ay cnm bnm ya evet elifde yok bende merak ettim bi ses verse bari yoksa tatile mi gitti bu kızdoğru diyorsun canım ama ben takım olarak alıcam bakalım belki tecrübeli biri çıkar bişi der inşallah bi sorun çıkmaz cnm çalışırsın son haftaya kadar.cnm bnm ya 30 oldun hakkaten bende pazar günü 30 olacağım çok az kaldı artık allahın izniyle sağsalim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi ya
sanki eve bi kapancam bebek doğunca hiç çıkmıycakmışım gibime geliyor desem inanır mısın neden böyle bir şeye kapıldım bilmiyorum.:26:
bende dün akşam evi silicektim dedim her akşam 1 oda vileda yapsam olur kendime gündüzden gazı verdim. akşam eve gittim yemeği yedim devirdim totoyu yattım hahah
pazar günü istanbul serinliycekmiş diyorlar bugün resmen sucuk oldum bende
hava yönünden çok şanslısın cnm kışı ayrı dert ama yazın ne güzel olur oralar. sizin görev ne zaman biticek?
Biz iyiyiz canım benim sen nasılsın? oo sen yokken biz gebelikten korunmayı bebek arabasını bile konuştuk :))
Kız evin işlerine çok sarma artık napalım biz hamileyiz kimse çok görmez ben doğuma yakın kadın alıcam 2 gün napayım valla hareket edemiyom yaa birde sıcak offf ki ne offf
o zaman ben bu bebek arabasını amca teyze birine kitliyim olsun bitsin
puset zaten maşallah çocuktan ağır :))
evet yaa çok ağır evde arabada falan iyi oluyoda gezerken kucakta puset falan taşınmazz allatan oğlumdan kalan arabamız falan varda onları düşünmüyorum şimdi
sanki eve bi kapancam bebek doğunca hiç çıkmıycakmışım gibime geliyor desem inanır mısın neden böyle bir şeye kapıldım bilmiyorum.:26:
bende dün akşam evi silicektim dedim her akşam 1 oda vileda yapsam olur kendime gündüzden gazı verdim. akşam eve gittim yemeği yedim devirdim totoyu yattım hahah
pazar günü istanbul serinliycekmiş diyorlar bugün resmen sucuk oldum bende
hava yönünden çok şanslısın cnm kışı ayrı dert ama yazın ne güzel olur oralar. sizin görev ne zaman biticek?
Ahh canım şu erzurumu merak etmiyo değilim aslında kısmet inşallah yolum düşer bir gün..
benimde kızımdan kalan 2 tane araba vardı kayınvalidem eskiciye vermişşimdi ceza olarak aldıracağım :))
ayyy canım benim yaa bilmemmmi oranın sıcaklarınıı dikkat et kendinee dinlen biraz gelsene canım erzuruma hava güneşli ama püfür püfür esiyooo üşüyosun yazın bilee
o zaman ben bu bebek arabasını amca teyze birine kitliyim olsun bitsin
gizemmmmmmm yine uçtun gittin kuşumm özlüyom amaa yaaaa
yolun düşerse her zaman beklerim seve seve misafir ederim canım benim erzurum yazın çok güzel bi yer ama kış geldiği zaman inan buralardan kaçmak istiyorum hayat felç oluyoo
cezaaaaaaaaa aldır vallahi niye veriyomuşkii
ah canım sanki hemen öteki sokaktaymış gibi dedin gelesim geldi bi anda hahahdinleniyorum bitanem napıyım yarın kontrolüm var canım bakalım bebiş ne tarflarda ne dicek doktorum bi kaç gündür alttan alttan haff ağrım oluyor çokta ayakta kalamıyorum ama ev işlerimiyapıyorum dinlene dinlene en azından o bana hareket oluyor malak gibi yatmıyım yaanii kızıma da müzik açtım coşuyo içerde
ay kuzum sorma koltuk kılıflarını yıkadım onları takmaya çalışıodum bide elektrikler kesildi kaldım burda hahah geldim anacım çok özledim bırakır mıyım bgn szleyim hehehe
ya ben napıyım kızlar bi hauck vr takıp çıkmalı bi puset gibi olanını yapmışlar çok uygun onunda fiyatı bide chicco var araba koltuklı aldırcam hangisini aldırayım bana fikrir verin ayol rüyamda sürekli araba almaya gidiyorum bi türlü karar veremiyorum hahahahah sıyırdım
Ayy canım çok sağol seninde bursaya yolun düşerse her zaman beklerim..
canım benim çok sağol yolum düşerse gelirim mutlaka daha önce geldim oralara çekirge tarafları çok güzel kardeşim ışıklı lisesinde askerlik yaptı onun yanına gitmiştik
çekirgeden daha güzel yerlerde var gel uludağa götürürüm seni :)
çekirgeden daha güzel yerlerde var gel uludağa götürürüm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?