dışardaydım canım anca cvplayabildim.annenler eski akşehir tarafında oturuyorlar demek ki ömrümde 1kez falan adım atmışlığım vardır o da küçükken:))benim annemler ibre çeşmesi sokağında oturuyordu.. akşehir küçük biyer herkes (özellikle eskiler ) birbirini tanır.. dedelerin nenelerin varsa sor bakalım, dişci abdullahı tanırlarmıymış, birde onun kızı hoca emineben onların torunuyumm..
Eki Görüntüle 211327 kızlar bu foto yeni sizce eylüle kadar benim kahkül sorunsalım hallolurmu :)uzamayacak diye çok korkuyorum
sivasın neresi belli mi canım ben sivas divriğili yim gerçi hayatımda 2 kez gittim çok bilmem ama
saol canım bende bu gelinliği daha çok beğendim...
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum hani siz daha şanslısınız demişsin ya bence hepiniz benden daha şanslısınız benim 2 eylülde düğünüm var ve eşimin
yer değiştirme işi olmayınca bizim tayin işi eylülün 10undan sonraya kaldı yani bu demek oluyor ki ben evlenecem ama hala bir evim eşyalarım olmamış olcakdüğünden sonra beklicez tayin çıkıcak bizde çıkan yerden ev tutup eşyaları alıp çeyiz dizip oturmaya başlıcazz ee düşün artık sen bu işi artı olaraktan da siz tuttuğunuz evde ilk oturmaktan yada evin eski olmasından şikayet ediyorsunuz ama ben bu kadar bekledikten sonra sivasın bir ilçesinin bir dış karakolunda bir lojmanda yahut sivasın ilcesindeki evler nasıl olursa öyle bir yerde ev tutucam o yüzden eski yeni umrum değil yeterki evim olsun artık kocamlan gidim evime beee yetti bu ayrılıkkkkkkkk yettiiii canımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
beyaz olan hoşmuş canım ama giyip üzerinde görmek çok başka bişibugün netten bindallı araştırırken buldum kızlar. Beyaz olan alışılmışın dışında hoşuma gitti, kırmızılı olanda tel kırma deniliyormuş oda çok güzel geldi. Birde sizlerin yorumunu alsamEki Görüntüle 211441 Eki Görüntüle 211442
dışardaydım canım anca cvplayabildim.annenler eski akşehir tarafında oturuyorlar demek ki ömrümde 1kez falan adım atmışlığım vardır o da küçükken:))
biz hastanenin,gülmecenin o taraflarda oturuyoruz.ben liseyi akşehirde okudum sadece.doğma büyüme burda değilim ama sorsam bilirler tabi.düğünü de bilirsin belediye düğün salonunda(eski güvendik düğün salonu)yapıcaz buyur gel:))
bugün netten bindallı araştırırken buldum kızlar. Beyaz olan alışılmışın dışında hoşuma gitti, kırmızılı olanda tel kırma deniliyormuş oda çok güzel geldi. Birde sizlerin yorumunu alsamEki Görüntüle 211441 Eki Görüntüle 211442
eveeet biliyorum gülmece parkınıı.. ayrıca sanıırm o düğün salonunda düğünede gitmiştik biz, iki katlı gibi mi? üst katta gelinle damat odasıda var tam girişin üstünde? eğer orasıysa oranın garsonlarıyla ilgili bişi söylicem?
ya lemlemmmm çatladım hadiiii söleeeeeee
canım damattan para koparmak için pastayı getiriyolar ortaya gelinle damat kesecek ortada bıçak yok, elinde mikrofonlu olan adamda "aaaa diyor bıçak yooook" garsonlar gülüyor falan arkasında saklıyor biri, damattan para istiyorlar vermek için, neyse veriyor alıyor bıçağı kesiyor. nikah defterini alıyor garsonlar vermiyor bi köşede sırıtıyorlar falan yine damattan para istiyorlar, tabi bu sırada bütün düğün garsonların şaklabanlığını elinde mikrofon olan adamın (güya düğüne neşe katmak adına) hadi damat beyimiz elinizi cebinize atın biraz aaa maa gibi sözler eşliğinde ortada olanları izliyor. herkes sinir oluyor. ayy anlatırken bile hatırladım ordayken kalkıp o garsonları boğasım gelmişti. böyle şeyler olmuştu.. nişanlım da demişti hadi bizim düğündede böyle olursa, ben düğünden önce gideyimde ceplerine 10,20 bişiler koyayım düğün ortasında bizimkilerde para koparmak için böyle şaklabanlıklar yapmasın diye.
beyazlı sarılı olan daha güzel gibi geldi bana. normalde bende kırmızıdan farklı bir renk düşünüyordum ama başta nişanlım olmak üzere kalabalıkta farkedilmen için kırmızı olsundemişti. şöyle dışardan bi bakan bile gelinin sen olduğunu anlasın renkliler normal kıyafet gibi durur demişti, benim çok bilmiş nişanlım
evet canım yapıyorlar her zaman hatta burdaki her düğün salonu.eee herkesin içinde veremem de diyemiyor damat.zaten nikah defterini aldım ben çoktan:))o tamam pasta kesme olayı var her katına para koyuyor damat. bizimki 13 katlı mı ne olcak düşün yani 5er koysa her kata bi de garsona bıcak için para verse,bazen de yetmez bu diyor.zaten en küçük kağıt para 5tl bi de kola,pasta bitti falan diyomuş,kar etmeye çalışıyomuş.zaten nişanlımın tarafı çok kalabalık mevcut pasta bile yetmez her şeyi fazla fazla yazdırdık,bi de mutfağa birini görevlendircez yamuk yapmasınlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?