2011 Eylül Anneleri

benimde yaklaşık bir haftadır kalbim sanki bazen ağzıma gelecekmiş gibi atıyor sinir olmaya başladım artık iyiceee bnm gibi olan var mı böyle kızlar

ayyy kızlar bi gelemedim yaa dünden beri sabah geçmişi okudum felan. malum ptesi salı haftanın ilk günleri yoğunum yaaa... çilekçim beni merak mı ettin sen kuşum. moralsizdim biliyorsun işlerimi de ancak toparladım şimdi yemeğe kaçıcam ama yine gelcez.

benimde yaklaşık bir haftadır kalbim sanki bazen ağzıma gelecekmiş gibi atıyor sinir olmaya başladım artık iyiceee bnm gibi olan var mı böyle kızlar

canım bi ara bende de oluyodu çok sinşr bi duygu anlıyorum seni..doktora sordugumda bebek damarlara baskı yaptında olur önemli bişi diil demişti sonra geçti kendi kendine

Canım aynısı bende de oldu. doktorum önlem olarak kalp doktoruna sevketti burada bir cihaz takip bir gün taşımamı söylediler bütün kalp atışlarım kaydedildi ve bir sorun çıkmadı..Doktorum kan akış hacmin 2 katına çıktı kalp doktoruda bişey yok dediğine göre kalp atışının hızlanması hamileliğe bağlı dedi..Endişelenme bende de aynı durum var halen öyleyim..

nurcancm hoşgeldin canım özledim valla bekliyoruz seni aramıza toparla kendini heemeeen :) gerçi bugün elifim de yok gene gezmelerde heralde..

Kızlar sağolun bu arada içim rahatladı valla dedm acaba sadece bende mi var bu kalp çarpıntısı demek ki normal miş. Böyle otururken pıt pıt diye kalbim yerimden çıkıcakmış gibi bi kez atıp duruyor deli oluyorum 5 gün falan oldu inşallah hemen geçer gıcık oldum ve rahatsız oldum ya üf bide gece tv izlerken falan oluyor deli oluyorum

canım stres yükseltebliymoş canım sters yapma kendine yaşanacak her halükarda yaşanıyo zaten.her şeyin başı dua.canım kek istedi

saol cnm ama insanı sıkan aç gidip o suyu içip 1 saat beklemek.. bide topikte anlatıyolar çikin mikin diye insanın hiç gidesi gelmyo.. aman düşük çıksında bi daha patrondan izin,bide o işkence çekilmesin...
kek için beni affedin..günahına girdim bebişlerin..

cnm kendini bi gösterip kayboluyosun... özlettin kendini.hiç bi şeyi takma kafana moralini de bozma bebişide üzme...

canım doktor sadece sonuçlarda problem olursa ararız dedi ve aramadı.sanırım önemli bişey değil.bu arada nabız yükselmesi bende de oluyor özellikle yemeklerden sonra ve yürüyünce...gebelikte normal dedi eşim gerçi k.doğumcu değil ama...en azından o da doktor...bu yüzden ben pek önemsemedim...ama çok sıkışırsam gidicem kendi doktoruma...

canım bende c.tesi şeker yüklememi yaptırdım.topikte anlatılanlara göre korkarak gitmiştim.ama o kadar abartılacak bişey değil canım.sadece şekerli su,bi içişte gidiverio...o 1 saatte çabuk geçio zaten gazete falan al yanına kendini sıkıntıya sokma...herşey bebişlerimiz için....

şu şeker yükleme teranesi harbi bitse de millet rahat bir nefes alsa yahu. bilen bilmeyen yorum yaptı annişler hep tedirgin gitti. tedirgin olacak bişi yok inanınki arkadaşlar

offffff benimde cumartesi şeker yüklemem var.iyice tırstım ne yiyeceğimi şaşırdım.akşama pilav filan yapmıştım vazgeçtim sadece çorba içicem

ay gizemcim ben bugün bi kötüyümkii yazacak dermanım yoktu valla arada bi baktım okudum çıktım ama yazamadım hep uyku halii gözlrimin üstünde adam oturuyo sanki :) gezmeye gidemedim bugün :)
kalbinmi çarpıntı yapıyo benimde yapıyo arada bi merak etme kuzuşum kan basıncından kaynakanıyo herhaldee

nurcancım çok doğru demişsin gülüm bu şeker yüklemesi korkulcak bişey değil kimse korkmasın ağır şeyler yemeyin bide aç gidin yeter bi sorun çıkmıyo
öptüm kıslar hepiniziii özledim bende olmuyo valla bakmadan duramıyorum

Son düzenleme:
offffff benimde cumartesi şeker yüklemem var.iyice tırstım ne yiyeceğimi şaşırdım.akşama pilav filan yapmıştım vazgeçtim sadece çorba içicem

canım hiç tırsmana gerek yok,ben bigün önce abartılı yemiştim hatta canım çekti çikolatalı kurabiye yapıp yedim,kola içtim şekerim 74 çıktı.bu kadar kafana takma bence,zaten şekerin varsa çıkar yoksada çıkmaz....o 1 günlük birşey değil canım....sıkıntı yapma kendine....

bende yeni bir eylül annesi adayıyım. ilk bebeğim olacak. yavrumun adı eylül duru olacak inş. sabırsızlıkla bekliyorum:)

fatma hanım bende 100 gr şeker yükleme yaptırdım sizin nasıl çıktı sonuç

kızlar kezzap içmişim sanki,dayanamıyorum bu acıya. geçmezse neyapıcam midemden gelen asit gibi şeyler yemek borum cayır cayır:84:
demir ilacını biraz önce içtiğim için şu an süt içemiyorum. leblebi denedim olmadı soda içtim şimdi ikinciyi içicem. yarın eczaneden ilaçmı alsam acaba? (doktor rennie diye bi ilaç önermişti onu alayım bari dayanamıycam) önerebileceğiniz doğal bir yöntem varmı yiyecek içecek olarak?tecrübeli annelerden yardım bekliyorummm

ahh canım kıyamamm, ben çok çektim ilk 5 ayda ne renie du şurup ne gaviscon şurup kesmişti.En sonunda doktor ilaç vermek zorunda kalmıştı.Beyaz leblebi rahatlatır,çay ve kahveden uzak dur, siyah zeytini doğuma kadar yeme en çok o yakar, tatlıyı kes malesef oda çok tetikliyor.Yeşil golden elma al ve sabahları aç karnına onu ye, yemeklerini az az ama sık sık ye.Doğal çiçek balı bulabilirsen sabahları aç karnına bir kaşık ye. Ben ilacı sürekli kullanmamak için bunları denedim şimdlik iyiyim,ama hala bazı günler aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Doğuma kadar idare edicez artık şekerim.Geçmiş olsun

Canım sen onu bide bana sor..Gaviscon kullandım banamısın demedi..Ben artık bu durumda bir çay kaşından az karbonatı azıcık su ile karıştırıp içiyorum o iyi geliyor birde yatmadan önce ılık süt çok şeker koymadan bir kerede değilde yavaş yavaş içiyorum ..Bu da çok iyi geliyor bir de akşam yemeğinden sonra bir süre yatmamak lazım o da tetikliyor..Çoookk zor reflü yaaa..

canım geçmiş olsun öncelikle , benim hiç başıma gelmedi fakat yudum yudum süt içmenin çok faydası olduğunu biliyorum ve duydum. En iyi gelen yudum süt içip ara ara tekrarlarsa bir yudum daha almak .. Kan ilacının etkisi geçince 2 saat sonra bir yudum iç devam ederse tekrar iç geçene kadar bu şekilde tekrarla canım, ben ilaç içmeyi tasvip etmiyorum bir ilaç firmasında çalışmış eski bir mümessil olarak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…