2011 Eylül Anneleri

yok kilo vermeyi dert etmiyorum veririm ama beni şu an çok zorluyor bu kilo, daha şimdiden nefes alamıyorum.Birde benimki sürekli tekme tokat karnımın içini oyuyor sanki..uykumdan uyandıracak kadar hareketli..ilk oğlumda aynıydı hiperaktif bir çocuktu halada aynı buda abisine çekecek sanırım.Yaş konusuna gelince normal doğum olsaydı vücut kendini yeniliyor diye sevinebilirdim ama sezeryan olunca malesef çokta faydası yok.Allah evlatlarımıza sağlık versin bizler katlanıcaz varmı ötesi..Allah seninkinide sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin.

Sağol canım yaa haklısın aslında ama erken doğum falan diyo korktum şimdi biraz daha iyiyim..

selam sevgili anneler,
Cmt gunu doktora gittim.Ayaklarimi soyledim.Tansiyonum dusuk oldugu icin endise etmedi.Kilo etkisi var dedi.Bebegim 2 hafta onde gidiyormus.Yol durumundan soz ettim.Beni kacici hafta ayirirsiniz dedim,oda 30.hafta ayiracam dedi.Cok sukur.Buda 11/07 itibariyle evimdeyim demek.Ayaklarimi uzatip yatarim vallah.
Ayaklari sisen arkadaslar aman tansiyonunuzu kontrol edin.Gebelik zehirlenmesi bu haftalarda oluyormus.Ayak sismesi,kaval kemiginde olusan elde ayakta olusan sislikler tansiyonda yuksekse tehlikeliymis.
herkese sevgiler....

oooo kızlarrr beni delirtmek içinmi bunları yazıyorsunuz hamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 73 oldum..doktorumda kızıyor ..aslında deli gibi yemiyorum ama nedense alıyorum işte öfffff yaaa

delirme tatlım bende senin gibi 63le hamile şimdi 73 üm...ben biraz yeme işini abartmıştım sanırım,artık kepek ekmeğine başladım dikkat edicem...

cnm senin adına çok sevindim.. evinde bebişinle yatın dinlenin tepişin tadını çıkarın... benmde nasipse 1 ağustosta rapor yazarım dedi dr.. iple çekiyorum o günü..benimde ayaklarım şişiyor ama tansiyonum normal, sürekli oturduğum için oluyor.. senin bi problem mi var niye 30. hafta ayırıyor...

25 kilo aldigimi soyleyeyimde herkes rahat nefes alsinBen de rejime girdim

cnm inan bu topiği çok sevdim.. insan normalde çevresinde kendiyle aynı şeyleri yaşayan insan bulumıyor...anlatanlarında farklı farklı oluyor... böyle duydukça içim rahatlıyor.. bana da dr liste vermiyorum ama şunlarrrrrrrrr yasak dedi. liste vermiş kadar oldu yani...

canım benim de erken doğum riskim var ama panik yapmaya gerek yok Allah ne derse o olur tamam mı?

Tabiki canım hayırlısı neyse o olur inşallah..şimdi iyiyim zaten sanırım sahte sancılar bunlar :)) Bu arada kilo konusu almış gitmiş hanımlar noleyoooo bırakın kiloyu bebeklerinize bakın:)) kilolar gider nasılsa onlar sağlıklı olsun :))

kızlarrrr selammmşimdi doktotrdan geldim herşey yolunda dedi oğluşumun keyfide yerindeydii bi pozlarr verdi bizee ayy çokk büyümüşş yaa maşallah çok değişmiş cdsinide aldık kilosu 1189 olmuş iyi dimi.çokkk mutluyum bugün yarında uçuyoruz ananemizin yanına aankarayaaa deymeyin keyfimizee hepinizee mutluu sağlıklııı güzelll günlerrr diliyorumm.Rabbim hiç birimizi üzmesin inşallahh

masallah ikinize de guzel haberlerine sevindim simdiden iyi yolculuklar ben bu yaz gidemeyeceqim yasak yol ve ucak diyarbakir sicaqinda epey bronzlasirim artik balkona cocuk havuzu mu alsam

masallah ikinize de guzel haberlerine sevindim simdiden iyi yolculuklar ben bu yaz gidemeyeceqim yasak yol ve ucak diyarbakir sicaqinda epey bronzlasirim artik balkona cocuk havuzu mu alsam

sağol canım valla Allah sabır versin çok zor burda hamilelik geçirmek.denizde yokki girip serinlesen havuzlar hep mikrop dolu gerçi bende 30 temmuzda geri gelcem agustos sıcagını gene çekicem burdaa.

Ben cok agladim vallah.Ama yol gercekten uzun ,bakti bebekte onde gidiyor;anladigim kadariyla 30.hafta 32.hafta gosterip izine ayiracak.Bende sonuna kadar kaliyim istedim;bebegimle vakit gecireyim.Bana bebegimin istihratle daha iyi olacagini soyledi.Hak verdim.Burda surekli sandelye tesinde bebegim hareketini takip edemiyorum.Evimde soluma yatar,buyuturum karpuzumu

Kızlar günaydın herkeslere , bgn sabah bebeğimin tekmesiyle uyandım, eşim karnıma vuruyor sandım uyku sersemi meğersem bebişimmiş, hele akşam durmadı maaşallah kuzucum kendini ordan oraya attı haftaya bizimde kontrolümüz var sevgilimi görmek için sabırsızlanıyorum. Yerim ben bu kuzucukları

benimde bu hafta kontrolüm var onu görmek için sabırsızlanıyorum ama son 2 gündür pek oynmaıyor bazen endişeleniyorum sonra oynuyor ama az umarım sorun yoktur anneme sordum normal diyor hep oynaycak değilya diyor uyuyordur:26::26::26::26:

e yanii :) sen zaten sürekli hiç durmasın istiyorsun ben biliyorum senin huyunu :))) bırak çocuk arada bi tıklıosa o gün tamamdır . Korkmana gerek yok, çocuğu bi rahat bırak içerde uyusun annesi

mrb kızlar,nasılsınız... ben bugün düne göre gayet iiyim..dinlendim ama benim kız daha dinlenememişki tepişlerii azalttı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…