çok geçmiş olsun cnm.... ben senin sıpanı yerim yaaaa .... ağlamak yok cnm bnm hepimiz zor şartlardayız ben bi kontrole gitcem sancılarım tutuyor valla izin alcam diye.
hiç üzme kendini kucağımıza bi alcaz ohhhh unutcaz gitcek tüm bunları :)bu çiçeklerde oğlumdan teyzesi
GULTACC cım kendine dikkat et bol bol yat dinlen aman allah korusun ,, izin alsan daha sağlıklı olur sizin için. Yorma kendini, bunlar olabilir ağlama sakın bebişinde huzursuz olmasın annesi. Dinlennn yorma kendiniiiii
Ay canıım ya kullanma çünkü bana doktorum sakın sürme onlarıda dedi, bebe yağı kullanmaya devam et bende onu kullandım hep sonra işte karışık yağ yaptım onu sürüyorum, o bepantolün içinde alkol falan ne biliyim öle şeyler var yani sonuçta ilaç firmasının bir ilacı ne olursa olsun bebeyağından şaşma sen. Doktoruna neden sormuyorsun kullanabilir miyim diyeeee? Dövücem senii amaa!
A bak bide ne kullan biliomusun şimdi aklıma geldi , vazeelin acayip ii oda süper yanii , bırak bepantolü bepanteni kullanma onları yaaaa!
bende çatlaklar için aktardan bitkisel karışık yağ aldım onu kullanıyorum.Fakat göğüs uçlarım yara oldu onun için bepanten kullanıyorum.bepantene zararlı bir ilaç değil,hatta emziren annelerin meme çatlağı,ve meme bakımı için verilen bir krem.doktorumda bişey demedi.bence endişelenmeye gerek yok.diğer kremlerin içinde kim bilir neler var.zaten zararlı olsa emziren annelere verilmez....
canım benim bepanten zararlı bi ilaç değil hatta bebek doğduktan sonra pişik olmasın diye poposuna sürülür ben anestol krem ve be panteni ikisini bir arada oğlumda kullanmıştım hiiiç pişik bile olmuyoo ama yienede direk çatlak için karnına falan sürmeeyin göğüs uçu içinde fito krem öneririrm birde bunu mutlaka deneyin bebek emzirirkende yara olcak çünki ılık suya karbanot atın ve her emzirmeden sonra gögüslerini silip fito krem sürün ne yarakalacak nede acıı denediğim için tercübeyle sabittir öneririm
berkal canım sende göğüslerin yara ise mutlaka bunu gün içinde bi kaç defa yap geçecektir geçmiş olsun
ben zaten bepanteni karnıma sürmüyorum,göğüs ucuma sürüyorum canım.bide fito kremi deneyim,belki daha iyi gelir.önerin için teşekkür ederim.ne de olsa bizden tecrübelisin:)
:))) hayatım genelleme yaptım sadece göğüs ucuna fito krem sür bide karbonatlı ılık su ile temizle günde bi kaç kere yapabilirsin bak nasıl geçice ben oğlumu emzirirken yaptım hemencik eçti bir dahada sıkıntı yaşamadım seve seve paylaşırım bildiklerimi canım ilk bebeklerde acemi oluyosun ama sonra ikincilerde herşey daha kolay geliyo
Elifim şu fito krem ve karbonatlı suyu attım cebe :))
at bebişim cebinee ben oğlumu büyütürken uyku dışında bi problem yaşamadım ne poposunu pişik oldu nede gazı oldu sadece uykuya çözüm bulamadım ama şimdi rahatım
gaz içinde hemencik bi öneri kuru dut ve çörek otunu kaynatıp suyunu sende içiceksin bebeğe sütünden geçsin diye bebeğede bi kaç damla içireceksi,n ne gaz kalır ne bişeysii
bebeğin poposu pişik olmasın diyede bepanten ve anestol kremi aynı anda kullandım hiç pişik olmadan büyüdük
göğüsler içinde yazdım zaten karbonatlı ılık su ile temizleyip fito kremi sürün her emzirmeden sonra ama emziemeden öncede kremi temizlemek için karbonatlıılık suyla silin hemde süt kanalları bi açılıyoo fışkırıyo sütlerr :)
ayy gizemcimmmmm bende amma yazdım sabah sabah ne engin bilgilerim varmışta haberim yokmuş :)))))))))
:)))))))) Ay canım benim olsun bunları teker teker yazıyorum çok işime yarayacak. Tecrübeli olmak başka birşey valla. Ben acemiyim bakalım napacağım hahaha çok merak ediyorum. Ya benim kuzum bgn hiç hareket etmedi daha sabahları coşardı şimdi merak etttimm baaak
Ah canıım yerim ben onu yerimm , benim ki sanırım uyandı ve içeride geriliyorkarnım bi sağa bi sola yattı bide bi tekme salladı çok şükür içim rahat etti yaaa kuzumu merak ediyorum artık, dün akşam çılgınlar gibiydi koltuğa uzanıyorum resmen alttan koltuğu ittiriyor ya beni yatırmadı öteki tarafıma döndüm resmen hahaha , teyzesi biz 20. haftada renkli çektirmiştik ya ben bidaha istiyorum haftaya gidicem bende çok merak ediyorum şimdi iice etlenmiştir çünkü ozaman iskelet gibiydi :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?