Aman kızlar yukarıda yazdıklarınızı okudum da ,neden bu kadar takıyorsunuz anlamadım.Allah nasip ederse kendilerini alacağız kucağımıza.Bugun benım ıcın berbat bır gundu.Belkıde o yuzden bu kadar olumsuzum:)
Dun sırkette tansıyonumu olculttum.Bu sısılıklerden sonra ıkı gunde bır tamamen kendı kendıme tedbır amaclı kontrol ettırıyordum.Internetın aslında gercekten dogru yerlerde cok faydası var.Tansıyonum 15 e cıkmısti,doktorumu aradım.Bugun ıcın gel dedı gıttım.Sola dnuk surt ustu tansıyon kontrollerım yapılacaktı,bebekle beraber ama nstde de kalp atısı duyulmadı.Tabıı ben komaya gırdım.Doktorum ultrasona aldı,cok sukur pıt pıt atıyordu ama benım tansıyon 18 oldu.Kızımın sırtı karnıma donuk olduğu ıcın alınamamıs.Herneyse ozetle gebelık zehırlenmesı yasıyorum.Allah o kadar buyuk kı,bebegım beslendıgı damarda problem yok.O
saglıklı.Tansıyon ılacı alacagım ve cmt gunu tekrar takıbe gırecegım.
cok gecmis olsun saglikla bebegini kucagina alirsin insallah
slm hanımlar ken uyuşmazlığı olan var mı aranızda.kaçıncı haftasında test yaptırılıyordu iyne vurulmak için kafam karıştı .doktorum da izinde.
Aman kızlar yukarıda yazdıklarınızı okudum da ,neden bu kadar takıyorsunuz anlamadım.Allah nasip ederse kendilerini alacağız kucağımıza.Bugun benım ıcın berbat bır gundu.Belkıde o yuzden bu kadar olumsuzum:)
Dun sırkette tansıyonumu olculttum.Bu sısılıklerden sonra ıkı gunde bır tamamen kendı kendıme tedbır amaclı kontrol ettırıyordum.Internetın aslında gercekten dogru yerlerde cok faydası var.Tansıyonum 15 e cıkmısti,doktorumu aradım.Bugun ıcın gel dedı gıttım.Sola dnuk surt ustu tansıyon kontrollerım yapılacaktı,bebekle beraber ama nstde de kalp atısı duyulmadı.Tabıı ben komaya gırdım.Doktorum ultrasona aldı,cok sukur pıt pıt atıyordu ama benım tansıyon 18 oldu.Kızımın sırtı karnıma donuk olduğu ıcın alınamamıs.Herneyse ozetle gebelık zehırlenmesı yasıyorum.Allah o kadar buyuk kı,bebegım beslendıgı damarda problem yok.O saglıklı.Tansıyon ılacı alacagım ve cmt gunu tekrar takıbe gırecegım.Sımdıden ayakalrım ındı.Ama sarhos gıbıyım.Ve daha sonra buyuk bır ıhtımalle heyet raporu ıle onumuzde kı hafta ızıne ayrılacagım.KENDIMI TOPLAYIP SIZE YAZMAK ISTEDIM.lUTFEN TANSIYONUNUZU KONTROL ALTINDA TUTUN.Bende hıc bırsey hısstemedım sadece sıslıkler vardı.
Bana dua eder mısınız?Onumde uzun bır surec var,ve cok zor olucak.Doktor mınımum 5 hafta dedı.Galıba Agustosda alıcaklar bebegımı.
Herkese bol saglık dılıyorum.
cnm geçmiş olsun... iyiki anlaşılmış ve erken önlem alınmasına sevindim... allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin... evet gerisi boşşşş...
benimde ayaklarım şişiyo(hemen hemen 2 ay dan beri) tansiyonum 11-7 felan çıktığından dr um olsun ,ebeler olsun normal dediler.. çalıştığım için akşam üstüleri şişiyo.. yalnız bu gün sabah ayaklarım ve elerim biraz şiş durumda... akşama kadar burda ne lurlar bilemem...
Dun sırkette tansıyonumu olculttum.Bu sısılıklerden sonra ıkı gunde bır tamamen kendı kendıme tedbır amaclı kontrol ettırıyordum.Internetın aslında gercekten dogru yerlerde cok faydası var.Tansıyonum 15 e cıkmısti,doktorumu aradım.Bugun ıcın gel dedı gıttım.Sola dnuk surt ustu tansıyon kontrollerım yapılacaktı,bebekle beraber ama nstde de kalp atısı duyulmadı.Tabıı ben komaya gırdım.Doktorum ultrasona aldı,cok sukur pıt pıt atıyordu ama benım tansıyon 18 oldu.Kızımın sırtı karnıma donuk olduğu ıcın alınamamıs.Herneyse ozetle gebelık zehırlenmesı yasıyorum.Allah o kadar buyuk kı,bebegım beslendıgı damarda problem yok.O saglıklı.Tansıyon ılacı alacagım ve cmt gunu tekrar takıbe gırecegım.Sımdıden ayakalrım ındı.Ama sarhos gıbıyım.Ve daha sonra buyuk bır ıhtımalle heyet raporu ıle onumuzde kı hafta ızıne ayrılacagım.KENDIMI TOPLAYIP SIZE YAZMAK ISTEDIM.lUTFEN TANSIYONUNUZU KONTROL ALTINDA TUTUN.Bende hıc bırsey hısstemedım sadece sıslıkler vardı.
Bana dua eder mısınız?Onumde uzun bır surec var,ve cok zor olucak.Doktor mınımum 5 hafta dedı.Galıba Agustosda alıcaklar bebegımı.
Herkese bol saglık dılıyorum.
gültaç'cım bebişin ne güzel poz vermiş öyle...maşallah kuzuma 41 kere nazar değmesin inşallah... allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ferhat'cım senin dr normal mi eminmisin,sürekli gittiğin dr'un mu yoksa farklı bi dr mu... herikiside olsa bence üçüncü bi dr'a muayene ol derim.. ilk çocuğun sezeryan mı onun için mi sezeryan dedi...tam anlayamadım mı bi garip geldi cnm.. dikkat et tatlım kendine ihmal etme..
bu arada alışverişler yapılmış bakıyoum,biz daha izni bekliycez... onu da iki-üç parça bişey alcam zaten.. gerisi abisinden kalma kullanıcaz...ne de yakışır pamuk gibi tenlerine yarabbim,sen ne büyüksün....[/QU
sağol nazcım hepimize allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
gültaç'cım bebişin ne güzel poz vermiş öyle...maşallah kuzuma 41 kere nazar değmesin inşallah... allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ferhat'cım senin dr normal mi eminmisin,sürekli gittiğin dr'un mu yoksa farklı bi dr mu... herikiside olsa bence üçüncü bi dr'a muayene ol derim.. ilk çocuğun sezeryan mı onun için mi sezeryan dedi...tam anlayamadım mı bi garip geldi cnm.. dikkat et tatlım kendine ihmal etme..
bu arada alışverişler yapılmış bakıyoum,biz daha izni bekliycez... onu da iki-üç parça bişey alcam zaten.. gerisi abisinden kalma kullanıcaz...ne de yakışır pamuk gibi tenlerine yarabbim,sen ne büyüksün....
merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalım ben kayınvaldemlere geiitim hazır gelmişken doktora gideyim kızımı bakayın n ealemde diye zaten en son 20 haftalıken gitmiştim ultrasona alı bu bebek 28 haftalık görünüyor bend ekaç aydır hep haftasıyla uyumlu ddim 26 olması gerekiyor dedim yok 28 çıkıyor iri bebek dedi 1 kilo 100 gram anlamadım 2 haftada nasıl önde gidiyor acaba şekerle alakası varmı yapammaıştım şeker yükselmesini bide ben yediklerimede çok dikkat ediyorum kafam karıştı sizce niye böyle çıktı çünkü diğer kontrolerimdehep aynıydı am şimdi öyle çıkı doktor yanılmış olabilirmi acaba suyu iyi dedi ters değil ama yine sezeryan olursun dedi
Selam güzel hamişler.Eylülde anne olacak (inş.)biri olarak beni de aranıza kabul eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?