selam kizlar,
Cok cok kotu hissediyorum kendimi.Yuzum gozum sisti.Dun gece bir kabustu.Nefes darligi basladi.Nefes alamiyor gibiyim.,yani derin nefes alamiyorum,buda uykusuz tabii.Allahim nasil gecicek,daha 3 ay var demekten kendimi alamiyorum.Bu hafta sonu kontrolum var.Herekese iyi haftalar.
Kızlar merhaba..
Daha önce Nidilat kullandığımı söylemiştim.Prodpektüsünü bir okudum anacım bu hipertansiyon ilacıymış.Benim tansiyonun neden yerlerde gezdiği anlaşıldı ama bu ilacı hamileler kullanamaz yazıyor içinde doktoruma sormadan size bir danışayım dedim..Bu ilaç bize zararlı değilmi?
geçmiş olsun canım sen bu hapı neden kullandın ki anlamadım .. Nidilat yüksek tansiyon hastalarının acil durumlarda tansiyonu yükseldiğinde dil altına yerleştirdikleri ve tansiyonu hızlı düşüren bir ilaçtır.Doktorun neden sana böyle bir ilaç verdi ? Yüksek tansiyonun mu var?
Çalışan hamileler biz bu ssk dan nasıl ve kaç para alıcaz bilen var mı acaba??
Canım araştırdım birçok hamile bu ilacı erken doğum tehlikesine karşı kullanıyor.Evet hipertansiyon ilacı ama kan damarlarını genişlettiği için aynı zamanda doğum kasılmalarını da önlüyor.Acil durumlarda dil altı olarak alınıyor sonrasında da yutuluyor benim tansiyonum hep 10/6 dır ama bu ilacı alınca 8/5 e kadar düşüyor
çilek doktorun seni doğumdan 8 hafta önce ve sonrasında da 8 hafta olmak üzere izine çıkaracak.şayet farklı bir durum söz konusu ise bu değişkenllik gösterebiliyor.kendini iyi hissedip izine geç çıkarım diyorsan doktorunla görüş kalan izinlerini doğum sonrasına ertelesin. Raporlu sayıldığın günden itibaren işyerin internet ortamında çalışmadığına dair girişlerini düzenli yapıcak.onlar girişi yaptıktan 20 gün sonra en yakın postaneden paranı çekiyorsun.ne kadar alacağına gelince bordronda aldığın maaşının 3/2 civarı. Süt parasını işveren girmiyor sen evraklarını götürüp sgk il müdürlüğünden alıyorsun. Doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izine çıkmayı planlıyorsan işsizlik sigortandan yararlanabilirsin.önce işyerine talepte bulunup ardına işkura gidip bilgi veriyorsun.ücretsiz izin süresince işsizlik ödeneğinin sanırım %70 civarını kullandırıyorlar.her ay gidip alıyorsunçalışan hamileler biz bu ssk dan nasıl ve kaç para alıcaz bilen var mı acaba??
çilek doktorun seni doğumdan 8 hafta önce ve sonrasında da 8 hafta olmak üzere izine çıkaracak.şayet farklı bir durum söz konusu ise bu değişkenllik gösterebiliyor.kendini iyi hissedip izine geç çıkarım diyorsan doktorunla görüş kalan izinlerini doğum sonrasına ertelesin. Raporlu sayıldığın günden itibaren işyerin internet ortamında çalışmadığına dair girişlerini düzenli yapıcak.onlar girişi yaptıktan 20 gün sonra en yakın postaneden paranı çekiyorsun.ne kadar alacağına gelince bordronda aldığın maaşının 3/2 civarı. Süt parasını işveren girmiyor sen evraklarını götürüp sgk il müdürlüğünden alıyorsun. Doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izine çıkmayı planlıyorsan işsizlik sigortandan yararlanabilirsin.önce işyerine talepte bulunup ardına işkura gidip bilgi veriyorsun.ücretsiz izin süresince işsizlik ödeneğinin sanırım %70 civarını kullandırıyorlar.her ay gidip alıyorsun
çilek doktorun seni doğumdan 8 hafta önce ve sonrasında da 8 hafta olmak üzere izine çıkaracak.şayet farklı bir durum söz konusu ise bu değişkenllik gösterebiliyor.kendini iyi hissedip izine geç çıkarım diyorsan doktorunla görüş kalan izinlerini doğum sonrasına ertelesin. Raporlu sayıldığın günden itibaren işyerin internet ortamında çalışmadığına dair girişlerini düzenli yapıcak.onlar girişi yaptıktan 20 gün sonra en yakın postaneden paranı çekiyorsun.ne kadar alacağına gelince bordronda aldığın maaşının 3/2 civarı. Süt parasını işveren girmiyor sen evraklarını götürüp sgk il müdürlüğünden alıyorsun. Doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izine çıkmayı planlıyorsan işsizlik sigortandan yararlanabilirsin.önce işyerine talepte bulunup ardına işkura gidip bilgi veriyorsun.ücretsiz izin süresince işsizlik ödeneğinin sanırım %70 civarını kullandırıyorlar.her ay gidip alıyorsun
merhaba kızlar ben internetten bebek arabalarına bakıyorum.almışken ana kucağıyla beraber olsun diye düşünüyorum.ama kafam çok karıştı.sizler bu konuda ne yaptınız?neye karar verdiniz?
Ben ilk etapta anakucagi=araba koltugu alicam.1 yasina gelincede gider bakarim dedim.Ama cok pahali bir set dusunmem,pratik,rahat ve hafif bakalim,,,birine hediye diyede kakalayabilriim
internetten sipariş vermek daha uygun fiyata geliyor galiba.bende araştırmaya devam ediyorum.bu arada bebek odası için de biraz gezip bakınayım diyorum.bebek odası fiyatları baya yüksek ama insan herşeyin en iyisinin olmasını istiyor almışken.annem bebek karyolasıyla şifonyerini alalım dolabı biraz büyüdükten sonra alabiliriz diyo ama çıkıp bide mağzalara bakacağım.merhaba cnm , ben internetten hauck malibu travel system almaya karar verdim 4 parça ve fiyatıda çok uygun ayrıca kaliteli bir marka araştırdığım kadarıyla. 2-3 haftaya kadar internetten siparişini vericem.
internetten sipariş vermek daha uygun fiyata geliyor galiba.bende araştırmaya devam ediyorum.bu arada bebek odası için de biraz gezip bakınayım diyorum.bebek odası fiyatları baya yüksek ama insan herşeyin en iyisinin olmasını istiyor almışken.annem bebek karyolasıyla şifonyerini alalım dolabı biraz büyüdükten sonra alabiliriz diyo ama çıkıp bide mağzalara bakacağım.
oda hazırlıklarına başladınız mı peki?
diğer bebeğimi 4.5 aylıkken kaybettiğim için şimdilik gelen hediyeler dışında bişey almadım kızlar.ama son aylara da bırakmamak gerekiyor malum iyice ağırlacaşağız daha çabuk yorulacağız :)
a evet bende bilmiyordum ya sağol canım çok teşekkür ederim bilgilerin için.
Evet kesinlikle daha ucuza geliyor , ayrıca youtube den falan ben videolarını da izliyorum almak istediğin ürünün videolarıda mevcut içinde rahat oluyor hem. Kapanması açılması ağırlığı vs hepsini net den izleyebiliyorsun. Artık herkes neredeyse net den sipariş veriyor. Bebek odası fiyatları evet biraz yüksek ama çok uzun süre kullanacak birde öyle düşün çünkü büyüyebilen yataklar var , bizim evde dolap sıkıntımız olduğu için dolabını asıl almak zorundayız. Zaten boş odamız var orasını hep bebek odası hayaliyle yaşamıştım orada :)
Bebek odasını beğendik siparişinide bu hafta vereceğiz çünkü artık 7,5 aylık oldu 7. ayda büyük eşyaları alabiliriz. Son aylara bencede bırakma, herşey Allahtandır canım. Allah sabrını versin , inşallah güzel günler seni bekler ve hepimizi. Bizim neredeyse herşeyimiz tamam çünkü benim erken doğum riskimde var çok çıkıp yürüyemiyorum, bide sıcaklar başladı ben sıcaklarda gezemem biliyorum çok zorlanıcam o yüzden erkenden tamamlamam lazım demiştim dediğimi yaptım şimdi rahatım, bi yatak odası , beşiği , bebek arabası, küvet vs. kaldı. Onları da zaten bi aya kadar alırız. Allah büyük inşallah sağsağlim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin meleklerimizi.
Bu arada kocacığımla bugün evlilik yıldönümümüz 3. senemiz hayırlı uğurlu olur inşallah
Evet kesinlikle daha ucuza geliyor , ayrıca youtube den falan ben videolarını da izliyorum almak istediğin ürünün videolarıda mevcut içinde rahat oluyor hem. Kapanması açılması ağırlığı vs hepsini net den izleyebiliyorsun. Artık herkes neredeyse net den sipariş veriyor. Bebek odası fiyatları evet biraz yüksek ama çok uzun süre kullanacak birde öyle düşün çünkü büyüyebilen yataklar var , bizim evde dolap sıkıntımız olduğu için dolabını asıl almak zorundayız. Zaten boş odamız var orasını hep bebek odası hayaliyle yaşamıştım orada :)
Bebek odasını beğendik siparişinide bu hafta vereceğiz çünkü artık 7,5 aylık oldu 7. ayda büyük eşyaları alabiliriz. Son aylara bencede bırakma, herşey Allahtandır canım. Allah sabrını versin , inşallah güzel günler seni bekler ve hepimizi. Bizim neredeyse herşeyimiz tamam çünkü benim erken doğum riskimde var çok çıkıp yürüyemiyorum, bide sıcaklar başladı ben sıcaklarda gezemem biliyorum çok zorlanıcam o yüzden erkenden tamamlamam lazım demiştim dediğimi yaptım şimdi rahatım, bi yatak odası , beşiği , bebek arabası, küvet vs. kaldı. Onları da zaten bi aya kadar alırız. Allah büyük inşallah sağsağlim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin meleklerimizi.
Bu arada kocacığımla bugün evlilik yıldönümümüz 3. senemiz hayırlı uğurlu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?