ay okudukça sinir oldum hem ailelere hemde nişanlılarınıza... Ailelere dicek bişi yok,...
Nişanlılarınıza gelince, işleri gerçekten zor. Yapılacak işlerin olması, sizi kırmak istememeleri ve ailelerinin dedikleri ve maddi sıkıntılar... Ama mina nın yaptıgı gibi fırsat bulun konuşun arkadşlar... Öle surat asmakla, küserek olmaz ki. Sevdiğiniz adam o arkadşlar... Durduk yere sinir olmuyor , sizin için , evlilik planlarından dolayı sinir oluyor...
Ev miş, eşyaymış bir kenara bırakın, evlilik telaşından önce neler hayal ettiklerinizi düşünün...
Ya kızlar şu speedy'nin albümüne bakanlar nerden baktıklarını bi söylesin arıyorum arıyorum yok deli olcam çok merak ettim nerde bu albüm.
bu sevgi insana yapmam dediği şeyleri yaptırıyo onun için büyük konuşmuyorum, yoksa eski demet olsa yüzüğü fırlatmıştı suratına,
şimdi sadece kendime zarar veriyorum, gurur yapıp ardından tükürdüğümü yalamamak adına sessiz kalıyorum
Aman semerta, sakın ama sakın bi an sinirlilik ile yanlış kararlar verme. Hele bi akşam olsun. Eve git biraz düşün...
bencede relaxxx relaxxxx ola derin derin nefes al ve çikolata yeeee
çikolatanın adını bile duyunca gülümsedim
niye akıl edemedim diye kendime kızdım hatta, güldürdün beni
En sevdiğin sarkıyı aç.... Şarkıyı söyle...
bunu o yapıyo olmaz şimdi onun taktiğin çalmayayım,
çikolatanın adını bile duyunca gülümsedim
niye akıl edemedim diye kendime kızdım hatta, güldürdün beni
semerta bi sürü şey yazdım ama pc bozuldu bi anda kapandı.özet geçeyim bunları düşünme bende nişanlımın ailesine kızıyordum hiç bişey yapmıyorlar diye.
oysa sadece ben görmüyormuşum..
bide mesela ben herşeyimi kendim yaptım % 95 diyorum bazen kendi aileme bile kızınca diyordum kendi kendime onlar olmasa bile evlenebilirmişim ama aslında hiç öyle değil.
iki aile bizim yanımızdalar destekliyorlar bunlar inan maddiyattan çok daha önemli..benim extra 1 odam olmayacaktı mesela bu ev alınca 3+1 2 odamız boş kaldı kayınpederim bana bile sormadan.
öylesine köşe takımı aldı. şimdi hala boş 1 tane köşe takımı var işte. bomboş oda. ama hiç umursamıyorum. diyorum ya onlar evimize gelsin bizimle olsun iki taraf içnde geçerli
isterse fasfakir olsunlar. cebinde 5 kuruş olmasınlar. umarım nişanlını ve ailesini kırmadan sinirine hakim olursun evlendikten sonra AİLENİN önemini çok iyi anlıyorsun :2:
canım, maddi olarak destek beklemiyorum bu konuda hem fikiriz ama, yaptıkları bazı şeyler beni kırıyor,
mesala isteme söz bir oldu 19:30 diye anlaştık ve 21:00 de geldiler ki babam o gün arabayı nişanlıma verdi rahat gelsinler diye, ne kadar mahcup oldum ailem ve akrabalarıma düşünün
bi de ablası hala sizin düğün ne zaman dı demezmi, tayini çıkmış gelemeyebilirmişş,
tamamem manevi destek açlığı var bende
semertaaaa, o senin düşmanın değil ki... Sevdiğin adam, ne olcak be çal gitsin...
sevindim kuşum deprsyona birebir,sofistike ben yiyemiyorum ama kilo alıyorum yaaa tombiş gelin olacammmmm
sevindim kuşum deprsyona birebir,sofistike ben yiyemiyorum ama kilo alıyorum yaaa tombiş gelin olacammmmm
canım, maddi olarak destek beklemiyorum bu konuda hem fikiriz ama, yaptıkları bazı şeyler beni kırıyor,
mesala isteme söz bir oldu 19:30 diye anlaştık ve 21:00 de geldiler ki babam o gün arabayı nişanlıma verdi rahat gelsinler diye, ne kadar mahcup oldum ailem ve akrabalarıma düşünün
bi de ablası hala sizin düğün ne zaman dı demezmi, tayini çıkmış gelemeyebilirmişş,
tamamem manevi destek açlığı var bende
geç gelsin ne farkederki düşün ki yolda kaza yaptılar bu çok daha kötü.
ablası sana soruyor mu sende iğneliyici cevap ver ama bununla nişanlını suçlama yani ailesi böyle diye.
nişanlın da böyle olamaz. bende ilk başta büyük görümcem ile çok net anlaşamadık ama şimdi gayet iyiyiz.
sen duvarlarını belli et ben buyum de. bunları seviyorum bunlar beni rahatsız ediyor de kendini yiyip bitirmek en kötüsü
söyle.. bana böyle diyince rahatsız oluyorum de.
canım bunlar için nişanlımı suçlamıyorum dalgasını bile geçiyoruz düğün tarihini bi gün önce mi desek falan diye,
sadece ailesinin tavırlarını haklı bulduğunu söylemesi beni bu derece üzüyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?