2011 Eylül Anneleri

Baak seen maaşallah bee :)) ya burda bnm hastanemde cd çekimini 50 tl ye yaptırdım üf biraz pahalı sanki dimi, ama napıyım yani, olmazsa sırf cd çekimi için başka yerlere de bakayım ya bende acayip merak ediyorum daha büyüyünce gözükmüyormuş yoksa ühühühü

hadi ya 50 tl mii ben ardanın cd ücretsiz yaptırmıştık ama aradan bayağı zaman geçti şimdi benim gittiğim hastanede yapmıyolar bende özel hast gidip yaptırcam giriş ücreti filan dahil 30 tl miş evet büyüyünce görünmüyo sıkışıyolar içimizde başka yerleede bak canım şimdi tasarruf zamanı bebek olunca masrafta çok oluyoo
masraf dedimde aklıma geldi dün bende dolap aldım arda nın odasına paşa bizim gardrobun bi gözünü kullanıyodu ama bebekte olunca sığmıyacak gittim bi tane dolap aldık ağız mendilini filan aldım annemde herşeyin ialmış hiçbişey alma sadece hastane çıkışı al bi tane diyo görünce dayanamıyorum yaww herşeyden alasım var

slmm kızlaaarrr neler yapıyosunuzz biz bayadır giremiyoruzzz gezmekten fırsat olmuyooo özledik oğluşumla sizlerii..diyarbakırın sıcağından kaçtım ankara buzz gibbi hep yağmurluu ama yinede geziyoruzzz..bayaa ilerlemişsiniz çatlaktan falan bahsetmiişsiniz sanırım bende ufak ufakbaşlamıştı cildiye doktoruna gittim bi ilaç verdii dün onu kullanmaya başladık oluşan çatlaklarıda yüzde 82 görünümünü kaybediyomuş oluşmasınıda engelliyomuş güzel bi ürüne benzio inş işe yarar..

benim bebişim bana yüzünü göstermedi renklide,bende çok merak ediyorum cd çektiremedik pozisyonu uygun değildi.fiyatı uygun bir yer bulursan bana da haber ver canım bende tekrar gidicem cd için....

benim bebişim bana yüzünü göstermedi renklide,bende çok merak ediyorum cd çektiremedik pozisyonu uygun değildi.fiyatı uygun bir yer bulursan bana da haber ver canım bende tekrar gidicem cd için....

ya cnm egepolde çok pahalı dimi yaa napıcaz ben anlamadımmm 50 tl bi çekim olur mu ya herşeyleri ucuz bi bu pahalı kardeşim yaaaaaa

slm kıslar hayırlı cumalar.

biz aşı olduk geldik. birde kan verdik malum troid vs var bende ptesi sonuçları çıkacakmış hayırlısıyla.
hemşire kız acemiydi sanırım 2 yıldır kan veriyorum ilk kez cnm yandı ve mosssmooooorrrr oldu... delirdim iğneyi çekerken.
eşim yanımdaydı kıza dalacaktın sanki nurcan noldu sana birden dedi. morarcak burası dedim. çıktık 10 dk sonra kan oturdu.
kızlar bu lierak diye bir krem varmış onu kullansam şimdi etkisini gösterir mi? kullanan var mı şu göğüs çatlaklarım geçer mi yaaa?
birde bu üzüm çekirdeği yağı felan yazmıştı kızlardan biri onu aktardan bulabilir miyim istanbulda olup bulan araştıran var mı?

Yanlis yapmissin.Doktorun kalkmak yok diyorsa kalkma.Isi gucu yurutecek muhahkak biri bulunur.

hayırlısı olsun canım aşınız :)) sen 29 olmuşsun bugün ah ben sana kıyamaaaam :)
o hemşireyide döverimmmm. kötü kadın :)) bu çatlak bende de oldu cnım ya mememin iç kısmında böle çizgi çizgi ay çok berbat ya bende bi gitsemmi dermotolağa anacım , ben tatlı badem yağı falan öle şeyler sürüodum gene çatladı memişler ay napalım ana olmak kolay mı izleri kalıo işte
haftaya bende gidicem bu arada benim bi arkım ın da sınırda çıkmış şekeri şimdi bebesi 1 yaşında olcak, doktoru hiç bişi olmaz demiş korkma demiş hiç de bişi olmamış zaten gyt güzel doğdu bende oda sağlıklı korkma sakın dedi bana şekerden korkanlara duyurulur

gizem 60.600 gr olmuşum :) tombiş anne oldum iicene top gibi yuvarlancam. selülitler de pik yapmış durumda hahayt şu mankenlerde nasıl bişi kalmıyor yaa anlamıyorum offf....

gizem 60.600 gr olmuşum :) tombiş anne oldum iicene top gibi yuvarlancam. selülitler de pik yapmış durumda hahayt şu mankenlerde nasıl bişi kalmıyor yaa anlamıyorum offf....

aykızım suus ben 65 oldum :)))))) sen dalga mı geçiosun 60 ne kii hahhahha aynen benimde selülitler berbat durumda , memeler desen taş gibi ama çatlak hahahah ay mahvoldukkk

uzum cekirdegi yaqini ben yazmistim aktarlarda vardir saf olmasina dikkat et markali urun olarak da var ben onu sprey siseye koydum rahat kullanilio oncesinde rosense saf gulsuyu suruyorum sonrada yaq hamilelkye gogise de kullanilio

aykızım suus ben 65 oldum :)))))) sen dalga mı geçiosun 60 ne kii hahhahha aynen benimde selülitler berbat durumda , memeler desen taş gibi ama çatlak hahahah ay mahvoldukkk

sürülmüş tarla mübarek benimkiler hahahaha

uzum cekirdegi yaqini ben yazmistim aktarlarda vardir saf olmasina dikkat et markali urun olarak da var ben onu sprey siseye koydum rahat kullanilio oncesinde rosense saf gulsuyu suruyorum sonrada yaq hamilelkye gogise de kullanilio

awezcim çok saol tatlım önerebileceğin bir marka var mı tatlım burdan aktarlardan bakayım.

Kızlar ben çatlak için pregnacare diye bir krem kullanıyorum eczaneden aldım hamileler içinmiş eczacı şiddetle tavsiye etti şimdilik yeni çatlak yok :)) kızımdan kalanlar hariç:)) selüliti zaten hiç sormayın portakalı geçer:)) benim ilk kızımda göğüslerim çok yara oldu ve çatladı ayağımı yere vurarak emziriyodum zeytinyağı falan sürüyodum ama nafile sonradan öğrendimki çaresi ayva çekirdeğiymiş.Gül suyu ile ayva çekirdeği kaynatılıyomuş soğuyunca da göğüslere sürülüyomuş arkadaşım söylemişti sonra internettende araştırdım baya tavsiye eden var..Denemek lazım :)

sürülmüş tarla mübarek benimkiler hahahaha

awezcim çok saol tatlım önerebileceğin bir marka var mı tatlım burdan aktarlardan bakayım.

benimki uzum fabrikasindan alinmis internette pek cok marka var tam bilmiorum telden girdiqim icin cok bakamiorum misir carsisina bakabilirsin

günaydın herkese biz geldik. bugün başım çok ağrıyor aslında akşamdan beri ağrıyor geçsin diye bekledim ama nafile önce kahvaltı sonra bir minoset attım napayım :26: dün tetanozun 2. dozunu oldum demiştim ya acayip ödem yaptı siz de de olan var mı. bugün bana karanlık sanırım bitsede gitsek modundayım valla.

Günaydın canım bende gerginim sabah sabah işyerinde başka bir personel le alakalı sabah sabah tartışma üzerine geldim, of nefret ediyorum böyle şeylerden günüm berbat oluyor hemen , sabah sadece bi kaşık pekmez içtim daha bişi yemedim sinirden şu anda insan gerilmicem bebeğimi düşünmem lazım diyor ama elinde olmuyor ne yazık ki! Bide hamileler heralde biraz fazla abartabiliyor sanırsam, 2 katı daha çok hissediyoruz herşeyi. Bende çok ağrı ve halsizlik yapmıştı ödem olmamıştım. Senin haftan ileri diye belki ödem olmuşsundur bn 20. haftamdaydım üzerinden 8 hafta geçti çünkü. Endişelenme , doktoruna sor, ama iki gün biraz sersemletiyor tetenoz aşısı gülüm

geçmiş olsun canım tetonozun 2.ci dozunu geçen pazartesi yaptırdım bende 2 gün kendime gelemedim ağrısını falan geçtim uyku sersemlik falan yapıyo yorgunluk hisii oluyoo insanda bende ödem olmadı ama

amanın kuzumu kim üzmüş bakıyım takmaaa senle alakalı değilse zaten sana kimse laf diyemezde :))) şaka bi tarafa böyle şeylere şahit olmak bile insanın sinrini bozuyo helee hamileysen tamam artık.....
kahvaltılarınzı yapınnn bebişler aç kalmasın gülüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…