benimde yaklaşık bir haftadır kalbim sanki bazen ağzıma gelecekmiş gibi atıyor sinir olmaya başladım artık iyiceee bnm gibi olan var mı böyle kızlar
benimde yaklaşık bir haftadır kalbim sanki bazen ağzıma gelecekmiş gibi atıyor sinir olmaya başladım artık iyiceee bnm gibi olan var mı böyle kızlar
canım stres yükseltebliymoş canım sters yapma kendine yaşanacak her halükarda yaşanıyo zaten.her şeyin başı dua.canım kek istedi
ayyy kızlar bi gelemedim yaa dünden beri sabah geçmişi okudum felan. malum ptesi salı haftanın ilk günleri yoğunum yaaa... çilekçim beni merak mı ettin sen kuşum. moralsizdim biliyorsun işlerimi de ancak toparladım şimdi yemeğe kaçıcam ama yine gelcez.
berkal cım hiç bir bilgim yok bu konuda , doktorun birşey demedi mi? aslında yüksek çıkmasındansa düşük olması daha iyi tabiki ama düşmesi güzel aslında çünkü demekki insülin hormonun gayet iyi çalışıyor anlamı çıkıyor ortaya
saol cnm ama insanı sıkan aç gidip o suyu içip 1 saat beklemek.. bide topikte anlatıyolar çikin mikin diye insanın hiç gidesi gelmyo.. aman düşük çıksında bi daha patrondan izin,bide o işkence çekilmesin...
kek için beni affedin..günahına girdim bebişlerin..
nurcancm hoşgeldin canım özledim valla bekliyoruz seni aramıza toparla kendini heemeeen :) gerçi bugün elifim de yokgene gezmelerde heralde..
Kızlar sağolun bu arada içim rahatladı valla dedm acaba sadece bende mi var bu kalp çarpıntısı demek ki normal miş. Böyle otururken pıt pıt diye kalbim yerimden çıkıcakmış gibi bi kez atıp duruyor deli oluyorum 5 gün falan oldu inşallah hemen geçer gıcık oldum ve rahatsız oldum ya üf bide gece tv izlerken falan oluyor deli oluyorum
offffff benimde cumartesi şeker yüklemem var.iyice tırstım ne yiyeceğimi şaşırdım.akşama pilav filan yapmıştım vazgeçtim sadece çorba içicem
allah razı olsun canım çok sağol malesef öyle oldu. şikayetçi olduk canım tabi çok sinirlerim bozuk canım anlatamam .bide şeker yüklemm sınırda çıktı yarın 100 mg yapılcak bakalım her şey takdri canım elden bişey gelmiyo duadan başka
kızlar kezzap içmişim sanki,dayanamıyorum bu acıya. geçmezse neyapıcam midemden gelen asit gibi şeyler yemek borum cayır cayır:84:
demir ilacını biraz önce içtiğim için şu an süt içemiyorum. leblebi denedim olmadı soda içtim şimdi ikinciyi içicem. yarın eczaneden ilaçmı alsam acaba? (doktor rennie diye bi ilaç önermişti onu alayım bari dayanamıycam) önerebileceğiniz doğal bir yöntem varmı yiyecek içecek olarak?tecrübeli annelerden yardım bekliyorummm
kızlar kezzap içmişim sanki,dayanamıyorum bu acıya. geçmezse neyapıcam midemden gelen asit gibi şeyler yemek borum cayır cayır:84:
demir ilacını biraz önce içtiğim için şu an süt içemiyorum. leblebi denedim olmadı soda içtim şimdi ikinciyi içicem. yarın eczaneden ilaçmı alsam acaba? (doktor rennie diye bi ilaç önermişti onu alayım bari dayanamıycam) önerebileceğiniz doğal bir yöntem varmı yiyecek içecek olarak?tecrübeli annelerden yardım bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?