dün tartıştık, ama öyle böyle değil ne varsa biriktirdiğim kustum, dicem de bi o kadarını da tuttum, bu iş bitsine bile geldi laf, hem regl oldum o gün hem de sigara bırakma ilacı kullanıyorum acayip sinirliyim, başta belirttim ama nafile odunun daniskasıyla bi işe kalkışırsan böyle olur
Burcik herkes öyle diyor zaten... Ya dün 20 kere filan aramışımdır meşgule atıyor... Telefonunu filan kapatıyor ama ah benim yufka yüreğim işte... Karı kocanın bile ne olursa olsun 3 günden fazla küslüğü olmaması lazımmış... Dini bir kitapta okumuştum... Haklı da olsam haksız da olsam arardım barışırdık... Ben de işte ne oluyosa arıyım dedim pişman oldum...
hala sinirlisin semerta sakinol canım benim biz bu özel günlerde ağzımızdan çıkanı dymuyoruz,biraz daha sakin ol canımm
Kızlar malesef biz bu durumda biraz sabır taşı olmak zorundayız
ya benim gibi olsanız naparsınız düğünümüze tam 2AY kala işten çıkarıldı
ve patronu babamın arkadaşı dinlemediler bile
babama annneme karşı soğudu 3gün ne aradı nede açtı telefonu
bende en sonunda dayanamadım akşam işten çıktıktan sonra gittim evlerine
ki çok uzak yol ve akşam saati asla beklemez benden
önce bir şok oldu, odaya girdik, kapıyıda kitledim :)
herşeyi konuşana kadar burdan çıkmak yok dedim
6yıldır tanıdığım nişanlım canım herşeyimi ilk defa böyle gördüm
hatta ağladı bile, özür diledi hata ettim çok içimde biriktirdim dedi
size tavsiyem şu düğün arifesinde bizim biraz yumuşak ve sabırlı olmamız gerekiyor
maddi manevi onların yükü daha büyük
yinede hakkımızda hayırlısı sıkmayın canınızı dönüp dolaşıp gelecekleri yer belli
yeterki şu durumda siz sakin olun, oluruna bırakın, azcıkda alttan alıverin canıııımmmm
hele bir şu düğünler olsun acısını çıkarırız dimi ama
oh be bende içimi döktüm bu arada
sinirliyim çünkü, bu düğün zamansızmışş, ailesinin düşüncesi bu! daha doğrusu babası yok, iki ablasının düşüncesi, ne yani benim düğünüme onlarmı karar verecek, maddi destek yok anladım da benim sadece istediğim bi arayın sorun yakınlık gösterinn,
maddi desteğe gelince o kadar doluyum ki iki kuruşluk maaşlarla bişeyler yapmaya çalışıyoruz, ve nişanlım kendi oturduğu eve masraf yapıyo yapsın çünkü daha ailemle evlerine dahi gitmedik, davet edilmedik gerekçe ev tadilat istiyormuş, be bari bunun masrafını evlenecek adama yıkmayın el insafff,
benim ailemin dünyalar kadar borcu var ablamlar istifa etti, gece yarılarına kadar 3 kuruşa çalışıyorlar, 50 yaşındaki tansiyonu şekeri olan canım annem, tüm gün çalışıp elinden geleni yapmaya çalışırken, onun ailesinin bu kadar duyarsız olması onun ailesine toz kondurmayıp, böyle olmasını sen istedin demesi, yoruyor beni
ya minacım dolu olmazmı iki ev evleniyor iki genç değil ve nedense erkek tarafları hep burnuından kıl aldırmıyor eskiden kız evi naz eviydi şimdi erkek evi naz evi oldu,ben anlamıyorum çok düşüncesizler
Burcik herkes öyle diyor zaten... Ya dün 20 kere filan aramışımdır meşgule atıyor... Telefonunu filan kapatıyor ama ah benim yufka yüreğim işte... Karı kocanın bile ne olursa olsun 3 günden fazla küslüğü olmaması lazımmış... Dini bir kitapta okumuştum... Haklı da olsam haksız da olsam arardım barışırdık... Ben de işte ne oluyosa arıyım dedim pişman oldum...
semerta sen sabırlı olmaya çalış... Çok haklısın zaten bütün hazırlığı da siz yapıyormuşsunuz ama işte niyeyse kayınvalidelerin de gelin alacağı zaman düzünesi geliyo... Aslında ona suç yok düğün filan bi sürü insan gelip gidecek onlar da biraz derlenip toparlanmak istiyolar herhalde... Bence kayınvalidene kızsan bile kızmamaya çalış... Daha çok sevmeye çalış... Veya en azından düşünmemeye çalış sürekli böyle böyle yapıyolar diye düşünürsen bi gün ağzından bi laf çıkıverir daha büyük sorun olur... Asıl suç nişanlılarımızda bacım sinirden stresden konuşmayı unuttular herhalde onlar hararetlenince biz de tutamıyoruz kendimizi...Hem herşeyi anlatıyolar hem de orta yolu bulmayı bilmiyorlar... Tartışma olunca da çekilip gidiyorlar çözdüm galiba sonunda sorunu
kızlar ben geldimde şöyle bi geçmişe göz attıyodum..
semerta canım yaa sıkma canını.. of vallaa bu dönemde asıl bizim sıkıntımızı, stresimizi çekmeleri gerekirken biz çekiyoruz herkesin sıkıntısını...
çok sinirleniyorum ya bi gram destek olmayan ama sürekli söz sahibi olmak isteyen ailelere... izin vermeyin vallaa ya nedir bu. ama şuna üzüldüm nişanlın da zamansız evleneceğinizemi inanıyo??
ben bu konularda hep ortadayım yani çok ilgili değilller ama haklarınıda yemiyeyim yapıyolar bi kaç bişey
mina bu yorumu çoooooooooooooooooooooook beğendi
babam bile en sonunda kız babası mıyım oğlan mı belli değil dedi
aynen öyle walla bi nazlar bi tripler anlamadım gitti
canım biz nişanlımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz,ama nişanlanmadan önce 6 aylık bir ayrılık sürecimiz oldu,ayrılanda bendim,ona bir ders vermem gerekiyordu,tam 6 ay boyunca kapımda yattı,iş yerimde ağaç oldu, ne çiçekler ne çikolatalar geldi gitti burnumu çevirip bakmadım bile,şimdi size çok gaddar biri gibi gelebilirim ama gerekliydi, iyi ki yapmışım, nişanlım daha bana dişlerini sıkarak bile konuşmamıştır. (çooook şükür) o yüzden bence sende biraz ağırdan al,tabiki kestir at demiyorum ama azıcık nazlan:))
canım biz nişanlımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz,ama nişanlanmadan önce 6 aylık bir ayrılık sürecimiz oldu,ayrılanda bendim,ona bir ders vermem gerekiyordu,tam 6 ay boyunca kapımda yattı,iş yerimde ağaç oldu, ne çiçekler ne çikolatalar geldi gitti burnumu çevirip bakmadım bile,şimdi size çok gaddar biri gibi gelebilirim ama gerekliydi, iyi ki yapmışım, nişanlım daha bana dişlerini sıkarak bile konuşmamıştır. (çooook şükür) o yüzden bence sende biraz ağırdan al,tabiki kestir at demiyorum ama azıcık nazlan:))
erkeklere böyle dersler vermek gerekiyor bencede. akıllarını başlarına almaları içinn. bende nişanlımla böyle bi kaç aylık bi ayrılma süreci yaşamıştık sevgiliyken.... sonra kafasına dank etti galiba sevmediğim ne huyu varsa değiştirmeye çalıştı davranışlarınıda... sevgi varsa kızlar bazen ayrılık işe yarıyo.
bu sevgi insana yapmam dediği şeyleri yaptırıyo onun için büyük konuşmuyorum, yoksa eski demet olsa yüzüğü fırlatmıştı suratına,
şimdi sadece kendime zarar veriyorum, gurur yapıp ardından tükürdüğümü yalamamak adına sessiz kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?