2011 Eylül Anneleri

herkese günyadın hanmılar nasılsınız sbah dra gittim 50 gr şeker yüklemm sınırda çıkmıştı drum yarın 100 grm yapcak hayrılsı olsun biraz canım sıkkın ama gelen Allah tan. birde kabus gibi bi gece geçirdik biz 5 binanın olduğu bi sitede oturuyorum akşam 9 gibi eşimle dışardaydık karnıma bi ağrı gird eşime hemen eve gidelim dedim eve geldikten yaklaşoık 2 dk sonra oto parkta gürültü patladı ne oldu dersiniz atılan bira şişesiymiş arabımızı mahvetti camı patladı boyasında hasar var ve inatçı herif gece 1 e kadar atmaya devam etti ara ara. tüm apartman aşağıdaydı. neye uğradımızı şaşarıdık durduk yerde masraf işte böyle.....

evt şekercim benimki annesine çekmiş bi günü diğerine tutmuyo...
ferhat ı görücem ben bi doğsun oynasın oynası diycem..
oğlumda hiç oynamamıştı öyle arada bi bekle de anlayasın herkes ilk çocuk ondan anlamıyon diyolardı..ilkiyle ne alakaysa,bu resmen tepiniyo içerde anlamaz mı insan hiç...ama benim oğlum doğdu resmen içerinin acısını çıkardı,çok hareketlidir..karnımda ömrünün sonuna kadar yetcek uykuyu uyumuş sanki..saat 7 gelir yatağımı "aane hadi kalk zıplayalım"diyo çok enerjik maşallah kuzuma..nazar değmesim paşama..onun için içerde uyuyan iştahını dışarıya saklıyo galiba ferhatçım...

Canım benimde sınırda çıktı 142 ama doktorum makarna falan hamur işleri olan şeyleri azalt dedi bana sadece haftaya işte kontrolüm var ozaman gelince 50 mg daha yaparız sana tekrar bakarız dedi. 10.30 da gidicez şeker yüklemesi yaptırıcaz tekrar bakıcak işte, endişelenmene gerek yok bana 100 mg ı gerek görmedi bunda belki fazla çıkarsa eğer 100 mg yapabilir ben dikkat ediyorum şimdi yediklerime az yiyorum . Pilav falan hç yemiyorum beyaz ekmek de yarım dilim bi günde anca. Geçmiş olsun canım bu arada, neden polise haber vermediniz? Nerede yaşıyorsunuz ki böyle kafasına göre atış talimi yapmış arabanıza. Canınıza gelmesinde mala gelsin canm üzülme

yok nazcım zaten beliydi oğlumun hareketli bir çocuk olacağına doğduğudan beri çok hareketli kuzum:hatta herkes soruyor abisi gibi hareketli olmasın zaten bende istemiyorum oğlum 5 yaşını bitirecek 2 yaramazla uğraşammam

fatmacım geçmiş olsun durduk yere size masraf çıkartmış salak kimse artık şikayet etseydiniz ya üzülme bebişinde etkilenir ben ne zaman üzülsem bebişim etkileniyor

cnm çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...manyak mı o adam bilinçli olarakmı attı o bira şişelerini...bilinçli olarak attıysa da ödettirirsiniz.. ama iyiki siz ykken olmuş... allah korumuş.. ne zihniyetsiz insanlar var ya..eşin sitwe yönetimiyle görüşsün imza toplayıp attırın,polise şikayet edin herşey olabilirdi.. çocuklar oynar site bahçesinde onlara da atabilirdi..
bu arada benimde yarın şeker yüklemem var çok merak ediyorum.. pek fazla dikkat edemiyorum yediklerime ondan endişeliyim.. senin kaç çıktı..

neeeeeee çileğim günde yarm dilim mi,her öğün 3 dilim yemeden kalkmam ben..benim şekeri allah korusun o zaman..:18::18::18:

eşim zaten polis canım arkadaşları flan geldi olay yeri inceleme bile geldi şişelrden tükürük falan alındı ama hangi sitden kim attı bilnmiyor eşim çok sinirli elime geçrimeyim diyo bilmiyorum napcaz dua edin kızlar canım çok sağol başka neye dikkat ediyosun yani meyve falan yiyomsun

canım çok sağol allah razı olsun. biz aradan indikten 2 dk sonra düştü arabamıza hamd solun bizde bişey yok. valla canım bilmiyorum bilinli mi içtikçe mi attı gece karnalık olduğu için anlayamdılar nerden geldiğini 2 siteden 120 daireden bi yerde ama nerde bilmiyorum bi şüpheli var bakalımda aman ne bliyim akşam o kdar çok korktum ki anlatamam.allah daha büyüğünü vermesin.50 gr yapıldı canım sınır 140 benim 139.89 çıktı dr sınır 130 kabul edriz dedi yarın 100 gr yapılcak bakalım kaç çıkcak o da baya bi zor akşamdan 12 saat aç kalıyosun sonra açlık bi kan alnıyo sonra 100 şekerli su içiyosun 1.2.3. saaten kan alnıyo sabredecez artık oğlum sağlıklı olsunda .sende korkma canım dua et sadece

neeeeeee çileğim günde yarm dilim mi,her öğün 3 dilim yemeden kalkmam ben..benim şekeri allah korusun o zaman..:18::18::18:

NAPIYIM canım normalde bende öyle yiyordum ama şekerim sınır da çıkınca kestim haliyle en azından şimdi normal çıksında rahatlıyım istiyorum .. Hergün pilav yiyordum ya yemeklerin yanında 3 dilimden fazla yediğim oluyordu e haliyle şeker çıktı tabi sınırda, neyseki fazla çıkmadı allahtan. Artık bakıcazzz sende dikkat et kepekli ye

fatmacım geçmiş olsun durduk yere size masraf çıkartmış salak kimse artık şikayet etseydiniz ya üzülme bebişinde etkilenir ben ne zaman üzülsem bebişim etkileniyor

allah razı olsun canım çok sağol malesef öyle oldu. şikayetçi olduk canım tabi çok sinirlerim bozuk canım anlatamam .bide şeker yüklemm sınırda çıktı yarın 100 mg yapılcak bakalım her şey takdri canım elden bişey gelmiyo duadan başka

Tabi meyve yiyorum meyvesiz yaşayamam ben zaten, karpuzda yiyorum şeftali falanda , sadece hamur işlerini kestim. Çünkü bana meyve yeme demedi, hamur işleri yeme dedi, buda makarna pilav tatlı vs. canım çok çekerse bir lokma yiyorum öyle abartılacak bi seviyede olmadığı için endişe etmeye gerek yok. Senin kaç çıktı ?
Milletin 200 lerde falan çıkıyor o asıl endişelenmesi gereken bir seviye, onun içinde ciddi perhiz gerekiyormuş.

ayyy kızlar ben korkmaya başladım... bu şeker denen şey stresten de çıkıyomu acaba,ben biraz önce 2-3 dilim kek yidim de ondan...

bende meyveyi çok seviyorum ama bazı meyvelerde şeker çok olması endişelndirdi beni. canım 139 çıktı benim ama 130 u geçince şüpheli dedi drum canım. bakalım yarın ne olcak hayrılsı canım. bu arada istanbuldayız

nORMALDE sınır 140 ama 130 değil ki .. 139 da sınırda çıkmış bnm gibi işte bnm de 142 ydi, 50 yi tekrarlıycak, 100 lüğe gerek kalmaz inşallah haftaya

berkal cım hiç bir bilgim yok bu konuda , doktorun birşey demedi mi? aslında yüksek çıkmasındansa düşük olması daha iyi tabiki ama düşmesi güzel aslında çünkü demekki insülin hormonun gayet iyi çalışıyor anlamı çıkıyor ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…