Bende çatlak oluşmaması için zeytin yağı kullanıyorum vücuduma olacaksa önüne geçilmiyor diyorlar ama eğer bi nebze azaltacaksa oda doğal ürünlerdir diye düşünüyorum. Kilolarınız ne durumda biz 9 kg aldık kızımla.....
Günaydın kızlar , şimdilik çok ciddi şişmiyor şişincede eşime masaj yaptırıyorum baya rahatlıyor ama belki önümüzdeki haftalar ciddiye binerse şişliğim bende lavanta suyu alıyım aktarlardan mı bulucaz onu?
Fatma seninde hayırlı olsun canım aramızda seninle 4 hafta var sanırım en erken 3 kişi var şimdilik gözüken bakalım nasıl olucak baya az kaldı şaka maka valla şafak 80 :)))
Kızlar dün doktora gittim vajinal ultrason yapıldı ve doktorum alttan muayene etti rahim ağzı yumuşaması olmuş ve kasılmalarım başlamış.5 saat hastanede yattım 2 serum aldım nidilat verildi birde iğne oldum..Çok üzüldüm..ağladım..doktorum kalkmak yok dedi sadece tuvalete gideceksin dedi ben bugün işe geldim.Çok ani oldu çünkü napayım burayı ha deyince bırakamam bakalım işyerimdekilerde yardımcı olacaklar bana sanırım günlük işleri yapıp gideceğim..Doktorum geçicek dedi..(işe geldiğimi bilmemeli) Sıpamı gördüm çook büyümüş 33 cm 838 gr olmuş.göbek kordonunu kafasına yapıştırmış aynı saç gibi duruyodu
Kızlar dün doktora gittim vajinal ultrason yapıldı ve doktorum alttan muayene etti rahim ağzı yumuşaması olmuş ve kasılmalarım başlamış.5 saat hastanede yattım 2 serum aldım nidilat verildi birde iğne oldum..Çok üzüldüm..ağladım..doktorum kalkmak yok dedi sadece tuvalete gideceksin dedi ben bugün işe geldim.Çok ani oldu çünkü napayım burayı ha deyince bırakamam bakalım işyerimdekilerde yardımcı olacaklar bana sanırım günlük işleri yapıp gideceğim..Doktorum geçicek dedi..(işe geldiğimi bilmemeli) Sıpamı gördüm çook büyümüş 33 cm 838 gr olmuş.göbek kordonunu kafasına yapıştırmış aynı saç gibi duruyodu
günaydın kızlar... güneş kremi bende kullanmıyorum normal bir nemlendirici kullanıyorum bepantol felan gibi. zaten çok güneşe çıkmıyorum. daima ofisteyim. fakat çatlakların önüne geçemeyen biriyim göğüslerim çok kötü durumda benim bildiğiniz gibi deil. bu durum canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum. artık hiç bişi sürmüyorumda.
kaç haftalıksın şimdi canım evt ya az kaldı seviniyorum inş. vaktinde gelirler bebişler
CANIM bepanten falan sakın kullanma ilaç içerikli şeyleri, doktorum bana sakın kullanma dedi. Bepantol falan da kullanma sakın onlar ilaç bebeğe geçer. Sıradan krem kullan bence badem yapı falan alsan ii olur. Bnm de memelerde çok az çatlak oldu yağ sürmeme rağmen ama bi acayip yani çatlak mı ne anlamadım doğumdan sonra anlaşılacak. Zaten doktora gidicem doğumdan sonra ona göre krem veriolarmış etkili bi şekilde düzeliomuş tabi tam geçmesede
eee eczacı verdi bepantolü bunu kullan karnına felan diye allah allagnolcak şimdi daha çok bebe yapı kullandım ama ondan da kullandım yani.
günaydınlar güzel anne adayları gültaç iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun sende doktorunu dinle canım kalkma imkanın varsa bebişini düşün bu aralar erken doğum olabiliyormuş aman dikkat çoğu giiti azı kaldı hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallhhh
kızlar mrb, 2 gündür işm vardı forum la ilgilenemdim konular almış kendini gitmiş. nihayet bugün şeker yükleme yapıldı,sonuçları yarın alıcam. inşlah bişey çıkmazda bidaha gitmek zorunda kalmam..izmirde bir yağmur var anlatamam, sanki haziran ayında değiliz.. ama ben hayatımdan memnunum sıcak olup işyerinde pişip oturcağıma böyle serin serin çok güzel valla... bi de evde olup uyumak vardı..
gültaçcım çok geçmiş olsun, dr un rapor yazdıysa dinlenmeni tavsiye ederim... bu kadar emek verilmişken bebiğide kendinide riske atma.. malum işyerlerinde hep aynı kriz var.onların işi hiç bitmez sen kendini sağlığını düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?