2011 Eylül Anneleri

slm hanımlar ken uyuşmazlığı olan var mı aranızda.kaçıncı haftasında test yaptırılıyordu iyne vurulmak için kafam karıştı .doktorum da izinde.

slm hanımlar ken uyuşmazlığı olan var mı aranızda.kaçıncı haftasında test yaptırılıyordu iyne vurulmak için kafam karıştı .doktorum da izinde.

canım bizde kan uyuşmazlığı var ama bana bir test yapılmadı. ve benim kısmetse 3,doğumum olacak. eğer ilk

doğumunsa hiç endişelenme gebelikte bunun için bişey yapılmıyo bebek doğduğunda kan gurbuna göre iğne

vuruluyosun ama genelde ilk doğumda bu olmuyo düğer doğumlarda oluyo.

yani şöyle: benim kan grubum - eşimin + ilk bebeğim - doğdu
ikinci bebeğimde bebeğimin kan gurubu + doğdu ve doğumdan sonra bana iğne vurdular ama şimdi 3 . gebeliğimde doktor eğer kanamam olursa iğne yaparız gebeyken dedi. ama şükür şimdilik bir sorun yok.

Gunaydin anneler ve bebekler nasilsiniz?
Yavas yavas agirlasmaya basladik.
Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Hareketler nasil?
Bazen bebegin cildirdigini dusunuyor musunuz? :))

cnm geçmiş olsun... iyiki anlaşılmış ve erken önlem alınmasına sevindim... allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin... evet gerisi boşşşş...
benimde ayaklarım şişiyo(hemen hemen 2 ay dan beri) tansiyonum 11-7 felan çıktığından dr um olsun ,ebeler olsun normal dediler.. çalıştığım için akşam üstüleri şişiyo.. yalnız bu gün sabah ayaklarım ve elerim biraz şiş durumda... akşama kadar burda ne lurlar bilemem...

Sagol canim,lutfen sende cok dikkat ol.Sirkette tansiyonunu muhakkak 1 kere olctur.Bu illet sey biranda oluyor.

canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına dualarımız seninle..

her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz bebeklerimize.ona kavuşucam günler için sabırsızlanıyorum.acaba nasıl bişey neye benziyo saçları varmı yanakları tombişmi diye gözleri herşeyi nasıl diye çok merak ediyorum.annelik çok garip bi duygu her gün aynı şey onu düşündüğüm zamanlar bazen gözlerim doluyo ağlıcak gibi oluyorum . çok düşündüğüm bişey daha var oda nasıl doğum yapıcam . bizler bi iğneden bile çekinirken saatlerce sancı acı çekicez.karınımızdakini veren allahım bununda sabrını vericektir.

kıslarr bi kaç gündür gelemedimm özledim sizii ...

gizemcim evlilik yıl dönümüz kutlu olsun bitanem nice güzel yılara kızınla ve eşinle beraber:)

inpetandante canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee allahım bebeişinide senide korusun

bende dün doktora gitiim randavum vardı bebişim 950 gr olmıuş 25 eylül gibi doğumun olur dedi şekerime bakıldı 84 çıktı normal dedi bütün kan tahlilerine bakıldı sonuçlarımda çok güzel çıkmış kan ilacı ve magnezyumu kullanma dedi vitamin kullanıcaz sadece
oğlumun kıyafetlerini anneannesi gönderdi dün bizimde bi tek pusetimiz ve kuvetimiz kaldı herşeyi tamam artık abisinden kalanlarımız var zaten beşiğimiz bebek arabamız filan birde dolap aldık oğluşlarımın odasına

Oh oh çok sevindim herşeyin hazır ne güzel bebeğinde sağlıklı çok şükür..ben henüz hazırlanamadım yaa izine çıkınca hepsini birden alıcam ama hiç rahat değilim ..

gultaccc canım bursada hangi doktora gidiyosun.bende bursada doktora gidiyorum özel muayenehanesine herhangi bir hastaneyle bağlantısı yok

merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalım ben kayınvaldemlere geiitim hazır gelmişken doktora gideyim kızımı bakayın n ealemde diye zaten en son 20 haftalıken gitmiştim ultrasona alı bu bebek 28 haftalık görünüyor bend ekaç aydır hep haftasıyla uyumlu ddim 26 olması gerekiyor dedim yok 28 çıkıyor iri bebek dedi 1 kilo 100 gram anlamadım 2 haftada nasıl önde gidiyor acaba şekerle alakası varmı yapammaıştım şeker yükselmesini bide ben yediklerimede çok dikkat ediyorum kafam karıştı sizce niye böyle çıktı çünkü diğer kontrolerimdehep aynıydı am şimdi öyle çıkı doktor yanılmış olabilirmi acaba suyu iyi dedi ters değil ama yine sezeryan olursun dedi

gültaç'cım bebişin ne güzel poz vermiş öyle...maşallah kuzuma 41 kere nazar değmesin inşallah... allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

ferhat'cım senin dr normal mi eminmisin,sürekli gittiğin dr'un mu yoksa farklı bi dr mu... herikiside olsa bence üçüncü bi dr'a muayene ol derim.. ilk çocuğun sezeryan mı onun için mi sezeryan dedi...tam anlayamadım mı bi garip geldi cnm.. dikkat et tatlım kendine ihmal etme..

bu arada alışverişler yapılmış bakıyoum,biz daha izni bekliycez... onu da iki-üç parça bişey alcam zaten.. gerisi abisinden kalma kullanıcaz...ne de yakışır pamuk gibi tenlerine yarabbim,sen ne büyüksün....

ben zaten başka doktora daha görünecemde benim oğlum sezeryanla doğdu ama arda 5 yıl geçti hiç şans vermiyorlarki artık bende kızıma ciciler alacam teyzeleri

canım merhaba epeydir yazamıyorum.bend egeçen hafta gittim bebeğim 980 gr çıktı.doktor iri yapılı dedi.bacak boyu fl tam 3 hafta ileri çıktı.çok korktum doktorum ısrarla gelişiminin ileri olmasının hiçbir sıkıntı vermeyeceğini anlatttı.sadece uzun boylu veya iri bebek olarak doğar dedi. benim bir arkadaşımın 7 aylık hmile onun bebişi hep 2 hafta ileri.doktoru iyi bile diyor.sıkma canını ama kendi doktoruna dön bence.bak böyle farklı doktor kafa karıştıryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…