amanın kuzumu kim üzmüş bakıyım takmaaa senle alakalı değilse zaten sana kimse laf diyemezde :))) şaka bi tarafa böyle şeylere şahit olmak bile insanın sinrini bozuyo helee hamileysen tamam artık.....
kahvaltılarınzı yapınnn bebişler aç kalmasın gülüüüüm
geçmiş olsun canım tetonozun 2.ci dozunu geçen pazartesi yaptırdım bende 2 gün kendime gelemedim ağrısını falan geçtim uyku sersemlik falan yapıyo yorgunluk hisii oluyoo insanda bende ödem olmadı ama
herkese gunaydin biz daha kahvalti yapmadik sut ictik simdi guzel bir kahvalti hazirlayayim cok sicak hava yine.hem de temizlik yapacaqiz bugun
gece de salak salak rüyalar gördüm uyumadım diyebilirim eşim kaza yapıyormuş eve kedi giriyormuş ben uçuyorum yahu bi uyandım nasıl yorgunum. uyumuyorum seni uyku dedim tuttum kocişin elini bırakmadım sabaha kadar öyle oturdum. adam dönmeye çalışıyor garibim elini bırakmıyorum ki dönsün haha çok komiktikaçıkcası.
canım bana mesaj geliyor turkcellden bu son aylar garip garip saçma sapan kendinizi yüzerken uçarken falan görebilirsiniz tamamen psikolojik sakın aldırış etmeyin die mesaj gelmişti. Sanada söyliyim dedim. Sakın önemseme bende görüyırum, bide bebeğinizi görebilirsiniz diyordu oda acayip yerlerde falan olabilir falan diye görebilirsiniz diodu :82:
Gülüüm nerdesin sen ya bak seni gördüm hemen moralim düzeldi
Evet haklısın şahit olmak bile geriyor insanı hiç sevmem kavgayı gürültüyü neyse gittim kahvaltımı yaptım biraz müzik dinledim kendime geldim şimdi daha iyiyim bitanem :89:
Kızımı özledim nedense hahahaha
gece de salak salak rüyalar gördüm uyumadım diyebilirim eşim kaza yapıyormuş eve kedi giriyormuş ben uçuyorum yahu bi uyandım nasıl yorgunum. uyumuyorum seni uyku dedim tuttum kocişin elini bırakmadım sabaha kadar öyle oturdum. adam dönmeye çalışıyor garibim elini bırakmıyorum ki dönsün haha çok komiktikaçıkcası.
slm kızlar nasılsınız.bugün şeker yüklemem vardı.91 çıkmış doktor iyi dedi.ama kafama takılan bişey var ben bygün tam 25+0 oldumçölçümlerde bebeğimin fl si yani bacak kemiği sanırım 28 haftalık çıktı.doktor bebeğinizin ortalama boyu 35 cm.dedikilosuda 980 gr.bu fl nin 3 hafta ileri olması sorun mu sizce.doktor önemli değil bacak boyu uzun bir çocuk olabilir dedi ama 3 hafta birden ileri olunca kafaama takıldı.sizin ölçümleriniz hafalarıyla uyumlumu.lütfen bana bişeyler yazarmısınız
merhaba kızlar dün benimde randevum vardı doktorda kan şekerime bakıldı sonucumu gösteremedim doktorum ameliyatta gitmişti,
benim kafamı karıştıran başka bir mesele var şimdi dün kontrol oldugumda doktor herşey normal iyi görünyor dedi ama haftama göre suyum azmış dedi bol su icmem gerektigini söyledi o an aklım birden karıştı soramadım daha sonra sonucumu göstermeye gelirken sorayım dedim ama ameliyatta gitmişti işte.
acıkcası korkular beni aldı valla acaba bu erken dogumu tetiklermi hicbir bilgimde yok offffff.....
selam kizlar,
Cok cok kotu hissediyorum kendimi.Yuzum gozum sisti.Dun gece bir kabustu.Nefes darligi basladi.Nefes alamiyor gibiyim.,yani derin nefes alamiyorum,buda uykusuz tabii.Allahim nasil gecicek,daha 3 ay var demekten kendimi alamiyorum.Bu hafta sonu kontrolum var.Herekese iyi haftalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?