2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ya kızlar şu speedy'nin albümüne bakanlar nerden baktıklarını bi söylesin arıyorum arıyorum yok deli olcam çok merak ettim nerde bu albüm.

canım ev eşya hiç bişi de gözüm olmadığı için bu durumdayım azcık parada pulda gözüm olsaydı şu şu şu olacak diye diretseydim bu düğün olmayacakmıydı bal gibi yapacaklardı,
sadece inci takmak istediğimi söyledim, günün ilk dk.larında belirttim şu durumdan dolayı gerginim diye,
ben küsmem, kırılırım kırılınca da yüzüm gülmez konuşmam, hiç bişeyi gözüm görmez

Ya kızlar şu speedy'nin albümüne bakanlar nerden baktıklarını bi söylesin arıyorum arıyorum yok deli olcam çok merak ettim nerde bu albüm.

canım speddy arkadası olman lazım. Arkadası isen Speddy nickinin üzerine bilgilerini gördüğün ekranın sol alt köşesinde albüm kısmı yer alıyor. Orda görüyorsun...

canım insan nişanlıyken daha farklı davranmak zorunda hissediyo kendini ben eskiden kafamı bozunca hiç lafımı esirgemezdim şimdi nişanlı olunca farklı oluyo daha dikkatli düşünüp konuşuyosun cesaret edilmiyo bazı şeylere. sen yinede sessizliğini koru o anlayacaktır canım

semerta bi sürü şey yazdım ama pc bozuldu bi anda kapandı.özet geçeyim bunları düşünme bende nişanlımın ailesine kızıyordum hiç bişey yapmıyorlar diye.
oysa sadece ben görmüyormuşum..
bide mesela ben herşeyimi kendim yaptım % 95 diyorum bazen kendi aileme bile kızınca diyordum kendi kendime onlar olmasa bile evlenebilirmişim ama aslında hiç öyle değil.
iki aile bizim yanımızdalar destekliyorlar bunlar inan maddiyattan çok daha önemli..benim extra 1 odam olmayacaktı mesela bu ev alınca 3+1 2 odamız boş kaldı kayınpederim bana bile sormadan.
öylesine köşe takımı aldı. şimdi hala boş 1 tane köşe takımı var işte. bomboş oda. ama hiç umursamıyorum. diyorum ya onlar evimize gelsin bizimle olsun iki taraf içnde geçerli
isterse fasfakir olsunlar. cebinde 5 kuruş olmasınlar. umarım nişanlını ve ailesini kırmadan sinirine hakim olursun evlendikten sonra AİLENİN önemini çok iyi anlıyorsun :2:

ya evet kızlar çikolata yiyelimm keyfimiz yerine gelsinnn:))
2 ay sonraa burdaa geçmiş sayfaları okuyup vay beeee dicezz:))) inşallahhhh

canım, maddi olarak destek beklemiyorum bu konuda hem fikiriz ama, yaptıkları bazı şeyler beni kırıyor,
mesala isteme söz bir oldu 19:30 diye anlaştık ve 21:00 de geldiler ki babam o gün arabayı nişanlıma verdi rahat gelsinler diye, ne kadar mahcup oldum ailem ve akrabalarıma düşünün
bi de ablası hala sizin düğün ne zaman dı demezmi, tayini çıkmış gelemeyebilirmişş,
tamamem manevi destek açlığı var bende

geç gelsin ne farkederki düşün ki yolda kaza yaptılar bu çok daha kötü.
ablası sana soruyor mu sende iğneliyici cevap ver ama bununla nişanlını suçlama yani ailesi böyle diye.
nişanlın da böyle olamaz. bende ilk başta büyük görümcem ile çok net anlaşamadık ama şimdi gayet iyiyiz.
sen duvarlarını belli et ben buyum de. bunları seviyorum bunlar beni rahatsız ediyor de kendini yiyip bitirmek en kötüsü
söyle.. bana böyle diyince rahatsız oluyorum de.

sevindim kuşum deprsyona birebir,sofistike ben yiyemiyorum ama kilo alıyorum yaaa tombiş gelin olacammmmm

Bende dikkat ediyom tatlı yememeye, ama canım çekti ne yalan söleyim... Kakolu puding istedi canım :) Caponum tontiş güzel gelin oluruz bizde yiyelim gitsin :)

ya kuşum çok sinir bozucu şeyler biliyorum benim abbamın vefatına ilkgün gelip bir daha gelmeyen kayınpederim gibi hepimiz yaşıyoruz şunu düşün sadece sen ve o var başka kimse yokkk anladınmı boşver kendini saydırmak isteyen saydırır saydırmak istemeyende defolur gider aile için elalem için üzmeyelim birbirimizi o eve grince siz olacaksınız sadece,siz böyle duvarları yıkıyorsunuz

canım bunlar için nişanlımı suçlamıyorum dalgasını bile geçiyoruz düğün tarihini bi gün önce mi desek falan diye,
sadece ailesinin tavırlarını haklı bulduğunu söylemesi beni bu derece üzüyor,

ama boşa işte. üzülmek falan gereksiz yani. kimse için tatlı canımı üzemem kusuruma bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…