ben de tetanozun 2. dozu için bide troidlerim için tahlil yaptırcam ama izin alma derdi bende de var. bakalım 16 hafta izne çıkınca ne b... yiycekler .... ayy sinir oluyorum.
geçen şeker yüklemesine gittiğimde söylenmiş durmuşlar nerde kaldı bu diye çok meraklandılarsa aralardı belki düştüm bayıldım dedim bende duyacakları şekilde sinirlerim oynuyor yaaa....
Canım iyi yapmışsın duysunlar , ne artık insanlık kalmış ne saygı ne de başka birşey valla! Artık hamile yaşlı falan kimsenin umurunda değil. Saygısızlık diz boyu, vicdan desen insanlarda kalmamış! Dünyanın sonu geliyor valla eskiden insanlar böylemiydi ya son 10 senedir insan sıfatındakiler parmakla gösterilir kadar kaldı. Senin hakkın zaten o az kaldı canım dayan 3 hafta sonra iznini alırsın bitanem
ben rapor alcam doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu bahsettiğim durumdan ötürü gelebildiğim kadar gelmem gerek. temmuz sonu çıkıcam işte izne bakalım kısmet 1,5 ay daha çalışcam demektir buda. dua et sıkıntım olmadan geleyim.
Her zaman gittiğim bi doktor varda daha iyisi varmıdır diye izmirde çiğlide kordon klinikte METE bey doktorun adı ona gidiyorum aranızda başka izmirli olan varsa biliyodur sağdan soldan bişeyler söylenince olumsuz şeyler insan ürküyo. Neyse her şeyin hayırlısı diyorum.herkez gibi benimde miğdemde yanma sorunu var bide geceleri nefes alamıyosun öksürükten boğazın tıkanıyo bunlar için ilaç falan varmıdır yarın doktoroa gidicem varsa sorucam doktorada
izmirde oturuyorum hala doktor arayışındayım 26.haftadayım kararsız kaldım sinir stres ne kadar agresif oluyo insan farkında olmadan[/QU topik izmir topiği oldu valla:)bende izmirdeyim tatlım,sen biraz geç kalmışşsın.Bir an önce güvenebileceğin bi doktor bulmalısın bence..Ben egepole gidiyorum hastane temiz,güzel,fiyatları da uygun.
kıslar dışarı çıkarken güneş kremi kullanıyor musunuz?kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz?
benim patronlarım izmirde yaşıyor bana geçen gelmesinde izmir de doğum yapsana dedi.
neden dedim izmirin nüfusu artsın diye diyor. ayarlayın bir hastane geleyim dedim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?