2011 Eylül Anneleri

ahahhah geliyoz o zaman haydi kıslar toplanın gizeme gidiyoz hepbirlikte toplu doğum yaparız oralarda :)))))))))

hepimiz anlaşmalı bir hastane bulup orda yapsaydık eylül ayı anneleri anlaşması :)) grup indirimi olur muydu ne dersiniz.???

bu oğlan nereye vuruyorsa çok cnm yanıyor yaa makatımda hissediyorum resmen.

daha hiç sol tarafa geçmedi hep sağda duruyor sağ tarafıma yatamıyorum yatınca sürekli kımıldıyor rahatsız oluyo herhalde birde bu aralar çok hıçkırıyo

çok komik oluyor yaa hıçkırınca millete diyorum inanmıyorlar yaa özellikle bekarlar inanmıyor benimde hiç sol tarafımda durmadı karnım sağa çekiyor rot balansın ayarı kaçık diyorum ...

çok komik oluyor yaa hıçkırınca millete diyorum inanmıyorlar yaa özellikle bekarlar inanmıyor benimde hiç sol tarafımda durmadı karnım sağa çekiyor rot balansın ayarı kaçık diyorum ...

benimde karnım yamuk duruyo hiç estetik değil :)) valla bekarlar hamile olunca anlarlar hele hele 8 ayı bitirsin artık hıçkırırken karnın oynuyo o kadar derin hissediyosunki sanki sen hıçkırıyomuşun gibi...Hiç unutmuyorum eltimin oğlu karnımı hıçkırırken görmüş anneeeee gültaç yengemin karnına bişeyler oluyoooo diye annesinin yanına mutfağa koşmuştu :))) o derece yani :)) daha bu bişey değil :))

kızlar bu ne hız böyle ya yetişemiyorum size..zaten sıcakkkk beynim sulanmış vaziyette okuyamadım hepsini valla...

çilekcim hoş geldin...iyi istirahatler....yatın tepişin kızınla...

blacksandy iyiyiz valla cnm nolsn iş yerinde kızımla bunalıp duruyoruz...

canım bu kırk mevzusu ordan geliyo..eskiler losanın 40 gün mezarı açık olur derlermiş.. banada kırkını bekle demişlerdi.. kanama devamsa tabii ki 40'ı çıksa bile yasak devam eder.ara ara da gelebilir.. benim ilk 10 gün geldi..bi daha ki reglim 9 ay sonra gelmişti...yani baya korudu beni...kesilip biçilince bide bebişle uğraşınca kociş biraz daha beklicek...

bu arada ben daha suyaa adımımı atmadım..sizde ne alem..bi pazarım var zaten..dr da sıcak yasak güneşe çıkma dedi.. bu yaz deniz bana hayal oldu... çeşmeye gelmek isterim ama...

bu gün akşam oğlumun yıl sonu veda yemeği var... ben de sabırsızlıkla saatin 6 olmasnı bekliyorum.. gidip güzelleşeyim biraz.. paşam bakalım gösterisinde neler hazırlamış...

kızlar yaaaaaaa coşmuşu oku oku bitmedi.hepiniz iyisiniz çok şükür.ben dün tetenoz aşımın 2.dozunu vurdurdum.ilki kadar acımadı.bir sıcak var çatlamk üzereyim valla nolacak son ay ya

gultacc ben vajinamda çok acı hissediyorum acaba normal mi yaa bi vuruyor ağlıycak gibi oluyorum çok cnm acıyor bunu yaşayan var mı aranızda normal mi bu???

vallahi canım topiği boş bırakmaya gelmiyor oku oku bitmiyo insan sonra kime ne yazıyım diye düşünüyosun toptan yazıyorum vala bende kaçırınca ipin ucunu...
ooyyyy yerim ben o paşayıı senindemi ilki oğlan benimde bir oğlum var 4 buçuk yaşında allahım bizede göstersin o güzel okul günleri inşallahgerçi benimki gitmek istiyo ama bu sene verdim ana sınıfına öğretmenle ilgili problem yaşadık aldım okuldan
ayyy güzelim git güzelleş bakalım

ahahah gültaç alemsin heee çok komik ama gerçekten çocukalrın tepkisii
benim oğlumda sabah karnımı gidiklıyo kaan kuzum tekme atta bi görüyim diyo öldüm gülmekten

ben o kırkı çarpı iki yaparım muhtemelen... şimdi bunu soracağım pek yakınım yok burdan öğrenmem ii oldu gerçi meraklı taze komşulardan felan söyleyen olurdu verme herife diye. iki tane ablam var ama çekinirim şimdi onlarla bunu konuşmaya...

slm kızlar bugün moralim çok bozuk.2 gündür sol boşluğumda ağrı vardı.doktorumu aradım bişey olmaz gazdır dedi hastaneye çağırıp muayene etmedi.bende dayanamayıp devlet hastanesine gittim.rahimin baskısından sağ böbreğim büyümüş,devam ederse katater takıcaz dediler mutlaka takip edilmesi gerektiğini söylediler.doktorum çok yoğun bi sonraki randevu tarihini bile 6 hafta sonrasına alabildim.bu saaten sonra da doktor değiştirilirmi bilmiyorum....inşallah daha fazla büyümezde katater takmazlar....

Ben tektoptan.com diye bir siteden hauck malibu travel sistem aldım. bordo renk. dünden önceki akşamüstü sipariş ettim dün geldi. orjinal kocaman kendi kolisinde. etiketleri falan her şeyi var. ben çok beğendim çok şık. çok özeniyordum oto koltuğu üstüne takılan arabalara:) ben de dayısına aldırdım:) bu arada sürüşü muhteşem. tekerlekleri tam tur dönüyor. dünden beri evde sürüş denemeleri yapıyorum:) kızım da çok beğendi dün gece coştukça coştu içimde:)

kızlar yaaaaaaa coşmuşu oku oku bitmedi.hepiniz iyisiniz çok şükür.ben dün tetenoz aşımın 2.dozunu vurdurdum.ilki kadar acımadı.bir sıcak var çatlamk üzereyim valla nolacak son ay ya

sende iyi ol canım benim
zaten acımıyoki tetenozsadecebir iki gün ağrısı oluyo ama oda çok nrmal geçiyo gidiyo işte böylee allah hepimize kolaylık versin atlatıcaz allahın iziniyle

çok geçmiş olsun hayatım ihmal etme inşallah daha fazla büyümezde atlatırsın başka doktora görün bence o kadar bekleme derim 6 hafta çok uzun bi zaman yaa

güle güle kullanın canım böyle ürünleri internetten sipariş vermek risklidir aslında göründüğü gibi olmayabiliyo sonunda ama beğendiysen iyi günlerde kullanısınız inşallah araba almak isteyen arkadaşlarımız vardı topikte onlarada önerirsin

cnm çok geçmiş olsun katater takılması nasıl bişi bilmiyorum ama sağlığın ii olcaksa takılmasında fayda varsa bebek zarar görmeyecekse taksınlar rabbim acil şifalar versin inşallah. lütfen doktoruna tekrar ulaşmaya çalış durumunu tekrardan anlat bunu yapmamızı söylediler de. ama olduki ilgisiz davranırsa lütfen ihmal etme ve başka doktora görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…