- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
ben o kırkı çarpı iki yaparım muhtemelen...şimdi bunu soracağım pek yakınım yok burdan öğrenmem ii oldu gerçi meraklı taze komşulardan felan söyleyen olurdu verme herife diye. iki tane ablam var ama çekinirim şimdi onlarla bunu konuşmaya...
güle güle kullanın canım böyle ürünleri internetten sipariş vermek risklidir aslında göründüğü gibi olmayabiliyo sonunda ama beğendiysen iyi günlerde kullanısınız inşallah araba almak isteyen arkadaşlarımız vardı topikte onlarada önerirsin
slm kızlar bugün moralim çok bozuk.2 gündür sol boşluğumda ağrı vardı.doktorumu aradım bişey olmaz gazdır dedi hastaneye çağırıp muayene etmedi.bende dayanamayıp devlet hastanesine gittim.rahimin baskısından sağ böbreğim büyümüş,devam ederse katater takıcaz dediler mutlaka takip edilmesi gerektiğini söylediler.doktorum çok yoğun bi sonraki randevu tarihini bile 6 hafta sonrasına alabildim.bu saaten sonra da doktor değiştirilirmi bilmiyorum....inşallah daha fazla büyümezde katater takmazlar....
cnm çok geçmiş olsun katater takılması nasıl bişi bilmiyorum ama sağlığın ii olcaksa takılmasında fayda varsa bebek zarar görmeyecekse taksınlar rabbim acil şifalar versin inşallah. lütfen doktoruna tekrar ulaşmaya çalış durumunu tekrardan anlat bunu yapmamızı söylediler de. ama olduki ilgisiz davranırsa lütfen ihmal etme ve başka doktora görün.
ben izmirde oturuyorum e-bebek mağazasına gidip gördüm daha sonra sipariş ettim:)
Canım valla bilmiyom bana doktorum 1 doz yaptır yeter dedi..
ben 30. haftamdayım şimdi geçen hafta pazartesi olmuştum . sen de ihmal etme biran evvel gitmende yarar var cnm
eyvahhhhhhhh yandı adamcağazlarr 40 gün bile uzun geliyo onlara kırkı çarpı iki nasıl yapcan şekerim
sağol canım doktorum herşeye bişey olmaz gözüyle bakıo,idrar yolu enfeksiyonu geçirdim,ilaç kullandım ki bunları yine devlet hastanesinde öğrendim.tekrar idrar tahlili bile istemedi.çok miktarda sarı akıntım var diye söledim en son kontrolde yine bişi olmaz dedi.yine enfeksiyon kapmışım,üstüne böbreğim büyümüş.bugün tel.da belki enfeksiyon vardır dedim,yok ağrı ondan değildir önemli değil dedi kapattı.aslında çok kızgınım arayıp bak bişey olmaz dedin neler varmış demek geliyor içimden...zaten çok yoğun randevu bile zor alıyorum.ne yapsam karar veremediim...
Canım ya teşekkğür ederim rahatlattın.geç kalmadığıma sevindim Bu arada senin bebiş ne zaman geliyo?30 hafta deyince merak ettim bende 30 dayım.Hayırlısıyla hepimizde sağlıklı bşir şekilde alırız inş. kucaklarımıza.
gultacc ben vajinamda çok acı hissediyorum acaba normal mi yaa bi vuruyor ağlıycak gibi oluyorum çok cnm acıyor bunu yaşayan var mı aranızda normal mi bu???
slm kızlar bugün moralim çok bozuk.2 gündür sol boşluğumda ağrı vardı.doktorumu aradım bişey olmaz gazdır dedi hastaneye çağırıp muayene etmedi.bende dayanamayıp devlet hastanesine gittim.rahimin baskısından sağ böbreğim büyümüş,devam ederse katater takıcaz dediler mutlaka takip edilmesi gerektiğini söylediler.doktorum çok yoğun bi sonraki randevu tarihini bile 6 hafta sonrasına alabildim.bu saaten sonra da doktor değiştirilirmi bilmiyorum....inşallah daha fazla büyümezde katater takmazlar....
Cnm benim dr. 5 doz olduğunu 2 sinin gebelik döneminde 3ünün doğumdan sonra olduğuu söyledi.Bence sende dr.una sor canım ihmal etme
Bu ağrı dediğin sızı gibiyse evet oluyor canım vurdukça da artıyor bendede var ..Ama bildiğin ağrı ise onu bilemiyorum tabi..Benim sızlıyor..
gultacc dün gece bide bir sancı girdi karnımın altına anlatamam sürekli çişim var sanıyorum gidiyorum bişi yok ama acı var gidince 2 damla zorla çıkardım. ayy allahım nasıl bir ızdıraptı bu sıcakta sıcak su torbası ile uyumak zorunda kaldım bacak arama aldım torbaya 3 dk arayla tuttum orda felan sonra uyuyakalmışım daha 1 hafta önce idrara bakıldı bişi çıkmadı üşüttüm herhalde şimdi geçti gibi... bolca su içiyorum şimdi dün bide çişimi çok tuttum işyerinin wcsi bozuktu acaba onunda etkisi oldu mu? gecelikte böbrek sıkıntısı çeken çok insan tanıyorum diyaliz almak zorunda kalan arkadaşlarım oldu. korktum açıkcası.
gultacc dün gece bide bir sancı girdi karnımın altına anlatamam sürekli çişim var sanıyorum gidiyorum bişi yok ama acı var gidince 2 damla zorla çıkardım. ayy allahım nasıl bir ızdıraptı bu sıcakta sıcak su torbası ile uyumak zorunda kaldım bacak arama aldım torbaya 3 dk arayla tuttum orda felan sonra uyuyakalmışım daha 1 hafta önce idrara bakıldı bişi çıkmadı üşüttüm herhalde şimdi geçti gibi... bolca su içiyorum şimdi dün bide çişimi çok tuttum işyerinin wcsi bozuktu acaba onunda etkisi oldu mu? gecelikte böbrek sıkıntısı çeken çok insan tanıyorum diyaliz almak zorunda kalan arkadaşlarım oldu.
kızlar günaydın...
berkalcım çok geçmiş olsun. bence hemen dr değiştir. senin dr'un sana bi faydası yok zaten. benim ilk dr'umda öyleydi. yoğundu, ultrasondan sonra buyrun oturun bile demezdi,ayakta bişey sordummuda süt iç,herşeye süt iç derdi. paraya gelince 100 tl hemen cukka yapardı..allah kahretsin onları.. sinir oluyorum ona verdiğim paralara günah. şimdiki dr'um 70 tl gidince hemen kayıt yaptılar bilgilerimi,tartısı tansiyonu tam teşeküllü ilgileniyor. öbürüne kaç kere sezeryan dedim senin normal doğum demi diyodu bana.şaşkın herif..onun için dr çok önemli cnm..özel veya devlet hastenesi farketmez.
blacksandy; benim oğlum da 4 yaşında cnm.. dün gecem hüsranla başladı ve bitti.oğlum hiç bi oyuna katılmadı. sahnede parmaklarını ağzına soktu ve somurttu. hiçbir komuta uymadı. herkes kırıldı geçti o umarsızca arkada müzisyenlere baktı hiç ilgilenmedi bile. 3 -4 tane ront hazırlamışlar daha sonra sahneye bile zoraki çıktı. sadece en son oyunda da isteksiz olarak mırıldandı. herkes çok eğlendi çocuklarının yaptıklarına güldüler haliyle mutlu oldular. ama ben kendi durumumu anlatamam çok üzüldüm. öğretmeni her sene bi çocukta olr heycenlanmıştır dedi ama anne yüreği işte dayanmıyo..acba diyip altında bişey arıyo..serbes müzik çalışmalrında sahneden inmedi hopladı zıpladı ama iş komutlu oyunlara gelince hiç ilgilenmedi bile..en son gece bitti arabada teşekür ederim annecim dedim dayananamadım eşimde bende çok üzüldük. oğlumun verdiği cvp "Bİ ŞEY DEĞİL ANNE" ya benim oğlum böyle bi velet işte, kardeş sendromu yaşıyoruz zaten doğunca nolcak bilmem.. senin oğlun nasıl uyum problemi yaşadınız mı hiç...
ikinci çocuğu olanlara daha zor yaa. sevgi bölüncek gibi düşünüyor çocuklar. psikolojileri altüst oluyor kabullenemeyen çok oluyordur eminim.inşallah tez zamanda atlatırlar.
kızlar günaydın...
berkalcım çok geçmiş olsun. bence hemen dr değiştir. senin dr'un sana bi faydası yok zaten. benim ilk dr'umda öyleydi. yoğundu, ultrasondan sonra buyrun oturun bile demezdi,ayakta bişey sordummuda süt iç,herşeye süt iç derdi. paraya gelince 100 tl hemen cukka yapardı..allah kahretsin onları.. sinir oluyorum ona verdiğim paralara günah. şimdiki dr'um 70 tl gidince hemen kayıt yaptılar bilgilerimi,tartısı tansiyonu tam teşeküllü ilgileniyor. öbürüne kaç kere sezeryan dedim senin normal doğum demi diyodu bana.şaşkın herif..onun için dr çok önemli cnm..özel veya devlet hastenesi farketmez.
blacksandy; benim oğlum da 4 yaşında cnm.. dün gecem hüsranla başladı ve bitti.oğlum hiç bi oyuna katılmadı. sahnede parmaklarını ağzına soktu ve somurttu. hiçbir komuta uymadı. herkes kırıldı geçti o umarsızca arkada müzisyenlere baktı hiç ilgilenmedi bile. 3 -4 tane ront hazırlamışlar daha sonra sahneye bile zoraki çıktı. sadece en son oyunda da isteksiz olarak mırıldandı. herkes çok eğlendi çocuklarının yaptıklarına güldüler haliyle mutlu oldular. ama ben kendi durumumu anlatamam çok üzüldüm. öğretmeni her sene bi çocukta olr heycenlanmıştır dedi ama anne yüreği işte dayanmıyo..acba diyip altında bişey arıyo..serbes müzik çalışmalrında sahneden inmedi hopladı zıpladı ama iş komutlu oyunlara gelince hiç ilgilenmedi bile..en son gece bitti arabada teşekür ederim annecim dedim dayananamadım eşimde bende çok üzüldük. oğlumun verdiği cvp "Bİ ŞEY DEĞİL ANNE" ya benim oğlum böyle bi velet işte, kardeş sendromu yaşıyoruz zaten doğunca nolcak bilmem.. senin oğlun nasıl uyum problemi yaşadınız mı hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?