2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kafanı hiç karıştırma.Valla hiç kolay değil su düğün stresi. Hele bir de işle ilgili sorunlar varsa dahada cıkılmaz hal alıyodur. Geçen ay bende işle ilgili bir takım sıkıntılar yaşadım, anam napcam ben triplerindeydim. İnsanın bide sevdiğine nazı geçiyor ya, aframı taframı nişanlıma yaptım onun ne sucu varsa. Bide su alıncaklar, insanın kafasından sürekli geçip duruyor sinir ediyor insanı. Nişanlın seni cok sevmese, sen onu cok sevmesen bunca sene çıkıp nişanlanmazdınız demi... Bence ikinizinde çok uygun oldugunuz bir vakit te güzelce konuşun. Onun söylemesini beklemeden onu sevdiğini falan dile getir. 6 senedir evlenme hayalleri kuruyoruz de, gerçekleşmesine çok az kalmış, neden kırıyoruz birbirimizi diye istersen konuş. Ev,eşya her zaman alınır arkadaşım, siz mutlu olmaya çalışın. Nişanlın senin isteklerini alabilmek adına, güzel eşyalar alabilmek adına strese girmiş olabilir. Bence sen de kendi kabuguna çekilip ikinizede mutsuz etme ... (çok konuştum galiba)

bende eylül geliniyim kızlar.
stres heyeacn yorgunluk karmakarışığım.
gelinliğimi aldım çok şükür şimdide saç modellerine bakıyorum
24 eylül

sen gel bi koşu alda git heheeee
kına kıyafetimi kırmızı aldım kabarık etekli ama düz, fırfırlı değil.. bindallımıda mor aldım canım ben..

benim de kına kıyafetim kırmızı ama henüz bindallı almadım ...
bende kırmızı bi abiye alayım diorum bindallıya hala karar veremedim alsam mı/almasam mı?

sipidim yanlış okudum herhalde kayınpeder diosun
onun dünyadan haberi yok güzel,istediğiniz gibi şeyler alın diyip duruyo :44::44:

günaydın gelinler gözümden uyku akıyo bu aralar iş çıkışı habire geziyoruz arkadaşlarla eve gidip uyumak istiyorum:)
bende bendeeee

Slm kızlar bugün benm doğum günüm ama hiç hatırlayan yok henüz
Doğum günün kutlu olsun cnmmm
bende eylül geliniyim kızlar.
stres heyeacn yorgunluk karmakarışığım.
gelinliğimi aldım çok şükür şimdide saç modellerine bakıyorum
24 eylül

hoşgeldin cnm bende 24 eylülde evlenicem kısmetse
gündaşım

Son düzenleme:
sipidim yanlış okudum herhalde kayınpeder diosun
onun dünyadan haberi yok güzel,istediğiniz gibi şeyler alın diyip duruyo :44::44:

aynen öyle canım sonuçta para ondan çıkıyor ise düşünecek.
bide benim kayınpeder sağolsun sen beğen ben gider konuşurum diyordu genelde.
ama gittiğim zaman her beğendiğimde söylüyordum x kişi gelecek anlaşırsanız onunla anlaşın
yoksa gider başka yerle anlaşırız benim için problem değil diye..

Kızcağızlar ben yine size bi akıl danışmak istiyorum. Şimdi biz bi ew tutmuştuk ama kontratı imzalamadık daha işlemler başlatılsın diye nüfus fotokopisi werdik. Ew sahibi geri dönmedi daha bize. Ama ew benim içime sinmedi. çok masrafı war. öğle arası başka bi ew baktım işyerime çok yakın. Masrafı yok. Onu daha çok beğendim. Şimdi ben ew sahibini rayıp vazgeçtiğimi sölesem acaba nasıl bi tepki werir pazar günü görüşmüştük 5 günlük parayı istermiki yada noterde yaptığı masrafı filan istermi sizce ?

Önce nişanlınla konuş bence tek karar verme ( hiç bir konu da )
sonra ortak kararınızı belirleyip ararsınız söylersiniz eğer masraf yaptı ise tabi ödemeniz gerekir

Önce nişanlınla konuş bence tek karar verme ( hiç bir konu da )
sonra ortak kararınızı belirleyip ararsınız söylersiniz eğer masraf yaptı ise tabi ödemeniz gerekir

nişanlımla tabiki konuştum canım. Diğeri ewi o görmüştü ama bu ewi görmedi. Kaç kere aradım hemde anlattım. Sen beğendiysen güzeldir. Masrafı yoksa daha iyi tabi dedi. Zaten ben hiçbişeye tek başıma karar wermem asla mutlaka birbirimizin fikrini alırız biz. Ama ew sahibi ters gbi geldi biraz. Ama ewe bisürü masraf yapıcama 80-100 tl onun masrafını weririm daha iyi dimi??

Canım bence nişanlınla bu yeni begnediği eve gidebilme sansın var ise , gidin bi ev sahibi ile konusun, sonra diğer ev sahibi ile konusursunuz , adam ne kadar ne masraf cıkarcak bi konusursunuz... Ona göre karar verin canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…