2011 Eylül Anneleri

eyvahhhhhhhh yandı adamcağazlarr 40 gün bile uzun geliyo onlara kırkı çarpı iki nasıl yapcan şekerim

ben izmirde oturuyorum e-bebek mağazasına gidip gördüm daha sonra sipariş ettim:)

geçmiş olsun arkadaşım. umarım hiç bir şeye gerek kalmaz.

sağol canım doktorum herşeye bişey olmaz gözüyle bakıo,idrar yolu enfeksiyonu geçirdim,ilaç kullandım ki bunları yine devlet hastanesinde öğrendim.tekrar idrar tahlili bile istemedi.çok miktarda sarı akıntım var diye söledim en son kontrolde yine bişi olmaz dedi.yine enfeksiyon kapmışım,üstüne böbreğim büyümüş.bugün tel.da belki enfeksiyon vardır dedim,yok ağrı ondan değildir önemli değil dedi kapattı.aslında çok kızgınım arayıp bak bişey olmaz dedin neler varmış demek geliyor içimden...zaten çok yoğun randevu bile zor alıyorum.ne yapsam karar veremediim...

sağolun kızlar umarım sizlerin başına böle şeyler gelmez.böbrek ağrısı kötüymüş çileği de şimdi daha iyi anladım...

ben 30. haftamdayım şimdi geçen hafta pazartesi olmuştum . sen de ihmal etme biran evvel gitmende yarar var cnm

Canım ya teşekkğür ederim rahatlattın.geç kalmadığıma sevindim Bu arada senin bebiş ne zaman geliyo?30 hafta deyince merak ettim bende 30 dayım.Hayırlısıyla hepimizde sağlıklı bşir şekilde alırız inş. kucaklarımıza.

eyvahhhhhhhh yandı adamcağazlarr 40 gün bile uzun geliyo onlara kırkı çarpı iki nasıl yapcan şekerim

başım ağrıyor diycem heheheh yaşasın kötülük...

bu kadar ilgisiz bir doktorun nasıl olurda randevuları bu kadar dolu oluyor anlam veremiyorum.. doktorda kıtlık yok ya hayret bişi giderim başkasına ben de çok dr değiştirdim hala 2 doktora birden gidiyorum desem yeri var. idrar yolu enfeksiyonu önemli bizim gibiler için böbreğe zarar verebiliyor giden zaman içerisinde. valla ben de kızdım inanki. can taşıyoruz yaa hammal değiliz sırtımızda mal taşımıyoruz ki dur biraz dinlenelim diyip çıkarıp kenara koyalım. devlet hastanelerini küçümsüyoruz ama inanın daha çok ilgileniyorlar ben tahlillerimin nerdeyse tümünü araştırma hastanesinde yaptırdım hep onlar yönlendirdi sonuçları hem devletin dr. hemde ayrıca gittiğim kadın doğumcuya gösterdim. lütfen ihmal etme 6 hafta çok uzun bir süre. içini de karartma bol bol su iç böbreklerin temizlensin ve bolca hareket halinde olmaya çalış hafif yürüyüş felan mesela. lütfen üzülme hepimiz çok çeşitli sorunlar yaşıyoruz.

2 eylül gibi gözüküyor cnm doğumumuz ama tabi bilinmez 10 gün önceside sonrasıda normal dedi doktor amca doğum için.. heyecanla bekliyoruz bakalım :)

gultacc ben vajinamda çok acı hissediyorum acaba normal mi yaa bi vuruyor ağlıycak gibi oluyorum çok cnm acıyor bunu yaşayan var mı aranızda normal mi bu???

Bu ağrı dediğin sızı gibiyse evet oluyor canım vurdukça da artıyor bendede var ..Ama bildiğin ağrı ise onu bilemiyorum tabi..Benim sızlıyor..

Canım çok üzüldüm yaa..Çok geçmiş olsun Ne biçim doktormuş o yaa öyle..Doktor dediğine niye gidilirki bişey olmaz ne demek gazdır ne demek??? maşallah çok yetenekliymiş telefondan muayene edebiliyor yani bravo!! canım mutlaka başka doktora gitmelisin Allah korusun bişey olsa sen başta bişey olmaz demiştin desen kanıtlayamazsında ben demedim der çıkar işin içinden hoş o saate geldikten sonra dese nolurki..Ay çok sinirlendim..Mutlaka başka doktora gözükmelisin m-u-t-l-a-k-a !!

Cnm benim dr. 5 doz olduğunu 2 sinin gebelik döneminde 3ünün doğumdan sonra olduğuu söyledi.Bence sende dr.una sor canım ihmal etme

Ama bu benim 2. doğumum tetanoz aşısının etkisi 10 yıl sürüyor aslında 10 yılda bir yaptırmak gerekiyor ben ilk doğumumda yaptırmıştım 5 yıl geçti önlem olsun diye bunda 1 doz daha yapıldı..

Bu ağrı dediğin sızı gibiyse evet oluyor canım vurdukça da artıyor bendede var ..Ama bildiğin ağrı ise onu bilemiyorum tabi..Benim sızlıyor..

gultacc dün gece bide bir sancı girdi karnımın altına anlatamam sürekli çişim var sanıyorum gidiyorum bişi yok ama acı var gidince 2 damla zorla çıkardım. ayy allahım nasıl bir ızdıraptı bu sıcakta sıcak su torbası ile uyumak zorunda kaldım bacak arama aldım torbaya 3 dk arayla tuttum orda felan sonra uyuyakalmışım daha 1 hafta önce idrara bakıldı bişi çıkmadı üşüttüm herhalde şimdi geçti gibi... bolca su içiyorum şimdi dün bide çişimi çok tuttum işyerinin wcsi bozuktu acaba onunda etkisi oldu mu? gecelikte böbrek sıkıntısı çeken çok insan tanıyorum diyaliz almak zorunda kalan arkadaşlarım oldu.

Son düzenleme:

Amaannn çişini falan tutma sakın..idrar yollarında enfeksiyon olabilir 1 hafta öncesiyle sonrası tutumuyorki canım yine bir test yaptır derim ben su içmeye de devam et ..Çok geçmiş olsun... deme öyle diyaliz falan yaa bende tırstım benim enfeksiyonum hiç eksik olmaz çünkü iyice ilerlemişse idrarımdan kan geliyor..Şukür bu hamilelğimde olmadı ama olmicak diye de bişey yok..:18::18:

kızlar günaydın...

berkalcım çok geçmiş olsun. bence hemen dr değiştir. senin dr'un sana bi faydası yok zaten. benim ilk dr'umda öyleydi. yoğundu, ultrasondan sonra buyrun oturun bile demezdi,ayakta bişey sordummuda süt iç,herşeye süt iç derdi. paraya gelince 100 tl hemen cukka yapardı..allah kahretsin onları.. sinir oluyorum ona verdiğim paralara günah. şimdiki dr'um 70 tl gidince hemen kayıt yaptılar bilgilerimi,tartısı tansiyonu tam teşeküllü ilgileniyor. öbürüne kaç kere sezeryan dedim senin normal doğum demi diyodu bana.şaşkın herif..onun için dr çok önemli cnm..özel veya devlet hastenesi farketmez.

blacksandy; benim oğlum da 4 yaşında cnm.. dün gecem hüsranla başladı ve bitti.oğlum hiç bi oyuna katılmadı. sahnede parmaklarını ağzına soktu ve somurttu. hiçbir komuta uymadı. herkes kırıldı geçti o umarsızca arkada müzisyenlere baktı hiç ilgilenmedi bile. 3 -4 tane ront hazırlamışlar daha sonra sahneye bile zoraki çıktı. sadece en son oyunda da isteksiz olarak mırıldandı. herkes çok eğlendi çocuklarının yaptıklarına güldüler haliyle mutlu oldular. ama ben kendi durumumu anlatamam çok üzüldüm. öğretmeni her sene bi çocukta olr heycenlanmıştır dedi ama anne yüreği işte dayanmıyo..acba diyip altında bişey arıyo..serbes müzik çalışmalrında sahneden inmedi hopladı zıpladı ama iş komutlu oyunlara gelince hiç ilgilenmedi bile..en son gece bitti arabada teşekür ederim annecim dedim dayananamadım eşimde bende çok üzüldük. oğlumun verdiği cvp "Bİ ŞEY DEĞİL ANNE" ya benim oğlum böyle bi velet işte, kardeş sendromu yaşıyoruz zaten doğunca nolcak bilmem.. senin oğlun nasıl uyum problemi yaşadınız mı hiç...

cnm geçmiş olsun.kendi derdimden kimseyi görmüyorum. bende biraz tutayım hemen zorlanırım. hele bu dönem tutmaya hiç gelmez.. bide alafırangada keseni boşaltmak içn otururken öne doğru eğil biraz, yaptıkça yapıyosun çok işe yarıyo..beni rahatlatıyor. idrar yollarına çok dikkat edin. benim ilki öyleydi 2 kere düşük tehlikesi atlatmıştım..dün akşam üstü benimde kızım ayağını çıkarcak şimdi ordan dedim. hissediyorum resmen sanki ayağınla aşağı doğru basıyo..insan bi garip oluyor.

canım hiç üzülme çocukların psikolojisini anlamak çok güç kardeşi olacağı için yapıyor olabilir.Bnim kızımda beline kadar olan saçlarını kesti..Çok üzüldüm nedenini sorunca da canım istedi dedi şimdide odasında değil beşikte yatıyor doğunca veririm kardeşime o zamana kadar ben yatıyım nolur anne diyor ne yapacağımı şaşırıyorum..Ama hepsi geçicek merak etme bir günleri bir günlerini tutmuyor çocuk onlar ilgi çekmek için yapıyorlar..Bakalım bebekler doğunca dengeyi nasıl sağlicaz

ikinci çocuğu olanlara daha zor yaa. sevgi bölüncek gibi düşünüyor çocuklar. psikolojileri altüst oluyor kabullenemeyen çok oluyordur eminim.inşallah tez zamanda atlatırlar.

canım benim yaaa ben bu sene okula verdim uyum sağlamda bi sorun yoktu ama bizden ayrılma kaygısı yaşadı ve öğretmenimiz çok ilgisiz sürekli bağıran bi tiptii en sonunda dayanamadım tartıştım ve okuldan aldım çocuğumun kıyafetlerinden besleme kabına kdar kayıp umursamıyoo böyle öğretmenmi olur şimdi oğlum çok gitmek istiyo ama ben cesaret edemiyorum o zaman hamilede değildim şimdi hem bebek hem oğlumun okulu çok zorlanacağımı düşünüyorum onun için okul öncesine gitsin istiyorum sonrada ilk okula başlar
çocukların tepkileri çok normal aslında ama benden kardeş isteyen oğlumdu onun isteği üzerine oldu o yüzden ben şuanda kardeşle ilgili bi sıkıntı yaşamıyorum ama doğduktan sonra nasıl tepki verir neler yapar bilemiyorum tabii zamana bıraktık karnımda kuzum diye seviyo kardeşini adını bile oğlum koydu kardeşiyle ilgili herşeye oğlum karar veriyo
üzülme ne olur benim bi çok arkadaşım var sorun yaşayan ama hpsi yavaş yavaş atlatmaya başladı bu bi süeç en hasarsız bi şekilde atlatmak mühim olan
şu an oğlunun verdiği tepkiler çok normal yani üzülmee olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…