2011 Eylül Anneleri

Gülüüm nerdesin sen ya bak seni gördüm hemen moralim düzeldi
Evet haklısın şahit olmak bile geriyor insanı hiç sevmem kavgayı gürültüyü neyse gittim kahvaltımı yaptım biraz müzik dinledim kendime geldim şimdi daha iyiyim bitanem :89:
Kızımı özledim nedense hahahaha

geçmiş olsun canım tetonozun 2.ci dozunu geçen pazartesi yaptırdım bende 2 gün kendime gelemedim ağrısını falan geçtim uyku sersemlik falan yapıyo yorgunluk hisii oluyoo insanda bende ödem olmadı ama

gece de salak salak rüyalar gördüm uyumadım diyebilirim eşim kaza yapıyormuş eve kedi giriyormuş ben uçuyorum yahu bi uyandım nasıl yorgunum. uyumuyorum seni uyku dedim tuttum kocişin elini bırakmadım sabaha kadar öyle oturdum. adam dönmeye çalışıyor garibim elini bırakmıyorum ki dönsün haha çok komiktikaçıkcası.

herkese gunaydin biz daha kahvalti yapmadik sut ictik simdi guzel bir kahvalti hazirlayayim cok sicak hava yine.hem de temizlik yapacaqiz bugun

temizlik yaparken zorlanıyor musunuz? evde yardım edecek kimse olmayınca birşeyler yapabiliyor musunuz? ben bazen çok yetersiz hissediyorum kendimi.
ayy bugün ne kadar arabeskim ben yaaa

canım bana mesaj geliyor turkcellden bu son aylar garip garip saçma sapan kendinizi yüzerken uçarken falan görebilirsiniz tamamen psikolojik sakın aldırış etmeyin die mesaj gelmişti. Sanada söyliyim dedim. Sakın önemseme bende görüyırum, bide bebeğinizi görebilirsiniz diyordu oda acayip yerlerde falan olabilir falan diye görebilirsiniz diodu :82:

AYY EVET KUŞUM YAAAAA.... geçenki rüyamı anlatayım sana karnımın üzerinde camekan varmış ordan bebeği gösteriyorum amcasına bak diyorum yiğenine abi bu çocuk şebek gibi gülüyo aynı sen diyor... :86:

oyyyyy kıyamam ben canım arkadaşım keyfin yerine gelsin... hakikaten yaaa alışkanlık yaptınız bakmadan duramıyom sizee özlüyorum bide yazamasam bile okuyup çıkıyorum
bizde sabah kahvaltı yaptık oğlumla eşimi işe gönderdik sonra evi topladım şimiide öğle yemeği hazırladım yedik oğlumu parka gönderdim bir iki saat sonrada akşam yemeği hazırlamaya başlarım evde bi çocuk daha olunca istek bitmiyo sabit oturamıyorum o yüzden ara ara gidip geliyorum kıslarr

normal bebişim bunlar hatta bebekler doğduktan sonra bile logusalık dönemlerimizde görücez bu rüyaları....
bende anlatıyım bari ama bu rüyayı Arda ya hamileyken görmüştüm sabah ağlayarak uyandım rüyamda annemi intihar etmiş ölmüş olarak gördüm ve etkisinden gün içinde kurtulamadım çok kötüydü ....

ben kendim topluyorum burda kadin bulmak zor epey buyuk temizlik de esimle yapioruz supurge ona kalio aqir olduqundan ben toplama vileda utu isiyle uqrasiyorum artik zorlaniyorum buyuzden salonu temizleyip kapattik temizliqi zor oljyor ev cok buyuk cunku

bizde eşimle beraber yapıyoruz başkasının yaptığı işi beğenmiyorum ben annem bile yapsa arkasından geçiyorum yinede annemde kızıyo bana yaptığım temizliğii beğenmiyo diye ama elimde değil ill kendim yapacam daha zorlanmıyorum yapıyorum temizlik falan eşim yokken yapıyorum akşam gelince fırçayı yiyorum tabiiii niye ağır işyapıyosun diye

slm kızlar nasılsınız.bugün şeker yüklemem vardı.91 çıkmış doktor iyi dedi.ama kafama takılan bişey var ben bygün tam 25+0 oldumçölçümlerde bebeğimin fl si yani bacak kemiği sanırım 28 haftalık çıktı.doktor bebeğinizin ortalama boyu 35 cm.dedikilosuda 980 gr.bu fl nin 3 hafta ileri olması sorun mu sizce.doktor önemli değil bacak boyu uzun bir çocuk olabilir dedi ama 3 hafta birden ileri olunca kafaama takıldı.sizin ölçümleriniz hafalarıyla uyumlumu.lütfen bana bişeyler yazarmısınız

benim doktorum boyu olcmuyor dlqru cikmayabilir dedi o yuzden gelisimine bakiyor senin bebeginin kilosu dusuk deil ki seninle ayni gittigimde benim 680 gramdi sorun teskil etseydi doktorun sana soylerdi her bebek kendine ozgu ozellikte. uzun boylu olabilir sonucta belli bir boyun daha ustunde olmuyorlar takilma bir sonraki randevunda tekrar deqerlendirilir

merhaba kızlar dün benimde randevum vardı doktorda kan şekerime bakıldı sonucumu gösteremedim doktorum ameliyatta gitmişti,
benim kafamı karıştıran başka bir mesele var şimdi dün kontrol oldugumda doktor herşey normal iyi görünyor dedi ama haftama göre suyum azmış dedi bol su icmem gerektigini söyledi o an aklım birden karıştı soramadım daha sonra sonucumu göstermeye gelirken sorayım dedim ama ameliyatta gitmişti işte.
acıkcası korkular beni aldı valla acaba bu erken dogumu tetiklermi hicbir bilgimde yok offffff.....

canım sen bol bol su iç,amnion suyunun azlığı erken doğuma sebep olabilir.yine de fazla kafana takmamaya çalış yaz aylarında fazla su tüketilmezse amnion sıvısıda azalabiliyor bol su içmeye çalış canım bu hepimiz için geçerli....

Herkese Günaydın Kızlar...

Hamilelerin günde en az 3,5 4 litre su içmeleri gerekiyor. Suyu az içmek demek sorunlarıda başınıza toplamak demektir. Hele ki şimdi yaz ayında çokça su kaybettiğimiz günlerde hayatımızın can damarı olan suyu bolca tüketmek zorundayız. Bebeğimizin suyu hergün değişiyor buda yaklaşık 1 litre suyla oluyor, 2 litreden az su içmek bile ne kadar tehlikeli düşünün. Amnion sıvısının bol olması, tazelenmesi , yenilenmesi bizim su içmemizle alakalı.Kendimize bakalım ki sorunlarıda başımıza toplamayalım.
Nedemişler sağlıklı anneler , sağlıklı bebekler

selam kizlar,
Cok cok kotu hissediyorum kendimi.Yuzum gozum sisti.Dun gece bir kabustu.Nefes darligi basladi.Nefes alamiyor gibiyim.,yani derin nefes alamiyorum,buda uykusuz tabii.Allahim nasil gecicek,daha 3 ay var demekten kendimi alamiyorum.Bu hafta sonu kontrolum var.Herekese iyi haftalar.

canım çok zor bende de arada oluyor.rahim büyüdükçe diaframa baskı yapıyor.canım bunun için nefes egzersizleri falan var bi doktoruna danış istersen.Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…