2011 eylülde doğum yapacak anneler yolculugumuza beraber devam edlim..

merhaba bende 10 haftalik gebeyim:49: eylul ortasi olacak dogum insallah:1: dilerim hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza:emir_bebek:

bende bugün kıymetlimi gördüm yavrum uyuyodu kımıldamadı hiç ense kalınlığına baktı doktor şükür kuzum sağlıklı buarada benim doğum 1hafta beri gelmiş ağustos 27 görünüyo ağustos annesimi olcam nedir :1: 12haftalık olsmuş annem benim sağlıklıymış rahatladık uyuyo diye kımıldamadığından babası üzüldü ama doktor korkulcak bişi yok dedi:nazar::nazar::nazar::62:
hoşgeldiniz armıza arkadaşlar bebeklerınız hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin

Hadi hepmize hayırlı olsun. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG dede 28 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. 2 Ekimden Eylüle sıçradı doğum tarihi. Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun :emir_bebek:

Hadi hepmize hayırlı olsun. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG dede 28 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. 2 Ekimden Eylüle sıçradı doğum tarihi. Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun :emir_bebek:
hayırlı olsun bebeğin canım hoşgeldin inşallah bebişinin tatlı yüzünüde görürsün :nazar::nazar::nazar:

ya kızlar benim gibi bulantı yaşayan arkadaşlar varmı varsa hangi yöntemleri deniyorsunuz ben öleceğim ya canımdan bıktım 12+4olduk ama tam gaz devam ediyo hiç geçmeyecek diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu :25::50::25:

mrh arkadaşlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor?hangi testlerı yaptırıp hangi ilaçları kullanıyorsunuz

bende hamileyim.18 eylülde geliyor bebisim insallah ...coook mide bulantisi cektim 12+2 deyiz suan ...hala tam gecti diyemem ...allah hepimize saglikli dogumlar bebisler versin insallah ....:49:

bende hamileyim.18 eylülde geliyor bebisim insallah ...coook mide bulantisi cektim 12+2 deyiz suan ...hala tam gecti diyemem ...allah hepimize saglikli dogumlar bebisler versin insallah ....:49:
hayırlı olsun hamılelıgın canım benımde mıde bulantım yok ama süreklı uykum var başımı kaldıramıyorum

merhabalar.. benim bebegim 13 haftasinda ve ultrasonda saglikli oldugunu gordum cok sukur:)) gerci arkasini donmustu pek yuz vermedi ama olsun buda yetti:)) bide hanimlar bisi sorucam size, bebislerinizin hareket ettigini hissediyormusunuz? ben daha cok net sekilde hissetmiyorum, ALLAH miniklerimizi kollarimiza almayi nasip etsin... bebisimi cok seviyorummm:emir_bebek:

ben de eylül annesi olacağım inşallah çok memnun oldum bu sayfayı gördüğüme benim kızım da 13 eylül de gelecek dünyaya sabırsızlıkla bekliyorum:)

Back
X