2011 Eylül Anneleri

Canım valla bilmiyom bana doktorum 1 doz yaptır yeter dedi..

ben 30. haftamdayım şimdi geçen hafta pazartesi olmuştum . sen de ihmal etme biran evvel gitmende yarar var cnm

cnm dinen ne zaman yasak kalkıyor peki bunu biliyor musun? bu arada bende vücuduma dışardan sıvı yada ilaç almak istemem ben de hep eşlim düşünsünden yanayım ama oldu mu oluyor işte.

Kızlaarr ben geldm, canlarım benim beni merak etmişsiniz kıyamam ben size, çok şükür iyiyim, salı günü çok yorgundum gece hiçuyuyamıyorum artık hem sıcak hemde wc ihtyacı yüzünden kalkıyorum bdahada zor uyuyorum sersem gibi olmaya başladım.O yüzdenbu hafta izin aldım dinleniyorum evdezaten temmuz da ayrılıyorum artık eve transfer olacağım. Bu arada yarın kontrolümüz var kızlar bebişimi görücez.Şeker yüklemesini birdaha yapıcaklar.Ama zaten sınırda olduğu için umursamıyorum fazla başka bir arkadaşımında öye çıkmış dr hiçbişi olmaz merak etme demiş takma demiş,gayet sağlıklı bir doğum yaptı. Bebeğide gayet normal.Gebelik zehirlenmesi olan arkadaşım dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun bitnem inşllah tez zamanda atlatırsn sağlıkla bebeğini kucağına alırsıntatlım.
Bu arada bu bebek arabası konusunda kafam çok karışık takıp çıkartmalı bldum netten hauck diye onu alacaktım şimdi gene kafam karıştı acaba chiccoların ct 02 sinden mi alsam diyorum o içine sokmalı fiyatıda uygun bana fikir verin canlarım bu konuda tecrübeli olan vrsa. Hepinizi öpüyorum şekerlerim çok özledimm siziii

cnmmm nerelerdesiniz blackcandy de yok ne zamandır. ben de fazla takılamıyorum ama fırsat buldukça işte giriyorum tam 30 haftalık oldum bugün allahım ne kadar az kaldı yaaa ben ilk etapta bebek arabası almayı düşünmüyorum açıkcası eylül bebeği nede olsa ilk zamanlar puset gibi bişi alcam elde taşımalı arabada da rahat kullanabileceğimden daha sonra bakıcam.. 2 hafta sonra kontrolüm var benimde çalışabilir raporu alıcam bakalım dr verirse sonrasında çıkıcam.

cnm dinen ne zaman yasak kalkıyor peki bunu biliyor musun? bu arada bende vücuduma dışardan sıvı yada ilaç almak istemem ben de hep eşlim düşünsünden yanayım ama oldu mu oluyor işte.

Ya kırk gün geçince diyolar ama benim kanamam 30 gün sonra bitmişti..bu 40 gün hikayesi bebekler için ...Dinen de zaten kanama varken yasak değilmi kanama bitince abdestleniyorsun ve yasak kalkıyor..

Canım iyice dinlen kendine gel bu uyuma sorunu hepimizde var offf sığamıyorum geceleri bi yere..

ama canım bebek arabası olmadan zor olur sana parkta bahçede otururken bebek arabası şart hele hele araba ile gitmeyecekseniz bizimkiler eylül bebeği kocişler çalışacak çocukları aşıya götürürken bebek arabası mutlaka lazım..Araba olmazsa bebekle tek başına dışarı çıkman biraz zor ha arabamız var kociş beni her yere götürür diyosan o ayrı tabi..

topik almış başını gitmiş yine oku oku bitmiyor yahuu :) gizem nerdesin kız senn gerçi bende takılamıorum kaç gündür akşam bi ara baktım yazdım çıktım
nurcanım sen nasılsın gultac nazz sizler nasılsınız bakalım sıcaklar başladı herkes bunalımda
doğumdan 40 gün sonra yasak kalkıyor ama kanamanın ne zaman biteceğine bağlı benim 40 gün sürmüştü
offfffffffffffff bu evin işleri bitmiyo ühühüüüü ağlıcam yaww

bunda şaşırılacak bişey yok. bunu ilk kez yaşıyosun sanırım. ben geçen ay gittiğimde bebek 4 gün geriden gelmesine rağmen bu ay gittiğimde de 26+3 düm doktorum 27,3 dedi ve kilosu 27 hafta olmasına rağmen 1 100 gr.dı. doktor normal olduğunu söyledi.

ay cnm bnm ya evet elifde yok bende merak ettim bi ses verse bari yoksa tatile mi gitti bu kız doğru diyorsun canım ama ben takım olarak alıcam bakalım belki tecrübeli biri çıkar bişi der inşallah bi sorun çıkmaz cnm çalışırsın son haftaya kadar.cnm bnm ya 30 oldun hakkaten bende pazar günü 30 olacağım çok az kaldı artık allahın izniyle sağsalim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi ya

Canım iyice dinlen kendine gel bu uyuma sorunu hepimizde var offf sığamıyorum geceleri bi yere..

ah canım benim sorma valla sığamıyorum artık bacaklarımın arasına yastık alıyorum öyle uyuyorum başka türlü uyumak mümkünmüü acaba ay bide çok sıcak artıkfenalık gemeye başladı ya offffffff

ay cnm ya bnde evdeyim napıyım dinleniyorum kardeşim bizdeydi ev işleri falan yaptık ütülerimi yaptı kardeşim saolsun valla kızım çok sıcak deliricem artık napıcaz bilmiyorum şimdi bunlar gene iyi günler son ay o ağustos aynca bize allah yardım etttsiin noolurressin hava püfür püfür klimadan da korkuyorum ama mecbur kalırsam açıcam artık napıyım şu an terboşaltıyorum

ayyy canım benim yaa bilmemmmi oranın sıcaklarınıı dikkat et kendinee dinlen biraz gelsene canım erzuruma hava güneşli ama püfür püfür esiyooo üşüyosun yazın bilee

canım haklısın araba şart kucakta çocuğada eziyet.... pusetlede heryere taşınmıyo

sanki eve bi kapancam bebek doğunca hiç çıkmıycakmışım gibime geliyor desem inanır mısın neden böyle bir şeye kapıldım bilmiyorum.:26:

bende dün akşam evi silicektim dedim her akşam 1 oda vileda yapsam olur kendime gündüzden gazı verdim. akşam eve gittim yemeği yedim devirdim totoyu yattım hahah

pazar günü istanbul serinliycekmiş diyorlar bugün resmen sucuk oldum bende

ayyy canım benim yaa bilmemmmi oranın sıcaklarınıı dikkat et kendinee dinlen biraz gelsene canım erzuruma hava güneşli ama püfür püfür esiyooo üşüyosun yazın bilee

hava yönünden çok şanslısın cnm kışı ayrı dert ama yazın ne güzel olur oralar. sizin görev ne zaman biticek?

Biz iyiyiz canım benim sen nasılsın? oo sen yokken biz gebelikten korunmayı bebek arabasını bile konuştuk :))
Kız evin işlerine çok sarma artık napalım biz hamileyiz kimse çok görmez ben doğuma yakın kadın alıcam 2 gün napayım valla hareket edemiyom yaa birde sıcak offf ki ne offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…