ay bu tpik üç gündür çok bensiz kaldı ya
azcık doldurayım
aşgfjhpfghpgfhg
yjytjuyujkuyk
kuyıkluı
luıluıolk
kuyyyyyyyyyyyy
rkyukuykruykjujkyukıyuk
ıkıutoıuluı
ewt!!!
kafayı yemiş olmak tam da böyle bişey
günaydınlar herkese
yaw sonbahar demeyin yaa, biz bu yüzden nişanlımla çok zıtlaştık.. ben diyorum hani yazın evlenecektik gittik eylülü seçtik, eylülün neresi yaz sonbahar dedim. sen takvimdeki mevsimlere bakma antalyada ekime kadar yaz dedi. yok dedim eylül ayı sonbahar ayıdır falan.. hani benim kınamda 31 ağustos ya, oda diyorki o zaman yazın kına sonbaharda da düğün yapıyoruz
küçüklüğümden beri eylül gelini olmak istemiştim en güzel ay (düğün için) bence eylül havalar o kadar bulantıcı değil tatlı bir serinlikbu sene ne olur bilemem antalyaya yaz gelmiş ama istanbula gelemedi bir türlü eylülde nasıl olucak çok merak ediyorum havalar :44: lemlem takvime göre nişanlın haklı tabi :)
ya tamam eylül güzel bir ay ama bizim için geçen senenin eylülü olmalıydı. boşu boşuna 1.5 senedir bekliyoruz sadece.. geçen sene istemedi, yetişmez falan dedi, seneye yazın olsun dedi. bende mayıs falan gibi düşünmüştüm ama oda olmadı, eylüle kaldı.. ben buna kızıyorum yoksa eylülü severim.
anlatsam çok şey varda neyyyyseeee..
evettt yhaa bana kalsa artık düğünmüş kınaymış hiçbirinde iştahım yok yani sadece kocamı alıp huzurlu mutlu aşk dolu küçücük bir evimizde yaşamak istiyorum ona kahvaltı hazırlamak akşamları yemek yapmak ne bilim çamaşırını ütülemek vs.. sıradan bir hayat istiyorum artık...
Neşe yaaaaaa
aşağıda ismini görüyorum gıcık niye yazmıyosun nerdesin
yaw sonbahar demeyin yaa, biz bu yüzden nişanlımla çok zıtlaştık.. ben diyorum hani yazın evlenecektik gittik eylülü seçtik, eylülün neresi yaz sonbahar dedim. sen takvimdeki mevsimlere bakma antalyada ekime kadar yaz dedi. yok dedim eylül ayı sonbahar ayıdır falan.. hani benim kınamda 31 ağustos ya, oda diyorki o zaman yazın kına sonbaharda da düğün yapıyoruz
giremiyorum pek bu hafta
özledim sizi...
günaydın Eylül gelinleriiiii :)
şimdi size yine çok önemli bir soru daha soruciiimm .... :) duvağınızı nikah kıyılana kadar yüzünüze örtmeyi düşünüyor musunuz? ben kararsız kaldım da bu konuda.... ama sanırım örtmiycem .... sizin fikirlerinizi alayımmm ??
şimdi benim nikahım evlendirme dairesinde olucak ve orada imza atarken falan fotoğraf çekiyorlar duvak örtülü olursa fotoğraflar nasıl çıkar hiç bir fikrim yok:18:
ama gittiğim tüm nikahlarda duvak örtülüydü nikahtan sonra damat acıyordu ve banada bir soru işareti ekledin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?