2011 Eylül Anneleri

cnm benim başlarda oldu öyle.. 3 aylık falandım herhelde başladım şuruba,tam 3 şişe renni bitirdim... çok iyi geliyo tadı berbat ama rahatlatıyo insanı..şu ana kullanmıyorum artık ama katkı maddeli bi şey tüketeyim,simit,boğaça hemen yidiklerim ağzıma geliyor.. sadece yidiklerine dikkat et,az ve sık sık beslenme sorunu ortadan kaldırıyor...geçmiş olsun...

arkadaşlar günaydın,malum bu gün şeker yüklemem vardı ama malesef olamadı...eczacı 75 mg verdi elime 50 mg yok dedi.. hemşireye gittim oda ben bnu nasıl ölçerim dedi.. değiştirip gelmem zaman alır diye yetişemezsin dedi..yarın tekrar gidicem.. sinir oldum sabah sabah aç açına gezdim durdum.. özel lab gideyim dedim,onunda arası biraz var açık mı kapalımı beli değil..gerisin geri geldim işe..velhasıl yarın yine şeker teranisi,yine patrondan izin teranisi beni bekliyor.. inanın farkettim ki testten çok beni izin almak bunaltıyo,stresi bile yetiyor...

aranıza yeni geldim bende eylül annesiyim forumu takip ediyodum çoktandır ama bişey yazmadım henüz güzel paylaşımlarınız var

günaydınla rolsun güzel anne adayları biz bugün geç kaldık yine tembelizzz kıızmın pıtpıtlarıyla uyandım

Berkal cım günaydın hoşgeldin cnm , Vesile sende hoşgeldin aramıza bekliyoruz seninde katılımlarını, ferhattcım sende amma tembelsin bebeyi de tembel ediceksin valla hep yat uyu olmaz ki bak ben çalışıyorum bebem de tekmeler savuruo hhaha

evetya çok tembeliz oğlumuda alıştırdım kız doğunca onund aalıştıracam diyorum ama zor bid etam rahatlığa kavuşmuşken geceleyin bebek ağlaması ayy ne zor olur ama olsun bekliyorum meleğimi poposunu bir ısıracamm bir ısıracmmmmmm zaten dün akşam rüyamda doğumhaneye gidiyorum sancılarım var diyorum ebeler beni hiç takmıyor bekle kendin doğur kavga ettim onlarla rüya bile olsa kötüydüüüü

Kızlar çok sancım var adet sancısı gibi sancı çekiyorum doktorumu aradım hemen gel dedi..Şimdi gidiyorum bakalım neymiş bebişin derdi aman gelmeye kalkmasında ..:18:

kızlar sabah kendime kahve ısmarladım resmen burnuma koktu yaa .... ohh uykum açıldı gözlerimin üzerine oturan adamlar kalktılar sonunda...

izmirde oturuyorum hala doktor arayışındayım 26.haftadayım kararsız kaldım sinir stres ne kadar agresif oluyo insan farkında olmadan

ben de tetanozun 2. dozu için bide troidlerim için tahlil yaptırcam ama izin alma derdi bende de var. bakalım 16 hafta izne çıkınca ne b... yiycekler .... ayy sinir oluyorum.
geçen şeker yüklemesine gittiğimde söylenmiş durmuşlar nerde kaldı bu diye çok meraklandılarsa aralardı belki düştüm bayıldım dedim bende duyacakları şekilde sinirlerim oynuyor yaaa....

merhabalar ,
Benimde ilk defa dun gece midemden eksi bir sivi geldi.Korkunc bir geceydi bunun haricinde de,uykusuzluktan ayakta duramiyorum.Saga don solo don ,Allahim uyumasam daha iyi.Izine cikmayi dort gozle bekliyorum,nasil dayanicam bilmiyorum.Hamur ABI gibiyim,her yerim sis.Bugun ilk defa yuzumde sisti.Uykudandir dedim Allahtan biraz indi.Ne yapalim,Allah bebegimize saglik versinde biz cekelim.Az kaldi az...
Bu arada sakin su icmeyi ihmal etmeyin kizlar..
sevgiler

nazcığım teşekkür ederim.bigece uykusuz geçti ama bugun iyiyim.midemi tıkabasa dolduruncaoluyo galiba.işyerinde sorun yaşamana üzüldüm.stres yapma bence.
isteyerekmi işe gitmiyorsun sanki? bu testin mutlaka yapılması gerekiyo işte. ne kadar anlayışsız oluyo bu patronlar yaa

Arkadaslar hic caninizi sikmayin.Size izin vermeye mecburlar.,bir kere senede 2 gun mazeret,3 gun hastalik yasal senelik izin harici hakkiniz var.ve senelik izinden dusmez,kimsenin birsey soylemeye hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…