2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

dışardaydım canım anca cvplayabildim.annenler eski akşehir tarafında oturuyorlar demek ki ömrümde 1kez falan adım atmışlığım vardır o da küçükken:))
biz hastanenin,gülmecenin o taraflarda oturuyoruz.ben liseyi akşehirde okudum sadece.doğma büyüme burda değilim ama sorsam bilirler tabi.düğünü de bilirsin belediye düğün salonunda(eski güvendik düğün salonu)yapıcaz buyur gel:))

sivasın neresi belli mi canım ben sivas divriğili yim gerçi hayatımda 2 kez gittim çok bilmem ama

hadii yaa eşim 6 ay divriğide görev yaptı divriği jandarma karakolunda ama şimdi imranlıda tekrardan eş durumundan başka bir ilceye gececez ama o belli değil daha:8

canlar dün görümcemlen gelinlikçilere baktık benim istediğim model genelde yoktu tek yerde buldum denedim model bu ben kabarık ama sade istiyordum içine tarlatanı kocaman giyince prenses gibi kabarık duruyor .sorun şu hiç bi şekilde seçme şansım yoktu tarzım olan tek gelinlik bunu buldum sizce hemen kiralamalı mıyım?yoksa başka seçeneklerin oluşmasını mı bekliyim?kafam karışık bi de bu tarz bundan başka gelmez dedi kadın belki beni almak zorunda bırakacaktı

tabi daha çok böle bişi istiyorum üst kısmını özellikle
dikeriz diyolar güvenmedim ben de

oo evet seninki daha zormuş bende bingölde oturacağım canım bizde evi tuttuk ama nikahımız olmadığı için nişanlımı ilçeye verebilirlermiş yani bir nevi aynı sıkıntılardfayız aslında eşya ev bahane oneli olan huzuruz bazen çok takılıyoruz ama işte yeni olunca ilk olunca insan ister istemez takılıyor
ayrılık demişken ben bittim adam 7 ay eğitimdeydi,geldi göreve gitti 3 ay sonra cenaze için geldi bende çıldırmak üzereyim herşeyi tek başıma görüşüp hallediyorummmm günler geçsin evimize kocamıza gidelim artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün netten bindallı araştırırken buldum kızlar. Beyaz olan alışılmışın dışında hoşuma gitti, kırmızılı olanda tel kırma deniliyormuş oda çok güzel geldi. Birde sizlerin yorumunu alsam

eveeet biliyorum gülmece parkınıı.. ayrıca sanıırm o düğün salonunda düğünede gitmiştik biz, iki katlı gibi mi? üst katta gelinle damat odasıda var tam girişin üstünde? eğer orasıysa oranın garsonlarıyla ilgili bişi söylicem?

beyazlı sarılı olan daha güzel gibi geldi bana. normalde bende kırmızıdan farklı bir renk düşünüyordum ama başta nişanlım olmak üzere kalabalıkta farkedilmen için kırmızı olsundemişti. şöyle dışardan bi bakan bile gelinin sen olduğunu anlasın renkliler normal kıyafet gibi durur demişti, benim çok bilmiş nişanlım

valla gelinle damat odasını bilmiyorum canım üst kata çıkmadım hiç.ama 2 katlı olan başka düğün salonları da var.bu dediğim parka çıkıyo kapısı.nolmuş garsonlarına yaaa merak ettimpastayı mı saklıyolar bitti falan diyolarmış,bitemez bittiği an takviye edecekler ayrıca mutfağa adam göndercez:))

ya lemlemmmm çatladım hadiiii söleeeeeee

canım damattan para koparmak için pastayı getiriyolar ortaya gelinle damat kesecek ortada bıçak yok, elinde mikrofonlu olan adamda "aaaa diyor bıçak yooook" garsonlar gülüyor falan arkasında saklıyor biri, damattan para istiyorlar vermek için, neyse veriyor alıyor bıçağı kesiyor. nikah defterini alıyor garsonlar vermiyor bi köşede sırıtıyorlar falan yine damattan para istiyorlar, tabi bu sırada bütün düğün garsonların şaklabanlığını elinde mikrofon olan adamın (güya düğüne neşe katmak adına) hadi damat beyimiz elinizi cebinize atın biraz aaa maa gibi sözler eşliğinde ortada olanları izliyor. herkes sinir oluyor. ayy anlatırken bile hatırladım ordayken kalkıp o garsonları boğasım gelmişti. böyle şeyler olmuştu.. nişanlım da demişti hadi bizim düğündede böyle olursa, ben düğünden önce gideyimde ceplerine 10,20 bişiler koyayım düğün ortasında bizimkilerde para koparmak için böyle şaklabanlıklar yapmasın diye.

ay evet bizim gittiğimiziinde kapısıda parka çıkıyordu. ben nişanlıma düğün salonunun adını sorayım söylerim sana..

evet canım yapıyorlar her zaman hatta burdaki her düğün salonu.eee herkesin içinde veremem de diyemiyor damat.zaten nikah defterini aldım ben çoktan:))o tamam pasta kesme olayı var her katına para koyuyor damat. bizimki 13 katlı mı ne olcak düşün yani 5er koysa her kata bi de garsona bıcak için para verse,bazen de yetmez bu diyor.zaten en küçük kağıt para 5tl bi de kola,pasta bitti falan diyomuş,kar etmeye çalışıyomuş.zaten nişanlımın tarafı çok kalabalık mevcut pasta bile yetmez her şeyi fazla fazla yazdırdık,bi de mutfağa birini görevlendircez yamuk yapmasınlar diye.

aynen yaaaa bende bu ikilem içinde kaldığımdan karar veremedim, beyaz çok güzel ama bindallı dediğinde kırmızı olur diyor herkes . C.tesi çarşıya çıkalım yavaş yavaş bakalım dedik ama ben şimdiden kendimi renk hakkında şartlamalıyımm

selamlar kızlarrr neler neler konuşmuşsunuz bakıyorumda.. ben bu aralar biraz kopuğum sınav yaklaşıyo malum bi açıp okuyabiliyorum ancak yazılanları..
bende geçen hafta dış foto için nişan da gittiğimiz fotocuyla görüştüm. adam 900 lira dedi 14 lük bi büyük albüm 2 orta boy(aileler için) bide cep albumü. bide seçeceğimiz fotoyu duvar çerçevesi yapcaklarmış... ama tek bi mekan seçersin dedi ikinci mekana ekstra para isterim dedii.. sonra obje felan yok dedi bana çok saçma geliyo felan diyede anlattı 5 saat.. çekimleri çok başarılı ama tek yere gitmesi ve obje kullanmaması moralimi bozdu açıkçası.. bi kaç yere daha sorcam ona göre karar verecem artık... daha düğün için kameraman ve fotocu da bakmadık... organizasyon şirketiyle konuşmuştuk nişanlım burdayken ama son kez daha gidip konuşmak gerek...
kına geceme gelincee o konuda nedense çok rahatım.. burda bi mağaza var sadece kına işleri için ordan gidip beğendiğim bindallıyı kiralıcam. bide elbise almak gerek tabi.. biz kınadan sonra arkadaşlarla bi yerlere eğlenmeye gidecezde büyükleri eve bırakıp ona da uygun bi elbise istiyorum sade.. bi tek kuaförüm, gelinliğim ve düğün yerim kesin halledilmiş durumdaa... neyseki daha zaman var...yani umarım vardır:97::97::97:

ay evet evet her kata parada koydurdular, yaa giden parayı geçtimde ben hiç sevmiyorum böyle sululukları. bu yüzden nişanlım gidip düğün salonuyla konuşacak eğer böyle bişey yapacaksanız ben peşin peşin vereyim parasını diyecek.

ay şimdi annem geldi sordum ona, evet gittiğimiz düğün salonu güvendikmiş

ben düğün salonumuzun fotoğrafçısına tekrar gittim bu sefer sahibiyle görüşebildim.. içinde 25 poz olan bir adet büyük kristal albüm, anneler için iki küçük albüm, 2 tane küçük cep albümü, biri çanta şeklinde, bir tanede büyük 75x100 cm fotoğraf ve birde albüm sandığı deri kaplı falan.. hepsine 750 dedi + dış mekan çekimi olacağı için +100 daha oluyormuş. en son bu fiyattan pazarlıkla 650'ye indi. tek mekan olacak ve dış mekanda çektiği diğer fotoğrafları cd ile vermiyor kesinlikle.. tek mekan olacak..

birde bizim düğünün karşısında plaj var, eğer ordada düğünden sonra foto istersek oraya büyük projektörlerle aydınlatıp ordada foto çekiyor 200tl istiyor onun içinde.. ama orda vardı resimler gelinle damat ayakkabıları çıkarıp deniz kıyısında fotolar falan birde gece vakti harika görünüyordu.. kumsala yatmışlar ilginç pozlar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…