herkese günyadın hanmılar nasılsınız sbah dra gittim 50 gr şeker yüklemm sınırda çıkmıştı drum yarın 100 grm yapcak hayrılsı olsun biraz canım sıkkın ama gelen Allah tan. birde kabus gibi bi gece geçirdik biz 5 binanın olduğu bi sitede oturuyorum akşam 9 gibi eşimle dışardaydık karnıma bi ağrı gird eşime hemen eve gidelim dedim eve geldikten yaklaşoık 2 dk sonra oto parkta gürültü patladı ne oldu dersiniz atılan bira şişesiymiş arabımızı mahvetti camı patladı boyasında hasar var ve inatçı herif gece 1 e kadar atmaya devam etti ara ara. tüm apartman aşağıdaydı. neye uğradımızı şaşarıdık durduk yerde masraf işte böyle.....
herkese günyadın hanmılar nasılsınız sbah dra gittim 50 gr şeker yüklemm sınırda çıkmıştı drum yarın 100 grm yapcak hayrılsı olsun biraz canım sıkkın ama gelen Allah tan. birde kabus gibi bi gece geçirdik biz 5 binanın olduğu bi sitede oturuyorum akşam 9 gibi eşimle dışardaydık karnıma bi ağrı gird eşime hemen eve gidelim dedim eve geldikten yaklaşoık 2 dk sonra oto parkta gürültü patladı ne oldu dersiniz atılan bira şişesiymiş arabımızı mahvetti camı patladı boyasında hasar var ve inatçı herif gece 1 e kadar atmaya devam etti ara ara. tüm apartman aşağıdaydı. neye uğradımızı şaşarıdık durduk yerde masraf işte böyle.....
Canım benimde sınırda çıktı 142 ama doktorum makarna falan hamur işleri olan şeyleri azalt dedi bana sadece haftaya işte kontrolüm var ozaman gelince 50 mg daha yaparız sana tekrar bakarız dedi. 10.30 da gidicez şeker yüklemesi yaptırıcaz tekrar bakıcak işte, endişelenmene gerek yok bana 100 mg ı gerek görmedi bunda belki fazla çıkarsa eğer 100 mg yapabilir ben dikkat ediyorum şimdi yediklerime az yiyorum . Pilav falan hç yemiyorum beyaz ekmek de yarım dilim bi günde anca. Geçmiş olsun canım bu arada, neden polise haber vermediniz? Nerede yaşıyorsunuz ki böyle kafasına göre atış talimi yapmış arabanıza. Canınıza gelmesinde mala gelsin canm üzülme
cnm çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...manyak mı o adam bilinçli olarakmı attı o bira şişelerini...bilinçli olarak attıysa da ödettirirsiniz.. ama iyiki siz ykken olmuş... allah korumuş.. ne zihniyetsiz insanlar var ya..eşin sitwe yönetimiyle görüşsün imza toplayıp attırın,polise şikayet edin herşey olabilirdi.. çocuklar oynar site bahçesinde onlara da atabilirdi..
bu arada benimde yarın şeker yüklemem var çok merak ediyorum.. pek fazla dikkat edemiyorum yediklerime ondan endişeliyim.. senin kaç çıktı..
neeeeeee çileğimgünde yarm dilim mi,her öğün 3 dilim yemeden kalkmam ben..benim şekeri allah korusun o zaman..:18::18::18:
fatmacım geçmiş olsun durduk yere size masraf çıkartmış salak kimse artık şikayet etseydiniz ya üzülme bebişinde etkilenir ben ne zaman üzülsem bebişim etkileniyor
eşim zaten polis canımarkadaşları flan geldi olay yeri inceleme bile geldi şişelrden tükürük falan alındı ama hangi sitden kim attı bilnmiyor eşim çok sinirli elime geçrimeyim diyo bilmiyorum napcaz dua edin kızlar canım çok sağol başka neye dikkat ediyosun yani meyve falan yiyomsun
Tabi meyve yiyorum meyvesiz yaşayamam ben zaten, karpuzda yiyorum şeftali falanda , sadece hamur işlerini kestim. Çünkü bana meyve yeme demedi, hamur işleri yeme dedi, buda makarna pilav tatlı vs. canım çok çekerse bir lokma yiyorum öyle abartılacak bi seviyede olmadığı için endişe etmeye gerek yok. Senin kaç çıktı ?
Milletin 200 lerde falan çıkıyor o asıl endişelenmesi gereken bir seviye, onun içinde ciddi perhiz gerekiyormuş.
ayyy kızlar ben korkmaya başladım... bu şeker denen şey stresten de çıkıyomu acaba,ben biraz önce 2-3 dilim kek yidim de ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?