2011 Eylül Anneleri

ne tatiliii cicimm ya tatil bana hayallll bu yaz çünkü senelik iznimiz 20 gün ve onuda eşim doğumda kullanıcak annem de gelc doğum yaptığımda oğluma eşim bakcak mecburen onun için kullanmadık iznimizii seneye geliyorum o taraflara inşallah tatil yaparım bol bol

kışı berbat ama yazı güzel erzurumun ama seneye yazın bitiyo inşallah ege taraflarına gitmeyi istiyoruz ama nasip tabi istediğimiz yer olmayabiliyo bazen hayırlısı neresi ise orası olsun ama sıcak olsun :))))))deniz olsun

bende iyiyim canım benim ay evet herşeyden konuşmuşsunuz maşallah size :))) bi tanem bu evin işii yapmasan birikiyo üst üste bide ben çok gezentiyim hava güzelse kesin gezmeye çıkarım eşimin çalıştığı zamanlarda temzlik yapıyorumki rahat rahat gezmelere gidelim diye dün bile pikniğe gittim :)))))))))) yok ben başkasının yaptığı içime sinmiyo illa kendim yapacam annem bile yapsa takıntılıyım arkasından bi daha yaparım :))) tabi annemden fırçayı yiyorum ondan sonra se
sende gel erzuruma

evet yaa çok ağır evde arabada falan iyi oluyoda gezerken kucakta puset falan taşınmazz allatan oğlumdan kalan arabamız falan varda onları düşünmüyorum şimdi

Ahh canım şu erzurumu merak etmiyo değilim aslında kısmet inşallah yolum düşer bir gün..

benimde kızımdan kalan 2 tane araba vardı kayınvalidem eskiciye vermiş şimdi ceza olarak aldıracağım :))

Aaa kız niye çıkmayacakmışsın dışarı çıkmayıp psikolojinimi bozcan :)) bebişin aşıları doktor kontrolleri falan mecbur çıkcan zaten..İnan bebişle gezmek ayrı bir tat her gittiğin yere koca bir valizle gidiyorsun ama olsun :)))

Ahh canım şu erzurumu merak etmiyo değilim aslında kısmet inşallah yolum düşer bir gün..

benimde kızımdan kalan 2 tane araba vardı kayınvalidem eskiciye vermiş şimdi ceza olarak aldıracağım :))

yolun düşerse her zaman beklerim seve seve misafir ederim canım benim erzurum yazın çok güzel bi yer ama kış geldiği zaman inan buralardan kaçmak istiyorum hayat felç oluyoo
cezaaaaaaaaa aldır vallahi niye veriyomuşkii

ayyy canım benim yaa bilmemmmi oranın sıcaklarınıı dikkat et kendinee dinlen biraz gelsene canım erzuruma hava güneşli ama püfür püfür esiyooo üşüyosun yazın bilee

ah canım sanki hemen öteki sokaktaymış gibi dedin gelesim geldi bi anda hahah dinleniyorum bitanem napıyım yarın kontrolüm var canım bakalım bebiş ne tarflarda ne dicek doktorum bi kaç gündür alttan alttan haff ağrım oluyor çokta ayakta kalamıyorum ama ev işlerimiyapıyorum dinlene dinlene en azından o bana hareket oluyor malak gibi yatmıyım yaanii kızıma da müzik açtım coşuyo içerde

gizemmmmmmm yine uçtun gittin kuşumm özlüyom amaa yaaaa

ay kuzum sorma koltuk kılıflarını yıkadım onları takmaya çalışıodum bide elektrikler kesildi kaldım burda hahah geldim anacım çok özledim bırakır mıyım bgn szleyim hehehe
ya ben napıyım kızlar bi hauck vr takıp çıkmalı bi puset gibi olanını yapmışlar çok uygun onunda fiyatı bide chicco var araba koltuklı aldırcam hangisini aldırayım bana fikrir verin ayol rüyamda sürekli araba almaya gidiyorum bi türlü karar veremiyorum hahahahah sıyırdım

Ayy canım çok sağol seninde bursaya yolun düşerse her zaman beklerim..

vallahi dimiii oda olur inşallah :) ohhhadi bakalım prensesimizi görcen hehh bende 2 gün önce gittim gördüm oğlumu ayakları rahim tarafındaymış kafası yukarda bi keyif bi keyif yani ama alt tarafa baskı yapıyor benimkide teptikçe
ver çoşkuyu oynasın kuzum:)

ohhhh temizlik temizlik bi seviyorumki şu temizlik işinii içim açılıyo :) iyi yapmışsın canım ama yorma kendini
sakın bırakmaaaa küserim :)
valla bilmiyorum canım kafan hangisine yatıyosa onu al ama takma bu kadar kafana içine sinen ve pratik kullanabileceğin bişeyler al bence

Ayy canım çok sağol seninde bursaya yolun düşerse her zaman beklerim..

canım benim çok sağol yolum düşerse gelirim mutlaka daha önce geldim oralara çekirge tarafları çok güzel kardeşim ışıklı lisesinde askerlik yaptı onun yanına gitmiştik

çekirgeden daha güzel yerlerde var gel uludağa götürürüm seni :)

mutlaka vardır çok gezme imkanım olmadı sadece çekirgede oturan bi ahbabımız vardı onlarda kaldık 1 gün sadece :)))))) ahahha gel bende seni palandökene götüriyim :))))) gelirim inşalah canım bi gün bellimi olurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…