2011 Eylül Anneleri

Bende çatlak oluşmaması için zeytin yağı kullanıyorum vücuduma olacaksa önüne geçilmiyor diyorlar ama eğer bi nebze azaltacaksa oda doğal ürünlerdir diye düşünüyorum. Kilolarınız ne durumda biz 9 kg aldık kızımla .....

Bizde 2 hafta önce kontrole gittiğimizde 7 kilo aldığımı söyledi doktorum şimdi haftaya tekrar gidicem bakalım 1-2 kilo daha almışımdır ben kesin sağlıklı olalım ve onlarda sağlıklı olsunlarda kiloları doğumdan sonra veririz ama aşırı kilo almamak şartıyla tabi :)

Kesinlikle haklısın önce sağlık ama insan düşünmedende edemiyor tabi fazla kilolar doğumu çatlakları ve doğum sonrası annenin motivasyonunu etkilediğinden dikkat etmekte fayda var yoksa maşallah iştahımıza diyecek yok:)

günaydın güzel annelerr
hava bugün çok güzel bende birazdan koaföre kaçarım öptüm hepinizii byyyyyyyyyyy

günaydın kızlar... güneş kremi bende kullanmıyorum normal bir nemlendirici kullanıyorum bepantol felan gibi. zaten çok güneşe çıkmıyorum. daima ofisteyim. fakat çatlakların önüne geçemeyen biriyim göğüslerim çok kötü durumda benim bildiğiniz gibi deil. bu durum canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum. artık hiç bişi sürmüyorumda.

kaç haftalıksın şimdi canım evt ya az kaldı seviniyorum inş. vaktinde gelirler bebişler

Kızlar dün doktora gittim vajinal ultrason yapıldı ve doktorum alttan muayene etti rahim ağzı yumuşaması olmuş ve kasılmalarım başlamış.5 saat hastanede yattım 2 serum aldım nidilat verildi birde iğne oldum..Çok üzüldüm..ağladım..doktorum kalkmak yok dedi sadece tuvalete gideceksin dedi ben bugün işe geldim.Çok ani oldu çünkü napayım burayı ha deyince bırakamam bakalım işyerimdekilerde yardımcı olacaklar bana sanırım günlük işleri yapıp gideceğim..Doktorum geçicek dedi..(işe geldiğimi bilmemeli) Sıpamı gördüm çook büyümüş 33 cm 838 gr olmuş.göbek kordonunu kafasına yapıştırmış aynı saç gibi duruyodu

günaydınlar güzel anne adayları gültaç iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun sende doktorunu dinle canım kalkma imkanın varsa bebişini düşün bu aralar erken doğum olabiliyormuş aman dikkat çoğu giiti azı kaldı hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallhhh

çok geçmiş olsun cnm.... ben senin sıpanı yerim yaaaa .... ağlamak yok cnm bnm hepimiz zor şartlardayız ben bi kontrole gitcem sancılarım tutuyor valla izin alcam diye.
hiç üzme kendini kucağımıza bi alcaz ohhhh unutcaz gitcek tüm bunları :) bu çiçeklerde oğlumdan teyzesi

benim prensesim bana tepki veriyor karnımı okşayıp konuştuğumda anında tepki veriyor çok güzel bir duygu

canım dikkat et kendine bence işyerinden izin al yada doktorun rapor yazsın,bebişini riske atma bence.....Allah bebişlerimizi korusun...

CANIM bepanten falan sakın kullanma ilaç içerikli şeyleri, doktorum bana sakın kullanma dedi. Bepantol falan da kullanma sakın onlar ilaç bebeğe geçer. Sıradan krem kullan bence badem yapı falan alsan ii olur. Bnm de memelerde çok az çatlak oldu yağ sürmeme rağmen ama bi acayip yani çatlak mı ne anlamadım doğumdan sonra anlaşılacak. Zaten doktora gidicem doğumdan sonra ona göre krem veriolarmış etkili bi şekilde düzeliomuş tabi tam geçmesede

GULTACC cım kendine dikkat et bol bol yat dinlen aman allah korusun ,, izin alsan daha sağlıklı olur sizin için. Yorma kendini, bunlar olabilir ağlama sakın bebişinde huzursuz olmasın annesi. Dinlennn yorma kendiniiiii

eee eczacı verdi bepantolü bunu kullan karnına felan diye allah allag nolcak şimdi daha çok bebe yapı kullandım ama ondan da kullandım yani.

kızlar mrb, 2 gündür işm vardı forum la ilgilenemdim konular almış kendini gitmiş. nihayet bugün şeker yükleme yapıldı,sonuçları yarın alıcam. inşlah bişey çıkmazda bidaha gitmek zorunda kalmam..izmirde bir yağmur var anlatamam, sanki haziran ayında değiliz.. ama ben hayatımdan memnunum sıcak olup işyerinde pişip oturcağıma böyle serin serin çok güzel valla... bi de evde olup uyumak vardı..

gültaçcım çok geçmiş olsun, dr un rapor yazdıysa dinlenmeni tavsiye ederim... bu kadar emek verilmişken bebiğide kendinide riske atma.. malum işyerlerinde hep aynı kriz var.onların işi hiç bitmez sen kendini sağlığını düşün...

eee eczacı verdi bepantolü bunu kullan karnına felan diye allah allag nolcak şimdi daha çok bebe yapı kullandım ama ondan da kullandım yani.

Ay canıım ya kullanma çünkü bana doktorum sakın sürme onlarıda dedi, bebe yağı kullanmaya devam et bende onu kullandım hep sonra işte karışık yağ yaptım onu sürüyorum, o bepantolün içinde alkol falan ne biliyim öle şeyler var yani sonuçta ilaç firmasının bir ilacı ne olursa olsun bebeyağından şaşma sen. Doktoruna neden sormuyorsun kullanabilir miyim diyeeee? Dövücem senii amaa!
A bak bide ne kullan biliomusun şimdi aklıma geldi , vazeelin acayip ii oda süper yanii , bırak bepantolü bepanteni kullanma onları yaaaa!

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim..çok haklısınız yatmam gerekiyomuş bugün anladım buraya yazdıktan sonra ani bir tansiyon düşüklüğü yaşadım resmen dizlerimin bağı çözüldü koltuğumu zor buldum çok kötü oldum..Hemen eve getirdiler eczanede tansiyonum ölçüldü 8-5 çıktı..Şimdi evdeyim işe gitmicem zaten yine karnım ağrıyor..İlaçlarımı içip ayaklarımı dikip yatıcam

Amin canım amiinnn

hoşgeldin cnm, evet dün deli serindi ve kapkaraydı bizim burasıda yağmur az yağdı alsancak tarafında çok yağmış sanırım hatay da az yağdı. Havaların serin olması bizim işimize geliyor rahat rahat uyuyoruz serinde, şansımız yaver gidio bu sene hiç sıcak olmadı daha şansımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…