kızlar kezzap içmişim sanki,dayanamıyorum bu acıya. geçmezse neyapıcam midemden gelen asit gibi şeyler yemek borum cayır cayır:84:
demir ilacını biraz önce içtiğim için şu an süt içemiyorum. leblebi denedim olmadı soda içtim şimdi ikinciyi içicem. yarın eczaneden ilaçmı alsam acaba? (doktor rennie diye bi ilaç önermişti onu alayım bari dayanamıycam) önerebileceğiniz doğal bir yöntem varmı yiyecek içecek olarak?tecrübeli annelerden yardım bekliyorummm
Kızlar çok sancım var adet sancısı gibi sancı çekiyorum doktorumu aradım hemen gel dedi..Şimdi gidiyorum bakalım neymiş bebişin derdi aman gelmeye kalkmasında ..:18:
aranıza yeni geldim bende eylül annesiyim forumu takip ediyodum çoktandır ama bişey yazmadım henüz güzel paylaşımlarınız var
Kızlar çok sancım var adet sancısı gibi sancı çekiyorum doktorumu aradım hemen gel dedi..Şimdi gidiyorum bakalım neymiş bebişin derdi aman gelmeye kalkmasında ..:18:
arkadaşlar günaydın,malum bu gün şeker yüklemem vardı ama malesef olamadı...eczacı 75 mg verdi elime 50 mg yok dedi.. hemşireye gittim oda ben bnu nasıl ölçerim dedi.. değiştirip gelmem zaman alır diye yetişemezsin dedi..yarın tekrar gidicem.. sinir oldum sabah sabah aç açına gezdim durdum.. özel lab gideyim dedim,onunda arası biraz var açık mı kapalımı beli değil..gerisin geri geldim işe..velhasıl yarın yine şeker teranisi,yine patrondan izin teranisi beni bekliyor.. inanın farkettim ki testten çok beni izin almak bunaltıyo,stresi bile yetiyor...
izmirde oturuyorum hala doktor arayışındayım 26.haftadayım kararsız kaldım sinir stres ne kadar agresif oluyo insan farkında olmadan
ben de tetanozun 2. dozu için bide troidlerim için tahlil yaptırcam ama izin alma derdi bende de var. bakalım 16 hafta izne çıkınca ne b... yiycekler .... ayy sinir oluyorum.
geçen şeker yüklemesine gittiğimde söylenmiş durmuşlar nerde kaldı bu diye çok meraklandılarsa aralardı belki düştüm bayıldım dedim bende duyacakları şekilde sinirlerim oynuyor yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?