorumda kızıyor ..aslında deli gibi yemiyorum ama nedense alıyorum işte öfffff yaaa
Canım bunlar normal ağrılar , adet olacakmışsın hissi hep olan birşey. Kontrollerini düzenli yaptırdığın sürece birşey olmaz. Artık karnın da büyüyor senin haftan sanırım 24 bende o haftalarda baya ağrı çekmiştim bu hafta ilk defa maaşallah iyiyim baya da büyüdü karnım çünkü endişelenme, yorma kendini
canim ben asiri kustum serum falan verdiler dusuk tehlikem vardi hastaede yattim bir sure saqlikli bir durum deqilbenimki normal olan suan daha fazla almis olmak.1 hafada 6 kilo kaybettiqim oldu o surecte goren korkuyordu saqlikli ol bebeqin iyi olsun kilo verilir sonuctaoooo kızlarrr beni delirtmek içinmi bunları yazıyorsunuzhamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 73 oldum..doktorumda kızıyor ..aslında deli gibi yemiyorum ama nedense alıyorum işte öfffff yaaa
Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Karnım o kadar gerildi ki sırtım ağrıyor midem ağrıyor hatta göbek deliğim bile acıyor..Adet olacakmışım gibi ağrım var offf niyeki yaa...
bende 4 kilo almışım geçen ay 51 di bu ay 55 olmuşum
canim ben asiri kustum serum falan verdiler dusuk tehlikem vardi hastaede yattim bir sure saqlikli bir durum deqilbenimki normal olan suan daha fazla almis olmak.1 hafada 6 kilo kaybettiqim oldu o surecte goren korkuyordu saqlikli ol bebeqin iyi olsun kilo verilir sonucta
geçmiş olsun kıslar, benimde mide problemlerim vardı hatta reflüm yüzünden nexium hap kullanmak zorunda kaldım.Neyseki şimdi iyiyim.. İkinci hamileliğim ilkinde de 22 kilo almıştım :) sonra öyle bir verdimki kiloyu 56 kilo olan önceki kiloma dönmştüm. Bu defa hamile kalmadna öncede aldığım kilolar vardı ikisi üstüste toparlak bişey oldumsevindiğim nokta paşa oğlumun gayet sağlıklı olması..38 yaş hamileliği çokta kolay geçmiyor bence şükredin halinize ben bu hamileliğimde çok hırpalandım çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?