2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım benim üzme kendini bende aynılarını yaşıyorum bu sıralar. Erkek aklı düz mantık bizim gibi ayrıntı düşünmüyolar. Ben o kadar şeyi takıyorum kafama mesela o daha olsun bitsin diyenlerden. Hani bi kitap warya erkekler marsdan kadınlar venüsden aynen öyle farklı gezegenlerdeniz anlaşmak güç. Yoruluyoruz. Bide beynimiz o kadar çok şeyle meşgulki onların aslında eskiden de yaptıkları hareketler bugünlerde gözümüze batıyo yük ağır geliyo tatlım. Mantıklı düşün aman öfkeyle kalkan zararla oturur sakin ol canım.

ah bebişim geçmişi okumamıştım sendemi tartıştın. Ah şu erkekler ya buluolar bizim gibi kızları niye üzüyolar anlamam!!! Hem ewliliğin yükünü çek hem bunların.. Allah sabır wersin işallah bian önce eskisinden daha iyi olursunuz canım..

hala sinirlisin semerta sakinol canım benim biz bu özel günlerde ağzımızdan çıkanı dymuyoruz,biraz daha sakin ol canımm

sinirliyim çünkü, bu düğün zamansızmışş, ailesinin düşüncesi bu! daha doğrusu babası yok, iki ablasının düşüncesi, ne yani benim düğünüme onlarmı karar verecek, maddi destek yok anladım da benim sadece istediğim bi arayın sorun yakınlık gösterinn,
maddi desteğe gelince o kadar doluyum ki iki kuruşluk maaşlarla bişeyler yapmaya çalışıyoruz, ve nişanlım kendi oturduğu eve masraf yapıyo yapsın çünkü daha ailemle evlerine dahi gitmedik, davet edilmedik gerekçe ev tadilat istiyormuş, be bari bunun masrafını evlenecek adama yıkmayın el insafff,
benim ailemin dünyalar kadar borcu var ablamlar istifa etti, gece yarılarına kadar 3 kuruşa çalışıyorlar, 50 yaşındaki tansiyonu şekeri olan canım annem, tüm gün çalışıp elinden geleni yapmaya çalışırken, onun ailesinin bu kadar duyarsız olması onun ailesine toz kondurmayıp, böyle olmasını sen istedin demesi, yoruyor beni

maşallah kızlar kalabalıksınız iyi kaynatıyosunuz çok yoğun olduğum için pek yazamıyorum takip etmeye çalışıorum sorunları büyütmeyin takmayın fazla çok stresli herkes olur böyle şeyler evlilik öncesi hepsi geçecek inşallah

seni anlıyorum canım benim dayanamıyorsun dimi bende öyleyim şimdi tam oldu sıkıntın bende tahamül edemiyorum ama ailesinin ayıbı için ona söylenmiyorum ve ben nişanlıma şunu dedim biz kredi çektik bu krediden ihtiyacım ne varsa alırım ama bunun dışına çıkarsam uyarırsın beni sende düğüne kadar ailene ne yardım yaparsan yap ama bu krediden benim payıma d
şene dokundurtma bana da yeter onlarada ama maaşından verirsin ben 11 eylülde imzayı attıktan sonra sağlık dışında kimseye zırnık para vermem bunu bilesin dedim eğer benden gizlide sen verirsen sana hakkımı helal etmem dedim,artık kendine gel sen aile oluyorsun kendi karralarını kendin verecek fedekarlık yapacaksan bu bize olacak onlara değil dedim aç gözünü etrafına bir bak senin için nelerden vazgeçiyorlarda sen kendinden vazgeçeceksin dedim ama bunları tatlı tatlı söyledim dişlerimi baya bir sıkmıştım ama o günden beri benim odun değişti sadece bizi düşünüyor,benim ailemin özverisinide görüyor kendi evinde değişik bizizm evde çoook rahat,pazar günüde k.pederime gittim ne yaptın dedi ne yapayım herşey sırtımda ölmedim sürünüyorum dedim gülerek,haklısın dedi haklıysam arada bir yardım için arasan baba dedim bişi diyemedi biraz sabır birden parlamadan usulca bişiler yapmak gerek kızlar yoksa istediğimiz şeyler bizim aleyhimize döner

Son düzenleme:
ya minacım dolu olmazmı iki ev evleniyor iki genç değil ve nedense erkek tarafları hep burnuından kıl aldırmıyor eskiden kız evi naz eviydi şimdi erkek evi naz evi oldu,ben anlamıyorum çok düşüncesizler

ya minacım dolu olmazmı iki ev evleniyor iki genç değil ve nedense erkek tarafları hep burnuından kıl aldırmıyor eskiden kız evi naz eviydi şimdi erkek evi naz evi oldu,ben anlamıyorum çok düşüncesizler

mina bu yorumu çoooooooooooooooooooooook beğendi
babam bile en sonunda kız babası mıyım oğlan mı belli değil dedi
aynen öyle walla bi nazlar bi tripler anlamadım gitti

semerta sen sabırlı olmaya çalış... Çok haklısın zaten bütün hazırlığı da siz yapıyormuşsunuz ama işte niyeyse kayınvalidelerin de gelin alacağı zaman düzünesi geliyo... Aslında ona suç yok düğün filan bi sürü insan gelip gidecek onlar da biraz derlenip toparlanmak istiyolar herhalde... Bence kayınvalidene kızsan bile kızmamaya çalış... Daha çok sevmeye çalış... Veya en azından düşünmemeye çalış sürekli böyle böyle yapıyolar diye düşünürsen bi gün ağzından bi laf çıkıverir daha büyük sorun olur... Asıl suç nişanlılarımızda bacım sinirden stresden konuşmayı unuttular herhalde onlar hararetlenince biz de tutamıyoruz kendimizi... Hem herşeyi anlatıyolar hem de orta yolu bulmayı bilmiyorlar... Tartışma olunca da çekilip gidiyorlar çözdüm galiba sonunda sorunu

arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da, ben nişanlım ve ailem yeteri kadar fedakarlık yapıyoruz, sağlığı yerinde olmayan annem bu sıcakta 12 saat çalışıp, biriktirerek bana bir bilezik almak için bu kadar çabaladığında, kendime kızıyorum neden ya bu kadar değersizmiyim ben, ailesi nişan da bile bi küçük altın dahi takmadığı gibi düğünde de bişi takamicaklar ve ben mahcup olucam, aslında maddi konulara bu kadar takmazdım ki, tartışma nedenimiz gelinlikle inci takmak istediğimi söylemem, normalde erkek tarafı set takar ya ben onu istemiyorum, kendi imkanımızla inci alırız hem daha uygun demem di,
bizde kredi çektik masraflar için hem kredi hem taksit,

canım biz nişanlımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz,ama nişanlanmadan önce 6 aylık bir ayrılık sürecimiz oldu,ayrılanda bendim,ona bir ders vermem gerekiyordu,tam 6 ay boyunca kapımda yattı,iş yerimde ağaç oldu, ne çiçekler ne çikolatalar geldi gitti burnumu çevirip bakmadım bile,şimdi size çok gaddar biri gibi gelebilirim ama gerekliydi, iyi ki yapmışım, nişanlım daha bana dişlerini sıkarak bile konuşmamıştır. (çooook şükür) o yüzden bence sende biraz ağırdan al,tabiki kestir at demiyorum ama azıcık nazlan:))

kızlar ben geldimde şöyle bi geçmişe göz attıyodum..
semerta canım yaa sıkma canını.. of vallaa bu dönemde asıl bizim sıkıntımızı, stresimizi çekmeleri gerekirken biz çekiyoruz herkesin sıkıntısını...
çok sinirleniyorum ya bi gram destek olmayan ama sürekli söz sahibi olmak isteyen ailelere... izin vermeyin vallaa ya nedir bu. ama şuna üzüldüm nişanlın da zamansız evleneceğinizemi inanıyo??
ben bu konularda hep ortadayım yani çok ilgili değilller ama haklarınıda yemiyeyim yapıyolar bi kaç bişey

Sabırr, böyle çatlıyo insan sonunda, canım zaten ben dedim evi tadilat yapmasını, çünkü annesi ve ablalarının yorumu üzerine, evin durumu iyi olmadığı için pek kimseyi davet etmeyi düşünmüyorlarmış, eee aynı şehirde yaşayıp ta sadece kız tarafının olduğu bi düğün olur artık!, çözüme bakın be,
benim ki tam tersine başladımı susmazz

nişanlım zamansız olduğunu düşünmüyor şükür, yalnız ailesinin maddi manevi destek vermemesini haklı buluyor bu daha güzel diğmi

mina bu yorumu çoooooooooooooooooooooook beğendi
babam bile en sonunda kız babası mıyım oğlan mı belli değil dedi
aynen öyle walla bi nazlar bi tripler anlamadım gitti

benimde rahmetli babacımda öyle demişti,sonrada sakın onlar aramıyor sormuyor yardım etmiyor diye nişanlına çıkışma demişti kimseyi minneti olmasın varsın dilediği gibi düğününü yapsın demişti,ilerde kimseye verilecek hesabınız olmaz demişti canım babam

erkeklere böyle dersler vermek gerekiyor bencede. akıllarını başlarına almaları içinn. bende nişanlımla böyle bi kaç aylık bi ayrılma süreci yaşamıştık sevgiliyken.... sonra kafasına dank etti galiba sevmediğim ne huyu varsa değiştirmeye çalıştı davranışlarınıda... sevgi varsa kızlar bazen ayrılık işe yarıyo.

ay okudukça sinir oldum hem ailelere hemde nişanlılarınıza... Ailelere dicek bişi yok,...
Nişanlılarınıza gelince, işleri gerçekten zor. Yapılacak işlerin olması, sizi kırmak istememeleri ve ailelerinin dedikleri ve maddi sıkıntılar... Ama mina nın yaptıgı gibi fırsat bulun konuşun arkadşlar... Öle surat asmakla, küserek olmaz ki. Sevdiğiniz adam o arkadşlar... Durduk yere sinir olmuyor , sizin için , evlilik planlarından dolayı sinir oluyor...

Ev miş, eşyaymış bir kenara bırakın, evlilik telaşından önce neler hayal ettiklerinizi düşünün...

Burcik tam da dediğin gibi biraz değerimizi bilmeleri lazım... Şimdi öğrenmezse sonra öğrenmesi zor özleyince o arasın bakalım... Ya benim şaşırdığım küçücük şeyleri bu kadar büyütüyorlar yaw saçma bişeyden tartıştık ama ben de saçmalayayım bakalım biraz madem o uzatıyo büyütüyo ben de büyüteyim...

bu sevgi insana yapmam dediği şeyleri yaptırıyo onun için büyük konuşmuyorum, yoksa eski demet olsa yüzüğü fırlatmıştı suratına,
şimdi sadece kendime zarar veriyorum, gurur yapıp ardından tükürdüğümü yalamamak adına sessiz kalıyorum

Aman semerta, sakın ama sakın bi an sinirlilik ile yanlış kararlar verme. Hele bi akşam olsun. Eve git biraz düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…