kızlar çoğu kişi bunu bilmiyor,5510 sayılı kanundaki değişiklikle yen bir düzenleme bu.. Ve işin ilginci bunu pek duyurmuyorlar işsizlik ödeneğinden kullanmasınlar diye... Işsizlik ödeneğinin şartları var biliyorsanız son 3 yıl içinde 600 gün piriminiz olucak ve son 120 gün içinde mazeretsiz işe gelmeme olmaması gerekiyor. Son 4 ay şirketinizin eksik gün bildirim formlarına dikkat edin.örneğin varsa işe bir kaç gün gitmeme durumunuz sebebini puantaj kayıdı şeklinde yazmasınlar. ücretsiz izin olarak göstersinler.
Teşekkür ederim şekerlerim
Ya canım ben muhasebecime sordum öyle birşey yok dedi bana tekrar söyleyeceğim bakalım bugün. Yanlız şimdi benim anlamadığım şu; doğum süresi 4 ay ya onun ücretini zaten alıyorsun. Sonra 4. ay bitince işsizlik parası alıyorsan şayet o zaman ssk n durdurulmuyor mu ? Bu işi bırakanlar için mi geçer li ben onu tam anlayamadım canım ya. Biraz daha açar mısın? Bide ben muhasebeciye ne diyeceğim nasıl anlatmam gerek yani..:26:
benim muhasebecim öyle demişti bende ona detaylıc asoracağım yarın, ücretsiz izinde geçici 6 ay işsizlik ödeneği alınabiliyor dedi.Detaylı öğreneyim sana haber veririm.10 gün sonrası iş akti feshi gibi şeyler söylemişti iyice öğrenince haberr veririm
merhaba kızlar nasılsınız..hamilelik ve sıcaklarla aranız nasıl.. benim akşama doğru pilim bitiyor...
bide dün oğlumun servisini yarm saat bekledim,yoruldum bayılcaktım...apartmanın önüne geldim bi de ne göreyim asansör kapalı, taşınan varmış kapatmışlar,bizim evde 5. kat oğlumla birlikte az kaldı merdivenlerde kalıyoduk..
yasalardan konuşmuşunuz işsizlik maaaşından yararlanıp işveren tazminatsız iştn çıkarabilirmi?bunu da araştırmak gerekir..ii araştırın derim ben..ben zaten doğumdan sonra çalışmıycam,benim işyerim 4 ay gibi bi ara için müsait değil.
bebek arabasına gelince benim oğlumdanm kalma var,abisini arabasına binicek güsel kızım...
ÇİLEKÇİM,MUTLU YILLAR EŞİNLE BEBİŞİNLE SAĞLIKLA HUZURLA NİCE SENELERE İNŞALLAH CANIM..
slm kızlar geçen gün izmirde dört boyutlu ultrasondan konuşmuştuk.ben uygun bir yer buldum hem hareketli hem de videoya çekim yapıyorlar.fakat 2 dk falan ücreti 30 tl dediler kocaman hastanesinde.ben bi gidip bakıcam memnun kalırsam size de tekrar haber veririm.bide şifa hastanesi var hareketli çeken ama ücretine 130 dediler kaç dk onu bilmiyorum.
ay evet canım ya 2 dk da çok kısa bari 5 dk yapsınlar :)) şifa uçmuş oraya zaten gidilmez çünkü zaten egepol 50 tl yani orda çektir daha iyi. Sen bulursan haber ver canım bende bakıyorum ama bişi bulamadım henüz ne yazık ki ya uff
canım egepol sadece resim çekiyor,ben hareketli video şeklinde istiyorum.yoksa egepole giderdim zaten.bide bazı yerler 150 hatta 230 diyen bile var anlayamadım bu işi.bu özel durumumuzu kullanıyorlar,çok bi maliyeti var sanki alt tarafı bi cd vericekler....yarın tekrar arıcam şifayı 20 dk falansa belki orayada gidebilirim.kırk yılın başında bi hamile kaldım,içimde kalmasın:)
Ya kızlar bunu sizin doktorunuz yapmıyomu biz doktora gidince hemen cd yi takıyo yakalarsak çekeriz diye siz niye ayriyeten para ile yaptırıyonuz anlamadım..Bunu doktorunuz yapabilir..
benim doktorum hiç teklif bile etmedi valla... 3 boyutlu için özel bir muyanehaneye gittim ama bişi yapmadı bolca foto çekti verdi. bizim videomuz yok yani.
Doktora o kadar para döküyoruz bir cd de yapıversinler zahmet olacak fotoyu zaten her gittiğimde 6-7 tane alıyorum..Benimde cd yok ama her gittiğimizde takıyor bilgisayara poz verirse çekeriz diye benim kız hiç poz vermedi şimdilik ama bu ay sonu bakıcaz bakalım..Ha birde doktorun 3 ya da 4 boyutlu ultrasonu olmayabilir bilemiyorum tabi..Sorması ayıp muayene ücreti ne kadar veriyorsun canım?
3 boyutluydu ultrasonumuz özel muayenehane ücreti 70 tl istanbul bakırköy ali gedikbaşına gidiyorum.
Ya kızlar bunu sizin doktorunuz yapmıyomu biz doktora gidince hemen cd yi takıyo yakalarsak çekeriz diye siz niye ayriyeten para ile yaptırıyonuz anlamadım..Bunu doktorunuz yapabilir..
canım 4 boyutlu ultrason yok doktorda,normal ultrason var.siyah beyaz hiçbişi belli olmuo.yoksa bizde çok meraklı değiliz paraları saçmaya:))
slm kızlar, bi şey itiraf etmek istiyorum.... ben cd çekimi yapıldığını bile bilmiyodum...sizden öğrendim valla... ben bide dr beğenmedim gezdim durdum.. ama hepsi hiç böyle bişey teklif etmedi.. siyah beyaz ultrs koydular.. hele ilk gittiğim dr'u anlatmak dahi istemiyorum.. dr randevuma var daha ama gidince sorucam.. merak ettim şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?