2011 Eylül Anneleri

herkese merhaba bayanlar 100 mg yüklemm vardı bugün hamd olsun yüksek çıkmadı çok mutluyum allah kimseye yaşatmasın çok korkmuştum hepinize sağlıklı doğumlar veersin

Canım iyi yapmışsın duysunlar , ne artık insanlık kalmış ne saygı ne de başka birşey valla! Artık hamile yaşlı falan kimsenin umurunda değil. Saygısızlık diz boyu, vicdan desen insanlarda kalmamış! Dünyanın sonu geliyor valla eskiden insanlar böylemiydi ya son 10 senedir insan sıfatındakiler parmakla gösterilir kadar kaldı. Senin hakkın zaten o az kaldı canım dayan 3 hafta sonra iznini alırsın bitanem

Her zaman gittiğim bi doktor varda daha iyisi varmıdır diye izmirde çiğlide kordon klinikte METE bey doktorun adı ona gidiyorum aranızda başka izmirli olan varsa biliyodur sağdan soldan bişeyler söylenince olumsuz şeyler insan ürküyo. Neyse her şeyin hayırlısı diyorum.herkez gibi benimde miğdemde yanma sorunu var bide geceleri nefes alamıyosun öksürükten boğazın tıkanıyo bunlar için ilaç falan varmıdır yarın doktoroa gidicem varsa sorucam doktorada

Son düzenleme:

ben rapor alcam doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu bahsettiğim durumdan ötürü gelebildiğim kadar gelmem gerek. temmuz sonu çıkıcam işte izne bakalım kısmet 1,5 ay daha çalışcam demektir buda. dua et sıkıntım olmadan geleyim.

Anladım canım doğru haklısın zaten bence dayanabildiğin kadar git tabi çünkü iznini doğumdan sonra rahat rahat kullanırsın hem daha uzun olur canım. Allah yardımcınız olsun bitanem bebişinle. Zaman az kaldı valla şaka maka 2,5 aydan daha az kaldı hehehe kuzucuklarımız içerde dışarı çıkmak için gün sayıyorlar artık

Herzaman daha iyisi vardır canım ama bu haftadan sonra bunu aramak senin için zor olabilir . Doktoruna güvenmiyorsun demek ki, çünkü doktoruna güvenmezsen rahat bir doğum yapamazsın stresede girme vakit kaybetmeden güvenebileceğin birini bul kendine çoğu özel hastane 26. haftadan sonra hamile kabul etmiyor çünkü en azndan benim hastanem öyle. Sağdan soldan gelenleri dinleme , doktoruna güvenmen çok önemli yoksa hamileliğin de sende etrafında güvenebileceğin doktorun da yoksa çok zor geçer. Midemde sorun yok ama doktoruna sor bnları yudum yudum süt içmeni tavsiye edebilirim sadece. İlaç da mümkün olduğunca kullanmamaya çalış bebeğin için.

benim patronlarım izmirde yaşıyor bana geçen gelmesinde izmir de doğum yapsana dedi.
neden dedim izmirin nüfusu artsın diye diyor. ayarlayın bir hastane geleyim dedim. :))

kıslar dışarı çıkarken güneş kremi kullanıyor musunuz?kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz?

kıslar dışarı çıkarken güneş kremi kullanıyor musunuz?kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz?

merhaba. ben bioderma kulllanıyorum.(AKN MAT SPF 30) çookk çok memnunum.ömürboyu kullanmayı düşünüyorum.hiçyaglı bir his bırakmıyo cilt hemen emiyo

sebamed 50 faktor koruyuculuqundan cok memnunum emilimi biraz zaman aliyor ama cok etkili

ben hiçkrem kullanmıyorum yüzüm çok temiz oğluma hamile kaldığımda son ayda biraz lekelenme oldu doğumdan sonra geçti bu gebeliğimde tüylenme oldu bende onlarda doğumdan sonra dökülüyormuş zaten doktor dedi

benim patronlarım izmirde yaşıyor bana geçen gelmesinde izmir de doğum yapsana dedi.
neden dedim izmirin nüfusu artsın diye diyor. ayarlayın bir hastane geleyim dedim. :))

:))) Biz arttırıyoruz nüfusu merak etmesin söyle patronlara :)))) İzmir de doğsada doğmasada mühim değil, İzmirli fikrini benimsesin İzmirliler gibi olsun o yeter

Ben hamile kaldığımdan beri hiç öyle kremler kullanmadım kullanmam da çünkü asla güvenmiyorum bebeğe de zarar veriyor o tür faktörlü kremler , doğal yağları tercih ediyorum çatlak olmaması için sadece oda işte badem yağı vs karışık bi yağ yaptırdım kendime onu kullanıyorum.
Zaten geçen günde biryerde okudum , bebeğinize faktörlü kremler sakın kullanmayın diye, tahmin ettiğim gibi çıktı. Güneşten yüzümü korumak için şapka kullanırım. Onun dışında içinde ne olduğunu bilmediğim kremler kullanmam bence sizde kullanmayın

Kızlar benim kuzucum saat gibi atıyo yaaaaa neden öyle bu zamanda hıçkırıyorlarmış sanırım hıçkırıyor içeride ay ölücem gülmekten :))))))))))))))))))))

Gunaydin,

Ayak sismesine karsi lavanta yagi onerdiler bana.Ayaklariniz birsekilde sisicek,onlemek mumkun degil ama rahatmaltmak icin ayakalrinizi lavanta yagli suda bekletmeniz ve masaj yapmaniz yeterliymis.Bu aksam deneyecegim.

günaydın hanımlsr nasılsınız bugün tam 26 hafta olduk oğlumlu sadce 14 haftamız kaldı oğlumu sabırsızlklıa bekliyorum

Günaydın kızlar , şimdilik çok ciddi şişmiyor şişincede eşime masaj yaptırıyorum baya rahatlıyor ama belki önümüzdeki haftalar ciddiye binerse şişliğim bende lavanta suyu alıyım aktarlardan mı bulucaz onu?

Fatma seninde hayırlı olsun canım aramızda seninle 4 hafta var sanırım en erken 3 kişi var şimdilik gözüken bakalım nasıl olucak baya az kaldı şaka maka valla şafak 80 :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…