- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
Buanbuan benim tanıdığım kadarıyla inatçının teki
Tamam sorunları var iş konusunda, düğün hazırları, v.s. v.s. Herşeyi çok düşünüyor çok kafaya takıyor hasta etti kendini bu kadar sıkıntının üstüne... Sorunları zaten biliyorum da bilmem neyi değiştirecek ki benim için en önemli şey iletişim kurmak... Bi sıkıntısı olsa bana açmıyor zaten ben küçük bişey bile söylesem batıyor ona... Herşeye kızıyor gelip bana tavır yapıyor
Malk mülk eşya mobilya işi de kasıyor bir de...
Birbirimizi de özledik yahu şu ağustos bi gelsin başlarız zaten ev yerleştirmeye filan görüşürüz o zaman ama azcık bekleyemiyor ki kavga edip edip birbirimizi kırıyoruz... Kafam çok karışık
Slm kızlar bugün benm doğum günüm ama hiç hatırlayan yok henüz
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM... Nice nice yıllara inşallah... Bir daha ki yaşını kutlarken evli bir bayan mı olmuş olcan :=)
Dur bakalım daha gün bitmedi, belki süprizler vardır :)teşekkür ederim cnm inşallah bugünkünden daha güzel bi doğum günü olur bir dahaki ...
Dur bakalım daha gün bitmedi, belki süprizler vardır :)
sanmıyorum ama bakıcaz
teşekkür ederim cnm inşallah bugünkünden daha güzel bi doğum günü olur bir dahaki ...
bende eylül geliniyim kızlar.
stres heyeacn yorgunluk karmakarışığım.
gelinliğimi aldım çok şükür şimdide saç modellerine bakıyorum
24 eylül
Hayırlısı olsun canım... Hoşgeldin sohbete :)
sen gel bi koşu alda git heheeee
kına kıyafetimi kırmızı aldım kabarık etekli ama düz, fırfırlı değil.. bindallımıda mor aldım canım ben..
bende kırmızı bi abiye alayım diorum bindallıya hala karar veremedim alsam mı/almasam mı?benim de kına kıyafetim kırmızı ama henüz bindallı almadım ...
sipidim yanlış okudum herhalde kayınpeder diosunçok geçmişe bakmadım Levrek annenin pazarlık yapmasına gerek yok sen beğen kayınpeder gidip konuşuyr ama sizde mutlaka kayınpederinin yanında olduğunu belirtin gelinlikçiye...
lemlem 2*3 resim koyarım ama hepsini tek tek küçültmem çok zaman alacak
bende bendeeeegünaydın gelinler gözümden uyku akıyo bu aralar iş çıkışı habire geziyoruz arkadaşlarla eve gidip uyumak istiyorum:)
Doğum günün kutlu olsun cnmmmSlm kızlar bugün benm doğum günüm ama hiç hatırlayan yok henüz
bende eylül geliniyim kızlar.
stres heyeacn yorgunluk karmakarışığım.
gelinliğimi aldım çok şükür şimdide saç modellerine bakıyorum
24 eylül
sipidim yanlış okudum herhalde kayınpeder diosun
onun dünyadan haberi yok güzel,istediğiniz gibi şeyler alın diyip duruyo :44::44:
Kızcağızlar ben yine size bi akıl danışmak istiyorum. Şimdi biz bi ew tutmuştuk ama kontratı imzalamadık daha işlemler başlatılsın diye nüfus fotokopisi werdik. Ew sahibi geri dönmedi daha bize. Ama ew benim içime sinmedi. çok masrafı war. öğle arası başka bi ew baktım işyerime çok yakın. Masrafı yok. Onu daha çok beğendim. Şimdi ben ew sahibini rayıp vazgeçtiğimi sölesem acaba nasıl bi tepki werir pazar günü görüşmüştük 5 günlük parayı istermiki yada noterde yaptığı masrafı filan istermi sizce ?
Önce nişanlınla konuş bence tek karar verme ( hiç bir konu da )
sonra ortak kararınızı belirleyip ararsınız söylersiniz eğer masraf yaptı ise tabi ödemeniz gerekir
nişanlımla tabiki konuştum canım. Diğeri ewi o görmüştü ama bu ewi görmedi. Kaç kere aradım hemde anlattım. Sen beğendiysen güzeldir. Masrafı yoksa daha iyi tabi dedi. Zaten ben hiçbişeye tek başıma karar wermem asla mutlaka birbirimizin fikrini alırız biz. Ama ew sahibi ters gbi geldi biraz. Ama ewe bisürü masraf yapıcama 80-100 tl onun masrafını weririm daha iyi dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?