masallah oqlun saqlikli olsun yeter oncekinde kilo vermissjn simdi de rahatca verirsin yasin buyuk deqil hem insanlar ozellikle 40 ta hamile kaliyor vucudu yeniledigi icin benim oqlum biraz ufak geriden geliyormus insallah farki kapatir saglikli bir cocuk olur
canım benim normal bu ağrılar artık yük taşıyoruz sonuçta ben o kadar alıştımki dr sormuyorum bile o niye böyle bu niye böyle diyee göğüsler büyüyo sırtına baskı yapıyo bütün organlarının yeri değişiyo bebek büyüyo karnın geriliyoo eee karnımız büyüdükçe bacaklara yük veriyo sonra bu ağrılar normal oluyoooo
anlata bildimse ne mutlu banaa :))))
Sağol canım yaa haklısın aslında ama erken doğum falan diyo korktum şimdi biraz daha iyiyim..
oooo kızlarrr beni delirtmek içinmi bunları yazıyorsunuzhamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 73 oldum..doktorumda kızıyor ..aslında deli gibi yemiyorum ama nedense alıyorum işte öfffff yaaa
selam sevgili anneler,
Cmt gunu doktora gittim.Ayaklarimi soyledim.Tansiyonum dusuk oldugu icin endise etmedi.Kilo etkisi var dedi.Bebegim 2 hafta onde gidiyormus.Yol durumundan soz ettim.Beni kacici hafta ayirirsiniz dedim,oda 30.hafta ayiracam dedi.Cok sukur.Buda 11/07 itibariyle evimdeyim demek.Ayaklarimi uzatip yatarim vallah.
Ayaklari sisen arkadaslar aman tansiyonunuzu kontrol edin.Gebelik zehirlenmesi bu haftalarda oluyormus.Ayak sismesi,kaval kemiginde olusan elde ayakta olusan sislikler tansiyonda yuksekse tehlikeliymis.
herkese sevgiler....
25 kilo aldigimi soyleyeyimde herkes rahat nefes alsinBen de rejime girdim
canım benim de erken doğum riskim var ama panik yapmaya gerek yok Allah ne derse o olur tamam mı?
kızlarrrr selammmşimdi doktotrdan geldim herşey yolunda dedi oğluşumun keyfide yerindeydii bi pozlarr verdi bizee ayy çokk büyümüşş yaa maşallah çok değişmiş cdsinide aldık kilosu 1189 olmuş iyi dimi. çokkk mutluyum bugün yarında uçuyoruz ananemizin yanına aankarayaaa deymeyin keyfimizee hepinizee mutluu sağlıklııı güzelll günlerrr diliyorumm.Rabbim hiç birimizi üzmesin inşallahh
masallah ikinize de guzel haberlerine sevindim simdiden iyi yolculuklar ben bu yaz gidemeyeceqim yasak yol ve ucak diyarbakir sicaqinda epey bronzlasirim artik balkona cocuk havuzu mu alsam
Ben cok agladim vallah.Ama yol gercekten uzun ,bakti bebekte onde gidiyor;anladigim kadariyla 30.hafta 32.hafta gosterip izine ayiracak.Bende sonuna kadar kaliyim istedim;bebegimle vakit gecireyim.Bana bebegimin istihratle daha iyi olacagini soyledi.Hak verdim.Burda surekli sandelye tesinde bebegim hareketini takip edemiyorum.Evimde soluma yatar,buyuturum karpuzumucnm senin adına çok sevindim.. evinde bebişinle yatın dinlenin tepişin tadını çıkarın... benmde nasipse 1 ağustosta rapor yazarım dedi dr.. iple çekiyorum o günü..benimde ayaklarım şişiyor ama tansiyonum normal, sürekli oturduğum için oluyor.. senin bi problem mi var niye 30. hafta ayırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?