2011 Eylül Anneleri

canım benim allah şifa versin. dualarım seninle gerçekten... ama üzme kendini bak stres yapınca tansiyon fırlıyor demekki bebişleri sağlıkla kucağımıza alcaz seninki biraz aceleci demekki artık annesinin ve babasının kollarında uyumak istiyor demekki. hiç bir şey zor olmıycak zaman su gibi akıp geçicek ve bebişlerimize kavuşacağız... öpüyorum seni allaha emanet ol....

nasıl gidiyo hamileliğiniz herkez iyimi . ben bebeğimin hareketlerini özlüyorum bu aralar geçen haftaki gibi değil sanki . bazen canımın bile acıdığı olurdu tekmesinden bu hafta biraz tembelleşti sanki . normal bi durummu acaba sizlerin nasıl

cnm şeker problemin yok ise tatlı birşeyler ye enerji verir bebeğe. benim de zaman zaman öyle oluyor yoruluyordur belkide annesi :)) sıcaklardan etkilenmiştir belki. hemen evham yapma.

Ben niye kendi kendimden alıntı yapmış kendi kendime konuşuyomuş gibiyim niye böyle oldu ?? 02052009 senden alıntı yaptım ama benden alıntı yapmışım gibi

Slm kızlar nasılsınız?İçinizde tetonoz aşısının 2. dozunu yaptıran var mı?Ben 30. haftamdayım. sanki bu aralar denilmişti ama hatırlamıyorum.İlk bebeğim olduğu içinde bilgim yok.Sizler ne yaptınız?Aşınızı oldunuz mu?

kızlar slm,bakıyorum kaptırmışınız.... benimde dikkatimi çekti çilek yok, neden gelmedi acaba... inşallah bişeyi yoktur...

gelelim diğer konuya, yasak benim bildiğim 40'ından sonra kalkar... zaten kanama 10 gün bile sürmüyo benim sezaryen olduğu için öle oldu.. ama normal doğumda kaç gün olur kanama bilemiyorum.. yani dinen bi sakıncası olmasa bile 1 ay'dan önce yanıma yaklaştırmam.. canıma yazık valla...

ben eşim korunurken hamile kaldım...aslında en doğal ve kadınlar için en sağlıklı olanı bence.. bi yaramazlık oldumu ertesi gün iğne vurulup geşçen ama biz bi şey olmaz dedik ve sonuç belli.. oğlumdan önce ilaç kullandım kilo yaptı,bıraktım. ilaç ,iğne bunların hormonlara kesinlikle zararı var.. dengeyi bozuyoruz tabiki bi yerden patlak vericek... ve yan etkisi olucak... hormonlarınızla oynamanızı tercih etmem ilerde bide bunun menopozu var... bırakın erkekler düşünsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…